تعداد صفحات:30
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
فصل دوم
کاربرد سوئیچ های نوری
اتباطات نوری
حفاظت سوئیچینگ
مالتیپلکس نوری (OADM)
مونیتورینگ سیگنال نوری (OSM)
قید شبکه
فابریک های سوئیچ نوری
تلفات داخلی
Crosstalk
نرخ جذب
فصل سوم
انواع سوئیچ های نوری
سوئیچ اپتو مکانیک
سوئیچ میکرو الکترو مغناطیس (MEMS)
سوئیچ های الکترو اپتیک
سوئیچ های ترمو اپتیک
سوئیچ های الکترو متریک
سوئیچ های نوری دیجیتال
سوئیچ های کریستال – مایع
سوئیچ های حبابی
سوئیچ های آکوستو اپتیک
مراجع

چکیده:
در تحقیق حاضر، به بررسی سوئیچ های نوری پرداخته ایم. برای این منظور در ابتدا توضیح مختصری در مورد اساس سوئیچ های نوری و لزوم آن ها در قالب فصل مقدمه ارائه میدهیم. در فصول بعدی انواع این سوئیچ ها را به طور مختصر مورد بررسی قرار داده و همچنین بعضی از کاربردهای آن ها ارائه میشود.
برای این منظور چندین نوع از این سوئیچ ها بررسی شده است.

مقدمه:
تقاضای بی سابقه برای افزایش شبکه های نوری، توسعه سیستم های شبکه نوری با برد زیاد را ایجاب میکند. چنین سیستم هایی ده ها هزار طول موج را در هر فیبر، با طول موج مدوله شده 10Gb/s یا بیشتر انتقال میدهند. تاکنون، سوئیچینگ در این سیستم ها بیشتر جنبه الکترونیکی داشته است. در هر گره از سوئیچینگ، سیگنال های نوری به شکل الکترونیکی تبدیل میشوند، به صورت الکترونیکی بافر میشوند و سپس به قدم بعدی میروند و در نهایت از شکل الکترونیکی به شکل نوری تبدیل میشوند.
سوئیچ های الکترونیکی با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته، به مرحله تکامل خود رسیده اند. با این حال، به علت افزایش ظرفیت شبکه، به نظر میرسد که سوئیچینگ الکترونیکی قادر به حفظ آن نمی باشد. پس از آن، تجهیزات الکترونیکی به شدت وابسته به نرخ داده و پروتکل می باشند. و بنابراین، نتیجه هر به روزرسانی سیستم، جایگزینی تجهیزات الکترونیکی میباشد. بنابراین اهمیت سوئیچ های نوری آشکار میشود.
تاکنون، محدودیت تکنولوژی های عناصر نوری، نبودن پردازش درجه بیت و نبود بافرینگ موثر در تقاضای نوری، باعث ایجاد محدودیت در کاربردهای سوئیچینگ نوری شده است.
جذابیت اصلی سوئیچ های نوری آن است که قادر به مسیریابی سیگنال های نوری داده، بدون نیاز به هر گونه تبدیل سیگنال الکترونیکی میباشند و بنابراین مستقل از نرخ داده و پروتکل میباشد. انتقال سوئیچینگ از حالت الکترونیکی به حالت نوری، منجر به کاهش تجهیزات شبکه میشود و همچنین باعث افزایش سرعت سوئیچینگ میشود و در نهایت توان مصرفی سیستم را کاهش میدهد. به علاوه حذف مبدلهای نوری به الکترونیکی و الکترونیکی به نوری، باعث کاهش عمده در هزینه های سیستم میگردد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : اتباطات نوری, اپتو مکانیک, بافرینگ, برق, تلفات داخلی, توان مصرفی, تکنولوژی, دانلود, سوئیچ های نوری, سوئیچینگ, سیگنال نوری, شبکه, شبکه های نوری, فابریک, فیبر, مالتیپلکس, مسیریابی, مونیتورینگ, میکرو الکترو مغناطیس, نرخ جذب, هزینه های سیستم, پروژه,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 17:39 موضوع | تعداد بازديد : 233 | لينک ثابت