تعداد صفحات:69
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده تحقیق
فصل اول
مقدمه
نظریه پژوهش
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف کلی
اهداف جزیی
فرضیه های پژوهش
سوالات پژوهش
مفاهیم
تعاریف نظری واژه ها
فصل دوم : بررسی پیشینه یا ادبیات موضوع
فلسفه ازدواج
انتخاب همسر
آثار ازدواج
وظیفه مسئولان در قبال ازدواج جوانان
معیار های گزینش امثال
هدف ازدواج
منشا خانواده و تحولات تاریخی آن
ضرورت در نظر گرفتن ملاک ها و معیار ها در انتخاب همسر
معیار و ملاک های مشترک
اشکال مختلف خانواده و خصوصیات آنها به اختصار
فصل سوم : روش و متالوژی پژوهش
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه آماری
روش نمونه گیری
ابزار تحقیق
روش استخراج داده ها
فصل چهارم : ارائه یافته های پژوهش
پرسشنامه
فصل پنجم : تفسیر و استنتاج نتایج پژوهش
بیان مسئله پژوهش
مشکلات و محدودیت تحقیق
خلاصه تحقیق
منابع

چکیده:
بررسی علل و عوامل موثر بر ازدواج موفق دانشجویان عنوان پژوهشی است که پیش رو دارید. هدف از پژوهش حاضر شناخت علل و عوامل موثر بر ازدواج موفق دانشجویان بوده وسعی شده بعضی از معیار ها از نظر دانشجویان مورد بررسی قرار گیرد تا نمتایج حاصل از آن برای سایر دانشجویان مفید واقع شود. جامعه آماری تحقیق دانشجویان مجتمع علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و نمونه آماری پنجاه نفر از دانشجویان میباشند. روش تحقیق نیز توصیفی و جمع آوری اطلاعات با استفاده از پرسش نامه و مطالعات کتابخانه ای صورت گرفته و در آخر داده ها از طریق روش آمار توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

مقدمه پژوهش:
یکی از نمادهای مهم اجتماعی که به لحاظ اهمیت نقش و کارکردهای مختلف مورد توجه علمای مذهبی، اخلاقی و صاحبن ظران تعلیم و تربیت، جامعه شناسی و روانشناسی قرار گرفته است. نهاد خانواده میباشد نهادی که بر اثر ازدواج یک زن و مرد پدید می آید و وجود فرزندان آن را تکمیل می کند.
خانواده عبارت است از کوچک ترین مسئله اجتماعی که از زن و مرد و فرزندان آنها تشکیل می شود. خانواده هسته کوچکی از اجتماع در همه جوامع بشری بوده و در انتقال مواریث اجتماعی تاثیر زیادی داشته است.
خانواده اولین پایگاه انتقال عناصر فرهنگی به نسل جدید است و عاملی موثر در رشد و شکوفایی استعداد های آدمی و گسترش فرهنگ بشری به شمار میرود.
در فرآیند زندگی مواردی است که فرد باید از بین چند راه یک راه را انتخاب نماید گزینش یک راه از بین چند راه چنانچه با مطالعه و بصیرت انجام نگیرد، ممکن استا نتایج مطلوبی در بر نداشته باشد. لذا کمک گرفتن از مشاور در انتخاب مناسب می تواند در توفیقات بعدی اثرات مفیدی داشته باشد.
عدم تعادل جنسی، فشارهای اقتصادی و معیشتی تامین یک زندگی خانوادگی، شرایط فرهنگی جامعه و سنت هایی که کاکرد مطلوب خود را از دست داده و بلکه کارکرد منفی پیدا کرده اند و امکان ازدواج درست و تشکیل زندگی خانوادگی پایدار را برای خیل عظیمی از جوانان کشور دشوار کرده است. و بالاخره گروهی نیز با هنجار شکنی و بی وفایی، ازدواج نا خواسته و نا مطلوب را در ظاهر ادامه میدهند اما با نوعی طلاق عاطفی، دل گروهی دیگری دارند و آشیانه ای دیگر بنا می کنند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, روانشناسی, هوش هیجانی, مهارت ادراکی, گلمن, گاردنر, جامعه آماری, تجریه و تحلیل, سازمان, موسسه,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در جمعه 15 آبان 1394 ساعت 13:58 موضوع | تعداد بازديد : 214 | لينک ثابت