تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه ستارگان

تعداد صفحات:41
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه‌
بیان‌ مسئله‌
اهداف‌ پژوهش‌
اهمیت‌ پژوهش‌
سوال‌ پژوهش‌
تولد ستاره‌
ستاره‌ چیست‌؟
ستارگان‌ چقدر از ما دور هستند؟
نزدیک ترین‌ و دورترین‌ ستاره‌ کدام‌ است‌؟
چرا ستاره‌ میدرخشد؟
چرا برخی از ستارگان‌ درخشان‌ترند؟
انواع‌ مختلف‌ ستارگان‌
ستارگان‌ دیگر
دمای ستارگان‌
ستارگان‌ اصلی
ستارگان‌ متغیر
دوتاییهای گرفتگی
ستارگان‌ ثابت‌
ستارگان‌ موقت‌
ستاره‌ نوترونی
منبع‌ انرژی ستارگان‌
انرژی پتانسیل‌ گرانشی
انرژی حرارتی
انرژی هسته‌ای
جرم‌ ستارگان‌
حرکت‌ ستارگان‌
نام گذاری ستارگان‌
رنگ‌ ستارگان‌
عمر ستارگان‌
رده‌ بندی ستارگان‌
سحابی سیاره‌ای
تاثیر نیروی گرانش‌ بر زندگی ستارگان‌
تشکیل‌ کوتوله‌ سفید
تشکیل‌ سیاهچاله‌
ستارگان‌ دوتایی
تحول‌ ستارگان‌
نسل‌ اول‌ ستارگان‌
نسل‌ دوم‌ ستارگان‌
نسل‌ سوم‌ ستارگان‌
قدر ظاهری
تکامل‌ ستارگان‌
مرگ‌ ستارگان‌
صور فلکی
تجزیه‌ و تحلیل‌
منابع‌

مقدمه‌:
بطور کلی ستارگان‌ دارای مراحل‌ مختلف‌ جنینی، کودکی و جوانی و پیری هستند. پس‌ از اکتشاف‌ برابری جرم‌ و انرژی توسط‌ انیشتن‌ دانشمندان‌ تشخیص‌ دادند، که‌ کلیه‌ ستارگان‌ باید تغییر و تحول‌ یابند. هر ستاره‌ هنگامی که‌ نور، انرژی پخش‌ میکند، مقداری از ماده‌ خویش‌ را مصرف‌ میکند. ستارگان‌ همیشگی نیستند، روزی به‌ دنیا آمده‌اند و روزی هم‌ از دنیا خواهند رفت‌. ستارگان‌ گوی های بزرگی از گاز بسیار گرم‌ هستند که‌ به‌واسطه‌ نورشان‌ میدرخشند.
در سطح‌ دمای آن ها هزاران‌ درجه‌ است‌ و در داخل‌ دمایشان‌ بسیار بیشتر است‌. در این‌ دماها ماده‌ نمیتواند به‌ صورت‌های جامد یا مایع‌ وجود داشته‌ باشد. گازهایی که‌ ستارگان‌ را تشکیل‌ میدهند بسیار غلیظ‌ تر از گازهایی هستند که‌ معمولاً بر سطح‌ زمین‌ وجود دارند. چگالی زیاد آن ها در نتیجه‌ فشارهای عظیمی است‌ که‌ در درون‌ آن ها وجود دارد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : انرژی, انرژی حرارتی, انرژی هسته ای, انرژی پتانسيل گرانشی, تولد ستاره , جرم ستارگان , دانشمندان , دانلود پروژه, ستاره , ستارگان, سياهچاله , صور فلكی, منبع انرژی, نوترون, نور, نيروی گرانش , پژوهش ,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:41 موضوع | تعداد بازديد : 230 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه کیهان شناسی و تغییر نشانگان متریک

تعداد صفحات:104
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول
کیهان شناسی
کیهان شناسی پیش نسبیتی
کیهان شناسی نسبیتی
اصل کیهان شناسی
اصل وایل
متریک رابرستون- واکر
مدل فرید من
مشکل افق
مشکل مسطح بودن
مشکل تک قطبی مغناطیسی
مدل تورمی
فصل دوم
بررسی تغییر نشانگان متریک
شرط معمول بر متریک
فرضیات مدل پیشنهادی
ارائه مدل و معادلات دینامیکی
پتانسیل
بحث و تحلیل
نمودارها
فصل سوم
کیهان شناسی کوانتومی
تاریخچه مختصری از گرانش کوانتومی
فرمول بندی هامیلتونی در نسبیت عام
انحنای بیرونی
تابع لپس و بردار جابجایی
معادلات گوس – کودازی
هامیلتونی در نسبیت عام
کوانتش
شرایط مرزی
فصل چهارم
بررسی گذار نشانگان متریک در کیهان شناسی کوانتومی
مسیرهای کلاسیکی
حل
بسته موج همدوس
بدست آوردن ضریب Cl
نمودارها
ضمیمه 1
ضمیمه 2
منابع

چکیده:
در این پایان نامه مدلی مطرح شده است که در آن در یک کیهان شناسی رابرستون – واکر با حضور میدان نرده ای حقیقی خود برهم کنشی و متریک های تبهگن (که در آن نشانگان متریک گذاری از اقلیدسی به لورنتسی دارند) برای معادلات میدان اینشتین حل های کاملاً هموار بدست می آید ضمناً تابع موج حاصل از معادلات ویلر- دویت برای هامیلتونی مدل ذکر شده در یک ابر فضای خرد پیکهایی دارند که بر مسیرهای کلاسیکی منطبق میباشند.

مقدمه:
آن گاه که بشر متفکر، متوجه آسمان و اجرام بی شمار آن شد، آن گاه که جهان اطراف را در نظمی تحیرانگیز یافت و خود را جزء کوچکی از این کل شگفت، با طرح چیستی هستی، وجود و هر آن چه در آن است، اولین گام را در مسیری نهاد که شاید آغاز تمام تحولات فکری و علمی پس از آن باشد.
این سوال که جهان با همه جزئیاتش، چگونه ایجاد شده؟ به سوال اساسی فلسفه معروف است.
پاسخ این سوال که زمانی، صرفاً متفکران علوم عقلانی را به مبارزه میطلبید، در طی طریق مسیر فکری بشر، به ناچار وارد عرصه‌هایی دقیق و علمی تر شد و بی شک امروزه سوال اساسی کیهان شناسی است.
تاریخ تحول علمی و عقلانی، با نقاط عطفی همراه است که شاید مهم ترین آن ها خلق کتاب اصول ریاضی فلسفه طبیعت نیوتن و طرح نظریه‌های مکانیک کوانتمی و نسبیت خاص و عام اینشتین باشد.
نیوتن در کتاب اصول که حاصل و منتج از تمام رصدها، آزمون‌ها و تلاش های علمی اسلاف پیش از او بود، ریاضیات پیچیده حرکت و نظریه گرانشی اش را مطرح کرد و نشان داد که قانون های حاکم بر دینامیک اجرام آسمانی، همان هایی است که کنش‌های جرم های کوچک زمینی را توضیح میدهد. از دید او زمان مفهومی مطلق داشت و برای همه ناظرها یکسان. اما قانون های او، علیرغم میل نیوتن، برای مکان مفهومی نسبی قائل میشدند (قانون اول). زمان و مکان در این دیدگاه هیچ ارتباطی با هم نداشتند.
مدل کیهان شناسی نیوتن که براساس نظریه گرانشی او سازماندهی شده بود، شاید اولین مدل علمی در این زمینه باشد. جهان در این مدل، دارای توزیعی یکنواخت از ماده، در فضایی نامحدود اقلیدسی، ایستا اما ناپایدار بود.
حدود دو قرن بعد، انقلاب دیگری رخ داد. نظریه نسبیت خاص اینشتین در سال 1905، بر مفهوم مطلق بودن زمان خط بطلان کشید. بر این اساس زمان وقوع یک رویداد از دید ناظرهای مختلف، متفاوت بود؛ همان طور که مکان رویداد از دید این ناظرها تفاوت داشت.
فضا (مکان) و زمان که پیش از این دو مفهوم مجرد و جدا از هم بودند بعنوان دو جزء از یک مفهوم کلی، یعنی فضا زمان مطرح شدند. در این نظریه ناظران در چارچوب های لخت درک یکسانی از رویدادهای اطراف داشتند، اما در فضازمانی تخت.
ده سال پس از آن در سال 1915 اینشتین، اعلام کرد که قانون های فیزیکی برای همه مشاهده‌گرها چه لخت و چه غیر لخت یکسان‌اند، و در ناحیه کوچکی از فضازمان نمیتوان بین سقوط آزاد یک جسم در میدان گرانشی و حرکت با شتاب یکنواخت در غیاب میدان گرانشی تفاوتی قائل شد.
همچنین توزیع ماده، تعیین کننده هندسه فضازمانی است که خمیده میباشد. این موضوعات تحت عنوان اصول، هموردایی کلی، هم ارزی و ماخ از مهم ترین اصولی هستند که تفکر نسبیت عام بر پایه‌های آن ها ساخته شده است. از این پس بود که هندسه و ماده لازم و ملزوم هم شدند. این که آیا انرژی ممنتم، فضازمان را تحت تاثیر قرار داده و موجد انحنای آن شده است یا تاثیر انحنای فضازمان روی ماده، خودش را به شکل گرانش نشان میدهد، دیگر دو برداشت از یک معنا بودند.
معادلات میدان اینشتین این ارتباط را در قالب فرمولی نشان داد. حل این معادلات با در نظر گرفتن شرایط خاص مادی و هندسی، منجر به مدل های متعددی در توصیف جهان گردید. به این ترتیب کیهان شناسی نسبیتی – کلاسیکی خلق شد.
یکی از نتایج مهم نظریه نسبیت عام، پیش‌ بینی وجود نقاطی که دارای چگالی زیاد و نتیجتاً انحنای فضازمان بینهایت‌اند، بود. تکینگی های موجود در مدل های استاندارد نسبیتی – کلاسیکی و سیاه چاله‌ها مثال هایی از این نقاط‌اند. قضایای تکینگی در نسبیت عام کلاسیکی به وسیله پنروز و هاوکینگ اثبات شدند.
این تکینگی که در زمان های بسیار اولیه جهان به وقوع میپیوندد، شروع جهان را از نقطه‌ای با ابعاد زیر اتمی نشان میدهد. نسبیت عام نظریه‌ای کلاسیکی است و در توصیف چنین نقاطی عاجز میماند.
پس بررسی چنین نقاطی نظریه‌ای کوانتمی را میطلبد که با گرانش (نسبیت عام) سازگار شده و قادر به تعیین شرایط اولیه حاکم بر حالت های نخستین جهان باشد.
تلاش برای ایجاد یک نظریه کامل و جامع کوانتم گرانشی که در حد، با گرانش کلاسیکی هماهنگ باشد. از دهه 30 میلادی، تقریباً پس از خلق نظریه مکانیک کوانتمی آغاز شد و تا امروز ادامه دارد.
در این جستجو، یکی از موثرترین پیشنهادات در کوانتمی کردن گرانش، استفاده از روش کوانتش کانونیکی دیراک است، که حالت کوانتمی سیستم توسط تابع موجی که تابعیتی از متریک ها و میدان های مادی است به وسیله اعمال یک اپراتور هامیلتونی که شامل بخش هندسی و مادی است، بدست می آید و منجر به معادله دیفرانسیلی درجه دومی از متریک ها و مشتقات آن ها میشود. حل این معادلات حالت های کوانتمی جهان را نشان میدهد.
روش دیگر استفاده از انتگرال مسیر فاینمن است که در آن تابع حالت سیستم از جمع تاریخی کلیه متریک های اقلیدسی فضای چهار بعدی که مرزی بر فضای سه بعدی لورنتسی دارند، حاصل میگردد.
بدین طریق یک گذار توپولوژیکی در هندسه فضا رخ میدهد. این روش در رفع مشکل تکنیگی و شرایط اولیه تا حدودی موفق بوده است.
روش ذکر شده اخیر همراه با فرضیات دیگر دستمایه این نوشته میباشد که در چهار فصل تنظیم شده است.
در فصل اول، کیهان شناسی نسبیتی، متریک رابرستون – واکر، مدل های استاندارد، موفقیت ها و نقایص و برخی طرح ها در رفع آن ها مطرح شده است.
در فصل دوم مدلی پیشنهاد شده که با یک زمینه کیهان شناسی رابرستون – واکر در حضور میدان های حقیقی نرده‌ای خود برهم کنشی و با متریک های تبهگن و اعمال شرایط خاصی که با انتخاب چارت ویژه‌ای حاصل میگردد برای معادلات میدان اینشتین جواب هایی کاملاً هموار بدست می آوریم. در فصل سوم کیهان شناسی کوانتمی مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
در فصل چهارم با استفاده از نتایج حاصل از فصل سوم، مدل مطرح شده در فصل دوم، در محدوده کوانتمی حل و تحلیل شده است. در این بررسی توابع موجی که از حل معادله ویلر – دویت بدست می آیند بر مسیرهای کلاسیکی منطبق‌اند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : اجرام آسمانی, اينشتين, تغيير نشانگان متريک, توپولوژيك, دانلود پایان نامه, رياضی, طبيعت, فلسفه, فیزیک, قانون های فيزيكی, كوانتش, كوانتوم, كيهان شناسی, كيهان شناسی كوانتومی, معادلات, معادلات ديناميكی, معادله ديفرانسيلی, نظريه های مکانیک کوانتمی, نيوتن, هندسه فضازمانی, پتانسيل, گرانش,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 16 بهمن 1395 ساعت 1:05 موضوع | تعداد بازديد : 265 | لينک ثابت


دانلود پايان نامه مطالعه تجمع يوني با نگرش ترموديناميكي (تجربي – نظري)

تعداد صفحات:64
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
چكيده
پيشگفتار
فصل اول
برهم كنش يون ها در محلول و ترموديناميك آن ها
مقدمه
ترموديناميك محلول هاي الكتروليت
رفتار غير ايده آل محلول هاي الكتروليت
فعاليت يون ها در محلول الكتروليت
ضريب فعاليت يون ها در محلول الكتروليت
قدرت يوني
پتانسيل شيميايي محلول هاي الكتروليت
توابع ترموديناميكي اضافي محلول هاي الكتروليت
نظريه دباي – هوكل
قانون حدي دباي – هوكل
قانون توسعه يافته دباي – هوكل
برخي نظريه هاي ديگر در محاسبه ضريب فعاليت در غلظت هاي بالاتر
نارسايي هاي نظريه دباي – هوكل و بحث تجمع يوني
تعيين تجربي ضريب فعاليت
فصل دوم
تجمع يوني
مقدمه
تجمع يوني
نظريه تجمع يوني
شواهد و اشكال تجمع يوني
عوامل موثر بر تجمع يوني
اثر ثابت دي الكتريك
اثر غلظت
اثر دما
اثر شعاع و بار يون
فصل سوم
روش هاي تجربي در اين پايان نامه، مواد و وسائل مورد استفاده
مقدمه
شرح مواد مصرفي
سديم فلوئوريد NaF
پتاسيم نيترات KNO3
اتانول
سديم كلريد NaCl
آب
شرح وسايل و دقت آن ها
روش هاي تجربي
روش تبخير حلال در اندازه گيري قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در دماي 25
آب خالص
محلول پتاسيم نيترات با غلظت هاي مختلف
مخلوط آب و اتانول با درصدهاي جرمي مختلف اتانول
نشر اتمي
نشر به وسيله اتم ها و يون هاي بنيادي
طيف سنجي نشر اتمي
فصل چهارم
نتايج تجربي
تعيين قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در آب خالص در دماي 25
بستگي قابليت حل شدن سديم فلوئوريد با قدرت يوني در دماي 25
اثر ثابت دي الكتريك حلال مخلوط (آب و اتانول) بر قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در دماي 25 به روش تبخير حلال
فصل پنجم
بحث و نتيجه گيري
مقدمه
محاسبه ثابت حاصلضرب حلاليت غلظتي سديم فلوئوريد در آب خالص و در دماي 25
محاسبه ثابت حاصلضرب حلاليت ترموديناميكي سديم فلوئوريد در آب خالص و در دماي 25
محاسبه ثابت حاصلضرب حلاليت دباي – هوكلي سديم فلوئوريد در آب خالص و در دماي 25
ترموديناميك تشكيل زوج يون
پيوست

فهرست جداول و اشكال:
بستگي لگاريتم ضريب فعاليت چند الكتروليت با غلظت
بستگي لگاريتم ضريب فعاليت چند الكتروليت با قدرت يوني
مدل دباي – هوكل براي اتمسفر يوني يك يون مركزي
كنترل قانون حدي دباي – هوكل در الكتروليت هاي مختلف
مقايسه قانون توسعه يافته و قانون حدي دباي – هوكل
ارتباط a با q براي تشكيل زوج يون
تعداد يون ها در لايه اي به ضخامت 1/0 در فاصله r از يون مركزي
گونه هاي مختلف زوج يون
وابستگي محتواي زوج يون با غلظت در الكتروليت هاي مختلف
مقادير ثابت هاي فيزيكي نمك سديم فلوئوريد
مقادير ثابت هاي فيزيكي نمك پتاسيم نيترات
مقادير ثابت هاي فيزيكي اتانول
مقادير ثابت هاي فيزيكي نمك سديم كلريد
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در آب خالص در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در حضور پتاسيم نيترات M05/0 در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در حضور پتاسيم نيترات M1/0 در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در حضور پتاسيم نيترات M2/0 در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در حضور پتاسيم نيترات M3/0 در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در حضور پتاسيم نيترات M5/0 در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در حضور پتاسيم نيترات با غلظت هاي مختلف در دماي 25 به روش نشر اتمي شعله اي
نمودار تغييرات قابليت حل شدن سديم فلوئوريد برحسب قدرت يوني محلول
نمودار تغييرات قابليت حل شدن سديم فلوئوريد بر حسب جذر قدرت يوني محلول
نمودار تغييرات لگاريتم قابليت حل شدن سديم فلوئوريد برحسب قدرت يوني محلول
نمودار تغييرات لگاريتم قابليت حل شدن سديم فلوئوريد برحسب جذر قدرت يوني محلول
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در مخلوط آب و اتانول با درصد جرمي 5% اتانول در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در مخلوط آب و اتانول با درصد جرمي 10% اتانول در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در مخلوط آب و اتانول با درصد جرمي 15% اتانول در دماي 25 به روش تبخير حلال
قابليت حل شدن سديم فلوئوريد در مخلوط آب و اتانول با درصد جرمي 20% اتانول در دماي 25 به روش تبخير حلال
نمودار تغييرات قابليت حل شدن سديم فلوئوريد برحسب ثابت دي الكتريك محلول
نمودار تغييرات قابليت حل شدن سديم فلوئوريد برحسب معكوس ثابت دي الكتريك محلول
توابع ترموديناميكي

پيشگفتار:
بسياري از پديده هاي زيستي، طبيعي و نيز فرآيندهاي شيميايي در محلول هاي آبي صورت ميگيرند. بنابراين مطالعه محلول هاي آبي از تركيبات مختلف ضروري به نظر ميرسد تا با توجه به آن، اين فرآيندهاي زيستي، طبيعي، شيميايي و .. را بتوان بهتر مورد بررسي قرار داد.
بحث اصلي ما مربوط به محلول هاي الكتروليت و نيز چگونگي رفتار محلول هاي الكتروليت از لحاظ ايده آل و غير ايده آل بودن ميباشد.
پيشنهاد فرضيه تفكيك يوني در سال 1884 توسط آرنيوس زمينه بسيار مساعدي را براي مطالعه محلول هاي الكتروليت فراهم ساخت. نظريه تفكيك يوني آرنيوس در زمان خود توانست برخي از رفتار محلول هاي الكتروليت را توضيح دهد ولي با وجود اين بسياري از خواص محلول هاي الكتروليت را بر پايه نظريه آرنيوس نميتوان توضيح داد. در نظريه آرنيوس توزيع يون ها در محلول كاملاً اتفاقي فرض ميشود و علاوه بر آن از نيروهاي حاصل از بر هم كنش يون ها نيز صرف نظر ميگردد. در اين شرايط ميبايستي ضريب فعاليت يون ها در محلول همواره برابر با يك شود. اين نتيجه گيري با تجربه و واقعيت سازگار نميباشد و لذا اين مدل براي بيان رفتار محلول هاي الكتروليت مناسب نيست.
مدل نسبتاً واقعي كه توسط قش دانشمند هندي براي توزيع يون ها در محلول پيشنهاد شد، بدين ترتيب كه نظم يون ها در محلول تا حدودي شبيه نظم آن ها در شبكه جامد بلوري است. اما فاصله بين آن ها در محلول از فاصله آن ها در جامد يوني بيشتر است. در اين مدل نيروهاي بين يوني كه جنبه الكترواستاتيكي دارند به علت دخالت ثابت دي الكتريك حلال و زيادتر بودن فاصله بين يون ها كاهش مييابد. بر پايه مدل قش ممكن است بتوان برخي از رفتار الكتروليت ها در محلول را بطور كيفي تجزيه و تحليل نمود. با وجود اين، اين مدل هم در موارد بسياري از عهده توجيه نتايج مربوط به الكتروليت ها برنمي آيد.
امروزه از راه مطالعات با پرتو x آشكار گرديده است كه آرايش يون ها در محلول الكتروليت ها شبيه آرايش يون ها در جامد يوني نيست، بلكه در محلول به دليل جنبش هاي گرمايي و برخي عوامل ديگر، آرايش يون ها نسبت به حالت جامد در هم ريخته تر ميباشد.
تئوري جديد الكتروليت ها به كار دباي و هوكل در سال 1923 بر ميگردد. دباي و هوكل در مدل خودشان فرض كردند كه يك الكتروليت قوي بطور كامل به يون هاي متقارن كروي و سخت تفكيك ميشوند. برهم كنش بين يون ها به كمك قانون كولومبيك با فرض اينكه محيط داراي ثابت دي الكتريك حلال خالص باشد محاسبه شد. با تقريب هاي رياضي مناسب، اين تئوري منجر به معادله اي براي محاسبه ميانگين ضريب فعاليت يك الكتروليت قوي در محلول رقيق مبدل شد.
مطابق اين مدل، هريون تحت تاثير دائمي اتمسفر يوني اطراف خود قرار دارد و نسبت به آن بر هم كنش نشان ميدهد. اين برهم كنش باعث ميشود كه محلول داراي رفتار غير ايده آل باشد.
در نظريه دباي – هوكل انحراف از حالت ايده آل به نيروهاي فيزيكي دوربرد (مانند نيروهاي كولومبي) نسبت داده ميشود، ولي بين يون هاي داخل محلول علاوه
برقرار بودن نيروهاي جاذبه الكترواستاتيك كولومبي، نيروهاي ديگري مانند نيروهاي كوتاه برد و .. نيز وجود دارد. وجود نيروهاي كوتاه برد سبب تشكيل زوج يون مي گردد. اين امر اولين بار توسط بجروم پيشنهاد شد.
بجروم با استفاده از مدلي مشابه مدل دباي و هوكل براي محلول هاي رقيق، احتمال يافتن يون هاي با بار مخالف را در فاصله اي معين از يون مركزي ترسيم كرد. منحني توزيع، يك مقدار مينيموم را در فاصله اي كه كار جدا نمودن دو يون با بار مخالف چهار برابر بزرگتر از ميانگين انرژي جنبشي در هر درجه آزادي است را نشان ميدهد.
براي يون هاي بزرگ كه خيلي زياد نميتوانند به هم نزديك شوند، فرض ميشود كه معادله حدي دباي – هوكل براي آن ها رضايت بخش ميباشد. اما يون هاي كوچك قادرند خيلي به يكديگر نزديك شده و تشكيل زوج يون دهند.
زوج يون تجمع يافته بعنوان مولكول خنثي با ضريب فعاليت واحد، در تعادل با يون هاي آزاد شركت ميكند.
بر طبق آن چه تا به حال گفته شد از ديدگاه الكترواستاتيكي، رفتار غير ايده آل محلول هاي الكتروليت ممكن است قسمتي بر اثر عوامل فيزيكي و قسمتي بر اثر عوامل شيميايي باشد. در نظريه دباي – هوكل كه تفكيك يوني الكتروليت ها را در محلول كامل مي انگارد، انحراف از حالت ايده آل را به نيروهاي فيزيكي دوربرد نسبت ميدهد كه برحسب ضريب فعاليت مورد ارزيابي قرار ميگيرد و زوج شدن يون ها يا تجمع يوني در محلول بر طبق نظريه بجروم، از عوامل شيميايي ميباشد.

لينك دانلود

 


برچسب ها : آرنيوس, اتانول, الكتروليت, بار يون, تجمع يوني, ترموديناميك, ثابت دي الكتريك, دانلود پايان نامه, سديم فلوئوريد, سديم كلريد, شيمي, طيف سنجي, غلظت, قدرت يوني, لگاريتم, محلول, يون, پتاسيم نيترات, پتانسيل شيميايي,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 9 فروردين 1396 ساعت 13:26 موضوع | تعداد بازديد : 215 | لينک ثابت


دانلود پروژه Olap چيست و چگونه كار مي كند؟

تعداد صفحات:54
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تاريخچه Sql Server
Sql Server چيست؟
اهداف Sql Server
آشنايي با Analysis Services و نحوه نصب آن
نصب پايگاه داده و منبع آن
نحوه ايجاد Cube
پيمانه چيست؟
نحوه اصافه كردن بعد به مكعب
طراحي منبع و پردازش مكعب
ايجاد مكعب پدر و فرزند
ويرايش اطلاعات مكعب
سرجمع (Aggregation) چيست؟
درك مفاهيم انبار كردن داده ها
درك مفاهيم انبار داده خاص (Data Marts)
ايجاد انبار داده ها
سرويس هاي Meta data
عضو محاسبه شده Calculated Member
ايجاد عضو محاسبه شده
چگونگي مشاهده اطلاعات عضو محاسبه شده
Roles در مكعب چيست؟
نحوه ايجاد Role در مكعب
نحوه ايجاد Role در بانك اطلاعات
خواص اعضا (member property)
نحوه ايجاد Member Property
ايجاد ابعاد مجازي
استخراج داده چيست ؟ (Olap Data Mining)
نحوه ايجاد Data Mining Model
فهرست منابع

چكيده:
MS SQL Server يكي از سيستم هاي مديريت بانك هاي اطلاعاتي رابطه اي (Relational) است كه توسط شركت مايكروسافت ارائه شده است. SQL Server از مدل سرويس دهنده – سرويس گيرنده (Client/Server) تبعيت مينمايد. در اين مدل، درخواست هاي (InQuery) سرويس گيرندگان براي سرويس دهنده ارسال و در سمت سرويس دهنده بررسي و آناليز ميگردند. در ادامه، پردازش هاي‌ مورد نياز بر روي اطلاعات ذخيره شده در بانك هاي اطلاعاتي انجام و در نهايت، نتايج براي سرويس گيرنده ارسال خواهد شد.MS SQL Server با استفاده از مجموعه عناصري (Components) كه به صورت هدفمند اجراء ميگردند، قادر به تامين نيازها و درخواست ها از مخازن داده (Data Storages) ميباشد. مخازن داده در SQL Server به دو روش زير مديريت ميگردند:
- OLTP (برگرفته از OnLine Transaction Processing System)
- OLAP (برگرفته از OnLine Analytical Processing System)
در مدل OLTP، مخازن داده به صورت جداول رابطه اي كه عموما به جهت جلوگيري از تكرار و ناهمگوني اطلاعات به صورت هنجار (Normalize) درآمده اند، سازماندهي ميشوند. اين نوع از بانك هاي اطلاعاتي براي درج و تغيير سريع اطلاعات توسط چندين كاربر به طور همزمان مناسب ميباشند. در مدل OLAP مخازن داده جهت تجزيه و تحليل و خلاصه سازي حجم زيادي از اطلاعات سازماندهي ميشوند. مخازن داده و ارتباط بين اطلاعات در اين مدل توسط SQL Server مديريت ميگردد.
يكي از اهداف مهم سيستم هاي مديريت بانك هاي اطلاعاتي، قابليت رشد و توسعه (Scalability) است. MS SQL Server مجموعه اي از پتانسيل ها را به منظور تامين هدف فوق ارائه نموده است كه به برخي از مهم ترين آن ها اشاره ميگردد:
- قابليت كار با بانك هاي اطلاعاتي حجيم (در حد ترابايت)
- قابليت دسترسي هزاران كاربر بطور همزمان به بانك اطلاعاتي
- قابليت خود سازگاري (Self Compatibility). با استفاده از ويژگي فوق، منابع مورد نياز هر كاربر (نظير حافظه، فضاي ديسك و …) به محض اتصال به سرور (Log in) به صورت اتوماتيك به وي تخصيص داده ميشود و پس از Log off، منابع اختصاص يافته به منظور استفاده ساير كاربران آزاد ميشوند.
- قابليت اعتماد و در دسترس بودن (Reliability). با استفاده از ويژگي فوق ميتوان بسياري از فعاليت هاي مديريتي را بدون توقف سرور انجام داد (نظير BackUp).
- برخورداري از سطوح امنيتي بالا. بدين منظور اعتبار سنجي كاربران توسط SQL با اعتبار سنجي ويندوز تجميع مي گردد. در چنين مواردي، ضرورتي به تعريف كاربر در MSSQL نخواهد بود و اعتبار سنجي وي توسط ويندوز انجام خواهد شد.
- پشتيباني از حجم بالايي از حافظه در سرور (در نسخه 2000 تا 64 گيگابايت و در نسخه 2005 متناسب با حافظه اي كه سيستم عامل از آن حمايت مي نمايد).
- استفاده از چندين پردازنده به صورت موازي (در نسخه 2000 تا 32 پردازنده همزمان و در نسخه 2005 محدوديتي وجود ندارد)
- پشتيباني از لايه ها و سوكت هاي امنيتي نظير SSL، خصوصا جهت استفاده در وب.
يكي ديگر از ويژگي هاي مهم سيستم هاي مديريت بانك هاي اطلاعاتي‌، ايجاد تسهيلات لازم به منظور مديريت بانك هاي اطلاعاتي است. SQL Server با ارائه برنامه هاي جانبي نظير Enterprise Manager استفاده و مديريت بانك هاي اطلاعاتي را آسان نموده است. MS SQL Server به طور اتوماتيك در Active Directory ثبت ميشود (Register)، بنابراين كاربران شبكه به راحتي ميتوانند آن را در Active Directory جستجو و در صورت نياز به آن متصل شوند. همچنين، MS SQL Server توسط IIS پشتيباني ميگردد و مرورگرها با استفاده از پروتكل HTTP قابليت استفاده از آن را خواهند داشت .
از جمله نكات مهم در خصوص MS SQL Server، اجراي آن به صورت يك سرويس است. بنابراين، در صورتي كه كاربري به ماشيني كه MS SQL Server بر روي آن اجراء شده است، Logon نكرده باشد، همچنان سيستم در دسترس كاربران خواهد بود. علاوه بر اين، ميتوان از سيستم مانيتورينگ ويندوز به منظور مانيتورينگ SQL Server استفاده نمود. يكي از مهم ترين و شاخص ترين ويژگي هاي MS SQL Server كه از نسخه 2000 در آن ايجاد شده است، امكان نصب چندين نسخه SQL بر روي يك ماشين ميباشد (Multi Instance)، بطوري كه هر يك از نسخه ها فايل هاي باينري مخصوص به خود را داشته و به طور جداگانه مديريت و راهبري ميگردند، ولي تمام نسخه ها به طور همزمان اجرا ميشوند (دقيقا مشابه اين است كه چندين نسخه بر روي چندين كامپيوتر نصب شده باشد).
با توجه به اين كه نسخه (Instance) قراردادي فاقد نام است و ساير نسخه ها مي بايست داراي نام باشند به آن ها نسخه هاي داراي نام (Named Instance) ميگويند. نسخه هاي داراي نام را ميتوان هر زمان نصب نمود (قبل و يا بعد از نسخه قراردادي). ابزارهاي همراه SQL نظيرSQL Enterprise Manager يك مرتبه نصب خواهند شد و در تمامي نسخه هاي SQL به صورت مشترك استفاده خواهند شد.
تاكنون نسخه هاي متعددي از MS SQL Server ارائه شده است. استفاده از نسخه هاي 2000 و 2005 بيش از ساير نسخه ها، متداول است. هر يك از نسخه هاي MS SQL Server، در مدلهاي مختلف (با توجه به نوع استفاده و اندازه سازمان متقاضي)، ارائه شده اند كه در يك مقاله جداگانه به بررسي‌ ويژگي هر يك از آن ها خواهيم پرداخت.

لينك دانلود

 


برچسب ها : olap, sql server, آناليز, اتوماتيك, اعتبار سنجي, بانك اطلاعات, برنامه, تجزيه و تحليل, ترابايت, حافظه, خلاصه سازي, دانلود پروژه, سازماندهي, سرويس دهنده, سرويس گيرنده, سرويس گيرندگان, سوكت هاي امنيتي, سيستم, سيستم عامل, شبكه, فضاي ديسك, مانيتورينگ, مايكروسافت, مجازي, مديريت, مقاله, مكعب, ويندوز, پايگاه داده, پتانسيل, پردازش, پروتكل, كامپيوتر,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 9 فروردين 1396 ساعت 13:30 موضوع | تعداد بازديد : 239 | لينک ثابت


دانلود پروژه بررسي پتانسيل معدني استان تهران – بررسي موردي امام زاده هاشم و مبار

تعداد صفحات:79
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
كليات
مقدمه
موقعيت جغرافيايي استان تهران
شرايط اقليمي
منطقه شرقي خود شامل 4 نوع آب و هواي مختلف
بخش غربي از كرج تا آبيك
زمين شناسي عمومي استان تهران
زون البرز
دشت ساحلي
رودخانه هاي مهم منطقه
رود كرج
رود جاجرود
حبله رود
رود شور (ابهر رود)
رود لار
طالقان رود
فصل دوم
زمين شناسي و زمينساخت استان تهران
كليات
چينه شناسي منطقه
ديرين جغرافياي منطقه با توجه به زمينساخت گذشته
زمين شناسي تهران
بخش ارتفاعات شمالي
بخش كوهستاني شرق تهران
بخش دشت و ارتفاعات پست جنوب و جنوب شرق
زمنيساخت منطقه
طاقديس هاي منطقه
گسل هاي منطقه
بررسي راندگي شمال تهران
فصل سوم
پتانسيل هاي معدني استان تهران
مقدمه
منابع معدني (پتانسيل هاي) يافت شده در سطح استان تهران
سنگ گچ
مشخصات
تيپ اول
تيپ دوم
تيپ سوم
تيپ چهارم
مصالح ساختماني
مزرعه بيدستان
روستاي يك لنگ
منطقه جارو
منطقه قمشلو
خاك هاي معدني (كائولن؛ بنتونيت؛ خاك هاي صنعتي)
كائولن؛ بنتونيت
معادن كائولن دماوند در منطقه دماوند
باريت
كانسارهاي منگنز
سنگ هاي ساختماني
مالون سنگ تراشيده و چكش خورده
سنگ لاشه
كانسارهاي مس
ذخاير معدني سيليس
ذغال سنگ
فصل چهارم
معدن باريت آبعلي
كليات
موقعيت جغرافيايي
مشخصات محدوده اكتشافي
باريت و موارد استفاده آن
زمين شناسي
شرح عمليات اكتشافي اجرا شده
عمليات اجرا شده به شرح ذيل ميباشد
تهيه نقشه هاي توپوگرافي با مقياس هاي
تهيه نقشه هاي زمين شناسي
حفر ترانشه
حفر چاهك و تونل
آزمايش نمونه ها
جاده سازي
هزينه اجراي طرح اكتشاف و گزارش پايان عمليات اكتشافي
برنامه اكتشاف
مشخصات سنگ از نظر يكپارچه بودن
مشخصات توده سنگ
عوامل خارجي
هزينه هاي جاري طرح
برآورد هزينه نيروي انساني
هزينه ابزار آلات مصرفي
هزينه مواد ناريه مصرفي
هزينه اجاره وانت
هزينه اجاره بلدوزر
هزينه غذا
هزينه تهيه نقشه
هزينه اجاره كمپرسور
هزينه سوخت
هزينه تهيه طرح و گزارش پايان عمليات اكتشافي
منابع و مراجع

مقدمه:
در راستاي سياست كلي دولت مبني بر عدم وابستگي سياسي؛اقتصادي و رهايي از سياست تك محصولي و جهت رشد و شكوفايي صنايع و برآورد نياز اوليه آن ها با توجه به وسعت صنايع و گسترش آن در سطح استان تهران و روند رو به رشد آن در ساير مناطق و نيز با نگرش به تنوع حوادث زمين شناسي و رسوبات آن در تهران مصمم شديم قدمي هر چند كوتاه در اين راستا برداشته و بر آن شديم كه در سطح استان تهران پتانسيل يابي مواد معدني را بررسي نماييم.
ذكر اين نكته لازم است كه استان تهران با توجه به موقعيت آن از لحاظ مركزيت كشور؛ وجود مراكز دانشگاهي و سازمان زمين شناسي و حضور متخصصين زمين شناسي خارجي در سال هاي قبل تا حدودي از لحاظ اطلاعات زمين شناسي واطلاعات اوليه در بعضي مناطق غني ميباشد و گزارش هايي نيز در مراكز ياد شده وجود دارد ولي از لحاظ زمين شناسي اقتصادي و بعد شناخت مواد معدني و با توجه به اولويت ها فعالانه در اين راستا قدمي برداشته نشده است
با توجه به اين كه استان تهران يك منطقه نسبتا وسيع و با پراكندگي روستاها و جمعيت ها است و همچنين به دليل وجود سلسله جبال مرتفع البرز در شمال اين منطقه كه باعث صعب العبور شدن خيلي از نقاط اين استان شده و به علت تنوع رسوبات از لحاظ زمين شناسي و حوادث تكتونيكي اتفاق افتاده؛ مطالعات به صورت مناطق مجزاء در نظر گرفته مي شود كه بتوانيم نيروي بيشتري در يك منطقه اعمال نمائيم و به همين منظور از مساحت استان كه در حدود 30000 كيلومتر مربع ميباشد قسمت غرب استان يعني بخش هاو روستاهاي كرج، اشتهارد، ساوجبلاغ، هشتگرد با مساحتي كه در حدود پنج هزار كيلومترمربع است مورد پي جويي قرار گرفته شده است كه ره آورد آن به طور خلاصه بشرح زير مي باشد:
1) بررسي وضع زمين شناسي منطقه با توجه به نقشه زمين شناسي با مقياس 1:250000 سازمان زمين شناسي و پياده نمودن تشكيلات زمين شناسي بر روي نقشه 1:50000 جهت انجام كارهاي بعدي
2) شناسايي و تفكيك لايه هاي سيليسي منطقه و انجام آناليزهاي لازم جهت تعين عيار آن
3) شناسايي افقهاي باريت دار
4) شناسايي لايه هاي نمك و انجام آناليزهاي مربوطه
5) شناسايي پتانسيل هاي جديد گچ و طبقه بندي افقهاي گچدار در استان تهران
6) ردگيري پتانسيل هاي منگنز و مس
7) شناسايي خاك هاي صنعتي و انجام آزمايشات لازم بر روي آن ها
8) اقدام به تهيه دفترچه مشخصات بعضي از پتانسيل هاي شناسايي شده جديد جهت راه اندازي
در خاتمه اميد است با اجراي طرح هاي پتانسيل يابي در سراسر استان تهران ضمن شناسايي مواد جديد؛ با توجه به اولويت ها اقدامات لازم جهت عمليات بعدي به عمل آيد تا در آينده مواد معدني شناسايي شده بتواند جوابگوي كارخانجات و صنايع كشور بوده و گامي مثبت در خود كفايي اقتصادي كشور برداشته شود.

لينك دانلود


برچسب ها : اكتشاف, امام زاده هاشم, بنتونيت, تونل, توپوگرافي, خاك هاي صنعتي, دانلود پروژه, ذغال سنگ, رسوبات, رود جاجرود, رود كرج, زمين شناسي, سنگ لاشه, سنگ هاي ساختماني, سنگ گچ, سيليس, كانسار, مس, مصالح ساختماني, معادن كائولن, معدن باريت, منگنز, مهندسي معدن, پتانسيل معدني, چاهك, چينه شناسي, گسل,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 10:49 موضوع | تعداد بازديد : 242 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد