تعداد صفحات:25
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
گیربکس اتوماتیک
مزایای سیستم
اجزاء و قطعات سیستم گیربکس اتوماتیک هوشمند
عیوب گیربکس های اتوماتیک
کدهای مربوط به عیوب مختلف گیربکس
الگوریتم عیب یابی گیربکس اتوماتیک ZF 4HP20
پروسه عیب یابی
بررسی های اولیه
عیب یابی سریع
نشتی روغن گیربکس اتوماتیک
تجهیزات عیب یابی گیربکس اتوماتیک
الگوریتم های عیب یابی
لیست عیوب احتمالی گیربکس اتوماتیک
سیگنال سرعت موتور
سرعت ورودی گیربکس اتوماتیک
سرعت خروجی گیربکس اتوماتیک
سوئیچ چند کاره
نتیجه گیری
مراجع

چکیده:
با پیچیده تر شدن سیستم های اتومبیل نیاز به یکپارچه سازی تحقیقات علمی و نرم افزارهای مهندسی رو به افزایش است. بعنوان ابزار شبیه سازی میتوان از نرم افزارهای مختلف برای مدلسازی فرآیند سیستم های مختلف خودرو نظیر سیستم گیربکس اتوماتیک استفاده نمود. برای عیب یابی سیستم گیربکس اتوماتیک نیز یک سری الگوریتم تعریف شده است. در این مقاله در فصل یک مطالب مقدماتی در زمینه گیربکس های اتوماتیک ارائه میشود. سپس در فصل دو به بررسی عیوب گیربکس های اتوماتیک و کدهای عیوب آن می پردازیم. در پایان نیز الگوریتم و پروسه عیب یابی گیربکس اتوماتیک و متعلقات آن را مورد بررسی و پژوهش قرار میدهیم.

مقدمه:
کلاچ گیری در خودرو یکی از عملیات مکرر رانندگی است که به ویژه در شرایط ترافیکی سنگین شهری تنشهای عصبی و خستگی های بسیار مزمن و شدیدی را برای رانندگان ایجاد میکند. به علاوه استفاده از پدال کلاچ برای جانبازان و معلولین و کلیه رانندگانی که از دردهای مزمن کمر، پا و ستون فقرات رنج میبرند، غیر ممکن یا بسیار مشکل است. کاهش فعالیتهای فیزیکی راننده با حذف عمل کلاچ گیری و عدم نیاز به دقت و تمرکز لازم برای سنکرونیزه کردن عمل کلاچ گیری با دیگر عملیات هدایت خودرو (مانند فرمان حرکت و تعویض دنده و هدایت خودرو)، باعث عدم خستگی و تمرکز بیشتر بر روی هدایت خودرو میشود. کاهش تنشهای ناشی از خستگی، علاوه بر افزایش ایمنی رانندگی و بهبود مشکلات ترافیکی، برخوردهای عصبی رانندگان خودرو را نیز کاهش میدهد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, مکانیک, الگوریتم, عیب یابی, گیربکس اتوماتیک, هوشمند, مزایای سیستم, پروسه عیب یابی, نشتی روغن, سرعت موتور, سیگنال, سرعت ورودی, سرعت خروجی, سوئیچ چندکاره, سیستم های اتومبیل, یکپارچه سازی, تحقیقات علمی, نرم افزارهای مهندسی, شبیه سازی, کلاچ گیری, جانبازان, معلولین, تعویض دنده, هدایت خودرو, افزایش ایمنی رانندگی, بهبود مشکلات ترافیکی, خودرو,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:10 موضوع | تعداد بازديد : 289 | لينک ثابت