تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه راهکارهای توسعه در بخش کشاورزی

تعداد صفحات:16
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
چرا کارآ‏فرینی در روستا؟
یافته‌های کلیدی و راهکارهای توسعه کارآفرینی روستایی
استراتژی کلان توسعه و توسعه اقتصادی مشخص
استراتژی توسعه اقتصادی
توسعه روستایی معادل توسعه کشاورزی
ساختارهای سلسله‌ مراتبی سکونت‌گاه‌ها، توسعه روستایی یکپارچه و توسعه پایدار
صنایع تبدیلی
صنایع فرهنگی
خدمات دولتی
رویکرد خوشه‌ای
ایجاد جامعه دانش‌ بنیان، جامعه یادگیرنده و جامعه اطلاعاتی
توسعه فناوری های مناسب و اشاعه آنها
ادغام فناوری های سنتی موجود در مناطق روستایی کشور با فناوری های نوین و پیشرفته
توسعه فناوری
فرهنگ‌ سازی
سه استراتژی اساسی برای توسعه کارآفرینی روستای

مقدمه:
مطالعه برنامه‌ها، استراتژی ها، سیاست‌ها و راهکارهای مختلف توسعه (در سطوح مختلف) همراه با بررسی تجربه عملی کشورهای مختلف در زمینه توسعه روستایی و توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی در روستاها، درس‌ها و نکات کلیدی بسیار مهمی را پیش روی ما گذاشته است. اگر چه الزاماً نمیتوان عیناً از این تجربیات و رویکردها استفاده نمود اما توجه به آنها و یادگیری درست نکات، باعث روشن‌شدن فضای موضوع کارآفرینی و اشتغال زایی در روستاها و تسهیل و تسریع فرآیند سیاست گذاری در این زمینه خواهد شد. به علاوه میتوان در بسیاری از موارد با بکارگیری رویکرد بومی سازی، با استفاده از ابتکارات و دانش سایر ملل، به‌ گونه‌ای اثر بخش روشها، طرح‌ها و برنامه‌های محلی را طراحی و اجرا نمود.

لینک دانلود

 


برچسب ها : استراتژی, اشتغال زايی, اطلاعات, اقتصاد, بومی سازی, توسعه, خدمات دولتی, دانش بنيان, دانلود, روستا, سياست گذاری, سياست , فرهنگ, فرهنگ سازی, فناوری, كارآ فرينی, كلان, يادگيری, پروژه, کشاورزی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 13:46 موضوع | تعداد بازديد : 355 | لينک ثابت


دانلود پروژه جمعیت و خانواده

تعداد صفحات:32
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف سیاست‌های جمعیتی
سیاست‌های جمعیتی خرد
سیاست‌های کلان جمعیتی
طرافدار افزایش جمعیت
اسلام و برنامه تنظیم خانواده
نتایج
دلیل اول
از لحاظ بهداشتی
از لحاظ اقتصادی
دلیل دوم
دلیل سوم
مخالفان افزایش جمعیت
طرافداران جمعیت ثابت
طرفداران حد جمعیت متناسب
اهداف سیاست‌های جمعیتی
چگونه سیاست‌های جمعیتی اجرا گردد؟
آگاهی
تغییر در نگرش
طرز تلقی و نگرش در تبعیض جنسیت
تدارک وسائل وامکانات لازم در پیشگیری
ایجاد واحدهای مشاوره
عملکرد و تغییر رفتار در باروری
تحقیقات در شاخص‌های جمعیتی
ارزشیابی در برنامه تنظیم خانواده
مصادیقی از راهکارها در سیاست‌های جمعیتی
منـابع

مقدمه:
جستجوی حد متناسب جمعیت برای هر جامعه‌ای با توجه به شرایط اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی حاکم بر آن، پژوهشگران و متخصصان مسائل جمعیتی را یاری میکند تا به سوی شناخت واقعیت‌های جامعه خود گام بردارند. اما این حرکت به دنبال خود سیاست‌ها و خط‌مشی های معینی را میطلبد تا به یافته‌ها و نظرات اصولی و علمی، جامعه عمل بپوشاند، زیرا شناخت مسئله و مشکل اجتماعی یا جمعیتی هر چند که بسیار مهم تلقی میشود. اما مهم تر از آن نحوه عمل مردم و نهادهای تنظیم کننده رفتار اجتماعی است که در مورد اخیر، به ویژه دولت ها نقش حساس‌تری برعهده دارند.

تعریف سیاست‌های جمعیتی:
سیاست‌ جمعیتی مجموعه‌ای از اصول و تدابیر و تصمیمات مدون میباشد که در ارتباط با حل مسائل جمعیت توسط دولت برای هماهنگ و ایجاد تعادل بین عوامل جمعیتی از یک سو و عوامل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی از سوی دیگر در جهت رسیدن به اهداف خاص رفاه عمومی جامعه اتخاذ میگردد.
مسائل جمعیتی آن دسته اموری هستند که از حالت تعادل و هماهنگی با سایر امور در مجموعه خود خارج شده و به صورت ناهمساز و پیچیده درآمده، به طوری که جمعیت که یک واقیعیت طبیعی است، بصورت یک معضل و مشکل بروز پیدا میکند بنابراین، مسائل جمعیتی امور ناهمساز و پیچیده‌ای هستند که به کمک تدابیر و سیاست های جمعیتی در مجموعه کلی باید هماهنگ و همساز گردند تا به صورت مشکلات اقتصادی واجتماعی بروز پیدا نکند. برای جلوگیری از یک چنین مشکلاتی نیاز به برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری جمعیتی است.
از یک دیدگاه سیاست‌های جمعیتی را به دو دسته تقسیم میکنند:
1) سیاست‌های جمعیت خرد
2) سیاست‌های جمعیت کلان

لینک دانلود

 


برچسب ها : اجتماع, اقتصاد, باروری, تبعيض جنسيت, تصميمات مدون, تنظيم خانواده, جامعه , جمعيت, جمعیت, خانواده, دانلود پروژه, رفتار اجتماعی, سياست های كلان, علوم اجتماعی, فرهنگ, متخصصان, مخالفان افزايش جمعيت, پيشگيری, پژوهشگران,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:13 موضوع | تعداد بازديد : 193 | لينک ثابت


دانلود پروژه اقتصاد كلان و بررسي گردشگري آن

تعداد صفحات:55
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
اقتصاد
اقتصاد خرد
اقتصاد كلان
مكاتب اقتصادي
بحران اقتصادي
تاريخ بحران‌هاي اقتصادي
ركود اقتصادي
اقتصاد كلان سياسي و سرمايه داري
اقتصاد كالايي
كالا
ارزش
پول
نيروي كار بعنوان يك كالا
ارزش اضافي
انباشت سرمايه
تضاد اساسي سرمايه داري
سرمايه
تعريف سرمايه
پرداخت سرمايه
سرمايه نقدي و غير نقدي
سرمايه احتياطي يا اندوخته قانوني
افزايش سرمايه
بازار سرمايه
سرمايه ثابت
سرمايه مستقر
سرمايه متغير
سرمايه ربايي
سرمايه سهمي
بورس اوراق بهادار و اقتصاد كلان
چالش هاي حجم مبنا
فلسفه حجم مبنا
تاثير حجم مبنا بر بازار
آن چه از سرمايه گذاري نميدانيد
كارشناسان نظر ميدهند: تاسيس شعب بانك در خارج؛ عامل چرخش يا فرار سرمايه
پول هاي سرگردان به چه سمتي روان است؟
منابع

اقتصاد:
اقتصاد دانشي است كه با توجه به كمبود كالا و ابزار توليد و نيازهاي نامحدود بشري به تخصيص بهينه كالاها و توليدات ميپردازد. پرسش بنيادين براي دانش اقتصاد مسئله حداكثر شدن رضايت و مطلوبيت انسان هاست. اين دانش به دو بخش اصلي اقتصاد خرد و كلان تقسيم ميشود.
آدام اسميت پدر علم اقتصاد ميباشد. امروزه اين علم با استفاده از مدل هاي رياضي از ساير علوم انساني فاصله گرفته است. براي نمونه نظريه بازي‌ها كه با استفاده از توپولوژي در حال گسترش است. در زمينه اقتصاد كلان نيز معادلات ديفرانسيل و بهينه سازي توابع مطلوبيت انتگرال با محدوديت معادلات ديفرانسيل معروف به معادلات هاميلتوني رواج دارد.

اقتصاد خرد:
اقتصاد خرد به بررسي رفتار اقتصادي انسان ها و بنگاه هاي اقتصادي ميپردازد و درصدد است تا رفتار عقلايي در انسان ها را شناسايي كند. با توجه به محدوديت هاي موجود (مثلا درآمد) انسان ها و شركت هاي اقتصادي مايلند كه بيش ترين استفاده را ببرند و منابع خود را به بهترين شكل ممكنه استفاده كنند. رفتار يك يا گروهي از انسان ها در ارتباط با كالا يا كالاهاي خاصي به اقتصاد خرد مربوط ميشود. توابع عرضه و تقاضا و نقطه تعادلي (نقطه ناش در نظريه بازي‌ها) توابع توليد و هزينه، نيز فايده در اين بخش جاي ميگيرد.

اقتصاد كلان:
اقتصاد كلان به بررسي مسايل اقتصادي در سطح كلان ملي يا جهاني ميپردازد. مسائلي از قبيل تورم، ركود اقتصادي، بحران اقتصادي، بيكاري، فقر و اقتصاد توسعه در اين بخش مورد بررسي قرار ميگيرد.
بر خلاف اقتصاد خرد رفتارهاي فردي شكل دهنده اقتصاد كلان نميباشد هر چند كه از جمع رفتارهاي فردي شكل گرفته است. كينز پدر علم اقتصاد نوين نمونه بارزي را از اثرات رفتار واحدي را در عرصه كلان و خرد ارائه داده است كه به تناقض پس‌انداز مشهور است. اگر افراد به صورت انفرادي پس انداز كنند در سال هاي بعد داراي امكانات و قدرت مالي بيشتري خواهند بود و خواهند توانست كه از سرمايه جمع شده خود استفاده كنند ولي اگر تمامي افراد جامعه همزمان پس‌انداز خود را افزايش دهند و بخش بيشتري از درآمد خود را پس انداز نمايند مصرف كل اقتصاد پايين مي‌آيد و اين امر موجب كاهش توليد نيز خواهد شد كه اين امر به كاهش درآمد افراد در آينده منجر ميشود. از اين رو افزايش پس انداز براي اشخاص مفيد ميتواند باشد ولي براي جامعه بصورت كلي تاثيرات متفاوتي نسبت به تاثيرات فردي آن دارد.
نمونه ديگر : اگر شركتي يك يا چند تن از پرسنل خود را با ماشين‌آلات جايگزين نمايد بي شك سود خواهد كرد و به نفع آن شركت خواهد بود ولي اگر تمامي شركت ها به يكباره به اين كار مبادرت ورزند بيكاري افزايش مي‌‌يابد و موجب كاهش درآمد ملي و در نتيجه كاهش تقاضا براي توليدات شركت ها شده و سود شركت ها را كاهش ميدهد. از اين رو تاثيرات سطح كلان ميتواند با تاثيرات در سطح خرد متضاد باشد.

لينك دانلود


برچسب ها : ارزش, اقتصاد, اقتصاد خرد, اقتصاد كالايي, اقتصاد كلان, بحران اقتصادي, بحران هاي اقتصادي, بنگاه هاي اقتصادي, بورس اوراق بهادار, بيكاري, تورم, توليد, دانلود پروژه, ركود اقتصادي, سرمايه, سرمايه داري, شركت هاي اقتصادي, علوم انساني, فقر, ماشين آلات, نيروي كار, هزينه, پرسنل, پس انداز, پول, كالا, گردشگري,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 10:48 موضوع | تعداد بازديد : 263 | لينک ثابت


دانلود پروژه اقتصـاد و رشد اقتصادي

تعداد صفحات:53
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول
جهاني شدن اقتصادي ماهيت و عناصر
افزايش تملك ها و ادغام ها
فصل دوم
نقش دولتها در روند ادغام موثر كشورهاي در حال توسعه در اقتصاد جهاني
تكامل تاريخي نقش دولت در توسعه
نتيجه گيري
اقتصاد خرد
فصل سوم
چه كالاهايي و چگونه بايد توليد شوند؟
خلاصه
چگونه رشد اقتصادي ممكن است ؟
كميابي، انتخاب و هزينه فرصت
كالاهاي سرمايه اي و كالاهاي مصرفي
هزينه هاي آشكار، هزينه هاي پنهان و سود اقتصادي
قانون بازده نزولي (كاهنده)
فصل چهارم
تقسيم كار و تخصيص منابع
لزوم دخالت دولت در اقتصاد كشاورزي
تاثير قيت و در آمد بر مصرف كالا
كمك درآمدي به گروه هاي كم درآمد يا تصميم گيري به جاي آنها
اثرات كاهش و افزايش ماليات بر توليد و درآمد ملي
تورم ركودي يا كسادي همراه با تورم
تاثير نرخ ارز بر افزايش صادرات
لزوم دخالت دولت در اقتصاد
تصويري از رونق اقتصاد
تورم بيكاري
انواع بيكاري
تعديل فصلي در داده هاي اقتصادي
فصل پنجم
ساموري هاي اقتصادي
فصل ششم
دروان تجدد ميجي
منابع

مقدمه:
امروز اقتصاد به لحاظ نظري تحول زيادي يافته و از نوع كاربردي خود فاصله بيشتري گرفته است بطوريكه برخي از تحولات جديد براي كارشناسان اقتصادي هنوز غير قابل استفاده است. به علاوه اقتصاد در سال هاي بعد از جنگ جهاني دوم كه در دو دهه اخير با ويژگي همگايي اقتصاد جهاني و رشد سه تجرات و پيوستگي هاي بين المللي مشخص شده اهميت ويژه اي يافته است. با تمام ناكامي هاي سياسي و علمي و عدم قطعيت هاي حاكم بر سياستكار تدابير اقتصاد. اين بخش از دانش بشري نقش بسزايي در كاهش نوسانات تجاري و ايجاد بستر مناسب رشد اقتصادي ايفا كرده و حداقل اين كه تاريخ را از تجربه مكدر كسادي بزرگ 1929-1933 مصون نگاه داشته است. اما توضيح دستاوردها و تحولات اقتصاد كه روايت نظري و ناكامي هاي آن است هم بسيار مشكل است و هم بسيار طولاني است و مقصود ما از اين اشارات بيان اقتصاد كلان و مدرن اهميت مطالعه و كاربرد آن در تنظيم سطح فعاليت سياست هاي اقتصادي است كه ديگر بر كمتر اند پوشيده ميباشد.
سياستهاي اقتصادي را بحث متعادل عمومي و ارتباط متقابل بازارهاي كالا و پول تشكيل ميدهد كه مقابل اين در بازار در نقطه تقاطع آنها تعادل عمومي طرف تقاضا را تعيين ميكند. با اندازه گيري سطوح تعادلي تقاضاي كل و انتقال آن به دستگاه مختصات عرضه و تقاضاي كالا، تعادل كلي اقتصاد به دست مي آيد. سپس تاثير سياستهاي اقتصادي به تغييرات تقاضا و عرضه كل مورد بحث قرار ميگيرد و از جمله به بارزترين آنها كه سياست هاي مالي و پولي و در آمدي است پرداخته است.
اقتصاد تجربه جديد قدوم همراه با ركورد دهه 1970 را با موفقيت پشت سر نهاده و سپس از تجربه يك كسادي نيمه عميق در 1982 دهه موفقيت خود را در كنترل قدوم و كاهش بيكاري اقتصادهاي صنعتي و تازه صنعتي شده (كه در دهه 1990 نيز تا كنون ادامه يافته) طي كرده است. اكنون ديگر اقتصاد دوران كودكي خود را سپري كرده و مراحل از دوران بلوغ خود را نيز پشت سر گذاشته است بطوريكه در ضرورت مطالعه اقتصاد و اثرات آن در كاهش نوسانات اقتصاد ملي و بين المللي ديگر ترديدي وجود ندارد.

لينك دانلود


برچسب ها : اقتصاد, اقتصاد خرد, اقتصاد ملي, اقتصاد كلان, بيكاري, تقاضا, تورم, توليد, دانلود پروژه, درآمد ملي, رشد اقتصادي, سود اقتصادي, سياست, صادرات, ماليات, مصرف كالا, هزينه, كالا, كالاهاي سرمايه اي, كالاهاي مصرفي, كشاورزي,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 10:49 موضوع | تعداد بازديد : 241 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد