تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پایان نامه تست کارآیی بویلر رشته مهندسی مکانیک

تعداد صفحات:225
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول – استاندارد PTC 4.1 تست کارآیی بویلر
مقدمه
هدف و حوزه دید
علائم و تعاریف آن ها
اصول راهنما
محاسبه راندمان توسط روش ورودی – خروجی
محاسبه راندمان به کمک روش تلفات حرارتی
تلفات خاکستر و تشعشعات
اطلاعات متفرقه
راندمان با روش ورودی – خروجی
فصل دوم – چگونه میتوان راندمان بویلر را افزایش داد
مقدمه
احتراق
روشهای افزایش راندمان بدون صرف هزینه
اثر هوای اضافی روی راندمان در ارتباط با متغیرهای دیگر
تاثیر هوای اضافی بر روی خوردگی سطوح
کاهش دمای دود خروجی
افزایش راندمان با صرف هزینه و سرمایه گذاری مجدد
شاخص های دیگر کارکرد
ضمیمه
بدست آوردن وزن هوای خشک

مقدمه
1-0- کد PTC شامل دستورالعمل هایی بمنظور تست واحدهای مولد بخاری میباشد این واحد ترکیبی از وسایلی هستند که برای آزاد سازی و بازیابی حرارت به همراه وسایل انتقال حرارت به یک سیال عامل استفاده گردیده تا به این وسیله بتوان از حرارت آزاد شده استفاده نمود واحد مورد نظر این کد ممکن است شامل تجهیزات بویلر، کوره، سوپر هیتر، ری هیتر، اکونومایزر، گرمکن هوا (ایرهیتر) و مشعل سوخت باشد. در صورتی که حرارت جذب شده توسط اکونومایزر و گرمکن هوا به واحد برگردانده نشود نمی توان آن ها را به عنوان بخشی از واحد در نظر گرفت. هدف از روش های این تست دستیابی اطلاعاتی بمنظور ایجاد معیارهای طراحی قسمت های مختلف یک مولد بخاری نمیباشد. کدهای تکمیلی PTC 4.2 و PTC 4.3 بترتیب شامل تست های تجهیزات پودر کننده و گرمکن هوا میباشند.
2-0- ما قصد داریم برای استفاده از این کد، آزمایش جامعی از کد مربوط را با دستورالعمل PTC 1 و سایر کدهای اشاره شده قبل از آغاز مراحل مقدماتی تست ها، انجام دهیم. این بررسی بمنظور اطمینان از یک روش تست کامل و مرتب میباشد زیرا این بررسی یک درک کلی از نیازمندی های کدهای تست قدرت ASME را به کاربر میدهد و او میتواند به سرعت روابط بین کدهای مختلف را درک نماید. برای دستیابی به آخرین اصلاحات مربوط به این کدها و استفاده از آن ها باید دقت کافی را مبذول داشت.
3-0- اگرچه بخش دوم این کد در ارتباط با نشانه ها و تعاریف مربوط به آن ها در اجرای تست واحدهای مولد بخاری میباشند، کاربر بایستی بمنظور بحث کاملتر برای مواردی که در پیش رو دارد به کد مربوط به تعاریف و مقادیر PTC 2 مراجعه نماید.
4-0- ضمائم مربوط به ابزار دقیق و وسایل PTC 19 که در اینجا به آن ها اشاره شده بایستی به طور کامل مورد مطالعه قرار گیرند زیرا ارزش و اعتبار نتایج این تست به انتخاب ابزار و طریقه استفاده، کالیبراسیون و دقت قرائت آنها بستگی دارد.
1-4-0- سایر موارد بسیار مهم برای ارزش و اعتبار این تست عبارتند از تعیین دقیق مقدار ارزش حرارتی بالا و دیگر خواص سوخت مصرفی کد مناسب برای نوع سوخت و روش استاندارد ASTM مربوط به گرمای احتراق بایستی به دقت پیگیری گردد.
5-0- این کد به عنوان یک راهنما برای انجام کلیه تست های مولد بخاری مورد نظر میباشد اما احتمالاً قادر نیست کاربر یک آزمایش را با اشکال گوناگون در طراحیهای مختلف مولدهای بخاری به تفصیل شرح دهد. در هر صورت یک مهندس ذیصلاح بایستی واحد خاصی را که مرود نظر می باشد مطالعه نموده و رابطه آن را با بقیه سیکل سنجیده و دستورالعمل های تست را که از نظر کلی درست بوده و با مفاهیم این کد مطابقت دارد بهبود بخشد. مثال های مربوط به طراحیهای گوناگون در هنگام آماده سازی این کد، واحدهای مولد بخاری مادون بحرانی و مافوق بحرانی تک گذر و سیکل مضاعف میباشد.
چنین واحدهایی نیز در هنگام آماده سازی این کد در نظر گرفته شده و عقیده بر این است که قوانین مربوطه در تست این واحدهای بخاری نیز اقبل اجرا میباشد.
6-0- دستورالعمل های کلی که در این کد بیان شده است همچنین در تست گرمکنهای آب تغذیه فشار قوی قابل اجرا هستند با این تفاوت که تعیین راندمان فقط توسط روش تلفات حرارتی که در بخش 5 توضیح داده شده است، بدست می آید. روش ورودی – خروجی در تعیین راندمان قابل قبول نمی باشد زیرا عدم دقت زیادی بعلت وجود مقادیر غیر قابل تعیین بخار در خروجی و خطاهای کوچک اندازه گیری درجه حرارت میزان دبی حجمی زیاد وجود دارد. ظرفیت تست یا خروجی توسط راندمان و گرمای ورودی و یا توسط اندازه گیری مستقیم گرمای خروجی در صورتی که دقت بالا لازم نباشد، قابل تعیین خواهد بود.
7-0- تست واحدهای اتمی و مولدهای بخاری سیکل ترکیبی در این کدها نمی باشد زیرا گسترش توسعه مولدها در زمان اصلاح این کدها انجام می گرفته در نتیجه توصیه های ویژه اضافه نگردیده است.
8-0- سیستم های ابزار دقیق پیشرفته مانند ادوات الکترونیکی یا تکنیک های اندازه‌گیری دبی جرمی، ممکن است با یک توافق دو جانبه به عنوان یک انتخاب برای ملزومات کد ابزار دقیق اجباری استفاده گردند چون کاربردهای این ابزارها دقت لازم برای این کد را نشان داده است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پایان نامه, پروژه, مکانیک, بویلر, تست, کارآیی, راندمان, تلفات حرارتی, خوردگی, سرمایه گذاری, مولد بخاری, هیتر, کوره, گرمکن, ابزار دقیق, حرارت,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 18 مرداد 1394 ساعت 16:19 موضوع | تعداد بازديد : 238 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه سیستم های کنترل گسترده پست های فشار قوی

تعداد صفحات:88
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول
مقدمه
فصل دوم
طراحی و کارآیی SAS
طراحی و کارآیی SAS
مزایای کارآیی عملی سیستم
سیستمهای مانیتورینگ و اتوماسیون
خصوصیات عمومی سیستمهای SAS 5XX
فصل سوم
سیستم پیشرفته اتوماسیون پست SAS 570
سیستم پیشرفته اتوماسیون پست SAS 570
نصب سیستم
خصوصیات مشترک SAS
خصوصیات SAS 570
طراحی و عملکرد مشترک SAS
طراحی و عملکرد SAS 570
تجهیزات سیستم
تنظیمات سیستم
وظایف سیستم
وظایف ابتدایی مانیتورینگ سیستم
وظایف ابتدایی کنترل سیستم
نگاهی کلی به پست
وظایف ابتدایی مانیتورینگ (اختیاری)
وظایف ابتدایی کنترل (اختیاری)
خلاصه قابلیت های سیستم اتوماسیون پست
فصل چهارم
اجزا سیستم اتوماسیون
کوپل کننده های ستاره ای (RER 111)
واحد گیرنده و فرستنده (RER 107)
GPS
نرم افزار کنترل سیستم اتوماسیون پست Micro Scada
فیبر نوری در سیستم حفاظت و کنترل پست های فشار قوی
رله REC 561 ترمینال کنترل حفاظت
رله REL 670 حفاظت دیستانس خط
رله RED 521 ترمینال حفاظت دیفرانسیل
رله RET 670 حفاظت ترانسفورماتور
رله REX 521 پشتیبان فیدر
سیستم REB 500 SYS حفاظت پست
رله RES 521 اندازه گیری زاویه
فصل پنجم
سیستم مانیتورینگ SMS 530
منابع و مآخذ
پیوست ها

چکیده:
به علت ساختار شبکه های توزیع، گستردگی و در معرض عوامل محیطی بودن آن ها بسیاری از خاموشی های اعمال شده به مشترکین ناشی از حوادث این شبکه ها می باشد.
روش عیب یابی فعلی در شبکه های توزیع به علت عدم وجود تجهیزات حفاظتی و مانیتورینگ مناسب و نیز نبودن امکان کنترل از راه دور زمان بر بوده و به صورت سعی و خطا می باشد.این مسئله باعث برخی آسیب های احتمالی به تجهیزات شبکه و مشترکین نیز میگردد.
افزایش اطلاعات از وقایع سیستم اتوماسیون شبکه های توزیع در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است که با اجرای آن اطلاعاتی نظیر عملکرد تجهیزات حفاظتی، وضعیت کلیدها و مقادیر ولتاژ و جریان در مرکز قابل مشاهده بوده و امکان ارسال فرمان برای تجهیزات وجود دارد.
در این پروژه سعی شده است معرفی جامعی از سیستم های اتوماسیون ومانیتورینگ پست ارائه گردد.
در فصل دوم از پروژه به شرح کلی سیستم های اتوماسیون پست (SAS) پرداخته شده است و همچنین انواع سیستم های پست همراه با مزایای آن ها نیز بیان شده است.
در فصل سوم، پیشرفته ترین سیستم اتوماسیون پست (SAS570) به طور کامل شرح داده شده است و به توزیع مواردی از قبیل خصوصیات، طراحی تجهیزات و وظایف این سیستم پرداخته شده است.
اجزای سیستم اتوماسیون پست بسیار زیاد و گسترده است و صحبت در مورد تمامی آن ها نیاز به تالیف چندین کتاب دارد ولی به طور خلاصه چند جزء مهم سیستم اتوماسیون پست در فصل چهارم آورده شده است.
در فصل پنجم به شرح کاملی از سیستم مانیتورینگ پست (530 SMS) پرداخته شده است.
امید است این پروژه بتواند دید جدیدی نسبت به تکنولوژی پیشرفته اتوماسیون و مانیتورینگ به شما ارائه کند.

مقدمه:
پیشروی با تکنولوژی روز در کلیه منابع به خصوص در صنعت برق جز لاینفک و راز بقا در این صنعت میباشد. گسترش سریع شبکه برق و همچنین سیر صعودی تعداد پست ها در سطوح مختلف ولتاژ و تقاضای بسیار در بخشهای صنعتی و غیر صنعتی امری اجتناب ناپذیر میباشد. با توجه به پیوستگی شبکه برق تحویل به موقع آن با کیفیت مطلوب و با حداقل وقفه به مصرف کننده یکی از وظایف مهم در امر بهره برداری به شمار می آید.
و این جزء با توزیع بهینه برق در شبکه میسر نمی گردد. با توجه به این که پست ها در هر سطحی از ولتاژ که باشند جزئی از اجزای اصلی تشکیل دهنده شبکه سراسری میباشند پس کنترل و نظارت دقیق و مستمر به معنی جلوگیری از اتلاف انرژی و ارتقا بازدهی در بهره برداری از شبکه است و این جز ارکان اساسی طراحی، توسعه و بهینه سازی پست ها میباشد. به همین منظور با بررسی از نحوه بهره برداری از پست های ایران خیلی سریع به اصول پایه ای آن یعنی نیاز به یک سیستم مدیریت قابل اطمینان در جهت کنترل پست ها میرسیم که در بیشتر نقاط دنیا به مرحله اجرا در آمده است.
با توجه به این که تصمیم گیرنده نهایی در پست ها اپراتور میباشد لذا دانستن اطلاعات لازم و کافی و به صورت لحظه ای و همچنین داشتن ابزارهای دقیق جهت تجزیه و تحلیل وقایع میتواند منجر به تصمیم گیری صحیح و عملا برآورد نیاز های فوق باشد.
با توجه به اینکه تکنولوژی پست ها به خصوص در قسمت تجهیزات فشار قوی (Primary equipment) در سال های گذشته چندان تغییر نکرده است و علی رغم کمابیش یکسان ماندن وظایف حفاظت و کنترل، تکنولوژی برق در این بخش کاملا دگرگون شده است و لزوم استفاده از این پیشرفت ها در یک مدیریت انرژی صحیح جهت بالا بردن بازدهی و تقلیل در هزینه ها و به صفر رساندن ضریب خطا در سیستم کنترل امری است الزامی و این جز با مانیتورینگ و اتوماسیون پست ها به تحقق نخواهد پیوست.
امروزه واقعیت های دنیای موجود در مورد کاهش شاخص انرژی توزیع شده و لزوم استفاده بهینه از ظرفیت های نصب شده امر پیاده سازی اتوماسیون در نقاط کلیدی و حساس شبکه توزیع و انتقال یک الزام اجتناب ناپذیر به حساب می آید.

لینک دانلود


برچسب ها : دانلود پروژه, پایان نامه, برق, پست فشار قوی, طراحی, کارآیی, مانیتورینگ, اتوماسیون, نصب سیستم, کوپل, گیرنده, فرستنده, دیفرانسیل, دیستانس خط, ترمینال, فیدر, رله, زاویه, توزیع, گستردگی, شبکه توزیع, تکنول,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 18 مرداد 1394 ساعت 16:36 موضوع | تعداد بازديد : 237 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه تراشه های RFID و امنیت آن

تعداد صفحات:71
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
انگیزه و هدف از انتخاب موضوع
صفحه تقدیم نامه
صفحه سپاس نامه
چکیده
فصل اول – مقدمه و تاریخچه
تاریخچه RFID
کاربرد در صنایع و محیط زندگی
انواع کارت ها TAG ها
تکنولوژی
سرعت، زمان و هزینه
انواع دیگری از کاربرد rfid در محیط زندگی روزمره
RFID-Product List
Metal mount Tag
Price Tag
Key tag – PVC
Screw Tag
HF Smart Label
Epoxy Tag
Disc Tag – ABS
Key tag – ABS
UHF Hard Tags
Laundry
UHF Smart Label
ISO CARD
Clamshell Card
Watch Wrist Band
Disc Tag – PVC
Poultry ring tag
Smart Wrist – strap
Epoxy Rod
Animal Tag
نتیجه گیری فصل اول
جزاء یک سیستم RFID تگ ها
بررسی کننده
کنترل کننده
تگ های RFID
تگ های هوشمند (با قابلیت خواندن و نوشتن) در مقابل تگ های فقط خواندنی
حافظه هایی با ویژگی یک مرتبه نوشتن و چندین مرتبه خواندن
اسیلاتور کنترل شده با ولتاژ
کنترل فرکانس در VCO
اسیلاتور کریستالی کنترل شونده با ولتاژ
معادلات برای حوزه زمان در VCO
معادلات برای حوزه فرکانس در VCO
نتیجه گیری
Authentication
Basic RFID tag
Privacy
Sleeping و Killing
Renaming Approach
Relabeling
کدکردن حداقل(Minimalist Cryptography
رمزنگاری مجدد جهانی
Distance Approch
Blocking
Authentication
Symmetric-Key Tag
صفحه فهرست منابع
منابع فارسی
منابع لاتین
فرهنگ واژگان
Abstract

پیشگفتار:
در جریان سریع توسعه فناوری شناسایی از طریق امواج رادیویی (RFID)، انبارها و سیستم‌های توزیع بسیار مورد توجه میباشند. این فناوری موفق شده است تا قابلیت‌ها و کارایی خود را بعنوان یک ابزار مقرون‌ به‌ صرفه در صرفه‌جویی در زمان، بهبود عملکرد و میدان‌عمل، کاهش هزینه‌های نیروی انسانی و منابع مورد نیاز فعالیتهای مختلف در مدیریت انبار ثابت نماید. این مقاله مقدمه‌ای بر نحوه به کارگیری فناوری RFID در مراکز نگهداری و توزیع و در نهایت معرفی انبارهای هوشمند (Intelligent Warehouse) میباشد.
فناوری RFID میتواند برای بسیاری از عملیات معمول مدیریت کالا در انبارها و شبکه‌های گسترده توزیع مورد استفاده قرار گیرد:
از قبیل: ورود و دریافت، طبقه‌بندی، جانمایی و مدیریت نگهداری، برداشت و تحویل، خروج و انتقال. با بررسی دقیق فرآیندها و خصوصیات سیستم و همچنین طراحی و انتخاب مناسب تجهیزات، این فناوری میتواند با قابلیت‌ها و خصوصیات منحصر بفرد خود در حل مشکلات و رفع محدودیت‌های قبلی، افزایش کارآمدی فرآیندها و فراهم آوردن بستر پردازش قدرتمند و یکپارچه استفاده شود. بعلاوه بازگشت سریع و مناسب سرمایه را نیز بدنبال خواهد داشت.

اهمیت و جایگاه موضوع:
چرا به RFID نیاز داریم ؟
توسعه سازمان و گسترش آن بدون داشتن استراتژی کنترل تردد مطمین، کاری بس دشوار است و در صورتی که برنامه ای مدون و صحیح نداشته باشید با مشکلات فراوانی در خصوص مدیریت منابع انسانی و حفظ دارایی های سازمان برخورد خواهید کرد.

انگیزه و هدف از انتخاب موضوع:
شناسایی از طریق امواج رادیویی (RFID) یکی از تکنولوژی‌هایی است که موجی از احساسات را تحریک کرده است.
امکانات و دشواری های مطالعه و تحقیق انجام شده:
پیاده سازی کامل فناوری RFID در کتابخانه‌های ایران برای اولین بار توسط کنسرسیوم شرکت‌های پارس آذرخش و کاوشکام در کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریز با موفقیت به انجام رسید و هم اکنون این سیستم مکانیزه در حال بهره‌برداری و توسعه در کل دانشگاه میباشد.

چکیده:
سیستم های تشخیص اطلاعات
اصولاً به هر سیستمی که قادر به خواندن و تشخیص اطلاعات افراد یا کالاها باشد سیستم شناسایی گفته میشود به طور کلی شناسایی خودکار و نگهداری داده ها روشی است که طی آن تجهیزات سخت افزاری یا نرم افزاری قادر به خواندن و تشخیص داده ها بدون کمک گرفتن از یک فرد هستند. بارکدها، کدهای دو بعدی، سیستم های انگشت نگاری، سیستم شناسایی با استفاده از فرکانس رادیویی، سیستم شناسایی با استفاده از قرنیه چشم و صدا و … از جمله این راهکارها هستند. یکی از جدید ترین مباحث مورد توجه محققان برای شناسایی افراد یا کالاها استفاده از سیستم شناسایی با استفاده از فرکانس رادیویی یا RFID است. RFID که مخفف سه واژه Radio Frequency Identification است؛ امروزه توسط فروشگاه های زنجیره ای بزرگی چون وال مارت و مک دونالد و نیز سازمان های مهمی چون وزارت دفاع ایالت متحده آمریکا استفاده شده است سیستم های شناسائی از طریق امواج رادیوئی موسوم به RFID در اصل مخفف سه واژه Radio Frequency Identification است؛ تصور کنید که یک شیشه مربا دارای یک برچسب (لیبل) است که در درون آن ریز تراشه ای بسیار کوچک (به اندازه یک سر سوزن) و یک آنتن فرستنده و گیرنده کار گذاشته شده است و برای گریز از گزند رطوبت و آسیب های متداول از لفاف پلاستیکی در ساخت آن استفاده شده است. این همه چیزی است که ساختمان یک برچسب RFID را تشکیل میدهداز سوی دیگر همه ما می دانیم که امواج رادیویی از بیشتر مواد غیر فلزی عبور می کنند. حالا با داشتن یک آنتن ارسال امواج رادیوی (همانند رادارها) و ارسال امواج از آن در محیط (از ۳۰ سانتی متر تا ۶ متر و بالاتر) هرگونه کالا (و حتی کارت شناسایی افراد) که دارای برچسب RFID باشد فعال شده و ریز تراشه موجود در آن اطلاعاتی که پیشتر در آن قرارداده شده را به صورت امواج رادیویی از خود باز پس میدهند؛ رادار یا آنتن مرکزی اطلاعات را دریافت و با کمک رایانه آن را به کاربر نمایش می دهد گونه ای از ریزتراشه ها (بدون باتری) جریان برق مورد نیاز برای فعال سازی خود را از همین امواج انتشار یافته در محیط کسب می نمایند. طول موج مورد استفاده در این فناوری مانند استفاده از ایستگاه های مختلف در یک رادیوی خانگی است. کالاهای که در فواصل نزدیک مورد ردیابی و شناسایی قرار می گیرند (مانند یک جعبه میوه) از طول موج های کوتاه تر FM استفاده میکنند که دارای نرخ ارزان تری است و برای ردیابی و شناسایی کالاهای حجیم (مانند یک کانتینر کالا) که در محدوده وسیع تری در حال حرکت هستند از برچسب هایی با طول موج بالاتر استفاده می کنند که نرخ این برچسب ها نیز بیشتر است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پایان نامه, تراشه, RFID, امنیت, فناوری اطلاعات, کامپیوتر, محیط زندگی, سیستم, کنترل کننده, بررسی کننده, اسیلاتور, کنترل شونده, ولتاژ, فرکانس, توسعه فناوری, امواج رادیویی, انبار, سیستم, قابلیت, کارآیی, بهبود عملکرد, انبارهای هوشمند, مدیریت کالا, منابع انسانی, حفظ دارایی سازمان, انگیزه, هدف, کنسرسیوم, تشخیص اطلاعات, بارکد, ریز تراشه, طول موج,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:18 موضوع | تعداد بازديد : 251 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد