تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پایان نامه تریگرهای فازی در پایگاه داده فعال

تعداد صفحات:118
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
بخش اول – مفاهیم و تعاریف، کارهای انجام شده
فصل اول – کلیات
مقدمه
مروری بر فصول پایان‌نامه
فصل دوم – پایگاه داده فعال
مدیریت داده
مدیریت قوانین
تعریف قانون
رویداد
شرط
واکنش
مدل اجرایی
اولویت اجرایی در قوانین
معماری پایگاه داده فعال
آشکارساز رویداد
ارزیابی شرط
زمان بندی
اجرا
نمونه‌های پیاده‌سازی شده
Starburst
Ariel
NAOS
نتیجه
فصل سوم – مفاهیم فازی
مجموعه‌های فازی
عملگرهای فازی
استنتاج فازی
ابهام‌زدایی
نتیجه
فصل چهارم – پایگاه داده فعال فازی
تعریف فازی قوانین
رویداد فازی
رویدادهای مرکب
انتخاب فازی اجزاء رویدادهای مرکب
شرط فازی
واکنش فازی
تعیین فازی موقعیت زمان بندی
معماری و مدل اجرایی قوانین
آشکارساز رویداد
بررسی شرط
اجرا
زمان بندی
نتیجه
بخش دوم – کاربردی جدید از تریگر فازی، رونوشت برداری فازی، نتایج آزمایشات
فصل پنجم – رونوشت برداری فازی
رونوشت برداری
رونوشت برداری همگام
رونوشت برداری ناهمگام
ماشین پایه رونوشت برداری داده
مقایسه دو روش همگام و ناهمگام
رونوشت برداری فازی
استفاده از تریگرها برای فازی نمودن رونوشت برداری
کمیت سنج های فازی
روش محاسبه کمیت سنج های فازی
کمیت سنج عمومی
کمیت سنج جزئی
کمیت سنج جزئی توسعه یافته
روش جدید محاسبه حد آستانه در تریگرهای فازی برای رونوشت برداری فازی
معماری ماشین رونوشت بردار فازی
مثال
کارایی
ترافیک در رونوشت برداری مشتاق
ترافیک در رونوشت برداری تنبل
ترافیک در رونوشت برداری فازی
مقایسه تئوری هزینه رونوشت برداری فازی و تنبل
جمع بندی
فصل ششم – پیاده سازی
Fuzzy SQL Server
عملکرد اجزای Fuzzy SQL Server
پیاده سازی تریگرهای فازی در پایگاه داده غیر فازی
اجزاء تریگر فازی در پایگاه داده غیر فازی
جداول سیستمی مورد نیاز
مثال
کارهای آتی
مراجع و منابع
واژه نامه لاتین
واژه نامه فارسی

مقدمه:
با ایجاد سیستم‌های مدیریت پایگاه داده عمده مشکلات ساختار، پشتیبانی و مدیریت داده‌های حجیم در سیستم‌های فایلی برطرف شد اما توجهی به جنبه‌های رفتاری پایگاه داده نشد. به این معنا که با استفاده از قیود جامعیت شاید بتوان از منفی شدن مبلغ حقوق کارمندان جلوگیری نمود اما نمیتوان مانع از بیشتر شدن حقوق آنها از مدیرانشان شد. در چنین مواردی کاربران پایگاه داده با اجرای یک پرس و جو موارد نقض محدودیت‌هایی از این قبیل را پیدا نموده و خود اقدام به اصلاح آنها مینمایند.
مواردی این چنین و نیز گزارشات مدیریتی در آغاز ماه از جمله کارهای مشخص و دارای ضابطه‌ای میباشند که انجام آن‌ها تکراری و قابل تفویض به سیستم است.
کاربران غیرمجاز با استفاده از یک سری گزارشات، غیرمستقیم به اطلاعات کلیدی دست یافته و اقدام به تغییر آن‌ها مینمایند. پیدا نمودن چنین تغییراتی که معمولاً بعد از گزارشات اتفاق می افتند، به راحتی امکان‌پذیر نیست. همان طور که مشاهده میشود در یک پایگاه داده معمولی ردیابی رویدادهایی که در سیستم اتفاق افتاده‌اند (رخدادها) نیز ممکن نبوده و نیاز به یک سیستم با پشتیبانی جنبه‌های رفتاری میباشد.
یک پایگاه داده فعال نظیر Oracle قادر به تشخیص رویدادهای نظیر اضافه، حذف و تغییر مقادیر در پایگاه داده میباشد. به عبارت دیگر این سیستم‌ها با ایجاد تغییر در یک قلم داده عکس‌العمل نشان میدهند.
پایگاه داده فعال با افزودن قوانین به پایگاه‌های داده امکان تعامل (کنش و واکنش) بین سیستم و پایگاه داده را ایجاد نمود. این نوع پایگاه داده دارای دو بخش مدیریت داده و مدیریت قوانین میباشد. بخش مدیریت داده مسئول حفظ خواص پایگاه داده در سیستم‌های کاربردی بوده و بخش دوم با مدیریت قوانین مسئول واکنش به رویدادهای سیستم میباشد. در این نوع پایگاه داده طراحان سیستم قادرند با تعریف قوانین که نزدیک ترین بیان به زبان طبیعی میباشد، سیستم را وادار به عکس‌العمل مناسب در مقابل رویدادهای مهم نمایند.
پایگاه داده فعال با استفاده از قوانین قادر به (پشتیبانی گسترده‌تر قیود جامعیت و سازگاری داده‌ها، واکنش در مقابل رخدادهای سیستم کاربردی، عدم اجرای تقاضاهای مشکوک، ردیابی رویدادها، گزارشات ماهانه و…) میباشد.
همان طور که گفته شد آن چه که بطور معمول باعث میشود یک پایگاه داده را فعال بدانیم، عکس‌العمل سیستم در مقابل وضعیت‌هایی است که در پایگاه داده و یا حتی خارج از آن به وجود می آید. این وضعیت‌ها میتواند شامل یک حذف غیرمجاز و یا تغییر وضعیت پایگاه داده باشد. باید توجه داشت که داشتن تعامل برای یک پایگاه داده لازم اما کافی نیست. بسیاری از سیستم‌های پایگاه داده با رعایت اصول پایه‌ای که در زیر به آن اشاره میشود بطور عام پایگاه داده فعال نامیده میشوند.
این گونه سیستم‌ها باید یک پایگاه داده باشند، یعنی در صورتی که کاربر فراموش کرد، سیستم مورد نظر پایگاه داده فعال است بتواند از آن بعنوان یک پایگاه داده معمولی استفاده نماید (در صورت لزوم بتوان بعنوان یک پایگاه داده معمولی از آن استفاده نمود).
در این گونه سیستم‌ها باید امکان تعریف و مدیریت قوانین وجود داشته باشد. این قوانین در پایگاه داده فعال دارای سه جزء رویداد، شرط و واکنش میباشند.
این سیستم‌ها باید دارای یک مدل اجرایی باشند. به این ترتیب که با بروز رویداد و صحت شرط، واکنش قانون اجرا شود. یک پایگاه داده فعال باید قادر به آشکارسازی رویدادها و بررسی شرط قوانین فعال و اجرای فرامین واکنش باشد.
علاوه بر موارد فوق، بهتر است در این سیستم‌ها محیط مناسبی برای تعریف و امکان کامپایل کردن قوانین فراهم شود که به کاربر در تعریف قوانین کمک کند.
فازی سازی پایگاه‌های داده فعال با هدف نزدیک تر نمودن زبان بیان قوانین به زبان طبیعی طراحان مطرح شد. اغلب تقاضاهای کاربران پایگاه داده فعال، فازی میباشد. به عنوان نمونه در تقاضاهایی نظیر عدم تعلق پاداش به کارمندان کم‌کار، افزایش فشارخون، محاسبه حقوق کارمندان در پایان هر ماه و… از کلمات فازی استفاده شده است که عدم پشتیبانی مفاهیم فازی و به کار بردن مقادیر دقیق منجر به حصول نتایج نامطلوب در برخی سیستم‌های کاربردی میشود.
تفاوت اصلی در فازی سازی پایگاه داده فعال با سایر سیستم‌های فازی، در نوع تعریف قوانین میباشد. به این ترتیب که در تعریف قوانین در اینجا از سه جزء اصلی رویداد، شرط و واکنش استفاده میشود در صورتی که سیستم‌های مبتنی بر قانون عموماً از دو جزء شرط و واکنش تشکیل شده‌اند اما فازی نمودن شرط و واکنش قوانین در پایگاه‌های داده فعال تفاوت چندانی با شرط و واکنش فازی در سیستم‌های مبتنی بر قانون ندارد و در فازی نمودن رویداد نیز میتوان از همان سیاق رویدادهای فازی استفاده نمود این بحث توسط ولسکی و بوازیز در مطرح شده است.
در این پایان‌نامه سعی شده است بحث‌های مطرح شده در پایگاه‌های داده فعال فازی به طور خلاصه بررسی شود. همچنین در ادامه با معرفی عمل رونوشت برداری و بکارگیری قوانین فازی (تریگرهای فازی) در عمل رونوشت برداری روش بهبود یافته جدیدی معرفی میشود.

مروری بر فصول پایان‌نامه:
در ادامه این پایان‌نامه در فصل دوم مفاهیم پایگاه داده فعال ارائه شده است. همچنین مدل اجرایی، نمونه‌هایی از این نوع پایگاه داده و برخی کاربردهای پایگاه داده فعال در ادامه این فصل آمده است.
در فصل سوم مختصری از مفاهیم فازی ارائه شده است.
فصل چهارم شامل چگونگی پشتیبانی مفاهیم فازی در بخش‌های مختلف یک پایگاه داده فعال میباشد.
فصل پنجم به بیان طرح استفاده از تریگرهای فازی در پایگاه داده فعال جهت ارائه روش جدید رونوشت برداری فازی میپردازد و مزایای استفاده از روش رونوشت برداری فازی نسبت به روش های مرسوم قدیمی غیر فازی با یک نمونه پیاده‌سازی شده مقایسه میگردد.
فصل ششم به بیان چگونگی پیاده سازی تریگرهای فازی در پایگاه داده فعال غیر فازی و نیز پیاده سازی رونوشت برداری فازی به وسیله آن میپردازد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آزمایش, آشكارساز, ارزيابی, ترافيک, تریگر, دانلود, رديابی, رويداد, شرط فازی, قانون, كنش و واكنش, مديريت داده, مديريت قوانين, معماری, مفاهيم فازی, هزينه, واكنش فازی, پايگاه داده, پایان نامه, پشتيبانی, پیاده سازی, کارايی, کامپیوتر, کميت سنج, گزارشات,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در دوشنبه 17 اسفند 1394 ساعت 11:32 موضوع | تعداد بازديد : 256 | لينک ثابت


دانلود گزارش كارآموزي بررسي مقدماتي تداركات و سيستم انبارها

تعداد صفحات:30
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه اي بر كارآموزي
جايگاه سازماني و تشكيلات اداره تداركات
ورودي ها و خروجي ها
سيستم هاي اداره تداركات
شرح فعاليت ها
شرح فعاليت هاي رياست اداره تداركات
شرح فعاليت هاي حسابداري
شرح فعاليت هاي تنظيم اسناد
شرح فعاليت هاي كارپردازي
شرح فعاليت هاي انبارها
انبار ملزومات
انبار ترابري
انبار مصالح ساختماني و تاسيساتي
شرح فعاليت هاي كاردكس
شرح فعاليت هاي دفتر اداره تداركات
اشكالات و نارسايي ها
مشخصات كلي سيستم كنترل موجودي و حسابداري انبار
گزارشات سيستم

مقدمه اي بر كارآموزي:
در زمينه اجراي كارآموزي اينجانب در سازمان نقشه برداري كشور در خصوص امكان سنجي، طراحي، ايجاد سيستم انبار اداره تدراكات گزارش حاضر به عنوان كارآموزي تهيه شده و جهت نماياندن تصوير كلي و همه جانبه فعاليت هاي اداره تدارك، نه تنها سيستم انبار بلكه كليه سيستم هاي موجود مورد شناخت قرار گرفته اند اين گزارش حاصل مصاحبه با پرسنل اداره تداركات و بازديد عيني از فعاليت هاي اين اداره ميباشد. ارتباطات اداره تداركات با محيط بيروني شامل مديريت ها و واحدهاي سازمان نقشه برداري و خارج از سازمان نيز در اين گزارش ملحوظ نظر واقع شده است ولي با توجه به گسترش سازمان نقشه برداري و سيستم هاي اداري و مالي آن سازمان از فعاليت هاي اداره تداركات گزارش تهيه گرديده اين گزارش شامل نتايج و ادامه فعاليت هاي مذكور در ساير واحدهاي سازمان نميباشد و صرفاً در حيطه فعاليت هاي اداره تداركات تهيه شده است، جهت ارائه بهتر ارتباطات و گردش اطلاعات اداره تداركات از تكنيك نمودارهاي مفهومي گردش اطلاعات(DFD) استفاده شده است تا كليه ارتباطات و ورودي ها و خروجي هاي سيستم فعلي به سهولت در دسترس خواننده قرار گيرند.
در قسمت هاي ديگر گزارش، شرح ورودي ها و خروجي ها (فرمها، اطلاعات، درخواست ها و …) و شرح كليه فعاليت هر يك از واحدهاي اداره تداركات ذكر گرديده است.
قسمت اشكالات و نارسايي ها شامل نتيجه گيري از آن بخش از روش هاي انجام كار است كه غير منطقي و غير اصولي بوده و يا اطلاعات و نحوه گردش اطلاعات جهت انجام صحيح و به موقع امور ناكافي تشخيص داده شده است.

لينك دانلود

 


برچسب ها : ارتباطات, امكان سنجي, انبار, تاسيسات, تداركات, ترابري, تنظيم اسناد, حسابداري, دانلود گزارش كارآموزي, رياست, سازمان, سيستم انبارها, طراحي, فعاليت, كاردكس, كارپردازي, كنترل موجودي, مديريت, مصالح ساختماني, پرسنل, كامپيوتر, گردش اطلاعات, گزارشات سيستم,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 9 فروردين 1396 ساعت 14:09 موضوع | تعداد بازديد : 266 | لينک ثابت


دانلود پايان نامه تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس بر ويژگي هاي كيفي اطلاعات در

تعداد صفحات:117
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
چكيده
مقدمه
فصل اول – كليات تحقيق
مقدمه
تاريخچه مطالعاتي
بيان مسئله
چارچوب نظري تحقيق
فرضيه‌هاي تحقيق
اهميت و ضرورت تحقيق
اهداف تحقيق
حدود مطالعاتي
قلمرو مكاني
قلمرو زماني
قلمرو موضوعي
تعريف واژه‌هاي كليدي
فصل دوم – مروري بر ادبيات تحقيق
مقدمه
گزارشگري مالي
اهداف گزارشگري مالي
استانداردهاي گزارشگري
اطلاعات مالي براي چه اشخاصي ارائه ميگردد؟
سرمايه‌گذاران
اعطا كنندگان تسهيلات مالي
تامين كنندگان كالا و خدمات و ساير بستانكاران
مشتريان
كاركنان
دولت
جامعه
ساير استفاده‌ كنندگان
چه ميزان از اطلاعات لازم است در استانداردها براي دستيابي به ويژگي هاي كيفي مطلوب افشاء شود؟
ضرورت وجودي چارچوب مفهومي گزارشگري مالي
مكانيزم هاي موثر بر كاهش تقلب در گزارشات مالي
ويژگي هاي كيفي گزارشگري مالي
عوامل موثر بر قابليت اتكاء گزارشات مالي
چه خصوصياتي اطلاعات مالي را مفيد مي سازد؟
قابل اتكا بودن (چه اطلاعاتي قابل اتكا است؟)
مربوط بودن (چه اطلاعاتي مربوط است؟)
چه خصوصياتي ارائه اطلاعات مالي را مفيد مي سازد؟
قابل فهم بودن
قابل مقايسه بودن
چه عواملي اعمال خصوصيات كيفي را دچار محدوديت ميكند؟
خصوصيات كيفي مباني نظري هيات استانداردهاي حسابداري مالي آمريكا
خصوصيات كيفي اطلاعات مالي مربوط به كشور انگلستان
ويژگي هاي كيفي اطلاعات مالي
هزينه هاي گزارشگري
روش هاي بهبود گزارشگري مالي در حمايت از حقوق صاحبان سهام
گزارشگري انعطاف پذير
گزارشگري بخش هاي مجزا
توضيح ماهيت فعاليت شركت ها
تهيه اطلاعاتي درباره چشم انداز آتي شركت ها
اطلاعاتي در مورد رقباي تجاري
انتقال سريع اطلاعات درباره تغييرات با اهميت
انتقال موثر و كارآمد اطلاعات
افشاي اطلاعات غير مالي
فصل سوم – روش‌ اجراي تحقيق
مقدمه
روش تحقيق
مدل مفهومي تحقيق
متغيرهاي تحقيق
اعتبار تحقيق
روايي آزمون
جامعه آماري
نمونه آماري
روش و ابزار گردآوري داده ها واطلاعات
روش ميداني
روش تجزيه و تحليل داده ها
فصل چهارم – تجزيه و تحليل داده‌ها
مقدمه‏
تجزيه و تحليل مشاهدات بااستفاده از تكنيك هاي آمار توصيفي
بررسي توصيفي آخرين مدرك تحصيلي
بررسي توصيفي مدت سابقه كاري
بررسي توصيفي ميزان آشنايي با صورت هاي مالي
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي به موقع بودن اطلاعات چقدر است.
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي سودمندي پيش بيني به چه ميزان است.
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي سودمندي در ارزيابي چقدر است؟
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي قابليت تاييد چقدر است؟
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي كامل بودن به چه ميزان است؟
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي صحيح بودن به چه ميزان است؟
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي رجحان محتوا بر شكل چقدر است.
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي بي طرفانه بودن به چه ميزان است ؟
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران در مقايسه بين شركت ها به چه ميزان است؟
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي ثبات رويه به چه ميزان است؟
به نظر شما ميزان تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي افشاي كافي اطلاعات به چه ميزان است؟
به نظر شما ميزان پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار تهران بر ويژگي قابل فهم بودن اطلاعات چقدر است؟
آمار استنباطي
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) براي فرضيه اول
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه فرعي اول براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي مربوط بودن
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه فرعي دوم براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابليت مقايسه
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه فرعي سوم براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابليت اعتماد
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه فرعي چهارم براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابل فهم بودن
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) براي فرضيه اصلي
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه اصلي براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگيهاي كيفي اطلاعات حسابداري در صورت هاي مالي
آزمون تي – استودنت تك نمونه اي
تحليل استنباطي فرضيه شماره يك
تحليل استنباطي فرضيه شماره دو
تحليل استنباطي فرضيه شماره سه
تحليل استنباطي فرضيه شماره چهار
تحليل استنباطي فرضيه اصلي تحقيق
فصل پنجم – نتيجه‌گيري و پيشنهادات
مقدمه
خلاصه تحقيق
نتيجه گيري
نتيجه گيري براساس فرضيه فرعي اول
نتيجه گيري براساس فرضيه فرعي دوم
نتيجه گيري بررسي فرضيه سوم
نتيجه گيري براساس فرضيه فرعي چهارم
نتيجه گيري كلي
پيشنهادات كاربردي
پيشنهادات براي تحقيقات آتي
محدوديت هاي تحقيق
پيوست ها
پيوست الف – پرسشنامه
پيوست ب – آزمون پايائي پرسشنامه
منابع و ماخذ
منابع فارسي
منابع لاتين
چكيده لاتين

فهرست جداول:
مقايسه خصوصيات كيفي اطلاعات مالي (ايران، آمريكا، انگليس و بين المللي)
مقايسه خصوصيات كيفي محدود كننده
وضعيت پاسخ دهندگان از نظر مدرك
وضعيت پاسخ دهندگان از نظر مدت سابقه كاري
وضعيت پاسخ دهندگان از نظر ميزان اشناي با صورت هاي مالي
توصيف سوال 4 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 5 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 6 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 7 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 9 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 10 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 11 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 12 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 13 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 14 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 15 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه فرعي اول براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي مربوط بودن
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه فرعي دوم براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابليت مقايسه
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه فرعي سوم براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابليت اعتماد
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه فرعي چهارم براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابل فهم بودن
آزمون نرمال بودن (كولموگروف –اسميرنوف) در فرضيه اصلي براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگيهاي كيفي اطلاعات در صورت هاي مالي
آزمون تي – استودنت تك نمونه اي در فرضيه فرعي اول براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي مربوط بودن اطلاعات در صورت هاي مالي
آزمون تي – استودنت تك نمونه اي در فرضيه فرعي دوم براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابليت مقايسه اطلاعات در صورت هاي مالي
آزمون تي – استودنت تك نمونه اي براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابليت اعتماد اطلاعات در صورت هاي مالي
آزمون تي – استودنت تك نمونه اي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي قابل فهم بودن اطلاعات در صورت هاي مالي
آزمون تي – استودنت تك نمونه اي براي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگيهاي كيفي اطلاعات در صورت هاي مالي
تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر هر يك از ويژگي هاي كيفي

فهرست نمودارها:
خصوصيات كيفي اطلاعات حسابداري بر اساس بيانيه شماره دو هيات استانداردهاي حسابداري مالي در آمريكا
خصوصيات كيفي اطلاعات مالي كشور انگلستان
مدل مفهومي تحقيق
ميزان تحصيلات پاسخ دهندگان
سابقه كاري پاسخ دهندگان
توصيف سوال 3 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 4 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 5 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 6 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 7 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 8 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 9 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 10 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 11 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 12 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 13 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 14 با توجه به نظر پاسخ دهندگان
توصيف سوال 15 با توجه به نظر پاسخ دهندگان

چكيده:
امروزه توسعه اقتصادي بر پايه دسترسي به منابع مالي براي سرمايه گذاري استوار ميباشد. اين در حالي است كه تصميم گروه هاي مختلف در خصوص سرمايه گذاري به نوبه خود به وجود يك سيستم اطلاعاتي مناسب بستگي دارد. افشاي اطلاعات نقش اساسي در تصميم گيري هاي صحيح و آگاهانه گروه هاي مختلف به خصوص سرمايه گذاران دارد. به هر حال، اطلاعاتي كه براي سرمايه گذاران و سايرين با اهميت است، بايد به نحو مناسب، كافي و كامل افشاء گردد تا در تصميم گيري آنان مفيد واقع شود لذا اطلاعات با اهميت نيز بايد از جنبه ويژگي هاي كيفي اطلاعات، كامل باشند. فرضيه اين تحقيق بصورت زير ميباشد:
بين پذيرفته شدن شركت ها در بورس و ويژگي هاي كيفي اطلاعات در صورت هاي مالي رابطه وجود دارد. روش و ابزار گردآوري داده ها از طريق مطالعات ميداني و توزيع پرسش نامه ميباشد، تعداد سوالات پرسش نامه 15 مورد ميباشد كه به 2 دسته عمومي و تخصصي تقسيم ميگردد. جهت بررسي نرمال بودن سطح افشاي اطلاعات از آزمون نرماليتي كلموگروف – اسميرنوف و جهت بررسي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس اوراق بهادار بر ويژگي هاي كيفي اطلاعات در صورت هاي مالي از آزمون آمار استنباطي (آزمون تي – استيودنت تك نمونه اي) استفاده شده است. با توجه به موارد فوق نتيجه زير حاصل گرديده است: پذيرفته شدن شركت ها در سازمان بورس اوراق بهادار بر ويژگي هاي مربوط بودن، قابليت مقايسه و قابل فهم بودن تاثير بالايي دارد اما تاثير آن بر ويژگي قابليت اعتماد پايين ميباشد.

مقدمه:
حسابداري يك سيستم اطلاعاتي است. اين سيستم اطلاعاتي بعنوان زير مجموعه سيستم‌هاي اطلاعاتي مديريت، وظيفه پردازش داده‌هاي مالي را بر عهده دارد. اگر چه استفاده‌ كننده بخش عمده‌اي از محصولات اين سيستم اطلاعاتي، مديريت يك واحد اقتصادي است، اما مديريت بنا به وظايف و مسئوليت‌هايي كه در قبال گروه‌هاي مختلف استفاده‌ كنندگان مالي واحدهاي اقتصادي دارد، اطلاعات مختلفي را در اختيار استفاده‌ كنندگان خارج از واحدهاي اقتصادي قرار ميدهد. گزارشهاي مالي سالانه از مهم ترين محصول سيستم‌هاي اطلاعاتي حسابداري است كه براي گروه‌هاي مختلفي از استفاده‌ كنندگان خارجي اطلاعات مالي، در چهارچوب مشخصي ارائه ميشود.
از آنـجايي كه سرمايه گذاران و اعتباردهندگان دو گروه اصلي بـرون سـازماني اطـلاعات مالي به شمار ميروند و فراهم كردن اطلاعات مربـوط بـراي اين دو گـروه يكي از رسالت هاي اصـلي مديريت و سيستم هاي حسـابداري ميباشد لذا تصميمات سرمايه گذاران واعتبار دهندگان و استفاده آن ها از اطلاعات داراي گستردگي بسيار بيشتري نسبت به ساير گروه هاي خارجي مي باشد و به همين دليل تصـميمات آن ها داراي تاثيرات عمده اي در تخصيص منابع اقتصادي يك كشور است و توجه ويژه به نوع نيازهاي اطلاعاتي اين افراد ضرورت دارد. بـنابـراين گــزارشگـري مـالي بايد اطـلاعـاتي فـراهـم سـازد كـه بـراي سرمايه گذاران و اعتبار دهندگان بالفعل و بالقوه و ساير استفاده كنندگان در تصميم گيري هاي سرمايه گذاري واعطاي اعتبار و ساير تصميمات مشابه مفيد واقع شود.
گزارشـگري مـالـي تخـصيص مـنابع سرمايه در يك شركت تجاري و قابليت سود دهي آن را افشا مينمايد. بديه است كه يك سيستم حسابداري بايد كـليه واقـعيت هاي بـا اهـميـت و مـربوط در رابـطه با رويدادها و فعاليتهاي واحد تجاري را در صورت هاي مالي طبق ويژگي هاي كيفي اطلاعات حسابداري (ويژگي هاي مربوط به محتواي اطلاعات كه عبارتند از مربوط بودن و قابليت اعتماد – ويژگي هاي مربوط به ارائه اطلاعات كه عبارتند از قابليت مقايسه و قابل فهم بودن) را بيان نمايد. صورت هاي مالي بايد به گونه اي تهيه و ارائه شود كه از لحـاظ اهـداف گزارشگـري مالي قابل فهم، آگاه كننده حتي الامكـان كامل باشد به بيان ديگر صـورت هاي مالي به گـونه اي باشد كه از يك طـرف امكان اتخـاذ تـصميمات آگاهانه براي استفاده كنندگان را فراهم نموده و از طرف ديـگر بـاعث گـمراهي آنـان نـشود. مربوط بودن و قابليت اعتماد و قابليت مقايسه و قابل فهم بودن اصطلاحاتي است كه در كتب و مقالات حسابداري براي توصيف ويژگي هاي كيفي به كار ميرود.
اگر چه رعايت ويژگي هاي كيفي در تهيه صورت هاي مالي نقش اساسي در تصميم گيري هاي صحيح و آگاهانه گروه هاي مختلف به خصوص سرمايه گذاران دارد اما تحقيقات انجام شده در كشورهاي مختلف بعضا نشان داده شده است كه پذيرفته شدن شركت ها در بورس بر ويژگي هاي كيفي اطلاعات در صورت هاي مالي تاثير دارند.
در اين پژوهش با توجه به اين كه موضوع تحقيق (بررسي تاثير پذيرفته شدن شركت ها در بورس بر ويژگي هاي كيفي اطلاعات در صورت هاي مالي) ميباشد تلاش داريم تا ارتباط بين پذيرفته شدن شركت ها در بورس و ويژگي هاي كيفي اطلاعات در صورت هاي مالي را مورد توجه قرار داده و با توجه به انواع ويژگي هاي كيفي به بررسي آن ميپردازيم.

لينك دانلود

 


برچسب ها : ادبيات تحقيق, اطلاعات مالي, اعتباردهندگان, اقتصاد, بستانكاران, بورس, بورس اوراق بهادار, تامين كنندگان, تحقيق, تخصيص منابع, تسهيلات, جامعه, حسابداري, دانلود پايان نامه, دولت, روش تحقيق, سابقه كاري, سرمايه گذاران, سرمايه گذاران, سهام, شركت, صورتهاي مالي, كاركنان, كالا و خدمات, مديريت, مشتريان, هزينه, گزارشات مالي, گزارشگري, گزارشگري مالي,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در پنجشنبه 10 فروردين 1396 ساعت 13:21 موضوع | تعداد بازديد : 267 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد