تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود گزارش كارآموزي بررسي مقدماتي تداركات و سيستم انبارها

تعداد صفحات:30
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه اي بر كارآموزي
جايگاه سازماني و تشكيلات اداره تداركات
ورودي ها و خروجي ها
سيستم هاي اداره تداركات
شرح فعاليت ها
شرح فعاليت هاي رياست اداره تداركات
شرح فعاليت هاي حسابداري
شرح فعاليت هاي تنظيم اسناد
شرح فعاليت هاي كارپردازي
شرح فعاليت هاي انبارها
انبار ملزومات
انبار ترابري
انبار مصالح ساختماني و تاسيساتي
شرح فعاليت هاي كاردكس
شرح فعاليت هاي دفتر اداره تداركات
اشكالات و نارسايي ها
مشخصات كلي سيستم كنترل موجودي و حسابداري انبار
گزارشات سيستم

مقدمه اي بر كارآموزي:
در زمينه اجراي كارآموزي اينجانب در سازمان نقشه برداري كشور در خصوص امكان سنجي، طراحي، ايجاد سيستم انبار اداره تدراكات گزارش حاضر به عنوان كارآموزي تهيه شده و جهت نماياندن تصوير كلي و همه جانبه فعاليت هاي اداره تدارك، نه تنها سيستم انبار بلكه كليه سيستم هاي موجود مورد شناخت قرار گرفته اند اين گزارش حاصل مصاحبه با پرسنل اداره تداركات و بازديد عيني از فعاليت هاي اين اداره ميباشد. ارتباطات اداره تداركات با محيط بيروني شامل مديريت ها و واحدهاي سازمان نقشه برداري و خارج از سازمان نيز در اين گزارش ملحوظ نظر واقع شده است ولي با توجه به گسترش سازمان نقشه برداري و سيستم هاي اداري و مالي آن سازمان از فعاليت هاي اداره تداركات گزارش تهيه گرديده اين گزارش شامل نتايج و ادامه فعاليت هاي مذكور در ساير واحدهاي سازمان نميباشد و صرفاً در حيطه فعاليت هاي اداره تداركات تهيه شده است، جهت ارائه بهتر ارتباطات و گردش اطلاعات اداره تداركات از تكنيك نمودارهاي مفهومي گردش اطلاعات(DFD) استفاده شده است تا كليه ارتباطات و ورودي ها و خروجي هاي سيستم فعلي به سهولت در دسترس خواننده قرار گيرند.
در قسمت هاي ديگر گزارش، شرح ورودي ها و خروجي ها (فرمها، اطلاعات، درخواست ها و …) و شرح كليه فعاليت هر يك از واحدهاي اداره تداركات ذكر گرديده است.
قسمت اشكالات و نارسايي ها شامل نتيجه گيري از آن بخش از روش هاي انجام كار است كه غير منطقي و غير اصولي بوده و يا اطلاعات و نحوه گردش اطلاعات جهت انجام صحيح و به موقع امور ناكافي تشخيص داده شده است.

لينك دانلود

 


برچسب ها : ارتباطات, امكان سنجي, انبار, تاسيسات, تداركات, ترابري, تنظيم اسناد, حسابداري, دانلود گزارش كارآموزي, رياست, سازمان, سيستم انبارها, طراحي, فعاليت, كاردكس, كارپردازي, كنترل موجودي, مديريت, مصالح ساختماني, پرسنل, كامپيوتر, گردش اطلاعات, گزارشات سيستم,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 9 فروردين 1396 ساعت 14:09 موضوع | تعداد بازديد : 259 | لينک ثابت


دانلود گزارش كارآموزي آفات و بيماري هاي مهم درخت بيد

تعداد صفحات:100
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
اهميت فضاي سبز و جنگل براي انسان
فصل اول : كليات
تقسيم بندي خاك بر حسب وضعيت
اهداف كلينيك
آشنايي با امكانات و اجزاء لازم براي يك كلينيك گياه پزشكي
دفتر مديريت
بخش پذيرش
آزمايشگاه ها
اتاق مشاوره
مزرعه تحقيقاتي
بررسي و تشخيص آفات و بيماري هاي ارسال شده به آزمايشگاه ها
طرز جمع آوري نمونه و ارسال نمونه جهت تشخيص بيماري هاي گياهي
مشخصات نمونه خوب
اصول جمع آوري گياهان
تهيه اسلايد موقت ميكروسكپي
آشنايي با آزمايشگاه تشخيص آفات
وسائل مورد نياز يك آزمايشگاه تشخيص آفات
طريقه سنجاق زدن به حشرات در كلينيك
اتاله كردن حشرات
جمع آوري لارو حشرات
انتخاب درختان و درختچه هاي زينتي
چند فصله بودن
رنگين بودن پوسته تنه و شاخه
دارا بودن ميوه هاي رنگين
تعريف درخت و درختچه
تعريف فرم
تعريف بافت
تعريف رنگ
نكاتي كه بايد در موقع كاشت درختان رعايت كنيم
گروه بندي درختان از نظر تفاوت در سرعت رشد، ابعاد و بافت تاج
سرعت رشد
ابعاد
بافت تاج
هرس درختان
برخي درختچه ها و درختان خياباني
درخت عرعر
درخت ون يا زبان گنجشك
درخت اقاقيا
سوزني برگان
كاج تهراني
نوئل
سرو نقره اي
سرو خمره اي
به ژاپني
برخي از آفات مهم درختان فضاي سبز
شته و طرز مبارزه با آن
مقاومت به آفتكش ها
كنترل بيولوژيك
پيش آگاهي و رديابي
كنترل بيولوژيك شته ها
پارازيت هاي شته
سفيد بالك ها و كنه ها و كنترل بيولوژيك آن ها
برخي بيماري هاي مهم گياهان زينتي فضاي سبز
تعريف بيماري
بيماري انگلي
سفيدك ها
بيماري هاي زنگ
كفك زدگي و پوسيدگي نرم
بيماري هاي لكه برگي
پوسيدگي طوقه و ريشه و اندام هاي زير زميني گياه در اثر قارچ هاي جنس
معرفي دو بيماري مهم در گياهان فضاي سبز
فتيله نارنجي صنوبر
عامل بيماري
دامنه ميزباني
علايم بيماري
نحوه ايجاد خسارت
نكته
كنترل
سفيدك سطحي شمشاد
علايم
كنترل
معرفي برخي علف هاي هرز موجود در فضاي سبز و روشهاي كنترل آن ها
ترشك
روش هاي مبارزه
خاكشير
چسبك (چسبونك)
روش هاي كنترل
گل قاصدك
تاج خروس
روش هاي كنترل
پنيرك (توله)
روش هاي كنترل
سس
روش هاي كنترل
كنترل شيميايي سس در مزارع يونجه
روش هاي انتشار و گسترش علف هاي هرز در چمن
روش هاي جلوگيري از گسترش علف هاي هرز در چمن
كنترل علف هاي هرز قبل از كاشت چمن
شخم زدن و زيرو رو كردن خاك
ضد عفوني كردن خاك
سوزانيدن علف هاي هرز
كنترل علف هاي هرز پس از كاشت چمن
كنترل مكانيكي
وجين دستي
چيدن و چمن زني
كنترل شيميايي
انواع علف كش ها
علف كش هاي تماسي
علف كش هاي سيستميك
مبارزه تلفيقي
ليست بيماري هاي مهم تهران و اطراف آن
ليست آفات مهم تهران و اطراف آن
ليست علف هاي هرز تهران و اطراف آن
فصل دوم : گزارش كارآموزي
درخت بيد
بيد سفيد
بيد بزي
بيد سبدي
شته بيد
شته سياه بيد
شته خالدار بيد
سپردار بيد
سپردار سفيد بيد
كرم خاردار بيد
كنه گالزاي بيد
ليسه بيد
پروانه سفيد بيد
سنك بيد
سوسك شاخك بلند بيد
سوسك برگ خوار بيد
زنبور گالزاي برگ بيد
آنتراكنوز بيد
زنگ بيد
لكه سياه بيد
سفيدك بروني بيد
منابع
منابع اينترنتي

مقدمه:
اهميت فضاي سبز و جنگل براي انسان
بشر از روزي كه در كره زمين زيست خود ا شروع كرد، شروع به استفاده از منابع طبيعي، جنگل ها و مراتع جهت تامين نيازهاي خود نمود به طوري كه از ميوه، چوب، جهت تغذيه، سوخت . . . استفاده نمود. كه با توجه به روند افزايش اين مسئله نيز افزايش يافت.
به طوري كه در قرن 18 و 19 بسياري از كشورهاي اروپايي و آفريقايي تا 95% درآمد كشورشان از اين طريق بدست مي آيد كه باعث نابودي جنگل ها و مراتع در بسياري از اين مناطق گرديد.
مشخصات اقليمي
به علت وسعت زياد كشور و موقعيت خاص جغرافيايي آب و هواي مختلفي در نقاط مخلف كشور حكمفرما ميباشد در تابستان هوا در فلات مركزي ايران بسيار گرم ميشود و از آن جايي كه بسياري از كوه ها و مناطق اطراف شهرها بدون پوشش گياهاني هستند و ساختمان ها از آهن و بتون است بدين سبب گاهي دماي محيط به 50 درجه سانتيگراد ميرسد.
در منطقه جنوبي كشور به علت بالا بودن رطوبت نسبي محيط گاهي وضع به خصوص براي افراد مسن و مريض خطرناك ميشود به طوري كه در مرداد ماده 1356 دماي محيط به 50 درجه سانتيگراد و رطوبت نسبي محيط به 95% رسيد كه باعث تلف شدن تعداد بسياري از افراد گرديد. در شمال ايران آب و هوا ملايم است و تابستان ها بر عكس منطقه مركزي زياد گرم نميشود.
وضع خاك:
با آن كه ايران كشوري وسيع است ولي فقط قسمتي از اين خاك قبل استفاده و بهره برداري ميباشد سطح وسيعي از مملكت را كوه هاي عظيم بدون پوشش گياهي تشكيل ميدهد و كه از آن قسمت كه قابل استفاده است بهره برداري اصلي به عمل نمي آيد.

درخت بيد:
نام درخت بيد به خاطر ويژگي خاص شاخه هايش انتخاب شده است آن ها با شكاف هايي از ساقه هاي بزرگ قطع شده و جدا ميشوند، توسط جريان هاي آبي به سمت پايين حمل ميگردند، هنگامي كه اين رشته ها روي توده هاي گل و مرطوب قرار ميگيرند تشيكل ريشه داده و به داخل زمين نفوذ ميكنند. ويژگي ترد و شكننده بودن چوب اين درخت در سرعت استفاده از آن اهميت دارد. درخت فوكايك نمونه اشتقاق يافته از جنس بيد Salix ميباشد. غالباً همه بيدها در تمامي طول سال با ظاهر منحصر به فرد پوستشان به آساني قاب تشخيص هستند. آن ها بيضي شكل و در داخل آن ها يك لايه خارجي نرم و منفرد وجود دارد غير از جوانه كه به صورت دسته هاي منفرد در طول شاخه ها قرار گرفته اند، همه بيدها برگ هايي مشابه دارند، كه به صورت بيضي بوده و به صورت نوك تيز تمايل يافته اند. درخت بيد واريته هاي زيادي دارد كه برگ هاي آن سبز كمرنگ و يكنواختي ايجاد ميكند كه براق نميباشند شبيه به بيد سفيد است.
همه بيدها يكي از شاتون هاي نر يا ماده را توليد ميكنند البته بطور خيلي تصادفي در تعداد كمي از درختان ممكن است شاخه هاي نر و ماده يافته شوند حتي اگر يكي از اندام جنسي رو شاخه هر كدام از اين درختان قطع شود دوباره نيز رشد خود را دامه ميدهند. شاتون ها در بيشتر درختان بيد در ماه مارس قبل از اينكه برگ ها رشد پيدا كنند و وسيع شوند باز ميشوند كه مناظر زيبا و جذابي در فصل بهار ايجاد ميكنند غالباً آن ها بمنطور تزييات داخل خانه، همانند شكوفه هاي نخل كه در سرزمين هاي مقدس شرقي ريشه باستاني و كهن دار استفاده ميشوند. شاتون هاي نر و ماده هر دو با ساختاري بيضي مانند در يك بخش نرم با كرك هاي ابريشيمي سفيد رنگ قرار گرفته اند، كه در نتيجه اين درختان از نام بيد مشك گرفته شده اند و آن را به خود اختصاص داده اند.
شاتون در ابتدا به واسطه دسته گلهاي بيضي شكل ظاهري خز مانند و عملاً نرم مييابد امروزه از ساختمان و ظاهر گل ها براي قياس با درختان ديگر كه اغلب در ظاهر متفاوت ميباشند، مورد استفاده قرار ميگيرد. گرده افشاني در درختان بيد به دو صورت يكي توسط باد و ديگري توسط حشرات انجام ميپذيرد گل هاي نر به پراكنده شدن و انتشار و گل هاي ماده نيز به دريافت دانه هاي گرده اي كه توسط باد منتقل شده اند سازش يافته اند. گل ها هر دو اندام جنسي اندو شهد شيريني توليد ميكنند كه زنبورهاي عسل مشتاقانه در اوايل فصل بهار و زمان باز شدن شكوفه ها به آن روي مي آروند و هر يك از گل ها به تنهايي از يك پرگچه كركين، شهد گياهي دو بساك طلايي كه دانه ها را پراكنده ميكند تشكيل شده است. روي هم رفته، شاتون هاي نر با ظاهري به رنگ زرد جذاب و سايه داري به نظر ميرسد. همچنين هر كدام از گل هاي ماده يك برگچه كركدار. شهد آلود و يك مادگي تخم مرغي شكل كه در انتها به دو كلاكه ختم ميشوند، تشكيل يافته است. غالباً شاتون هاي ماده به نرگ نقره اي متمايل به سبز تيره هستند پس از گرده افشاني، اندام مادگي به سرعت رشد يافته و در نيمه تابستان شكاف ميخورند.
آن ها از طول ترك خورده مقدار بسيار زيادي دانه هاي كوچك را منتشر ميكند آن ها داراي كرك هاي سفيد رنگي هستند كه به پراكندگي آن توسط باد كمك ميكند. پس از گذشت چند هفته و قبل از پوسيده شدن جوانه ها در داخل دانه هاي رسيده رويش مييابند. با توجه به اين توضيحات درخت بيد فقط بر روي خاك هاي برهنه با ظواهر جديد مانند توده هاي روان و زمين هاي شني قادر به رشد است و به ندرت روي زمين هاي پوشيده از حوزه هاي علفي يافت ميشود. در نواحي پرنور زمين هاي مرطوب مانند گل ها و لجن ها موفق به رشد شده و زنده مي مانند نهال كوچك در ابتدا دو عدد برگ پهن به وجود مي آورد كه دو برگ كوچك و در مقابل هم ايجاد ميكند كه در آينده رشد يافته و برگ هاي بزرگ تر را به وجود مي آرود اين روند شامل برگ هاي منفرد نيز ميشود بديهاً چوبي به رنگ قهوه اي مايل به كرم روشن است آن ها بافتي نسبتاً كرك دار دارند كه در طول زندگي از هدر رفت مقدار زيادي آب جلوگيري ميكند هنگامي كه مقداري از آب خود را از دست ميدهند و سبك ميشوند چوب آتشگير نامرغوبي به وجود مي آورد در ساخت محيط هاي بيرون كمتر استفاده ميشود زيرا به سرعت ميپرسد و فقط يك استفاده ويژه دارد كه بعداً در بيد سفيد و بيد مجنون شرح داده ميشود پوست شاخه هاي جوان درخت بيد در ابتدا نرم و به رنگ قهوه اي مايل به نارنجي است. سپس بر روي آن يك شبكه از رشته هاي سطحي رشد مييابد. هيچگاه درخت بيد به صورت درختي بزرگ تبديل نميشود. اغلب به دليل شكستن شاخه ها بصورت متوالي بطور غير عادي و بي قاعده رشد كرده و گسترش مي يابند بيشترين ارتفاع آن m15 و بزرگترين m1.5 ميباشد.
اين بيد بسيار بزرگ بر روي خاك هاي گلي در كنار رودهاي جاري قرار گرفته كه پوستي تيره و زير كاملاً مشخص با يك شبكه از رشته اي منفصل و شكسته شده ايجاد ميكند.

لينك دانلود


برچسب ها : آفات, بافت, برگ, بيماري انگلي, بيماري, بيولوژيك, تاج خروس, ترشك, جنگل, حشرات, دانلود گزارش كارآموزي, درخت اقاقيا, درخت بيد, درخت زبان گنجشك, درخت عرعر, درختچه, درختچه هاي زينتي, زنبور, سفيد بالك, سيستميك, شمشاد, شكوفه, فضاي سبز, مبارزه تلفيقي, مديريت, ميوه, هرس درختان, واريته, وجين دستي, چمن زني, كشاورزي, كلينيك, كنترل شيميايي, كنترل مكانيكي, گياهان, يونجه,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 10:48 موضوع | تعداد بازديد : 285 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد