تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه مقایسه انواع انیمیشن در ایران و آمریکا

تعداد صفحات:23
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
درک دنیای انیمیشن
تاریخچه انیمیشن
ابتدایی ترین شکل انیمیشن
طبقه بندی انواع انیمیشن بر اساس نوع رسانه
گونه های مختلف انیمیشن
انیمیشن خارج از ساعات پربیننده
انیمیشن در ایالات متحده آمریکا
دوره طلایی انیمیشن هالیوود از سال 1930 الی 1940
انیمیشن مدرن در ایالات متحده آمریکا از سال 1980 تا حال
مخاطبان آمریکایی انیمیشن‌های دو‌ بعدی را ترجیح میدهند
بررسی تطبیقی آثار بین این 3 کشور

مقدمه:
هنر حرکت بخشیدن به اشیای بیجان را انیمیشن گویند. انیمیشن نوعی انگیزش هنری به حساب می آید که خیلی پیش از صنعت فیلم شکل گرفت.
اولین انیماتور در تاریخ این هنر “Pygmalion” از اسطوره های رومی و یونانی بود، مجسمه سازی که پیکر زنی را آن چنان هنرمندانه و با ظرافت ساخت که خود عاشق آن شد و از ونوس الهه زیبایی (ستاره زهره) تمنا میکرد که به آن جان ببخشد.
نوعی حس جادوگرانه، مرموز، رازگونه و سرکشی و گناه همچنان با فیلم انیمیشن معاصر همراه و هم بسته است که آن را به نوعی تبدیل به وسیله ای بدوی نموده برای کشف اسرار احساسات پر قدرت و اعجاب انگیز دوره کودکی و یا احساساتی که به نوعی با داستان های ملی و افسانه های قومی و اجدادی در ارتباطند.
جین دیچ یکی از انیماتورهای معروف آمریکایی معتقد است:
انیمیشن را در اصطلاح “The Illusion of Life” به معنی توهم زندگی نیز مینامند. در سال 1978 جان هالاس درخواست ثبت تعریفی تازه‌تر با تایید نظر ASIFA (انجمن بین المللی فیلم انیمیشن) نمود. کار مشکلی بود چرا که ارائه یک تعریف فنی بدون این که بخواهد محدود به یک تکنولوژی خاصی باشد، سخت به نظر میرسید.
انیمیشن الزاماً فیلم، دوربین، فریم، پروژکشن، پرده ها،‌تیرک های لیزری، کامپیوتر یا حتی نقاشی ها را دربر نمیگیرد، بلکه میتواند همه این ها یا هر تکنولوژی از آینده را نمایانگر باشد. انیمیشن یعنی خلق و آفرینش، ثبت نمودن و بازیابی فازهای حرکت مجزا و مستقل در کنار هم.
آنچه جین دیچ در کتابش چطور انیمیشن بسازیم؟ نگاشته است، حکایت از انیمیشن فریم به فریم دارد. از طرفی، انیمیشن “real – time” یعنی خیمه شب بازی زنده یعنی عروسک گردانی توسط عروسک گردان ها است که میتوانیم آنان را انیماتورها نیز بنامیم. اما کاملاً روشن است که این تعریف قابل توجیه برای جشنواره های فیلم انیمیشن نیست. درست است که این نوع، در وقت و پول صرفه جویی میکند اما هرگز از وقت، وضوح، اغراق و تکنیک انیمیشن فریم به فریم برخوردار نیست.
واژه انیمیشن مشتق شده است از واژه لاتین انیما (anima) یعنی نفس زندگی و بهتر است برای انیمیشن مورد نظرمان واژه انیمیشن سینماتیک را بکار ببریم. انیمیشن سینماتیک یعنی: ثبت فازهای مجزا و تک تک که بطوری به تصویر کشیده میشوند که توهم و خیال حرکت را در قالب اجسام بیجان در قوه باصره آدمی ایجاد میکند.
ترکیب انیمیشن با موسیقی، هنری است که در بعد زمان شکل میگیرد. وقتی که کلید مکث را فشار دهید، CD شما دیگر نمیخواند و موسیقی قطع میشود؛ در انیمیشن می بایست حرکتی در بعد زمان متوقف نشود چرا که برای حرکت بخشیدن، انیمیشن ساخته میشود و به همین دلیل زمان نقش به سزایی بازی میکند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : اعجاب انگيز, انيماتور, انیمیشن, ايالات متحده آمريكا, تكنولوژی, جين ديچ, دانلود, دوربين, روم, صنعت فيلم, فريم, فيلم, كامپيوتر, كتاب, مجسمه سازی, نقاشی, هاليوود, هنر, يونان, پروژكشن, پروژه, پيكر زنی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 13:45 موضوع | تعداد بازديد : 248 | لينک ثابت


دانلود پايان نامه بررسي پرتره در عكاسي ايران

تعداد صفحات:126
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول
تاريخچه ورود عكاسي به ايران
منابع ايراني
منابع فرانسوي و ايتاليايي
منابع آلماني
اهميت عكاسي در دوره ناصرالدين شاه
عكاسي شاهانه
ظهور صنعت عكس
عكس حرم
عكس زندانيان
عكاسباشي و عكاسخانه
رساله هاي عكاسي
فصل دوم
تاريخچه پرتره در عكاسي ايران
تاريخچه تحقيقي
پادشاهان
ديوانيان و درباريان
مستوفيان
مبارزان دوره مشروطه
دانشمندان
عشاير و طوايف
زنان
زندگاني ايراني
تجار و پيشه وران
مدارس
عكاسان و مهرهاي آنان
فصل سوم
فيلم و ملزومات آن
فيلم چگونه عمل ميكند؟
لايه هاي فيلم
حساسيت فيلم
در فيلمي كه كم نور ببنديد چه اتفاقي مي افتد
فيلم سياه و سفيد رنگ را چگونه ميبينيد
فهرست وسائل مورد نياز ظهور فيلم
وسائل چاپ عكس
فصل چهارم
نور پردازي
نورپردازي مركزي
نورپردازي غير مركزي
نورپردازي اريب
نورپردازي كناري
نورپردازي كناري – پشت سر
نورپردازي حاشيه يي
نورپردازي پشت سر
كاربرد انواع نورپردازي براي صورت
فصل پنجم
عكاسان معاصر پرتره در ايران
فخرالدين فخرالديني
نمايش و بررسي چند عكس از فخرالديني
مريم زندي
نمايش و بررسي چند عكس از مريم زندي
فصل ششم
پروژه عملي
عكس هاي پروژه عملي زينب كياني
نقد و بررسي آثار
نتيجه گيري
منابع و مواخذ

مقدمه:
عكاسي را بايد بعنوان تنها هنري بيان كرد كه تاريخ ساز است، اين هنر آن چنان قوي، عظيم و تاثير گذار است كه به آن استناد ميشود، به واسطه آن ميشناسيم، مي آموزيم و درس ميگيريم و گاهي با آن سفر ميكنيم، آنچنان قوي است كه ميتواند ما را با خود به عمق ببرد، اين هنر لحضه ها را ثبت ميكند ثابت ميكند و در واقع مي ميراند ولي در عين حال براي هميشه جاودانه ميكند. موضوع اين تحقيق بخش خاصي از عكاسي است كه به آن عكاسي پرتره (چهره نگار) ميگوئيم، اين بخش از هنر عكاسي افراد را به ما مي شناساند، حالات و درونيات آن ها را به نمايش مي گذارد و بيننده با آن ها همسفر ميشود، گاهي فقط با نگاه به يكي از اين تصاوير ما هر آن چه را كه مدل ميخواهد بيان كند در سكوت ژرف تصوير فرا مي گيريم و شايد همين ويژگي از خواص جادويي و بهت انگيز هنر عكاسي و خصوصا عكاسي پرتره باشد و نيز انگيزه اصلي من براي انتخاب و تحقيق بر روي اين موضوع، در اين رهگذر گذري كوتاه داشته ام بر تاريخچه عكاسي در ايران و نيز عكاسي پرتره در اين مرز و بوم، متاسفانه، تاريخ يا سند دقيقي از اين بخش از هنر صنعت عكاسي در دست نيست و به درستي به آن پرداخته نشده است. هر آن چه از تاريخ پرتره در اين مجموعه مي خوانيم حاصل جمع بندي شخصي محقق و نظريه سازي وي از روي شواهد و مدارك تاريخي بوده است، پس از اين مرحله نيز به سراغ عكاسان معاصر پرتره مي رويم برخي از آثار آن ها را ديده و بررسي مي كنيم و در آخر نيز به نمايش آثار پروژه عملي مي نشينيم، با اميد به آن كه از هر آن چه داريم حفاظت عميق و هوشمندانه انجام داده و هر روز آن را پربار تر كنيم تا رنگ فراموشي و خاطره نگيرد و تا هميشه جاودانه بماند.

لينك دانلود

 


برچسب ها : تجار, دانلود پايان نامه, درباريان, دوره مشروطه, دوره ناصرالدين شاه, صنعت عكس, ظهور فيلم, عكاسباشي, عكاسخانه, عكاسي, عكاسي شاهانه, عكس حرم, فيلم, مستوفيان, نور پردازي, هنر, پرتره, پيشه وران, چاپ عكس, چهره نگار,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 9 فروردين 1396 ساعت 13:48 موضوع | تعداد بازديد : 196 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد