تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پایان نامه تست کارآیی بویلر رشته مهندسی مکانیک

تعداد صفحات:225
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول – استاندارد PTC 4.1 تست کارآیی بویلر
مقدمه
هدف و حوزه دید
علائم و تعاریف آن ها
اصول راهنما
محاسبه راندمان توسط روش ورودی – خروجی
محاسبه راندمان به کمک روش تلفات حرارتی
تلفات خاکستر و تشعشعات
اطلاعات متفرقه
راندمان با روش ورودی – خروجی
فصل دوم – چگونه میتوان راندمان بویلر را افزایش داد
مقدمه
احتراق
روشهای افزایش راندمان بدون صرف هزینه
اثر هوای اضافی روی راندمان در ارتباط با متغیرهای دیگر
تاثیر هوای اضافی بر روی خوردگی سطوح
کاهش دمای دود خروجی
افزایش راندمان با صرف هزینه و سرمایه گذاری مجدد
شاخص های دیگر کارکرد
ضمیمه
بدست آوردن وزن هوای خشک

مقدمه
1-0- کد PTC شامل دستورالعمل هایی بمنظور تست واحدهای مولد بخاری میباشد این واحد ترکیبی از وسایلی هستند که برای آزاد سازی و بازیابی حرارت به همراه وسایل انتقال حرارت به یک سیال عامل استفاده گردیده تا به این وسیله بتوان از حرارت آزاد شده استفاده نمود واحد مورد نظر این کد ممکن است شامل تجهیزات بویلر، کوره، سوپر هیتر، ری هیتر، اکونومایزر، گرمکن هوا (ایرهیتر) و مشعل سوخت باشد. در صورتی که حرارت جذب شده توسط اکونومایزر و گرمکن هوا به واحد برگردانده نشود نمی توان آن ها را به عنوان بخشی از واحد در نظر گرفت. هدف از روش های این تست دستیابی اطلاعاتی بمنظور ایجاد معیارهای طراحی قسمت های مختلف یک مولد بخاری نمیباشد. کدهای تکمیلی PTC 4.2 و PTC 4.3 بترتیب شامل تست های تجهیزات پودر کننده و گرمکن هوا میباشند.
2-0- ما قصد داریم برای استفاده از این کد، آزمایش جامعی از کد مربوط را با دستورالعمل PTC 1 و سایر کدهای اشاره شده قبل از آغاز مراحل مقدماتی تست ها، انجام دهیم. این بررسی بمنظور اطمینان از یک روش تست کامل و مرتب میباشد زیرا این بررسی یک درک کلی از نیازمندی های کدهای تست قدرت ASME را به کاربر میدهد و او میتواند به سرعت روابط بین کدهای مختلف را درک نماید. برای دستیابی به آخرین اصلاحات مربوط به این کدها و استفاده از آن ها باید دقت کافی را مبذول داشت.
3-0- اگرچه بخش دوم این کد در ارتباط با نشانه ها و تعاریف مربوط به آن ها در اجرای تست واحدهای مولد بخاری میباشند، کاربر بایستی بمنظور بحث کاملتر برای مواردی که در پیش رو دارد به کد مربوط به تعاریف و مقادیر PTC 2 مراجعه نماید.
4-0- ضمائم مربوط به ابزار دقیق و وسایل PTC 19 که در اینجا به آن ها اشاره شده بایستی به طور کامل مورد مطالعه قرار گیرند زیرا ارزش و اعتبار نتایج این تست به انتخاب ابزار و طریقه استفاده، کالیبراسیون و دقت قرائت آنها بستگی دارد.
1-4-0- سایر موارد بسیار مهم برای ارزش و اعتبار این تست عبارتند از تعیین دقیق مقدار ارزش حرارتی بالا و دیگر خواص سوخت مصرفی کد مناسب برای نوع سوخت و روش استاندارد ASTM مربوط به گرمای احتراق بایستی به دقت پیگیری گردد.
5-0- این کد به عنوان یک راهنما برای انجام کلیه تست های مولد بخاری مورد نظر میباشد اما احتمالاً قادر نیست کاربر یک آزمایش را با اشکال گوناگون در طراحیهای مختلف مولدهای بخاری به تفصیل شرح دهد. در هر صورت یک مهندس ذیصلاح بایستی واحد خاصی را که مرود نظر می باشد مطالعه نموده و رابطه آن را با بقیه سیکل سنجیده و دستورالعمل های تست را که از نظر کلی درست بوده و با مفاهیم این کد مطابقت دارد بهبود بخشد. مثال های مربوط به طراحیهای گوناگون در هنگام آماده سازی این کد، واحدهای مولد بخاری مادون بحرانی و مافوق بحرانی تک گذر و سیکل مضاعف میباشد.
چنین واحدهایی نیز در هنگام آماده سازی این کد در نظر گرفته شده و عقیده بر این است که قوانین مربوطه در تست این واحدهای بخاری نیز اقبل اجرا میباشد.
6-0- دستورالعمل های کلی که در این کد بیان شده است همچنین در تست گرمکنهای آب تغذیه فشار قوی قابل اجرا هستند با این تفاوت که تعیین راندمان فقط توسط روش تلفات حرارتی که در بخش 5 توضیح داده شده است، بدست می آید. روش ورودی – خروجی در تعیین راندمان قابل قبول نمی باشد زیرا عدم دقت زیادی بعلت وجود مقادیر غیر قابل تعیین بخار در خروجی و خطاهای کوچک اندازه گیری درجه حرارت میزان دبی حجمی زیاد وجود دارد. ظرفیت تست یا خروجی توسط راندمان و گرمای ورودی و یا توسط اندازه گیری مستقیم گرمای خروجی در صورتی که دقت بالا لازم نباشد، قابل تعیین خواهد بود.
7-0- تست واحدهای اتمی و مولدهای بخاری سیکل ترکیبی در این کدها نمی باشد زیرا گسترش توسعه مولدها در زمان اصلاح این کدها انجام می گرفته در نتیجه توصیه های ویژه اضافه نگردیده است.
8-0- سیستم های ابزار دقیق پیشرفته مانند ادوات الکترونیکی یا تکنیک های اندازه‌گیری دبی جرمی، ممکن است با یک توافق دو جانبه به عنوان یک انتخاب برای ملزومات کد ابزار دقیق اجباری استفاده گردند چون کاربردهای این ابزارها دقت لازم برای این کد را نشان داده است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پایان نامه, پروژه, مکانیک, بویلر, تست, کارآیی, راندمان, تلفات حرارتی, خوردگی, سرمایه گذاری, مولد بخاری, هیتر, کوره, گرمکن, ابزار دقیق, حرارت,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 18 مرداد 1394 ساعت 16:19 موضوع | تعداد بازديد : 243 | لينک ثابت


دانلود بررسی انرژی خورشیدی

تعداد صفحات:70
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
پیش گفتار
چرا انرژی خورشیدی؟
سوخت های فسیلی
چوب، فضولات گیاهی، حیوانی و انسانی
دیگر انرژی ها
واکنش های هسته ای
واکنش هسته ای فیژن
واکنش هسته ای فیوژن
انرژی خورشید
فصل اول:آشنایی با برج نیرو
مقدمه
اجزاء برج نیرو
دودکش
توربین و ژنراتور
کلکتور
امکانات بهره برداری اضافی
فصل دوم:انتقال انرژی از طریق تشعشع
مقدمه
خواص تشعشعی
قانون پلانک
قانون جابجایی وین
قانون استفان- بولتزمن
قانون کیرشهف
قانون کسینوسی لامبرت
قانون جذب لامبرت
تشعشع خورشید
اثر فاصله زمین از خورشید
تأثیر زاویه میل
صفحات پوششی
اثر صفحات پوششی برروی تشعشع خورشید
قابلیت انعکاس پوشش
قابلیت عبوردهی پوشش
قابلیت جذب پوشش
جنس پوشش
اثر رنگ برروی جذب انرژی تشعشعی
فصل سوم:محاسبات دودکش
فشار رانش
راندمان دودکش
تلفات اصطکاکی
فصل چهارم:محاسبات توربین
توان کلی
توان ماکزیمم
توان واقعی
نیروهای وارد بر پره ها
فصل پنجم:مختصری در مورد کلکتور
بالانس انرژی
فصل ششم:ارزیابی اقتصادی برج های نیرو
بررسی هزینه مخصوص
مقایسه برج نیرو با سایر نیروگاه ها
تولید برق بدون مصرف سوخت
بدون مصرف آب
بدون آلودگی محیط زیست
عمر زیاد
بهره برداری کم
احتیاج کم به لوازم یدکی
فصل هفتم:برج آزمایشی مانزانارس و نتایج حاصل از آن
مقدمه
مشخصات برج آزمایشی
دودکش
ژنراتور
مدهای بهره برداری توربین
مراجع

مقدمه:
در شرایط کنونی، تلاش در جهت خودکفایی و رفع وابستگی های تکنولوژی کشورمان، یکی از مبرمترین وظایف آحاد ملت ایران است و هرکس بنابه موقعیت خویش بایستی در این راستا گام بردارد. یکی از صنایع کشور که پیشرفت دیگر صنایع در گرو پیشرفت و توسعه آن است، صنعت برق می باشد. نیروگاه های موجود تولید برق از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردارند، بطوری که در حال حاضر طراحی و ساخت آن ها در انحصار چند کشور خاص میباشد. با توجه به اینکه رسیدن به این تکنولوژی در آینده نزدیک برای مان مقدور نیست، این سؤال پیش می آید که برای تأمین انرژی بدون نیاز به تکنولوژی وارداتی چه باید کرد؟ برج نیرو پاسخ مناسبی است به این سؤال چرا که از یک سو بحران انرژی را حل کرده و از سوی دیگر با داشتن تکنولوژی ساده و در عین حال مناسب برای شرایط اقلیمی کشورمان می تواند ما را در تأمین انرژی موردنیاز یاری نماید.
در ابتدا پیش گفتاری در مورد بحران انرژی در جهان آورده شده و در ادامه آن مقایسه ای اجمالی بین انواع انرژی های موجود و لزوم استفاده از انرژی خورشید مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل اول پس از آشنایی مقدماتی با برج نیرو، مختصری در مورد کیفیت ساختمانی اجزاء برج و عملکرد آن ها بیان شده و نهایتاً امکانات بهره برداری اضافی و افزایش راندمان در برج های نیرو مطرح شده است.
فصل دوم به تئوری تشعشع خورشید اختصاص داده شده. در این قسمت با توجه به نیازی که مشاهده گردید ابتدا مکانیزم پدیده تشعشع و قوانین مربوط به آن به طور خیلی مختصر گفته شده است. در ادامه مطلب، تشعشع خورشید و عواملی که برروی شدت تشعشع آن اثر میگذارند و نهایتاً پوشش ها بررسی شده اند.
فصل سوم شامل محاسبات دودکش است. در این فصل فشار رانش دودکش، دمای هوای خروجی از دودکش، تلفات دودکش و بالاخره راندمان دودکش مطرح شده است.
در فصل چهارم به بررسی تئوریک توربین پرداخته شده است. ابتدا با داشتن افت فشار در دو طرف پروانه قدرت ماکزیمم توربین محاسبه شده و سپس با داشتن قدرت ماکزیمم، فاکتور بتز، برای این نوع توربین خاص به دست آمده است. نهایتاً توان واقعی و نیروی وارد بر پره ها، مورد بررسی قرار گرفته اند.
فصل پنجم شامل اطلاعات مختصری در مورد کلکتور است. در این فصل به بررسی بالانس انرژی در کلکتور، پرداخته شده است. همچنین مقایسه ای بین بالانس انرژی برج های نیرو و سایر نیروگاه های خورشیدی انجام شده است.
فصل ششم به ارزیابی اقتصادی برج های نیرو اختصاص داده شده. در این قسمت ابتدا، هزینه مخصوص اجزاء مختلف (دودکش، توربین، کلکتور) و سپس هزینه مخصوص کل پروژه برای دو نوع پوشش شیشه ای و پلاستیکی مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه برخی از مزیت های برج نیرو نسبت به سایر نیروگاه ها، بیان شده است.
در فصل آخر مشخصات و نتایج حاصل از اولین برج نیروی آزمایشی که در مانزانارس اسپانیا احداث گردیده آورده شده است.

 

لینک دانلود

 

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, انرژی خورشیدی, سوخت فسیلی, چوب, واکنش هسته ای, فیژن, فیوژن, برج نیرو, توربین, ژنراتور, تشعشع, انتقال انرژی, لامبرت, خورشید, دودکش, راندمان, فشار رانش, کلکتور, آلودگی محیط زیست, ,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 18 مرداد 1394 ساعت 16:21 موضوع | تعداد بازديد : 225 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه بررسی راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای

تعداد صفحات:75
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
تاریخچه کشت مخلوط
تاریخچه کشت مخلوط در ایران
فصل دوم
مزایای کشت مخلوط
افزایش و بهبود کیفیت در کشت مخلوط
کنترل بیولوژیکی آفات
حفاظت از باد یا ایجاد بادشکن در کشت مخلوط
تولید یکنواخت علوفه
جلوگیری از سرمازدگی گندم توسط گراین
مدیریت و نگهداری خاک
جلوگیری از فرسایش
نگهداری حاصلخیزی خاک
جلوگیری از نفخ در نشخوارکنندگان
کاهش ریسک در تولید مناسب محصول
استفاده مؤثر از آب
کنترل علف های هرز
تنوع کود سبزاستفاده یکی از گیاهان کشت توأم بعنوان قیم
جلوگیری از آفتاب سوختگی و بعنوان یک سله‌شکن برای جوانه‌زنی بذور
معایب کشت مخلوط
آلیلویاتی
محدودیت زراعت مکانیزه در کشت مخلوط
جذب بیشتر در نتیجه استخراج مواد غذایی از خاک در کشت مخلوط
مشکلات مدیریت زراعی در سیستم کشت مخلوط
متفاوت بودن نیازهای کودی و نوع سم شیمیایی برای مبارزه با آفات و بیماریها
نحوه کشت گیاهان در کشت مخلوط
روشهای ارزیابی کشت مخلوط
نسبت برابری زمین یا (L.E.R)
عوامل زراعی و محیطی در کشت مخلوط
نوع گیاه
تاریخ کاشت
نیاز آبی
مشخصات گیاه شناسی ذرت
اکولوژی ذرت
عملیات زراعی ذرت
مشخصات گیاهی سویا
اکولوژی سویا
عملیات زراعی
آبیاری سویا
تثبیت ازت در سویا
طرز آغشته کردن بذر سویا با باکتری
نیازهای غذایی سویا
فصل سوم
مواد و روشها
وزن تر کل خطوط ذرت و سویا T.F.W
وزن تر کل خطوط ذرت (T.FW.CORN)
تحقیقات به عمل آمده در مورد کشت سویا و ذرت علوفه‌ای
تأثیر کود ازت در کشت مخلوط سویا و ذرت
عملکرد ماده خشک سویا
عملکرد ذرت
اثر میزان ازت تولیدی توسط سویا در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای
میزان جذب خالص (NAR)
عملکرد ماده خشک ذرت
سرعت رشد نسبی : (RGR)
منابع و ماخذ

مقدمه:
با نگرش عمیق به تحولات 50 ساله اخیر چنین نتیجه‌گیری میشود که به مسأله اکولوژی یعنی رابطه موجودات زنده با محیط توجه نشده و بشر به دخل و تصرف های بی رویه و بیش از حد طبیعی آن را از حالت اعتدال خارج کرده و به صورت مخاطره‌انگیزی درآورده است.
روند تخریب و بهم خوردن تعادل اکولوژی در حالی ادامه دارد که جمعیت جهان رو به افزایش است و اگر چاره‌ای برای افزایش تولیدات کشاورزی و حفظ محیط زیست نشود بروز قطعی از واقعیت درونیست، بشر تاکنون تدابیر گوناگونی اتخاذ کرده است و به وسیله به کار بردن تکنولوژی استفاده از ژنتیک، دادن کودهای شیمیایی فراوان، به صورت سموم گیاهی و.‌.. توانسته است بخشی از نیاز موادغذایی را به صورت منطقه‌ای برآورد کند. بنابراین باید به فکر تأمین مواد غذایی بدون آلوده کردن محیط زیست طبیعی بود.
برای نیل به این هدف با الهام گرفتن از طبیعت که خود بهترین راهنماست و همچنین به کار بردن تجربیات پیشینیان و با حداکثر استفاده محیطی از قبیل نور، آب و مواد غذایی روشی اتخاذ کرد که به توان میزان تولیدات کشاورزی را افزایش داد یکی از راه هایی که ما را به این هدف نزدیک میسازد کشت گیاهان به صورت مخلوط است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پایان نامه, پروژه, کشاورزی, راندمان, تولید علوفه, سویا, ذرت, کشت مخلوط, افزایش, بهبود کیفیت, بیولوژیکی, بادشکن, گندم, سرما زدگی, حاصل خیزی خاک, گیاه, آفتاب سوختگی, مواد غذایی, سم شیمیایی, آفات,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 18 مرداد 1394 ساعت 17:15 موضوع | تعداد بازديد : 433 | لينک ثابت


دانلود پروژه مقایسه خمیر دهی پخت کرافت سه گونه (کاج، صنوبر و کاه گندم)

تعداد صفحات:59
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
کلیات
مقدمه
تاریخچه کاغذسازی در جهان
روند مصرف خمیر کاغذ
روند مصرف کاغذ و کارتن در جهان
تاریخچه تولید کاغذ در ایران
صنوبر
خواص عمومی چوب
خواص اکولوژیک
خواص آناتومیکی
خواص شیمیایی و خمیردهی
امتیازات استفاده از صنوبر در صنایع کاغذسازی
کاج
مشخصات عمومی کاج الدریکا
خواص آناتومیکی
ترکیبات شیمیایی
کاه گندم
ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی
خواص آناتومی
خواص خمیردهی
فرآیندهای تهیه خمیر کاغذ از کاه
امتیازهای استفاده از کاه در صنعت کاغذسازی
ترکیبات شیمیایی چوب و تاثیر آن بر خمیر کاغذ
سلولز
لیگنین
مواد استخراجی
خاکستر
مقایسه گیاه سوزنی برگ و پهن برگ و گیاه غیر چوبی
پروسه‌های تهیه خمیر کاغذ
فرآیند کرافت (سولفات)
اصطلاحات فرآیند کرافت
نکاتی در رابطه با لیگنین زدایی
متغیرهای موثر بر فرآیند
اثر اندازه خرده چوب ها
اثر مقدار قلیا
اثر دمای پیشینه پخت
اثر سولفیدیته
اثر نسبت مایع پخت به چوب
روش تحقیق
هدف
تهیه نمونه و اطلاعات مربوط به آن ها
اندازه‌گیری درصد رطوبت
آماده‌سازی مایع پخت Liquor
عملیات خمیرسازی
وسایل مورد استفاده
نسبت مایع پخت به خرده چوب و آماده‌سازی دایجستر
درجه حرارت و زمان پخت
شستشو و جداسازی الیاف خمیر کاغذ
تعیین درصد رطوبت و بازده خمیر
تعیین عدد کاپا
مقدار تهیه محلول های مورد نیاز جهت یک تکرار آزمون کاپا
مراحل آزمون
محاسبه کاپا
تجزیه و تحلیل و نتایج
اثر زمان پخت بر روی عدد کاپا و راندمان و درصد مازد خمیر
اثر قلیائیت بر روی عدد کاپا و راندمان
نتیجه‌گیری
منابع

فهرست جداول:
سهم منابع مختلف سلولزی در سال 1986 و نرخ رشد منابع غیرچوبی در سال های 86-1971
میانگین میزان ترکیبات شیمیایی چوب صنوبر دلتوئیدس
مقادیر ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده ساقه گندم
فرآیندهای قابل استفاده برای تولید خمیر کاغذ از کاه گندم و خصوصیات خمیر کاغذ حاصله
خصوصیات فرآیندهای مختلف تهیه خمیر چوب
میزان تولید خمیر در دنیا با استفاده از پروسه‌های مختلف در سال 1979
تعریف اصطلاحات در مورد مایع پخت در فرآیند کرافت
متغیرهای موثر بر پخت کرافت
وزن تقریبی نمونه برای تعیین کاپا
نتایج حاصل از آزمایش های خمیرسازی روی سه گونه صنوبر، کاج و کاه در قلیائیت 35% و 60%

فهرست نمودارها:
منحنی رابطه فاکتور H و جداسازی لیگنین در طی تولید خمیر کاغذ کرافت از کاج و غان
اثر ضخامت خرده چوب و لیگنین زدایی بر مقدار پس زده غربال
کاپا در قلیائیت فعال 60% و درجه حرارت 170
راندمان در قلیائیت فعال 60% و درجه حرارت 170
کاپا در قلیائیت فعال 35% و درجه حرارت 170
راندمان در قلیائیت فعال 35% و درجه حرارت 170
تاثیر زمان بر روی عدد کاپا و راندمان صنوبر
تاثیر زمان بر روی عدد کاپا و راندمان کاه
تاثیر زمان بر روی عدد کاپا و راندمان کاج
تاثیر قلیائیت بر روی عدد کاپا و راندمان صنوبر
تاثیر قلیائیت بر روی عدد کاپا و راندمان کاه
تاثیر قلیائیت بر روی عدد کاپا و راندمان کاج

مقدمه:
صنعت کاغذسازی با تلفیق هنر، تجربه و تکنولوژی نوین از ماده‌ای همچون چوب یا دیگر مواد لیگنو سلولزی، ماده‌ای با خواص متفاوت به نام کاغذ که یکی از کالاهای مهم و استراتژیک مورد نیاز انسان‌هاست را تولید میکند.
اهمیت کاغذ و فرآورده‌های کاغذی در زندگی نوین بر همگان آشکار است. هیچ فرآورده صنعتی دیگری نقشی این چنین برجسته در زندگی انسان ندارد. بطوری که امروزه مصرف کاغذ به عنوان شاخصی از میزان پیشرفت فرهنگی و اجتماعی جوامع مختلف مطرح میگردد.
از نقطه نظر تاریخی اولین بار کاغذ با استفاده از الیاف غیر چوبی ساخته شده، ولی با توسعه سریع و رشد روز افزون این صنعت بر استفاده از ماده اولیه ‌چوبی تمرکز یافت. در حال حاضر حجم گسترده ارتباطات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و تبادل اطلاعات سبب افزایش مصرف کاغذ و محصولات کاغذی نیز خواهد شد. لذا در چند دهه اخیر اغلب کشورها سعی در کاشت درختان پهن برگ و سوزنی برگ سریع‌الرشد داشته‌اند. زیرا از رشد بیشتری برخوردار بوده و در نتیجه سن بهره‌ برداری آن ها کوتاهتر خواهد بود.
همچنین کشورهایی وجود دارند که به علت نداشتن منابع طبیعی و جنگل کافی برای استفاده از آن ها سعی و کوشش خود را بر استفاده از منابع الیاف سلولز غیر چوبی و سایر منابع، مانند کاغذ باطله متمرکز کرده‌اند. البته هم در کشورهای توسعه یافته و هم در کشورهای در حال توسعه، فشار فزاینده‌ای در جهت استفاده از مواد خام جایگزین و مشابه برای تهیه خمیر و کاغذ هم به لحاظ زیست محیطی و هم به لحاظ موجودی مواد اولیه وجود دارد.
اگر چه منابع سلولزی غیرچوبی سهم اندکی در کل تولید دارند، ولی نرخ رشد قابل توجه 93/3% آن ها در مقایسه با 73/2% برای منابع چوبی در سال های 1971 تا 1986 نشان دهنده علاقمندی زیاد به استفاده از منابع غیر چوبی میباشد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آناتوميكی, اثر قليائيت, اكولوژيک, تكنولوژی, توليد كاغذ, جنگل, جنگلداری, خاكستر, خرده چوب, خمير, خمير كاغذ, خمير چوب, خميردهی, خواص شيميايی, دانلود, راندمان, سلولز, سلولزی, سولفات, سولفيديته, صنايع كاغذسازی, صنوبر, عمليات خميرسازی, فرآيند كرافت, كاج, كارتن, كاه گندم, ليگنين, ماده اوليه, منابع غير چوبی, پخت كرافت, پروژه, پهن برگ, پيشرفت فرهنگی, چوب, کشاورزی, گونه, گياه سوزنی برگ,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 17:33 موضوع | تعداد بازديد : 360 | لينک ثابت


دانلود پروژه مفاهیم و رویکردهای چند مستاجری (Multi-Tenant) در رایانش ابری

تعداد صفحات:65
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه ای بر رایانش ابری
مقدمه
تعریف رایانش ابری
رده‌ بندی رایانش ابری
معماری ابر
مدیریت مجازی‌ سازی
سرویس‌ ها
تحمل‌ پذیری عیب
متعادل کردن بار
قابلیت همکاری
ویژگی‌های رایانش ابری
سرویس خودکار بر مبنای درخواست
دسترسی گسترده از طریق شبکه
انباره‌ سازی منابع
انعطاف‌ پذیری سریع
سرویس اندازه‌ گیری شده
چالش‌های موجود در رایانش ابری
کارایی
امنیت و حریم خصوصی
سیاست‌های امنیتی
قابلیت اطمینان
کنترل
نظارت
سرویس‌های سطح بالا
عدم ایجاد قابلیت همکاری
توافق‌نامه‌ سطح سرویس
قفل شدن داده و استاندارد سازی
دسترس‌ پذیری سرویس
معیارها
هزینه‌ها
هزینه‌های پهنای باند
مدیریت تغییرات
مدیریت منبع و راندمان انرژی
زمان‌ بندی
لایه‌ها و خدمات در رایانش ابر
نرم افزار به عنوان سرویس
پلتفرم به عنوان سرویس
زیر ساخت به عنوان سرویس
نتیجه‌گیری
فصل دوم
مقدمه ای بر چند مستاجری
مقدمه
تعریف چند مستاجری
چند مستاجری در برابر چند کاربری
چند مستاجری در برابر چند نمونه‌ایی
مشخصات کلیدی از چند مستاجری
بهره‌وری بیشتر از منابع سخت‌ افزاری
استفاده ارزان‌ تر از برنامه‌ها
مفید بودن
کار مرتبط
معماری چند مستاجره
مدل‌های تکامل یافته
رویکرد مفهومی ماژولار برای مهندسی معماری SaaS چند مستاجره
طراحی ماژولار چند مستاجری
مدل سازی ماژولار
تزریق ماژولار
معماری پیشنهاد شده در مهندسی SaaS چند مستاجری
نتیجه‌ گیری
فصل سوم
مدیریت داده چند مستاجری
انواع چند مستاجری
مدل تک شمایی (مدل مشترک)
مدل چند شمایی
رویکردهای مدیریت داده چند مستاجری
پایگاه داده جداگانه
پایگاه داده مشترک، شماهای مجزا
پایگاه داده مشترک، شما مشترک
انتخاب رویکرد
ملاحظات اقتصادی
ملاحظات امنیتی
ملاحظات مستاجر
فصل چهارم
مدیریت منابع نرم افزارهای چند مستاجره
مقدمه
هدف از تخصیص منابع سیستم برای برنامه‌های کاربردی SaaS چند مستاجره
مدل ریاضی مسئله تخصیص منابع سیستم
الگوریتم تخصیص منابع سیستم با مستاجرQoS گرا
آزمایش و آنالیز
نتیجه گیری
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع و مآخذ

فهرست اشکال:
همگرایی فیلدهای تکنولوژی و مشارکت در ظهور رایانش ابری
نرم‌افزار به عنوان سرویس
پلتفرم به عنوان سرویس
زیرساخت به عنوان سرویس
چهارلایه مدل تکامل یافته SaaS
معماری پیشنهاد شده در مهندسی SaaS چند مستاجر
چند مستاجری با استفاده از مدل تک شمایی
چند مستاجری با استفاده از مدل چند شمایی
پایگاه داده جداگانه برای هر مستاجر
مجموعه مجزا از جداول در یک پایگاه داده مشترک برای هر مستاجر
تمام مستاجران مجموعه یکسان از جداول را به اشتراک می‌گذارند و یک ID مستاجر هر مستاجر را به ردیف‌های یکه صاحب آن است،اختصاصمی‌ دهد
مقایسه هزینه بین رویکرد مجزا و رویکرد مشترک
عوامل تاثیرگذار ملاحظات مستاجر در رویکرد مجزا و رویکرد مشترک

فهرست جداول:
کیفیت نتایج از 2 الگوریتم
زمان اجرای 2 الگوریتم
سیاست انتخاب از 2 الگوریتم

چکیده:
مدل رایانشی بر پایه شبکه‌های بزرگ کامپیوتری مانند اینترنت است که الگویی تازه برای عرضه، مصرف و تحویل سرویس‌های فناوری اطلاعات (شامل سخت افزار، نرم افزار، اطلاعات، و سایر منابع اشتراکی رایانشی) با به کار گیری اینترنت ارائه میکند. رایانش ابری راه کارهایی برای ارائه خدمات فناوری اطلاعات به شیوه‌های مشابه با صنایع همگانی (آب، برق، تلفن و …) پیشنهاد میکند. این بدین معنی است که دسترسی به منابع فناوری اطلاعات در زمان تقاضا و بر اساس میزان تقاضای کاربر به گونه‌ای انعطاف‌ پذیر و مقیاس‌ پذیر از راه اینترنت به کاربر تحویل داده میشود. معماری رایانش ابری در درجه اول یک معماری مبتنی بر سرویس چند مستاجرهاست. چند مستاجری در دانش رایانه اشاره به شیوه ای در طراحی معماری سیستم هایی است که نرم افزار را بصورت سرویس ارائه میدهند(SaaS ). یک سیستم چند مستاجری یک نمونه در حال اجرای برنامه را بین گروهی از اجاره کنندگان (مشتری‌های سرویس) به اشتراک میگذارد. به جای اینکه هر کاربر از یک نمونه در حال اجرای برنامه اختصاصی استفاده کند، این نمونه بین چندین کاربر به اشتراک گذارده میشود. در رایانش ابری نیز از معماری چند مستاجری استفاده میشود، به همین خاطر از چند مستاجری به عنوان یکی از مزایای رایانش ابری یاد میشود. در این پروژه قصد داریم، مفهوم چند مستاجری در رایانش ابری، انواع رویکردهای چند مستاجری در رایانش ابری، پایگاه داده چند مستاجری، رویکردهایی برای مدیریت داده را به همراه مزایا و معایب آن ها و در پایان برخی از الگوریتم‌های تخصیص منابع برای برنامه کاربردی SaaS را مورد بررسی قرار دهیم.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آزمایش, آنالیز, استاندارد سازی, اقتصاد, الگوریتم, امنیت, انعطاف‌ پذیر, اینترنت, برنامه‌, توافق‌نامه‌, تکنولوژی, خدمات, دانلود, راندمان انرژی, رایانش ابری, زمان‌ بندی, زیرساخت, سخت‌ افزار, سرویس‌, شبکه, طراحی ماژولار, فناوری اطلاعات, قابلیت اطمینان, متعادل کردن بار, مدل ریاضی, مدل سازی, مدیریت داده, مدیریت مجازی‌ سازی, مدیریت منبع, معیار, مقیاس‌ پذیر, نظارت, هزینه‌, همگرایی, پروژه, پلتفرم, پهنای باند, کامپیوتر, کنترل,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در دوشنبه 17 اسفند 1394 ساعت 11:03 موضوع | تعداد بازديد : 252 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه تحلیل و اندازه گیری نیروها و گشتاورهای آیرودینامیکی وارد بر پر

تعداد صفحات:97
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
انواع توربین های بادی
توربین های بادی با محور چرخش عمودی
توربین های بادی با محور چرخش افقی
توربین های بادی با محور چرخشی عمودی
توربین های بادی با محور چرخشی افقی
این توربین‌ها چگونه کار میکنند؟
نحوه کارکرد توربین های بادی
اجزای اصلی توربین
فصل اول
انواع توربین های بادی
انواع کاربرد توربین های بادی
کاربردهای غیر نیروگاهی
پمپ های بادی آبکش
تامین برق جزیره های مصرف
شارژ باتری
کاربردهای نیروگاهی
انرژی باد و محیط زیست
تعاریف اولیه
گشتاور پیچشی
بررسی روش تحلیل بازو
نیروهای وارده
بحث تعدد مجهولات و راه حل آن
تحلیل استاتیکی
مساله طراحی اجزا بازو
انتخاب ماده
فصل دوم
محاسبات توان و نیرو در پره
محاسبه توان نیروی باد
معرفی نمونه‏ های ساخته شده
آزمایش انواع پره های ساونیوس در تونل باد
حل عددی
مدل اغتشاشات
نحوه حل معادلات حاکم بر جریان هوا
نتایج
فصل سوم
پیش بینی عملکرد و بررسی تلفات کمپرسور محوری توربین گاز بر مبنای مدلسازی یک بعدی و مقایسه آن با نتایج تجربی
مدل سازی یک بعدی
روش مدل سازی
تشریح الگوریتم حل و محاسبه پارامترهای نسبی و مطلق جریان
تلفات انرژی
افت های مختلف کمپرسور جریان محوری
افت های گروه 1
افت های گروه 2
افت های گروه 3
بازده آیزنتروپیک
افت پروفیل پره
افت جریان ثانویه
تحلیل لایه مرزی دیواره
افت انتهای دیواره
افت نشتی نوک پره
پیش بینی سرج و استال در کمپرسور
نتایج حاصل از مدلسازی
فصل چهارم
جمع بندی و نتیجه‌گیری
مراجع

فهرست اشکال:
روتور سیکلوژیرو
روتور داریوس
روتور ساونیوس
روتور ساونیوس نیم‏ دایره
منحنی پره روتورهای مورد آزمایش
مقایسه ضریب توان روتورهای I تا III
مقایسه ضریب توان روتورهای IV تا VI
مقایسه ضریب توان کل، در روتورهای I تا VI
ضریب توان روتور I در اعداد رینولدز مختلف
ضریب توان روتورIV در اعداد رینولدز مختلف جریان
مقایسه ضریب توان متوسط روتورهای مختلف بر حسب عدد رینولدز جریان
بردارهای سرعت اطراف روتور I
بردارهای سرعت اطراف روتور V
گشتاور روتور ساونیوس نوع I برای سرعت های مختلف باد
گشتاور روتور ساونیوس نوع II برای سرعت های مختلف باد
گشتاور روتور ساونیوس نوع IV برای سرعت های مختلف باد
گشتاور روتور ساونیوس نوع Vبرای سرعت های مختلف باد
مقایسه گشتاور خروجی روتور های مختلف در سرعت باد 12 متر بر ثانیه
مقایسه نسبت گشتاور به مجذور سرعت در روتور I
شماتیک فرآیند مدلسازی
شکل شماتیک مقاطع مختلف کمپرسور محوری
نمایش افت ها در دیاگرام انتالپی-انتروپی
نمودار نسبت فشار کمپرسور بر حسب دبی جرمی در دورrpm 11230 و مقایسه با داده های تجربی ناسا در کمپرسور جریان محوری دو طبقه
نمودارنسبت فشار کمپرسور برحسب دبی جرمی در دورهای مختلف کمپرسور جریان محوری دو طبقه
نمودار راندمان برحسب دبی جرمی در دورهای مختلف در کمپرسور جریان محوری دو طبقه
نمودار راندمان برحسب نسبت فشار در دورهای مختلف در کمپرسور جریان محوری دو طبقه
نمودار توزیع افت های مختلف در دور rpm11230 در کمپرسور جریان محوری دو طبقه

چکیده:
پروِژه حاضر به بررسی نیروها و گشتاورهای وارد بر پره های توربین بادی پرداخته است.
در ابتدا نحوه عملکرد توربین بادی و انواع آن مورد بررسی قرار گرفته است. سپس روابط نیرو و گشتاور از چندین منظر مورد توجه قرار گرفته است.
در نهایت از بحث مورد نظر نتیجه گیری به عمل آمده است.

توربین های بادی با محور چرخشی عمودی:
توربین‌های بادی با محور عمودی نظیر (ساوینوس، داریوس، صفحه‌ای و کاسه‌ای …) از دو بخش اصلی تشکیل شده‌اند. یک میله اصلی که رو به باد قرار میگیرد و میله‌های عمودی دیگری که عمود بر جهت باد کار گذاشته میشوند. این توربین شامل قطعاتی با اشکال گوناگون بوده که باد را در خود جمع کرده و باعث چرخش محور اصلی میگردد. ساخت این توربین بسیار ساده است ولی بازده پایینی دارد. در این نوع توربین ها یک طرف توربین باد را بیشتر از طرف دیگر جذب میکند و باعث میشود سیستم لنگر پیدا کرده و بچرخد. نتیجه این نوع طراحی این است که سرعت چرخش سیستم دقیقاً با سرعت باد برابر بوده و در مناطقی که سرعت باد کم است، چندان کارآمد نیست. یکی از مزایای آن وابسته نبودن سیستم به جهت وزش باد میباشد.
توربین های بادی با محور چرخشی افقی
این نوع توربین‌ها نسبت به مدل با محور عمودی رایج‌تر میباشد، توربین‌های باید با محور افقی پیچیده‌تر و گران‌تر از نوع قبلی هستند و ساخت آن ها هم مشکل‌تر است ولی راندمان بسیار بالایی دارند. در همه سرعت‌ها حتی سرعت‌های پایین باد هم کار میکنند و در انواع پیشرفته‌تر میتوان جهت آن ها را با جهت وزش باد تنظیم کرد. نمای ظاهری این توربین ها ۳ یا در مواردی ۲ پره است که روی یک پایه بلند نصب شده‌اند. این پره‌ها همواره در جهت وزش باد قرار میگیرند.
این توربین‌ها چگونه کار میکنند؟
مراحل کار یک توربین کاملاً برعکس مراحل کار یک پنکه است. در پنکه انرژی الکتریسیته به انرژی مکانیکی تبدیل شده و باعث چرخیدن پره میشود. در توربین‌ها، چرخش پره‌ها انرژی جنبشی باد را به انرژی مکانیکی تبدیل کرده، سپس به الکتریسیته تبدیل میشود. باد به پره‌ها برخورد میکند و آن ها را می‌چرخاند. چرخش پره‌ها باعث چرخش محور اصلی میشود که این محور نیز به یک ژنراتور برق متصل است. چرخش این ژنراتور برق متناوب تولید میکند.
توربین‌های باید عمودی امروزه میتوانند بین ۵ تا ۶۵۰۰ کیلووات برق تولید کنند. یک توربین بادی مستقل با سایز کوچک میتواند مصرف یک خانه یا انرژی مورد نیاز برای پمپ کردن آب از چاه را تامین کند، ولی توربین‌های سایز بزرگتر برای تولید برق و تزریق آن به شبکه سراسری مورد استفاده قرار میگیرند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آزمايش, آیرودینامیک, آیزنتروپیک, الگوریتم, اندازه گیری, انرژی, انرژی الکتریسیته, انرژی جنبشی باد, انرژی مکانیکی, برق, توان, توربين, داریوس, دانلود پایان نامه, راندمان, روتور, روتور داريوس, روتور سيکلوژيرو, ساوینوس, محيط زيست, مدلسازی, نيروهای وارده, نيروگاه, نیرو, پره توربین بادی, پره های ساونيوس, پمپ, کمپرسور, گشتاور, گشتاور پیچشی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:43 موضوع | تعداد بازديد : 334 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد