تعداد صفحات:40
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت روابط عمومی
تاریخچه روابط عمومی
پیدایش روابط عمومی نوین درجهان
تعریف روابط عمومی
روابط عمومى در ایران
تفاوت های روابط عمومی و تبلیغات
نقدی بر شیوه کار مدیران روابط عمومی
روابط عمومی خلاق
روابط عمومی‌ها و شرایط محیط بیرونی سازمان
شش عقل و بصیرت سازمان‌های یادگیرنده
تاریخچه بانک ملت
منشور اخلاقی
بخش هایی از منشور اخلاقی کارکنان بانک ملت
نمودار سازمانی
شرح وظایف کلی روابط عمومی بانک ملت
واحد روابط عمومی
گزارشی از عملکرد واحد با توجه به بودجه و امکانات
بولتن کاری بانک ملت
سنجش رضایت مشتریان
نشریات منتشر شده توسط روابط عمومی بانک ملت
تلاش روابط عمومی بانک برای گسترش کتابخانه
گزارش ارتباطات درون و برون سازمانی
خدمات ویژه همکاران
مرکز روابط عمومی بانک ملت
کمک و همیاری به مددجویان بدهکار (در جرایم غیر عمد)
گزارشی از پروژه های انجام شده
نقد و پیشنهاد روابط عمومی بانک ملت
نقاط ضعف
نقاط قوت
منابع

چکیده:
در این تحقیق به بررسی روابط عمومی بانک ملت میپردازیم. به تاریخچه روابط عمومی در ایران و جهان می پردازیم. در ادامه به معرفی بانک ملت،‌ چارت سازمانی و بخش روابط عمومی خواهیم پرداخت. امروزه از روابط عمومی بعنوان هنر هشتم و دست آورد قرن بیستم یاد می کنند، علی رغم این که نسبت به سایر علوم علم جدیدی است، اما توانسته رده‌های عالی علمی و آزمون و خطا را به سرعت طی نموده و در سازمان ها و موسسات بعنوان وزنه ای قوی و انکار ناپذیر جا باز کند و به جرأت میتوان گفت امروزه هیچ موسسه یا سازمان بزرگ جهانی را نمیتوان یافت که روابط عمومی نداشته باشد. روابط عمومی، مدیریت و ابزار بسیار قوی برای برقراری ارتباط با مردم و جوامع بین المللی میباشد. با توجه به اهمیت حرفه روابط عمومی در ارتباطات سازمانی که در چند دهه اخیر پیدا کرده است، چندی قبل شرکت fast compahy درجدیدترین تحقیقات و پژوهش های خود، حرفه روابط عمومی را جزء 25 شغل برتر جهان در سال 2012 معرفی کرد. البته بی مناسبت نیست برای روشن تر شدن معنای روابط عمومی به نظر پژوهشگران در این باب اشاره کنیم. کارشناسان و مولفان کتاب هاى این رشته از جمله، رکس هارلو از پیشقدمان روابط عمومى در جهان مىگوید: روابط عمومى دانشى است که به وسیله آن سازمانها آگاهانه میکوشند، بر مسئولیت اجتماعى خویش عمل کنند تا بتوانند، تفاهم و پشتیبانى کسانى را که براى توسعه اهمیت دارد، به دست آورند. در این باره انجمن روابط عمومى آلمان میگوید، روابط عمومى، تلاش آگاهانه و قانونی بمنظور تفاهم و استقرار اعتماد و شناخت متقابل با عموم، براساس تحقیق علمى و عملى صحیح و مستمر، میسر است.

مقدمه:
اکنون در عصر معاصر کشورهای مترقی که دارای بالاترین فناوری روز و در پیشرفت علوم، فنون و تکنولوژی از کشورهای پیشتاز میباشند، مدعی تاسیس اولین دفتر روابط عمومی در جهان هستند. به علت کمرنگ بودن نقش روابط عمومی و نیروی متخصص، در ارتباط با جوامع بین المللی و داخل کشور خود با نهادها و سازمان های مختلف با مشکل عدیده ای مواجه شده اند. با همه وظایف مذکور در حال حاضر چه در کشورهای مترقی، چه در کشورمان ایران تا کنون کارشناسان امر و کسانی که در حرفه روابط عمومی صاحب نظر هستند با وجود سعی و تلاش بی وقفه نتوانسته اند روش مناسبی برای کاهش دغدغه های مردم ارائه نمایند. از این رو ضعف هایی همچون عدم نگاه جدی دستگاها به این مدیریت، نگرانی از انتشار صحیح اطلاعات، پیگیری نکردن مطالبات مردم، کمبود نیروی متخصص، عدم استقلال نسبی بعنوان یک مدیریت، محدود کردن فعالیت ها به امر خواص همچنان باقی مانده است. و تا رسیدن به نقطه مطلوب و اهداف مورد نظر فاصله زیادی وجود دارند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : ارتباطات, بانک ملت, جرایم غیر عمد, جوامع, خلاق, دانلود, روابط عمومی, روابط عمومی نوين, فناوری, محیط بیرونی سازمان, منشور اخلاقی کارکنان, موسسات, چارت سازمانی, گزارش کارآموزی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 15:06 موضوع | تعداد بازديد : 237 | لينک ثابت