تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

پروژه بررسی و تحلیل اثر تقاضا و تولید فازی در مدل EPQ رشته صنایع

آپلود عکس , آپلود دائمی عکس

تعداد صفحات:50

نوع فایل:word

فهرست:
پیشگفتار

نظریه فازی

چرا سیستمهای فازی؟

سیستم‌های فازی چگونه سیستم‌هایی هستند

سیستم‌های فازی کجا و چگونه استفاده می‌شوند

تاریخچه مختصری از تئوری و کاربردهای فازی

منطق فازی

فازی با تقاضای پس افت EPQ مدل های موجودی(backorder)

 

چکیده :

در این مقاله ابتدا بر روی مفهوم فازی و کاربرد آن در علوم مختلف وسپس ارائه ی منطق فازی و به دنبال آن ارائه ی مدلی برای حل مسایل فازی مطاله و تحقیق صورت گرفته است.

در این مقاله مساله مقدار اقتصادی تولید با پس افت که در آن هزینه های راه اندازی، هزینه ها و نگهداری و هزینه پس افت به عنوان متغیرهای فازی شناخته شده است. مدل پایین بر اساس معیار ارزش مورد انتظار و معیار فرصت محدود یک مدل ارزش مورد انتظار  و یک برنامه نویسی فرصت محدود  ساخته شده است. ارزش مورد انتظار از متغیر فازی و میانگین هزینه سطح پایین به کار گرفته می‌شود. منظور حل مدل ، یک الگوریتم بهینه‌سازی از حالت ذرات که بر اساس شبه‌سازی فازی تشکیل شده استفاده می کنیم در نهایت با یک مثال عددی، نمونه مؤثر از الگوریتم طراحی شده بر اساس شبه سازی فازی نشان داده شده است.

جهت دانلود کليک نماييد

 


برچسب ها : پروژه, پایان نامه, دانلود, مهندسی صنایع, نظریه فازی, سیستم فازی, EPQ, ,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در دوشنبه 29 تير 1394 ساعت 18:51 موضوع | تعداد بازديد : 261 | لينک ثابت


دانلود پروژه منطق فازی

آپلود عکس , آپلود دائمی عکس

تعداد صفحات:64

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

چکیده
مقدمه (چرا سیستم های فازی؟)
تاریخچه مختصری از نظریه و کاربردهای فازی
زندگینامه پروفسور لطفی زاده
منطق فازی
متغیرهای زبانی
سیستم های فازی چگونه سیستم هایی هستند ؟
سیستم های فازی خالص
سیستم فازی TSK
سیستم فازی ساز و غیرفازی ساز
سیستم های فازی کجا و چگونه استفاده می شوند ؟
تئوری مجموعه های فازی
مفاهیم مشترک منطق فازی و کلاسیک
روابط فازی
ساخت قوانین فازی
ویژگی های مجموعه فازی
موتور استنتاج
استنتاج مبتنی بر ترکیب قواعد
استنتاج مبتنی بر قواعد جداگانه
فازی ساز ها
غیرفازی سازی
یک مثال کلی
   منابعمقدمه :

بشر به مدد تعقل واندیشه است که توانسته طبیعت چموش را رام خود کند، و فرهنگ و تمدن را رنگ و جلا ببخشد. مگر نه اینکه فرهنگ ازانگیختگی و پویایی ارتباط دوره به دوره ی انسان و طبیعت،انسان و انسان، انسان و ابزار، انسان و جامعه و زبان معنا یافته است؟ به مدد همین اندیشه است که آدمی مخلوق توانسته اثر انگشت خودش را بر طبیعت و زمانه ی خود حک کند، و حتیتا مقام خالق، خودش را بالا کشد. هیچ فکر کرده اید که علم و صنعت با سرعت نور، چنان در خدمت بشر قرار گرفته که به جای او محاسبه و اندیشه می کند؟ هیچ فکر کرده اید که همه لوازم پیرامون مان که آسایش را برایمان معنا می کنند و تکنیک اتومات را در خود دارد خالق و مبتکری به نام پروفسور “لطفی زاده” دارد؟

در اولین نگاه به اطراف خودبه سادگی می توانید مجموعه ای از این دستگاه ها و لوازم رادر خانه و محل کار خود بیابید. بله، مخترع منطق نوین علمی که جهان صنعت را دگرگون کرد و در کنار منطق دیجیتالی درساختمان دستگاه های الکترونیکی، “منطق فازی” را به دنیاعرضه نمود، کسی نیست جز پروفسور لطفی زاده.
منطق فازی تعمیمی از منطق دو ارزشی متداول است و درحالیکه در منطق دودویی جایی برای واژه هایی همچون “کم”، “زیاد”،”اندکی”،”بسیار” و… که پایه های اندیشه واستدلال های معمولی انسان را تشکیل می دهند وجود ندارد، واژه فازی در فرهنگ لغت آکسفورد بصورت مبهم ،گنگ،نا دقیق،گیج،مغشوش،در هم ونامشخص تعریف شده است.روش پروفسورلطفی زاده برمبنای بکارگیری همین عبارات زبانیاست امروزه هیچ دستگاه الکترونیکی ، از جمله وسایل خانگی ، بدون کاربرد این منطق درساختار فنی خود ساخته نمی شود. با منطق فازی پروفسور لطفیزاده این دستگاه ها هوشمند می شوند. امروزه اروپایی ها،ژاپنی ها و آمریکایی ها و همه و همه ی کشورهای پیشرو درعلم و صنعت، پروفسور لطفی زاده را می شناسند و از اهمیت کار او در دانش مدرن بشری آگاه اند.
بر خلاف آموزش سنتیدر ریاضی، پروفسور “زاده” منطق انسانی و زبان طبیعت را وارد ریاضی کرد. شاید بتوان با دو رنگ سیاه وسفید مثال بهتری ارائه داد. اگر در ریاضی، دو رنگ سیاه وسفید را صفر و یک تصور کنیم، منطق ریاضی، طیفی به جز ایندو رنگ سفید و سیاه نمی بیند و نمی شناسد. ولی در مجموعه های نامعین منطق فازی، بین سیاه و سفید مجموعه ای از طیف های خاکستری هم لحاظ می شود و به این طریق فصل مشترک سادهای بین انسان و کامپیوتر بوجود می آید.
بسطو گسترش منطق فازی و تئوری مجموعه های فازی بدلیل ابهام وعدم قطعیتی بوده که در مسائل پیرامون ما وجود دارد و به همین جهت در منطق فازی (علی رغم منطق دو ارزشی) گستره ایاز ارزش ها تعریف شده است تا ما قادر باشیم احساسات و تفکرانسان را بدون ابهام به مخاطبان خود انتقال دهیم .بدون اغراق زندگی روزمره ما آمیخته با مفهوم فازی است ، یعنی بطور ناخودآگاه از عباراتی استفاده می کنیم که برای مخاطب دقیقا مشخص نیست. . به عبارت ساده تر، مفهوم کلمه یا عبارت به تنهایی ممکن است واضح و روشن باشد ، اما زمانیکه از آنبعنوان معیاری در تعیین اعضای یک مجموعه ریاضی استفاده می شود، شاید نتوان بطور قاطع شیء را به آن نسبت داد وبالعکس.

دکتر لطفی زاده در سال 1921 در شهر باکو در جمهوری آذربایجان به دنیا آمد. پدرش یک ژورنالیست ایرانی بود که در آن زمان به دلایل شغلی در باکو بسر می برد و مادرش یک پزشک روس بود.
وی ده ساله بود که در اثر قحطی و گرسنگی سراسری پدید آمده در سال 1931،به اتفاق خانواده به وطن پدری اش ایران بازگشت. لطفی زاده در دبیرستان البرز تهران،تحصیلات متوسطه را به پایان رساند و در امتحانات کنکور سراسری، مقام دوم را کسبنمود. در سال 1942 رشته الکترونیک دانشگاه تهران را با موفقیت به پایان رساند و درطی جنگ دوم جهانی برای ادامه تحصیلات به آمریکا رفت.
او در سال 1946 موفق به اخذ مدرک لیسانس از دانشگاه ماساچوست شد. در سال 1949 به دریافت مدرک دکترا ازدانشگاه کلمبیا نائل شد و در همین دانشگاه با تدریس در زمینه “تئوری سیستم ها” کارشرا آغاز کرد. او در سال 1959 به برکلی رفت تا به تدریس الکتروتکنیک بپردازد و درسال 1963 ابتدا در رشته الکتروتکنیک و پس از آن در رشته علوم کامپیوتر کرسی استادی گرفت.
لطفی زاده به طور رسمی از سال 1991 بازنشسته شده است، وی مقیم سانفرانسیسکو است و در آنجا به پروفسور “زاده” مشهور است. لطفی زاده به هنگام فراغتبه سرگرمی محبوبش عکاسی می پردازد. او عاشق عکاسی است و تاکنون شخصیت های معروفی همچون روسای جمهور آمریکا، ترومن و نیکسون، رو به دوربین وی لبخند زدهاند.
پروفسور لطفی زاده دارای بیست و سه دکترای افتخاری از دانشگاه های معتبردنیاست، بیش از دویست مقاله علمی را به تنهایی در کارنامه علمی خود دارد.

                        جهت دانلود کليک نماييد

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, سیستم فازی, منطق فازی, نظریه, سیستم, کلاسیک, استنتاج, انسان, ارتباط, طبیعت, دکتر لطفی زاده, ,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 31 تير 1394 ساعت 14:47 موضوع | تعداد بازديد : 211 | لينک ثابت


هوش جمعی و کاربردهای آن

تعداد صفحات:68
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول : هوش مصنوعی و ارتباط آن با هوش جمعی
مقدمه
تاریخچه هوش مصنوعی
هوش چیست؟
فلسفه هوش مصنوعی
مدیریت پیچیدگی
عامل های هوشمند
سیستم های خبره
رابطه هوش جمعی با هوش مصنوعی
فصل دوم: تعریف هوش جمعی
مقدمه
تعریف هوش جمعی
خصوصیات هوش جمعی
اصول هوش جمعی
طبقه بندی هوش جمعی
طبیعی در مقابل مصنوعی
علمی در مقابل مهندسی
تعامل دو دسته طبیعی/ مصنوعی و علمی/ مهندسی
فصل سوم:‌ کاربردهای هوش جمعی
مقدمه
تعریف بهینه سازی
الگوریتم بهینه سازی کلونی مورچه ها
تعریف
الگوریتم
خواص عمومی کلونی مورچه ها
الگوریتم مورچه برای مسئله فروشنده دوره گرد
کاربردهای الگوریتم مورچه
مسیریابی خودرو
الگوریتم S_ANTNET
هزارتوی چند مسیره
مسیریابی در شبکه های مخابراتی
الگوریتم بهینه سازی زنبور
تعریف
جستجوی غذا در طبیعت
الگوریتم زنبور
بهینه سازی کلونی زنبورها
سیستم فازی زنبورها
کاربردهای الگوریتم بهینه سازی زنبورها
مسئله Ride_matching
حل مسئله RS به وسیله سیستم فازی زنبورها
کاربردهای الگوریتم زنبور در مهندسی
الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرات
تعریف
الگوریتم
کاربردهای الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرات
الگوریتم ژنتیک
تعریف
عملگرهای یک الگوریتم ژنتیک
عملکرد کلی الگوریتم ژنتیک
مقایسه الگوریتم ژنتیک و دیگر شیوه های مرسوم بهینه سازی
الگوریتم ژنتیک و سیستم های مهندسی
کاربردهای الگوریتم ژنتیک
شبکه های عصبی مصنوعی
تعریف
تازیخچه شبکه های عصبی
چرا از شبکه های عصبی استفاده میکنیم؟
شبکه های عصبی در مقابل کامپیوترهای معمولی
چگونه مغز انسان می آموزد؟
از سلولهای عصبی انسانی تا سلولهای عصبی مصنوعی
کاربردهای شبکه های عصبی
کاربردهای دیگر هوش جمعی
تعریف
اقتصاد
شبکه های ادهاک
سیستم های خودسازمانده
فصل چهارم: نتیجه گیری
برخی از مزایای هوش جمعی
منابع و مآخذ

چکیده:
موضوع اصلی این پروژه، معرفی و بررسی روشهایی که با نام هوش جمعی از آنها یاد میشوند. در روشهایی که در گروه هوش جمعی جای میگیرند، ارتباط مستقیم یا غیر مستقیم بین جوابهای مختلف الگوریتم وجود دارند. در واقع، در این روشها، جوابها که موجوداتی کم هوش و ساده هستند، برای پیدا شدن و یا تبدیل شدن به جواب بهینه، همکاری میکنند. این روشها از رفتارهای جمعی حیوانات و موجودات زنده در طبیعت الهام گرفته شده اند. الگوریتم مورچه ها یکی از بارزترین نمونه ها برای هوش جمعی است که از رفتار جمعی مورچه ها الهام گرفته شده است. یکی دیگر از مهم ترین الگوریتم هایی که در گروه هوش جمعی جای میگیرد، الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرات است. در الگوریتم بهینه سازی انبوه ذرات، اعضای جامعه، که ماهی ها یا پرندگان میباشند، به صورت مستقیم با هم ارتباط دارند. و همچنین در این پروژه به الگوریتم ژنتیک و دیگر کاربردهای هوش جمعی می پردازیم.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, هوش جمعی, کامپیوتر, هوش مصنوعی, هوش, مدیریت, سیستم های خبره, مهندسی, علمی, بهینه سازی, کلونی مورچه, الگوریتم مورچه, هزار تو, شبکه, مخابرات, الگوریتم زنبور, سیستم فازی, ژنتیک,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در پنجشنبه 14 آبان 1394 ساعت 22:51 موضوع | تعداد بازديد : 258 | لينک ثابت


دانلود پروژه درس شبکه های عصبی

تعداد صفحات:51
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده مقاله
مقدمه
سیستم مورد مطالعه
پایدار ساز قدرت متداول(cpss)
انتخاب زمان نمونه برداری
کیفیت پاسخ سیستم فازی و شبکه عصبی
نتیجه گیری
ضمیمه 1
ضمیمه 2
مراجع
m فایل های متلب
فایل های سیمولینک
نتایج شبیه سازی
الگوریتم رقابت استعماری به کار رفته در پروژه
شبکه عصبی مصنوعی
پیاده سازی شبکه عصبی
طریقه run کردن فایل های متلب

چکیده مقاله:
در این مقاله طراحی پایدار ساز سیستم قدرت فازی (FPSS) با استفاده از ورودی های گسسته ارائه شده است که در این جا توسط شبکه عصبی (NNSS) شبیه سازی میگردد و با شبیه سازی مقاله مورد مقایسه قرار میگیرد. FPSS تنها از سیگنالهای یک دستگاه اندازه گیری، به نام سرعت ژنراتور استفاده میکند. سیگنال سرعت با تبدیل شدن به حالت گسسته، به سه ورودی تبدیل میشود و به FPSS داده میشود. برای بررسی صحت روش ارائه شده، یک سیستم ساده قدرت که شامل یک ژنراتور به همراه یک خط انتقال که به باس بی نهایت متصل شده است، شبیه سازی شده است. سیستم توسط سیمولینک مطلب شبیه سازی شده است دراین پروژه شبکه عصبی مدل سازی شده با مدل سیستم فازی مقایسه شده است.
در نهایت پس از m فایل نویسی و سیمولینک شبکه عصبی و سیستم فازی و همچنین سیستم قدرت بدون سیستم فازی و شبکه عصبی و مقایسه آن ها به واضح مشخص است که شبکه عصبی کارایی بهتری دارد، پایدار ساز سیستم قدرت (FPSS) با پایدار ساز سیستم قدرت شبکه عصبی ( (NNPSS مقایسه می گردد،FPSS و NNPSS تنها از سیگنال های یک دستگاه اندازه گیری، به نام سرعت ژنراتور استفاده میکنند. سیگنال سرعت با تبدیل شدن به حالت گسسته، به سه ورودی تبدیل میشود و به FPSS و NNPSS داده میشود. هر دو سیستم توسط سیمولینک مطلب شبیه سازی شده است ضمنا” سیستم درحالت کلی بدون شبکه عصبی و سیستم فازی نیز شبیه سازی شده ((NOPSS وبا دوحالت سیستم فازی و شبکه عصبی مقایسه گردیده، با توجه به شبیه سازی ها، جواب های شبکه عصبی (NNPSS (در مقایسه با FPSS های مرسومی که توسط روش های بهینه سازی ارائه میشود، بسیار مناسب تر میباشد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود پروژه, برق, پایان نامه, شبکه عصبی, سیستم فازی, نمونه برداری, سیستم, متلب, سیمولینک, شبیه سازی, الگوریتم, سیستم قدرت فازی, سیستم قدرت شبکه, سرعت ژنراتور,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 15:01 موضوع | تعداد بازديد : 227 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد