تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه موسیقی و تاثیرات آن بر موجودات

تعداد صفحات:45
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیش گفتار
پیدایش موسیقی
اجرای موسیقی
موسیقی سازی
موسیقی آوازی
موسیقی صحنه ای
موسیقی نظری(تئوریک)
مهمترین فصول مورد بحث تئوری موسیقی
تقسیم بندی موجود انواع موسیقی
موسیقی محلی
موسیقی ضربی- ضرب دار
موسیقی کلیسایی یا روحانی
موسیقی مذهبی ایران
موسیقی دراماتیک
موسیقی سنتی
موسیقی کلاسیک
موسیقی باستانی
موسیقی الکترواکوستیک
موسیقی الکترونیک
موسیقی درمانی
موسیقی درمانی چیست
تاریخچه موسیقی درمانی
موسیقی درمانی چگونه اثر می کند
جلسات موسیقی درمانی به چه شکل برگزار می شود
کاربرد موسیقی درمانی
چگونه یک موسیقی درمانگر انتخاب کنیم
رویکردهای گوناگون موسیقی درمانی
شیوه های موسیقی درمانی
ملاک تجویز موسیقی درمانی
جایگاه علمی و عملی موسیقی درمانی
تم درمانی چیست
تم های آرام ساز
تم های خلق ساز
تم های جسمانی ساز
تاثیرات موسیقی
موسیقی اثرات غیر قابل انکاری دارد
تاثیر موسیقی بر رشد عاطفی و تعادل روحی کودکان
آرام کردن گریه نوزادان با موسیقی
گوش دادن به موسیقی کلاسیک باعث هوش کودکان نمی شود
نواختن موسیقی سبب افزایش توان مغز می شود
موسیقی مغز را فعال می کند
دیگر تاثیر موسیقی بر مغز
تاثیر موسیقی بر روان انسان
اثر موسیقی بر حیوانات
موسیقی بر رشد و جوانه زنی و تکوین گیاهان موثر است
هشدار برای گوش دادن به موسیقی با صدای بلند
خلاصه و نتیجه گیری ما برای شما عزیزان
پیشنهادات و نظرات
فهرست منابع

پیدایش موسیقی:
انسان در میان اصوات و نواهای طبیعت به دنیا آمده است و مبانی موســیقی را از طبیعت آموخته.در مسیر تمدن خویش،انسان به اصوات تازه ای پی برد و به ترتیب متوجه شد صداهای منظم می توانند بر فعالیت او تاثیر مثبت داشته باشند. در واقع هنر با درک زیبایی از طبیعت و با تقلید آهنگهای طبیعی و انعکاس این آثار به وجود آمده است . انسان برای پرستش خدایان و غلبه بر ترس،آوازهایی میخواند که به تدریج به شکل سرودهای مذهبی و دسته جمعی برای عبادت در آمد.رقص و شعر و موسیقی با بشر به وجود آمد و انسـان را که از بدو حضور در این جهان دارای احساسات وعواطف بود و حالاتی نظیر بیم و غم و شادی و نفرت و سایر کیفیات درونی را تجربه میکرد،این عواظف و احساسات که همیشه با بشر همراه بوده اند، میبایست به گونه ای جلوه گر شوند، بنابراین بوسیله صدا،حرکات و کلمات آشکار شدند که نمودار آن آواز و رقص و شعر بوده است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, موسیقی, موجودات, آواز, ساز, موسیقی صحنه ای, موسیقی محلی, ضرب دار, دارماتیک, باستانی, موسیقی درمانی, سنتی, دراماتیک, الکترونیک, رشد عاطفی, ,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 18 مرداد 1394 ساعت 16:35 موضوع | تعداد بازديد : 219 | لينک ثابت


دانلود پروژه موسیقی سنتی آذربایجان

تعداد صفحات:44
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
موسیقی محلی (فولکلور)
موسیقی آذربایجان
موغام
آواز در موغام
تاثیرات روحی و روانی موغام
دستگاه
رنگها
دستگاه‌های موغام آذربایجان
درآمد
گوشه
آواز
موغام راست
موغام‌های خانواده راست
دستگاه ماهور هندی
اورتا ماهور
بایات قاجار
دوگاه
موغام شور
موغام سه‌گاه
زابل سه‌گاهی
چهارگاه
شوشتر
موغام‌های با حجم کوچک

مقدمه:
هر ملتی برای خود ارزشها و آرمان‌هایی دارد که این ارزشها برای آن ملت جایگاه خاصی دارد. موسیقی نیز یکی از شاخصهای یک ملت میباشد.
موسیقی آذربایجان یکی از دیر نوازترین موسیقی های امروزه میباشد. مطالبی که در این تحقیق میخوانید، گوشه‌ای از زیبایی های موسیقی آذربایجان میباشد.

پیشگفتار:
در این تحقیق‌ گونه سعی در به دست دادن تعریف ویژه از موسیقی نیست، تنها هدف در سیر تاریخی موسیقی در بخشی از خاک کشور عزیزمان، ایران است. موسیقی آذری که یکی از ابعاد شکل‌ دهنده فرهنگ موسیقی ماست، مانند بخشهای دیگر در دوران‌های مختلف تاریخی دچار افت و خیز بود و فراز و فرودهایی داشته است و با توجه به این که هر موسیقی، زبان مشترک بشری است و تاثیر گذار و تاثیر پذیر از سایر فرهنگها و این که توجه داشته باشیم بسیاری از سرزمینها و کشورهای همجوار در روزگاران دور و نزدیک، در محدوده‌ مرزهای ایران قرار داشته‌اند و هر یک اکنون مستقل هستند و همین دوری و نزدیکی ایجاب میکند برای تحقیق در مورد هر یک از ابعاد فرهنگی و اجتماعی بخشی از کشورمان، حوزه‌ای وسیع در داخل و خارج مرزهای کنونی مد نظر قرار گیرد.
و لذا تحقیق در خصوص موسیقی آذری از این قاعده مستثنی نبوده و برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب، بایستی موسیقی آذری در بین اقوام و ملل گوناگون که در پیرامون کشور ما به زبان آذری (ترکی) سخن میگویند، مورد تحقیق و مطالعه قرار گیرد و از تمامی منابع موجود در زمینه‌های فرهنگی و تاریخی مربوط به موسیقی و تاریخ آن برای رسیدن به هدف بهره گرفت، یا بطور کلی، تحقیق علمی و پایه‌ای ایجاب میکند که ما از کلیه‌ ابزارها و منابع استفاده کرده و در صورت لزوم با اساتید موسیقی بصورت چهره به چهره صحبت کنیم، سازها و کارکرد آن ها را بشناسیم، و تا حدودی با گوشه‌ها، زوایا، پرده‌ها و دستگاه‌ها، ردیف‌ها الحان مختلف آن بخش از موسیقی مورد مطالعه آشنا باشیم و مهم تر از همه، زبان و گویش مورد محاوره را تا حدودی درک کنیم، اما ما در نظر داریم در این تحقیق به موسیقی آذری بعنوان یک موسیقی محلی (فولکلور) نگاه کرده و از این دریچه کوچک و تنها در محدود خاک ایران آن را مورد بازنگری قرار دهیم. زیرا معتقدیم، موسیقی آذری (ترکی) در گستردگی وسیعی از جهان مثل مغولستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و … رواج داشته و به تبع حوزه جغرافیایی خود، تغییراتی کم و زیاد در آن به وجود آمده است، از این رو همان طور که قبلاً گفته شد، در این تحقیق سعی شده به موسیقی آذربایجان بعنوان یک موسیقی محلی و فولکلور نگاه کنیم.
امیدواریم هنرمندان این عرصه، مخصوصاً نوازندگان و خوانندگان آذری زبان که در راه پرپیچ و خم هنر موسیقی آذری، ضربات سنگین روزگاران نامساعد را تحمل کرده‌اند و با پایداری و خلاقیت خویش و با فداکاری ها و تلخ‌کامیی ها، عاشقانه در باروری و حفظ این هنر کوشیده‌اند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آذربايجان, آواز, اجتماع, ازبكستان, اساتيد موسيقی, تركمنستان, تركيه, خلاقيت, دانلود, دستگاه ماهور هندی, شوشتر, فداكاری, فرهنگ, فرهنگ موسيقی, فولكلور, مغولستان, موسيقی آذربايجان, موسيقی محلی, موسیقی, موغام, نوازندگان, هنر, هنر موسيقی, پايداری, پروژه,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در دوشنبه 17 اسفند 1394 ساعت 11:18 موضوع | تعداد بازديد : 218 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد