تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه هویت ملی و جهانی شدن

تعداد صفحات:33
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
جهانی شدن
پیامدهای جهانی شدن از دیدگاه برخی نویسندگان
نتیجه پیامدهای جهانی شدن
فصل دوم
هویت ملی
تاثیرات عمده جهانی شدن بر هویت ملی
رابطه فرهنگ و هویت
اهمیت هویت
هویت در علوم سیاسی
فصل سوم
تحول تاریخی هویت ایرانی
جهانی شدن و هویت ایران
نتیجه گیری
فهرست منابع

مقدمه:
نوع تعامل و در نهایت تطابق با جهانی شدن بدون تردید مهمترین چالش کشورهای در حال توسعه در نظام بین الملل فعلی است. این پدیده پیچیده که در دو دهه گذشته تمامی حوزه های اقتصادی، تجاری، مالی، صنعتی و فناوری را تحت الشعاع خود قرار داده است هم اکنون مقتضیات و مناسبات جدیدی در عرصه های اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی نیز به همراه آورده است. اگر جهانی شدن را فرآیندی تلقی کنیم که از چند قرن گذشته آغاز شده و هم اکنون در مراحل تکاملی خود قرار دارد طبعاً میتوانیم آن را غیر برنامه ریزی شده ولی هدایت شده تفسیر کنیم. کشورهای صنعتی در طی این مدت و به صورت تدریجی سعی کرده اند یک سیستم قاعده مند جهانی ایجاد کنند و اقتصاد و سرمایه داری را از جغرافیای غرب به کل نظام بین الملل تسری بخشند. فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، چنین تحرک و عزم کشورهای صنعتی را نیرویی نوین بخشید و به جهانی تر شدن این فرآیند مساعدت کرد. کشورهای مهم و مستقل در حال توسعه جهان مانند چین، هند و برزیل که از حساسیت های جدی حاکمیت و استقلال ملی برخوردارند در طی دو دهه گذشته سعی کرده اند فرمول پیچیده ای از تعامل ضمن نهادینه کردن پایه های حاکمیت ملی خود را دنبال کنند. این کشورها ورود در فرآیندهای اقتصادی و فناوری جهانی شدن را اجتناب ناپذیر تصور کرده و ضمن اجماع سازی در درون حاکمیت خود، از امکانات موجود جهانی بهره برداری نموده اند. در عین حال، این گونه ها کشورها، مبنای قدرت خود را در آینده، افزایش تدریجی مازاد سرمایه و دسترسی به فناوری پیچیده تفسیر نموده‌اند و نوعی توازن میان قدرت اقتصادی و حاکمیت ملی برقرار کرده اند. جمهوری اسلامی ایران به دلایل متعدد فرهنگی و تاریخی به پیچیدگی های فراوانی در درجه مواجهه با میزان انطباق با جهانی شدن روبروست. حساسیت دینی و ملی نسبت به تعامل نامعقول و حساب نشده با محیط بین المللی در گذشته تاریخ کشور ما زمینه ساز احتیاط و حتی نوعی بدبینی در ارتباطات بین المللی شده است.
سوالی را که در این تحقیق میتوانیم مد نظر داشته باشیم این است که چه ارتباطی بین هویت ملی و جهانی شدن وجود دارد و جهانی شدن چه تاثیراتی بر هویت میگذارند؟ البته میتوان سوالات دیگری هم مطرح کرد از جمله این که برخورد ایران با جهانی شدن چگونه است؟
این تحقیق از سه فصل تشکیل شده است. در فصل اول به مساله جهانی شدن و ارائه تعریفی از آن میپردازیم در فصل دوم به مسئله هویت ملی پرداخته خواهد شد و در فصل سوم هم به مسئله جهانی شدن و هویت ملی در ایران میپردازیم.
در این گزارش از آثار نویسندگان برجسته ای مدد گرفته شده که از جمله آن ها میتوان به کتاب ایران و جهانی شدن نوشته دکتر محمود سریع القلم اشاره کرد. لیست کامل سایر منابع هم در پایان گزارش ارائه خواهد شد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : ارتباطات, اقتصاد, تجاری, تحقيق, جهانی شدن, حاكميت ملی, دانلود پروژه, سرمايه, علوم سیاسی, فرآيند, فرهنگ, فناوری, قدرت اقتصادی, مالی, هويت, هويت ملی, پژوهش,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:08 موضوع | تعداد بازديد : 245 | لينک ثابت


دانلود پروژه جهانی شدن و تعلیم و تربیت

تعداد صفحات:35
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مفهوم شناسی جهانی شدن
تاثیر جهانی شدن بر تعلیم و تربیت
مفهوم جهانی شدن
ابعاد جهانی شدن
بعد فرهنگی
جهانی شدن و تعلیم و تربیت
جهانی شدن و آموزش و پرورش (فرصت ها و تهدیدها)
استفاده از جدیدترین اطلاعات در آموزش و پرورش ایران
اهمیت یافتن اصل اخلاقی همکاری و تفاهم بعنوان هدف اصلی در تعلیم و تربیت
آموزش الکترونیکی (e-learning)
شکافت حلقه های بسته دانش
تک فرهنگی شدن و تضعیف فرهنگ های بومی
تهدید روند های مربوط به تربیت دینی در ایران
تاثیر بر زبان و آموزش آن
آموزش ها و کلاس های چند فرهنگی
نتیجه
نتیجه گیری
منابع

تاثیر جهانی شدن بر تعلیم و تربیت:
از جمله موضوعاتی که امروزه در محافل مختلف به آن پرداخته میشود، مسئله جهانی شدن است. فرآیند جهانی شدن در حال حاضر تمامی جوانب اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشورهای جهان را تحت تاثیر قرار داده است. از جمله پیامدهای جهانی شدن تاثیر آن بر نظام تعلیم و تربیت کشورها و اهداف و برنامه و کارکردهای این نظام در صحنه زندگی اجتماعی است. تعلیم و تربیت که با تمام اجزا جامعه ارتباط دارد یکی از عرصه هایی است که هم از فرآیند جهانی شدن متاثر شده و هم میتواند بر آن اثر بگذارد. از جمله اهداف تهیه این مقاله عبارت است جواب از به این پرسش ها که :
جهانی شدن چه تاثیراتی بر مولفه های تعلیم و تربیت داشته است؟ چالش هایی که تعلیم و تربیت در اثر جهانی شدن فرهنگ با آن روبه روست کدامند؟ در نتیجه جهانی شدن چه تغییراتی باید دراهداف، برنامه های درسی و روش های تعلیم و تربیت کشورها صورت گیرد تا بتواند به مسائل جدید پاسخ دهد؟
جهانی شدن از جمله مفاهیمی است که در طول چند دهه گذشته به مجموعه واژگان مفاهیم، علوم سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی افزوده شده است. این مفهوم به دلیل تازگی و گستردگی از ابهام معنایی برخوردار است. با توجه به ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این پدیده و ارتباط این ابعاد با فرآیند تعلیم و تربیت، مسلما جهانی شدن بر فرآیند تعلیم و تربیت اثر خواهد گذاشت و به آن سمت و سو خواهد داشت. در این مقاله سعی بر آن است که بعد فرهنگی جهانی شدن مورد توجه قرار گیرد و چالش های روبروی نظام آموزشی یا به عبارت کلی تر تعلیم و تربیت مورد بحث قرار گیرد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آموزش الكترونيكی, آموزش و پرورش, اقتصادی, بسته دانش, بعد فرهنگی, تربيت دينی, تعليم و تربيت, جهانی شدن, دانلود پروژه, زبان, سياست, علوم اجتماعی, فرآيند جهانی شدن, فرهنگ, فرهنگ های بومی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:37 موضوع | تعداد بازديد : 222 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد