تعداد صفحات:26
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
بررسی کیفی انتقال حرارت از طریق شیشه ها
مکانیسم پوشش ها برای جلوگیری از ورود حرارت
مکانیسم پوشش ها برای جلوگیری از اتلاف حرارت
ارزیابی مشخصات و استانداردها
نرم افزار تخمین
ممیزی انرژی
مطالعه موردی ( case study )
شبیه سازی
شرح لایه
فرآیند نصب
مزایای دیگر
نتیجه گیری
مراجع

چکیده:
کـاربرد شیشه در سـاختمان ها بمنظور بهره گیری از مناظر و استفاده از نور خورشیـد و هـمچنین نماسـازی صورت میگیرد. اما این مزایا همواره با یک ایراد بسیار مهم روبرو هستند، شیشه ها منشأ عمده اتلاف انرژی گرمایش و سرمایش در ساختمان میباشند. اما امروزه توسعه فناوری تولید پوشش های چند لایه توانسته مشکلات کاربرد شیشه را به میزان قابل توجهی رفع نموده و اثرات شگرفی در بهینه سازی مصرف انرژی داشته باشد.
لایه های مختلف با مکانیسم های مخصوص، خواص زیر را به شیشه میدهند :
کاهش ورود حرارت خورشید تا 77% به واسطه لایه Sputtered , Metallized
کاهش اتلاف حرارت تا 31% به واسطه خاصیت low-e
جلوگیری از ورود اشعه فرا بنفش تا 99% به واسطه لایه حاوی گونه های شیمیایی UV Absorbers
افزایش ضربه پذیری شیشه و جلوگیری از پخش قطعات شکسته به واسطه لایه پلیمری تقویت شده و مکانیسم های ویژه چسبیدن
و…
اجرای فناوری فوق بر تمامی شیشه های رایج در کشور ممکن میباشد. برای نصب آن ها نیازی به خروج شیشه از قـاب نبوده و با ایجاد کم ترین تغییرات در محیط کار همراه است.
در مـورد پوشـش ها معمولاً 19 مشخـصه اندازه گـیری میشـود که تمام خواص حـرارتـی و نـوری را شامل میگردند.
این فناوری بطور کلی بیش از صد نوع پوشـش را شامـل میشود که به علت پیشرفـت سریـع فـن و تازگی تکنولوژی همچنین تنوع و حجم اطلاعات مربوطه، اغلب مهندسان و طراحان از کارایی و مـیزان دقـیق صرفه جویی انرژی و هزینه حاصل از این محصولات آگاه نیستند. این مقاله بعنوان نتایج قسمتی از یک پروژه تحقیقاتی در صدد معرفی دقیق چنین محصولاتی میباشد. بطور قطع به کـارگیـری ایـن فـناوری در سـطح مـلیی همـگام با کشورهـای پیشرفته سهم عمده ای در بهینه سازی مصرف انرژی خواهد داشت.
در این مـقاله علاوه بر مـعرفی، مکـانیسم عملـکرد این مـحصولات نیز مورد توجه قرار گرفته و شرح مختـصری از استانداردهای ASTM و AIMCAL و یک نمونه مطالعه موردی ( Study Case) ارائه گردیده است . همچنین نرم افزار مناسب به کار گرفته شده در پیش بینی تاثیر این فناوری بر صرفه جویی انرژی و بازگشت سرمایه نیز معرفی شده است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, عایق کاری, عمران, مقاوم سازی, شیشه, بهینه سازی مصرف, مکانیسم, اتلاف حرارت, نرم افزار, شبیه سازی, فرآیند نصب, تکنولوژی, صرفه جویی انرژی, فناوری,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:04 موضوع | تعداد بازديد : 248 | لينک ثابت