تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه آشنايي با تبلت ها (tablet)

تعداد صفحات:12
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
چكيده
مقدمه
تبلت Tablet PC
انواع Tablet PC
لوح (Slate)
قابل تبديل (Convertibles)
تركيبي (Hybrid)
كار با تبلت ها
سيستم عامل در تبلت ها
توانايي هاي نرم افزاري
موقعيت ياب جغرافيايي
اينترنت
سرگرمي و تبلت
امكانات جانبي تبلت ها
ورودي ها و خروجي هاي تبلت
ويژگيهاي كلي آيپد (iPad)
تفاوت هاي iPad1 و iPad2
نرم‌افزار هاي داخلي آيپد (iPad)
گلكسي تب
منابع

چكيده:
ليست بلند بالاي تبلت هاي متعدد و رنگارنگ حاضر در بازار مطمئنا هر كاربر ديجيتالي را به خريد اين ابزار جذاب ترغيب مي نمايد اما گذشته از موارد هميشگي كه با يادآوري نام تبلت در ذهن متصور ميشود براستي كاركردهاي اصلي يك تبلت در چيست و ابعاد و سايز صفحه نمايش در تعيين نوع اين كاركرد چه نقشي دارند. در ادامه ضمن پرداختن به كاركردهاي اصلي تبلت ها به موارد كليدي در هر قسمت و المان هاي تعيين كيفيت در هر بخش ميپردازيم.

مقدمه:
با پيشرفت هاي صورت گرفته در بخش صفحه نمايش گوشي هاي هوشمند و افزايش چشمگير ابعاد آن ها اندك اندك محدوديت هاي مشخصي براي بالا بردن بيشتر ابعاد صفحه نمايش در اين گجت ها ايجاد شد به طوري كه مشخصا پس از سايز 4.3 اينچ طراحان صفحه نمايش به علت بزرگ شدن بيش از اندازه ابعاد كلي دستگاه چاره اي جز متوقف كردن سايز در اين رده و پرداختن به المان هاي ديگر همچون كيفيت پنل و وضوح آن نداشتند در اين ميان نگفته پيداست كه جذابيت صفحه نمايش و ابعاد هرچه بيشتر آن كه نشاني از در اختيارگيري مدلي پيشرفته تر در نزد كاربران محسوب ميشود هيچگاه به دست فراموشي سپرده نشد كه همزماني اين ميل و كشش و پاسخگوئي آن از سوي نسل اول AppleiPad به ناگاه به مثابه كبريتي بر انبار باروت همچون سيلي خروشان بازار ديجيتال را با طيف رنگارنگي از تبلت هاي گوناگون اشباع نمود.

لينك دانلود

 


برچسب ها : آيپد, اينترنت, تبلت, دانلود پروژه, ديجيتال, سيستم عامل, صفحه نمايش, موقعيت ياب, موقعيت ياب جغرافيايي, نرم افزار, كامپيوتر, گلكسي تب, گوشي هوشمند,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 6 خرداد 1396 ساعت 12:43 موضوع | تعداد بازديد : 177 | لينک ثابت


دانلود پايان نامه شبيه سازي چند پروتكل مسير يابي AD HOC با استفاده از نبا استفاد

تعداد صفحات:56
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل يكم : شبكه هاي بيسيم AD HOC
معرفي شبكه هاي بيسيم AD HOC
انواع شبكه هاي AD HOC
شبكه هاي حسگر هوشمند
شبكه هاي موبايل
كاربردهاي شبكه هاي AD HOC
شبكه هاي شخصي
محيط هاي نظامي
محيط هاي غير نظامي
عملكردهاي فوري
محيط هاي علمي
خصوصيات شبكه هاي AD HOC
امنيت در شبكه هاي AD HOC
منشا ضعف امنيتي در شبكه هاي بيسيم و خطرات معمول
سه روش امنيتي در شبكه هاي بيسيم
WEP
SSID
MAC
فصل دوم : مسيريابي در شبكه هاي AD HOD
مسير يابي
پروتكل هاي مسير يابي
Table Driven Protocols
پروتكل ها
DSDV
WRP
CSGR
STAR
On Demand Protocols
پروتكل ها
SSR
DSR
TORA
AODV
RDMAR
Hybrid Protocols
شبكه حسگر
محدوديت هاي سخت افزاري يك گره حسگر
روش هاي مسير يابي در شبكه هاي حسگر
روش سيل آسا
روش شايعه پراكني
روش اسپين
روش انتششار هدايت شده
فصل سوم : شبيه سازي با NS
اهميت شبيه سازي
NS گزينه اي مناسب براي كاربران
برتري NS نسبت به شبيه ساز هاي ديگر
بررسي يك مثال در NS
مراجع

فهرست شكل ها:
نودها در شبكه هاي AD HOC سازمان ثابتي ندارند
نود ها به طور پيوسته موقعيت خود را تغيير مي دهند
شمايي از شبكه هاي AD HOC موبايل
شبكه هاي حسگر هوشمند
كاربرد شبكه هاي AD HOC در شبكه هاي شخصي
ارتباطات نظامي
موقعيت يابي و نجات سريع
SSID
پروتكل هاي مسير يابي
DSDV
CSGR
AODV
نمونه اي از يك شبيه سازي
نمايي از NS
NS
NS
در دسترس بودن واسط گرافيكي كاربردي
يك توپولوژي
جريان پكت ها

چكيده:
هدف از ارايه اين مقاله بررسي شبكه هاي AD HOC و پروتكل هاي مسير يابي در آن، به همراه معرفي نرم افزار NS و استفاده از آن در شبيه سازي شبكه هاي كامپيوتري و استنتاج و بررسي نتايج ميباشد.
شبكه‌هاي بي‌سيم AD HOC شامل مجموعه‌اي از گره‌هاي توزيع شده‌اند كه با همديگر بطور بي سيم ارتباط دارند. نودها ميتوانند كامپيوتر ميزبان يا مسيرياب باشند. مهمترين ويژگي اين شبكه‌ها وجود يك توپولوژي پويا و متغير ميباشد كه نتيجه تحرك نودها ميباشد.
با توجه به اين كه پيكربندي واقعي شبكه ها براي آزمايش سناريوهاي مختلف مشكل بوده و با مشكلاتي همچون خريد، نصب و تنظيم دستگاه ها و تجهيزات شبكه همراه است و با بزرگ شدن شبكه ها نيز به اين مشكلات افزوده ميگردد، استفاده از شبيه سازهاي شبكه بعنوان يك نيازبه كار مي آيد. علاوه بر اين، تامين شرايط شبكه مورد نياز همانند بار ترافيكي شبكه و يا تشخيص الگوهاي مورد نظر و كنترل آنها در شبكه هاي واقعي دشوار است.
NS بعنوان يك شبيه ساز شبكه رويدادگرا و شيء گرا، پركاربردترين و معروف ترين شبيه ساز شبكه به خصوص در پروژه هاي دانشگاهي و تحقيقاتي است. شبيه ساز NS ميتواند انواع مختلف شبكه مانند شبكهLAN، WAN، Ad-Hoc، Satellite و WiMAX را شبيه سازي كند.

مقدمه:
با توجه به پيچيدگي شبكه، شبيه سازي نقش بسيار مهمي هم در تعيين خصوصيات رفتار فعلي شبكه و هم در تعيين اثرات احتمالي ناشي از تغييرات پيشنهاد شده روي عملكرد شبكه دارد.
جانشيني براي شبكه هاي واقعي با توجه به اين كه پيكربندي واقعي شبكه ها براي آزمايش سناريوهاي مختلف مشكل بوده و با مشكلاتي همچون خريد، نصب و تنظيم دستگاه ها و تجهيزات شبكه همراه است و با بزرگ شدن شبكه ها نيز به اين مشكلات افزوده ميگردد، استفاده از شبيه سازهاي شبكه بعنوان يك نياز به كار مي آيد. علاوه بر اين، تامين شرايط شبكه مورد نياز همانند بار ترافيكي شبكه و يا تشخيص الگوهاي مورد نظر و كنترل آنها در شبكه هاي واقعي دشوار است.
همان طور كه مي‌بينيم با گذشت زمان، پروتكل هاي جديد زيادي همانند نسخه هاي گوناگون TCP اختراع ميشوند. اين پروتكل ها نه تنها بايد تحليل شوند، بلكه نقاط ضعف و قوت آنها نيز بايد به دست آيد و با پروتكل هاي موجود مقايسه گردند.
در مسيريابي در شبكه‌هاي AD HOC نوع حسگر سخت افزار محدوديت‌هايي را بر شبكه اعمال ميكند كه بايد در انتخاب روش مسيريابي مد نظر قرار بگيرند از جمله اين كه منبع تغذيه در گره‌ها محدود ميباشد و در عمل، امكان تعويض يا شارژ مجدد آن مقدور نيست. در اين جا اهميت شبيه سازي در اين شبكه ها به صورت محسوسي به چشم ميخورد.
شبيه‌سازNS يك شبيه‌ساز شي گرا ميباشد كه با استفاده از زبان هاي c++ و otcl نوشته شده است. نرم‌افزار NS براي شبيه‌سازي شبكه‌هاي كامپيوتري و شبكــه‌هاي گسترده بكـار برده ميشود. هدف در اين پايان نامه استفاده از اين نرم افزار براي شبيه سازي و تحليل مسير يابي در شبكه هاي AD HOC است.

لينك دانلود

 


برچسب ها : ارتباطات, تجهيزات شبكه, تنظيم, توپولوژي, خريد, دانلود پايان نامه, سخت افزار, شبكه, شبكه هاي بيسيم, شبيه سازي, مسير يابي, مسيرياب, مسيريابي, موقعيت يابي, نرم افزار, نصب, پروتكل, پيكربندي, كامپيوتر,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 6 خرداد 1396 ساعت 12:59 موضوع | تعداد بازديد : 197 | لينک ثابت


دانلود پروژه GPS

تعداد صفحات:25
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
GPS چيست؟
GPS چگونه كار ميكند؟
ماهواره هاي GPS
صفحه GPS
گيرنده GPS
سيستم موقعيت ياب جهاني و كاربرد آن در مريخ
آنتن دريافت كننده اطلاعات ارسالي از ماهواره ها
گيرنده (پردازش كننده اطلاعات دريافتي و تعيين كننده موقعيت محل آنتن)
نمونه اي از كاربردهاي سيستم GPS
يك سيستم GPS براي مريخ

GPSچيست؟
(Global Positioning System) يك سيستم هدايت (ناوبري) ماهواره اي اســت شـامل شبكه اي از 24 ماهواره در گردش كه در فاصله 11 هزار مايلي و در شش مدار مختلف قراردارند. اين ماهواره ها در عرض 24 ساعت دوبار كامل بـــرگرد زميــن ميگردند (باسرعتي درحدود 108 مايل در ثانيه). ماهوارهاي GPS به نام NAVSTAR شناخته ميشوند. با استفاده از حداقل سه ماهواره يا بيشتر ، GPS ميتواند طول و عرض جغرافيايي مكان خود را تعيين نمايد. (كه آن را تعيين دو بعدي مينامند.) و با تبادل با چهار (و يا بيشتر) ماهواره يك GPS ميتواند موقعيت سه بعدي مكان خود را تعيين نمايد كه شامل طول و عرض جغرافيايي و ارتفاع ميباشد. با انجام پشت سر هم اين محاسبات، GPS ميتواند سرعت و جهت حركت خود را نيز به دقت مشخص نمايد. يك گيرنده GPS نه تنها ماهواره هاي قابل استفاده را تشخيص ميدهد بلكه مكان آن ها را در آسمان نيز تعين ميكند.(ارتفاع و زاويه)
اين ماهواره ها به سفارش وزارت دفاع ايالات متحده ساخته و در مدار قرار داده شده اند. اين سيستم در ابتدا براي مصارف نظامي تهيه شد ولي از سال 1980 استفاده عمومي آن آزاد و آغاز شد.
خدمات اين مجموعه در هر شرايط آب و هوايي و در هر نقطه از كره زمين در تمام ساعت شبانه روز در دسترس است. پديد آوردنگان اين سيستم، هيچ حق اشتراكي براي كاربران در نظر نگرفته اند و استفاده از آن رايگان است.

لينك دانلود


برچسب ها : gps, آنتن, ارتفاع, جغرافيا, دانلود پروژه, زاويه, سيستم موقعيت ياب جهاني, شرايط آب و هوايي, طول و عرض جغرافيايي, عمران, ناوبري,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 10:40 موضوع | تعداد بازديد : 184 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد