تعداد صفحات:22
نوع فایل:word
رشته حسابداری
فهرست مطالب:
مقدمه
انواع مطالبات
حساب های دریافتنی
ارزشیابی حساب های دریافتنی
روش های برآورد مطالبات
اسناد دریافتنی
سایرهزینه ها
روش های ثبت مطالبات
روش های محاسبه مطالبات
استهلاک دارایی های ثابت
عوامل موثردرتعیین استهلاک
روش های محاسبه استهلاک دارایی های ثابت
نکات مهم مرتبط باحسابداری مطالبات

مقدمه
در بسیاری از واحدهای تجاری، فروش های نسیه به مشتریان ، منبع عمده درآمد فروش محسوب می شود، تاجایی که می توان گفت تقریبا کلیه کالاهاو خدمات به طور نسیه به فروش می رسند.
در اجرای چنین سیاستی بازار فروش موجب می شود که در ترازنامه موسسات بازرگانی مبالغ عمده ای تحت عنوان مطالبات که شامل حساب هاواسناد دریافتنی است، مشاهده گردد.
به طورکلی حساب هاواسناد دریافتنی عبارت است از مطالبات واحد تجاری برحسب وجه نقد، کالا و یا خدمات.
اصلاح حساب های دریافتنی یا بدهکاران به معنای آن گروه از مطالبات تجاری موسسه می باشد که مستند به اسناد تجاری نیستند.و یا به عبارت دیگرایجاداین حساب معمولا ناشی از فروش کالا یا انجام خدمات به افراد و موسسات می باشد، که در مقابل آن سفته، برات و یاسنددیگری ازآنان دریافت نشده است.به طوری که می دانید حساب های دریافتنی در ترازنامه جز دارایی های جاری طبقه بندی می شوند.
در فروش های نسیه علیرغم دقتی که در مورداعتبار مشتریان به عمل می آید، بازهم ممکن است که برخی مطالبات به حیطه وصول درنیاید.بنابراین لازم است که در پایان هردوره مالی آن دسته ازحساب های دریافتنی که لاوصول ویامشکوک الوصول می باشند، شناسایی و ثبت های اصلاحی لازم انجام شود.
دربیشترواحدهای تجاری مطالبات به طور عمده از فروش کالا و خدمات طی عملیات عادی مستمر تجاری ایجاد می شود، که این گروه ازدریافتنی ها،را مطالبات تجاری می نامند.علاوه براین، مطالبات دیگری نیزممکن است ایجادشودکه رابطه مستقیم باعملیات عادی واحدتجاری ندارد،که این گونه مطالبات را سایرمطالبات یا مطالبات متفرقه می نامند.

"لینک دانلود"

 

 


برچسب ها : پروژه, پایان نامه, حسابداری, مطالبات, حساب های دریافتنی, اسناد دریافتنی, دارایی های ثابت, استهلاک, بازار, فروش, کالا, خدمات,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 31 تير 1394 ساعت 15:19 موضوع | تعداد بازديد : 207 | لينک ثابت