تعداد صفحات:44
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
فصل اول طرح تحقیق
بیان موضوع تحقیق
پیشینه تحقیق
بیان مسئله یا مشکل احساس شده
بیان هدف های کلی
بیان هدف های جزیی
فرضیه های تحقیق
بیان روش تحقیق
بیان اهمیت موضوع
بیان محدودیت های تحقیق
تعریف مفاهیم و واژه های موضوع تحقیق
فصل دوم
پیشینه تحقیق
فصل سوم
روش تحقیق یا متدلوژی
فصل چهارم
یافته های تحقیق
فصل پنجم
تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق
فصل ششم
بیان نتایج یا پیشنهادات تحقیق
منابع و مآخذ

پیش گفتار:
مسئله افت تحصیلی در نظام آموزش و پرورش در بسیاری از کشورهای جهان سوم به صورت حاد مطرح است. همان طور که میدانیم منابع و امکانات اغلب کشورهای جهان سوم محدود است و این امر، صرفه جویی، دقت در مصرف، تخصیص این منابع به بخش های مختلف اقتصادی – اجتماعی را الزامی سازد. علاوه بر آن به علت افزایش جمعیت این کشورها، بخش عمده ای از درآمدهای ملی شان به گسترش آموزش و پرورش اختصاص مییابد، در حالیکه در غالب کشورها هنوز همه کودکان لازم التعلیم به مدارس راه نیافته اند. هنوز تعدادی از بزرگسالان و جمعیت فعال آنها بی سواد مانده اند. مشکل افت تحصیلی در مدارس نیز به این مشکلات افزوده شده است. بنابر آمار یونسکو در سال های 1980 که ناظر به 121 کشور است نرخ رد شدن شاگردان یا تکرار پایه تحصیلی به ترتیب زیر بوده است:
برای 42 کشور آفریقایی 17% برای کشورهای آمریکایی لاتین و حوزه کارائیب 13% و برای 32 کشور آسیایی و اقیانوسه 6% برای کشورهای اروپایی و اتحاد شوروی 2% در کشورهای آفریقایی نرخ رد شدن شاگردان از صفر درصد تا 47% در کشورهای آمریکایی لاتین از 4 تا 26% و در کشورهای آسیا و اقیانوسه از صفر تا 18% در نوسان بوده است.
در کشور ما هم افت تحصیلی یکی از مهم ترین مسائل و مشکلات کنونی نظام آموزش و پرورش است که هر سال ده ها میلیارد ریال بودجه کشور را به هدر میدهد و نیروهای بالقوه انسانی جامعه را از آموزش و پرورش خارج میکند و به این ترتیب عظیم ترین سرمایه های جامعه که همان نیروی انسان است. بی ثمر میماند. آمارهای بدست آمده از تحقیقات در مدارس کشور نشان دهنده آن است که افت تحصیلی بصورت مردودی، ترک تحصیل زودرس و یا صورتگر،‌ مقدار زیادی از منابع مالی و استعدادهای انسانی جامعه ما را تلف کرده و آثار شومی در بر جای میگذارد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, دانش آموز, روانشناسی, متدلوژی, افت تحصیلی, آموزش و پرورش, جهان سوم, صرفه جویی, مصرف, اقتصاد, اجتماع, منابع, بی سواد, مدارس, نیروی انسانی, ترک تحصیل, مردود, بودجه,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در جمعه 15 آبان 1394 ساعت 14:10 موضوع | تعداد بازديد : 214 | لينک ثابت