تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پایان نامه سلنیوم و اصلاح آلودگی آن در خاک

تعداد صفحات:78
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول: خصوصیات سلنیوم
مقدمه
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی : سلینوم
خصوصیات و اشکال سلنیوم در طبیعت
حضور و تولید سلنیوم در طبیعت
موارد استفاده سلنیوم در صنایع
فصل دوم تاثیرات و خطرات سلنیوم
تاثیرات سلنیوم جانداران
نقش سلنیوم در بدن انسان و بررسی نیاز روزانه به آن
نقش فیزیولوژیکی سلنیوم
خطرات مصرف بیش از حد سلنیوم
خطرات مصرف زیاد سلنیوم برای سلامتی
خطرات کمبود سلنیوم در بدن
روش اول : تزریق سلنیوم
روش دوم : دادن سلنیوم خوراکی
نمونه هایی از خواراکی های حاوی سلنیوم زیاد
فصل سوم: آلودگی سلنیوم و نحوه از بین بردن آن
نمونه هایی از خاک های حاوی سلنیوم زیاد
غلظت سلنیوم در خاک
آلودگی سلنیوم در خاک
نحوه از بین بردن آلودگی به روش گیاه پالایی
معرفی برخی از گونه ها و گیاهان مفید در phytoremediation
بررسی و نتایج آزمایش های مربوط به Phytoremediation
وارد شدن علم بیوتکنولوژی در phytoremediation
نتایج و بحث
منابع و ماخذ

مقدمه:
اولین اطلاعات ثبت شده در این مورد توسط مارکو پولو در سال 1295 میلادی بوده است که در مناطق غربی چین و نزدیک تبت و مغولستان حیواناتش بعد از چرای گیاهان آن منطقه شروع به تلو خوردن مینمودند که امروزه میدانیم ناشی سمیت حاد سلنیوم بوده است.
برای اولین بار سلنیوم توسط Berzelius که در سال 1817 یا 1818 رسوبات و لجن هایی که از اکسیداسیون اکسید سولفور سنگ مس بدست می آمد را مورد بررسی قرار داد کشف شد وی متوجه شد که در بین آن عنصر جدیدی وجود دارد اما در آن هنگام آن را با تلوریم اشتباه گرفتند بعد از گذشت ربع قرن Arnold به گوگرد قرمز توجه کرد و متوجه موادی در رسوبات آن شد و آن را Sulfurrubeum نامید. به هر حال تا سال 1950 کسی متوجه وجود سلنیوم نبود فقط میدانستند که درجدول تناوبی عنصری وجود دارد که بار گوگرد (s) و عنصر تلوریم (Ti) هم خصوصیات است. و حتی خصوصیاتی بطور مشترک با هر یک از آن ها دارد یعنی هم خصوصیات فلزی و هم غیر فلزی را داراست و در حالت سمیت، 5 برابر خطرناک تر از آرسنیک میباشد؛ در نهایت آن را سلنیوم نامیدند و بیان نمودند که این عنصر در محدوده خیلی کوچکی برای جانواران قابل استفاده میباشد.
در کل سلنیوم از عناصر کم مصرف میباشد که باعث سلامتی فرد یا گیاه یا حیوان میگردد، ولی همان طور که گفته شد مقدار نیاز به سلنیوم خیلی کم است.
سلنیوم اغلب در پروتئین ها موجب ساختن سلنوپروتئن ها میگردد که برای تولید آنزیم های آنتی اکسیدان مهم هستند این آنتی اکسیدان ها به کمک Se-Ptها در حفظ سلامتی سلول ها که مورد خطر رادیکال های آزاد اکسیژن میباشند موثرند به صورت خلاصه باید گفت رادیکال های آزاد به طور طبیعی در متابولیسم اکسیژن ساخته میشوند که ممکن است در ایجاد بیمارهای مزمن مثل سرطان و بیمار قلبی و عروقی و یا حتی در انجام فعالیت های منظم غده تیروئید و سیستم دفاعی بدن نقش داشته باشند.
یکی از راه های مطمئن جذب سلنیوم خوردن غذاهای گوشتی و گیاهانی است که در مناطقی با خاک های سرشار از سلنیوم میرویند که در ادامه به طور مفصل راجع به آن بحث خواهد شد. و در نهایت نتجه گیری میگردد که کمبود یا سمیت سلنیوم در بدن انسان تحت تاثیر مقدار سلینوم در بدن دام ها و حیواناتی است که انسان از آن تغذیه میکند و آن ها هم به نوبه خود متاثر از گیاهان منطقه و خاک آن نواحی اند البته در این میان عواملی چون اقلیم و pH هم موثر خواهند بود.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, کشاورزی, خاک, سلنیوم, آلودگی, فیزیک, شیمی, طبیعت, جانداران, بدن انسان, فیزیولوژیکی, آلودگی, گیاه, گیاهان, آزمایش, چین, مغولستان, حیوانات, رسوبات, آرسنیک, آنتی اکسیدان, سرطان,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در جمعه 15 آبان 1394 ساعت 14:14 موضوع | تعداد بازديد : 369 | لينک ثابت


دانلود پروژه موسیقی سنتی آذربایجان

تعداد صفحات:44
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
موسیقی محلی (فولکلور)
موسیقی آذربایجان
موغام
آواز در موغام
تاثیرات روحی و روانی موغام
دستگاه
رنگها
دستگاه‌های موغام آذربایجان
درآمد
گوشه
آواز
موغام راست
موغام‌های خانواده راست
دستگاه ماهور هندی
اورتا ماهور
بایات قاجار
دوگاه
موغام شور
موغام سه‌گاه
زابل سه‌گاهی
چهارگاه
شوشتر
موغام‌های با حجم کوچک

مقدمه:
هر ملتی برای خود ارزشها و آرمان‌هایی دارد که این ارزشها برای آن ملت جایگاه خاصی دارد. موسیقی نیز یکی از شاخصهای یک ملت میباشد.
موسیقی آذربایجان یکی از دیر نوازترین موسیقی های امروزه میباشد. مطالبی که در این تحقیق میخوانید، گوشه‌ای از زیبایی های موسیقی آذربایجان میباشد.

پیشگفتار:
در این تحقیق‌ گونه سعی در به دست دادن تعریف ویژه از موسیقی نیست، تنها هدف در سیر تاریخی موسیقی در بخشی از خاک کشور عزیزمان، ایران است. موسیقی آذری که یکی از ابعاد شکل‌ دهنده فرهنگ موسیقی ماست، مانند بخشهای دیگر در دوران‌های مختلف تاریخی دچار افت و خیز بود و فراز و فرودهایی داشته است و با توجه به این که هر موسیقی، زبان مشترک بشری است و تاثیر گذار و تاثیر پذیر از سایر فرهنگها و این که توجه داشته باشیم بسیاری از سرزمینها و کشورهای همجوار در روزگاران دور و نزدیک، در محدوده‌ مرزهای ایران قرار داشته‌اند و هر یک اکنون مستقل هستند و همین دوری و نزدیکی ایجاب میکند برای تحقیق در مورد هر یک از ابعاد فرهنگی و اجتماعی بخشی از کشورمان، حوزه‌ای وسیع در داخل و خارج مرزهای کنونی مد نظر قرار گیرد.
و لذا تحقیق در خصوص موسیقی آذری از این قاعده مستثنی نبوده و برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب، بایستی موسیقی آذری در بین اقوام و ملل گوناگون که در پیرامون کشور ما به زبان آذری (ترکی) سخن میگویند، مورد تحقیق و مطالعه قرار گیرد و از تمامی منابع موجود در زمینه‌های فرهنگی و تاریخی مربوط به موسیقی و تاریخ آن برای رسیدن به هدف بهره گرفت، یا بطور کلی، تحقیق علمی و پایه‌ای ایجاب میکند که ما از کلیه‌ ابزارها و منابع استفاده کرده و در صورت لزوم با اساتید موسیقی بصورت چهره به چهره صحبت کنیم، سازها و کارکرد آن ها را بشناسیم، و تا حدودی با گوشه‌ها، زوایا، پرده‌ها و دستگاه‌ها، ردیف‌ها الحان مختلف آن بخش از موسیقی مورد مطالعه آشنا باشیم و مهم تر از همه، زبان و گویش مورد محاوره را تا حدودی درک کنیم، اما ما در نظر داریم در این تحقیق به موسیقی آذری بعنوان یک موسیقی محلی (فولکلور) نگاه کرده و از این دریچه کوچک و تنها در محدود خاک ایران آن را مورد بازنگری قرار دهیم. زیرا معتقدیم، موسیقی آذری (ترکی) در گستردگی وسیعی از جهان مثل مغولستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و … رواج داشته و به تبع حوزه جغرافیایی خود، تغییراتی کم و زیاد در آن به وجود آمده است، از این رو همان طور که قبلاً گفته شد، در این تحقیق سعی شده به موسیقی آذربایجان بعنوان یک موسیقی محلی و فولکلور نگاه کنیم.
امیدواریم هنرمندان این عرصه، مخصوصاً نوازندگان و خوانندگان آذری زبان که در راه پرپیچ و خم هنر موسیقی آذری، ضربات سنگین روزگاران نامساعد را تحمل کرده‌اند و با پایداری و خلاقیت خویش و با فداکاری ها و تلخ‌کامیی ها، عاشقانه در باروری و حفظ این هنر کوشیده‌اند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آذربايجان, آواز, اجتماع, ازبكستان, اساتيد موسيقی, تركمنستان, تركيه, خلاقيت, دانلود, دستگاه ماهور هندی, شوشتر, فداكاری, فرهنگ, فرهنگ موسيقی, فولكلور, مغولستان, موسيقی آذربايجان, موسيقی محلی, موسیقی, موغام, نوازندگان, هنر, هنر موسيقی, پايداری, پروژه,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در دوشنبه 17 اسفند 1394 ساعت 11:18 موضوع | تعداد بازديد : 212 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد