تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه فرهنگ و دموکراسی

تعداد صفحات:27
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف فرهنگ
تعریف فرهنگ سیاسی
تعریف فرهنگ سیاسی از دیدگاه گابریل آلموند و لوسین پای
فرهنگ سیاسی و توسعه سیاسی
رابطه فرهنگ سیاسی با مدنیت توسعه
انواع فرهنگ سیاسی
اهمیت و ارزیابی فرهنگ سیاسی
جایگاه فرهنگ در نظام بین الملل
دموکراسی چیست؟
اصول اساسی دموکراسی
دموکراسی کهن
دموکراسی جدید
ارکان دموکراسی از دیدگاه بزرگ ترین حقوقدانان معاصر
مفهوم دموکراسی از دیدگاه اندیشمندان
آینده نگری فوکویاما در باره اسلام پس از جنگ سرد
برخورد تمدن ها (نظریه هانتینگتن)
نظریه لیبرال
پیوند ناگسستی دموکراسی و حقوق بشر
مواردی که باعث تفاوت و عدم پیوند فرهنگ و دموکراسی در جوامع میشود
هند الگوی موفق دموکراسی
نتیجه

مقدمه:
هرگاه که بشر جامعه ای تشکیل داده، فرهنگ نیز به وجود آمده. فرهنگ سازه ای است اجتماعی، چنان پیچ در پیچ و چند بعدی که ارائه تعریفی جامع از آن دشوار است. سبک های ادبی – هنری یک جامعه تشکیل دهنده بخشی از فرهنگ آن جامعه است. همچنین در یک جامعه، پیدایش فرهنگ سیاسی، مرکب از رفتار و عقایدی که زندگی اجتماعی را شکل میبخشد و مردم نگرش هایی را در مورد چگونگی اداره جامعه ایجاد میکند، نیز محتمل است. از آن جایی که در غرب معنی و مفهوم فرهنگ بیشتر فرهنگ مادی تلقی میگردد، بنابراین برای واژه فرهنگ تعاریف بسیار گوناگونی وجود دارد. بطور مثال فرهنگ گاهی بعنوان یک کمک کننده در زندگی انسان و عامل پذیرفته شدن به طرد او از جامعه و گروه میباشد. گاهی بعنوان عاملی میان فرد یا محیط پیرامون وی رابطه برقرار میکند و شناختی از محیط به انسان میدهد.
فرهنگ آن جنبه از زندگی است که میان فرد و محیط پیرامون رابطه برقرار میسازد و این امکان را برای فرد فراهم میکند تا درباره پدیده های محیط اطراف خود شناخت پیدا کرده و آن ها را ارزیابی نموده و به نحوی بروی آن پدیده ها و یافته ها کار کند تا به نتیجه مطلوب برسد.
فرهنگ از مرز ایدئولوژی فراتر رفته و در واقع خمیرمایه هویت بخش افراد یک جامعه است. آگاهی از وجود زبان، نژاد، پیشینه، مذهب، عادات، رسوم، نهادها، و یک موطن واحد و مشترک ایجادگر یک فرهنگ مستقل است.
همان طور که مستحضرید فرهنگ ها سطوح مختلفی دارند، مانند فرهنگ روستایی، شهری، ملی و یا فرهنگ های خانوادگی، قومی یا قبیله ای و یا نژادی.
معمولاً هویت فرهنگ به یک ملت یا کشور محدود نمیشود. تمدن گسترده ترین سازه هویت فرهنگی است که در سایه آن، انسان های مختلف به مجموعه رسوم و سنن زیباشناختی، فلسفی و تاریخی و اجتماعی که تقریباً از دیگر رسوم متمایز است احساس تعلق میکند.
در دنیای معاصر تمدن های بارز و مشخصی وجود دارند که عبارتند از تمدن اسلامی، غربی، هندی و چینی.
در این پروژه ضمن پرداختن به فرهنگ سعی شده ضمن تعریف، دموکراسی مقابل آن ها را نیز به صورت مختصر و مجمل بیان نمائیم.
بر همین اساس ابتدا تعریفی از دموکراسی ارائه میشود و قبل از آن پرداختن به این موضوع را لازم میدانم که افراد و نخبگان، اندیشمندان و صاحب نظران هر یک تعریف خاص خود را از دموکراسی دارند که بیشتر متاثر از تاثیرات محیطی، جغرافیایی، تاریخی و فرهنگ آن هاست، و لذا اگرچه همه اندیشمندان بزرگ اصول اولیه دموکراسی را به رسمیت شناخته اند و به آن معتقدند ولی هرکدام با توجه به موارد فوق تعاریف خاص خود را ارائه میدهند. مثلاً آقای دکتر علیرضا پارسا در مقاله مفصلی که به پیوند ناگسستنی دموکراسی و حقوق بشر دارد، دموکراسی را استوار بر دو اصل: کنترل مردم به تصمیمات مجلس، و برابری در اعمال این کنترل میداند و بقیه موارد و حتی اصول دموکراسی را برای تحقق این دو پایه استوار میداند.
البته این صرفاً برداشت و تصور ایشان از دموکراسی است و هرکس دیگری میتواند اصول و پایه های دیگر برای دموکراسی معرفی نماید. در هر صورت آن چه مسلم است این است که، مفهوم دموکراسی برای اکثریت افراد جامعه بشری پذیرفته است و هر جامعه ای سعی دارد به وسیله نخبگان و روشنفکران خود، برای جامعه و فرهنگ خودش و همخوان و همساز نماید. اگر مشابهاتی در بین فرهنگ، مذهب، باورهای اجتماعی و … آن ها وجود دارد، با تکامل و تطبیق آن ها با دموکراسی، سعی در بومی کردن، مفهوم آن مینماید و در غیر این صورت دموکراسی را بعنوان ضرورتی اجتناب‌ ناپذیر که برای تمام جوامع بشری وجود داشته و خواهد داشت به جامعه خواستار آن عرضه میدارد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : انديشمندان, ايدئولوژی, توسعه سياسی, جوامع بشری, حقوقدانان, دانلود پروژه, دموكراسی, رسوم, زبان, زندگی اجتماعی, عادات, علوم سیاسی, فرهنگ, فرهنگ سياسی, مذهب, نظريه ليبرال, نژاد, پيشينه,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:40 موضوع | تعداد بازديد : 213 | لينک ثابت


دانلود پروژه مباحث نظریه پردازان نوسازی، وابستگی و نظام جهان درباره دولت و سیاست

تعداد صفحات:32
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
مباحث نظری درباره دولت و سیاست در جهان سوم
نظریات متفکران کلاسیک درباره ویژگی های سیاسی جوامع شرقی
مباحث نظریه پردازان نوسازی درباره دولت و سیاست
فرهنگ سیاسی محدود
فرهنگ سیاسی تبعی
فرهنگ سیاسی مشارکتی
دموکراسی های صنعتی
نظام های اقتدارگری صنعتی
نظام های اقتدارگری در حال گذر
دموکراسی های غیر صنعتی
مباحث نظریه پردازان وابستگی درباره دولت و سیاست
مباحث نظریه پردازان نظام جهانی درباره دولت و سیاست
خلاصه و نتیجه گیری
منابع و ماخذ

مقدمه:
مباحث نظری درباره دولت و سیاست در جهان سوم:
در مورد خصوصیات سیاسی کشورهای جهان سوم نیز همچون ویژگی های اقتصادی این کشورها دو دیدگاه متفاوت وجود دارد:
1) یک دیدگاه در مورد نقاط اشتراک موجود میان این کشورها تاکید میکند و میکوشد به نظریه هایی عام (قابل تعمیم) درباره ماهیت دولت و سیاست در این کشورها دست یابد.
2) دیدگاه دیگر به تفاوت های موجود میان آن ها توجه دارد و میکوشد ویژگی های خاص هر کشور و یا هر دسته از کشورهای جهان سوم را در زمینه دولت و سیاست توضیح دهد. پژوهشگران مسائل جهان سوم طی سال های اخیر به دیدگاه دوم توجه بیشتری نشان داده اند، با وجود این دیدگاه اول نیز از سابقه پرباری برخوردار است و میراث مفیدی برای فهم مسائل سیاسی کشورهای جهان سوم به جای گذاشته اند. در این تحقیق با مرور برخی از نوشته ها و نظریات مبتنی بر دیدگاه اول برخی از خصوصیات کلی و مشترک دولت و سیاست را در جهان سوم نشان داده و در برخی تمایزات و تنوعات موجود در زمینه دولت و سیاست وجود دارد که به شرح آن نیز میپردازیم.

لینک دانلود

 


برچسب ها : تحقيق, جهان سوم, دانلود پروژه, دموكراسی, دولت, سياست, علوم سیاسی, فرهنگ سياسی, كشورهای جهان سوم, مسائل سياسی, نظريه پردازان, پژوهشگران,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 16 بهمن 1395 ساعت 1:04 موضوع | تعداد بازديد : 203 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد