تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه انعقاد و لخته سازی رشته عمران

تعداد صفحات:45
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
تعاریف
لخته شدن
ته نشین سازی
کلاویفایر
فصل دوم
تحقیقات و آزمایشات
مواد و روش ها
نتایج
بحث و نتیجه گیری
صاف کردن و زدودن املاح معدنی
تکنولوژی ECR
AXONIC
ویژگی ها
مزیت ها
دستورالعمل
جداسازی جریان متقاطع CFS
برخی از کاربردهای آن
جداساز صفحه ای IPS
برخی از کاربردهای آن
تصفیه بهینه
فرآیندهای تصفیه آب NOR FOLK
لختگی
لخته شدگی
مشخصه و ته نشینی شیمیایی فاضلاب ها و سپس مانده های شیمیایی
هدف لخته گیری و رسوب گیری
مراجع
تصاویر

فهرست جداول:
آزمایش جار رودخانه بهمن شیر (نمونه مخلوط)
آزمایش جار رودخانه اروند (نمونه مخلوط)
نتایج آزمایش جار مربوط به نمونه آب رودخانه اروند (با خاک رس برای بالا بردن کدورت)
نتایج آزمایش جار مربوط به نمونه آب رودخانه بهمن شیر (با خاک رس برای بالا بردن کدورت)

فهرست نمودارها:
نمودار شماره 1 – آلومینیوم باقیمانده پس از آزمایش جار در نمونه های آب رودخانه بهمن شیر با افزایش کدورت
نمودار شماره 2

مقدمه:
آب های سطحی عموما محتوای انواع مختلفی از ناخالصی های کالوئیدی هستند که باعث کدورت و تا حدودی رنگ میشوند. برای حذف کلوئیدها باید ذرات مجرای کلوئید با هم مجتمع و از نظر اندازه بزرگ شوند. برای این کار میتوان از مواد شیمیایی استفاده کرد. این مواد نیروهایی را که موجب پایداری ذرات کلوئیدی میشوند خنثی میکنند. به فرآیند ناپایدار سازی ذرات کلوئیدی انعقاد شیمیایی میگویند. سپس به ذرات ناپایدار شده درحالیکه به آرامی به هم زده میشود زمان داده میشود تا لخته ها ایجاد شوند که به این عمل فلوکولاسیون میگویند. سرانجام آب از حوضچه ته نشینی رد میشود و در آن جا مواد جامد لخته شده به وسیله ته نشینی حذف میشوند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آزمايش, آلومينيوم, املاح معدنی, انعقاد, انعقاد شيميايی, تصفيه بهينه, تكنولوژی ECR, ته نشين سازی, ته نشينی, جداسازی, حوضچه ته نشينی, دانلود, رسوب گيری, زدودن, صاف كردن, عمران, فاضلاب, فرآيندهای تصفيه آب, فلوكولاسيون, كلاويفاير, كلوئيد, لخته سازی, لخته شدن, مواد شيميايی, پروژه,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 17:40 موضوع | تعداد بازديد : 276 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه شبیه سازی موانع عقب خودرو با استفاده از 4 سنسور مافوق صوت

تعداد صفحات:98
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
ماهیت امواج صوتی و مافوق صوت
کاربردهای امواج مافوق صوت
فصل دوم – بلوک دیاگرام کلی پروژه
مدار فرستنده
مدار گیرنده
بخش کنترل
سیستم نمایشگر
فصل سوم – سنسورهای مافوق صوت
اثر پیزوالکتریک
ترانسدیوسرهای مافوق صوت و مشخصات 400ST/R160
فصل چهارم – فرستنده مافوق صوت
نوسان ساز
مدار بافر
مدار کلید زنی (سوئیچینگ ترانزیستوری)
رله آنالوگ – دیجیتال
طراحی مدار بهینه برای فرستنده
فصل پنجم – گیرنده مافوق صوت
تقویت کننده طبقه اول
فیلتر(میانگذر) با فرکانس مرکزی 40KHZ
تقویت کننده طبقه دوم
مدار تولید پالس منطقی (اشمیت تریگر)
فصل ششم – بخش کنترل
خصوصیات میکروکنترلر ATMEGA32
ورودی – خروجی
منابع کلاک
بررسی پورت های میکروکنترلر ATMEGA32
برنامه نویسی میکروکنترلر ATMEGA32
فصل هفتم – سیستم نمایشگر
معرفی پین های LCD گرافیکی
فصل هشتم – طراحی سیستم های نمایشگر فضای عقب خودرو
نمایشگر فضای عقب خودرو
برنامه نهایی میکروکنترلر
فصل نهم – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه گیری و پیشنهادات
منابع و مآخذ

چکیده:
در این پروژه با استفاده از 4 سنسور مافوق صوت به شبیه سازی موانع عقب خودرو میپردازیم این سیستم در خودروهای سنگین که امکان دیدن فضای پشت اتومبیل در آیینه عقب ندارند کاربرد مناسبی خواهد داشت چگونگی کارکرد این پروژه به این صورت است که موج مافوق صوت به وسیله فرستنده ارسال میگردد همزمان یک تایر در میکرو راه اندازی میشود زمانی که موج ارسالی به مانع برخورد کرد و در گیرنده دریافت شد میکرو تایمر را متوقف میکند زمان اندازه گیری شده توسط تایمر عبارت است از زمان رفت و برگشت موج که نصب این زمان، زمان رفت موج خواهد بود حاصل ضرب این زمان در سرعت موج مافوق صوت فاصله مانع تا سنسور را به ما میدهد که براساس آن به مدل کردن خودرو نسبت به موانع میپردازیم.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آنالوگ, امواج صوتی, برنامه نويسی, تايمر, تقويت کننده, خودرو, دانلود, ديجيتال, سرعت موج, سنسور مافوق صوت, سيستم نمايشگر, شبيه سازی, فيلتر, مدار بافر, مدار بهينه, مدار فرستنده, مدار کليد زنی, مدار گيرنده, ميکروکنترلر, نمايشگر, نوسان ساز, پالس, پایان نامه, پورت, پيزوالکتريک, کلاک, گرافيک,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 18:15 موضوع | تعداد بازديد : 243 | لينک ثابت


دانلود پروژه ضرورت اجرای ارگونومی در صنعت خودروسازی ایران خودرو

تعداد صفحات:50
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
مداخله ارگونومی در کشورهای در حال توسعه
انتفال تکنولوژی و ارگونومی
کارهای آموزشی و پژوهشی در ایران
مداخله ارگونومی در صنعت
بررسـی ارگونومی در ایران
مداخله ارگونومی در بزرگ ترین شرکت خودروسازی ایران
معرفی روش ها و بیان تجربیات
مقدمه و اهداف
مواد و روشها
بحث
بررسی علل غیبت از کار در شرکت ایران خودرو
مقدمه
وضعیت موجود در شرکت
روش انجام کار
نتیجه گیری
طرح کنترل آلودگی صوتی در خطوط صافکاری سالن بدنه سازی شرکت ایران خودرو
مقدمه و اهداف
روش انجام کار
طرح بهینه سازی ایستگاه های کار
مواد و روشها
نتایج
بحث
پیشنهادات
و درآخر
منابع

مقدمه:
از زمان پیدایش علم فاکتورهای انسانی تاکنون سه دوره متفاوت در حیات آن قابل تمایز میباشد. دوره اول که برخی آن را عصر نسل اول این علم محسوب میدارند، تقریبأ مقارن با سالهای 1945 تا1960 است. در این دوره کوشش بنیان گذاران علم فاکتورهای انسانی ( و در آن زمان روانشناسی مهندسی) منحصرأ معطوف و مصروف طراحی و بهبود ایستگاه های کار تعبیه شده در سلاحهای مختلف مثل هواپیما، تانک، کشتی و غیره، طراحی مشاغل و عمدتأ کارهای یدی و بدنی، بهبود نمودارها و آلات و ادوات کنترل ماشین مثل اهرم، کلید و غیره و به طور کلی تسهیل روابط تعاملی انسان – ماشین در موارد بسیار اختصاصی، جزئی و در سطح خرد متمرکز شد.
در فاصله سالهای 1980 – 1960 که در حقیقت دوره دوم حیات علم فاکتورهای انسانی است به لحاظ رواج استفاده از کامپیوتر در سطح جامعه و نیز افزایش میزان مشاغلی که بیشتر نیازمند کار فکری بوده تا فعالیت یدی و بدنی، این علم با اولین مرحله تکاملی خود مواجه شد. در مقطع زمانی مذکور محققان این رشته بیشتر توجه خود را معطوف به مطالعه بر روی نحوه کسب و پردازش اطلاعات از جانب انسان کردند. در این دوره علم فاکتورهای انسانی مقولاتی در ارتباط با ظرفیت و قابلیت حواس شنوایی و بینایی جهت پذیرش و جذب و ضبط علایم و اطلاعات، طرز کار سیستم حافظه، توجه، ادراک، کار فکری تصمیم گیری و غیره را مدنظر قرار داد. این دوره را که مصادف با پرتاب سفینه های با سرنشین به فضا توسط سازمان هوانوردی و فضایی امریکا (NASA) بود را میتوان دوره شکوفایی و باروری علم فاکتورهای انسانی محسوب کرد که ما حصل آن تالیف و تدوین مهمترین کتب و مراجع این علم میباشد. البته لازم به یادآوری است که یکی از مهمترین حوادث در حیات علم فاکتورهای انسانی در اواخر این دوره، یعنی در سال 1979، به وقوع پیوست و آن حادثه ای در نیروگاه اتمی تری مایل آیلند واقع در ایالت پنسیلونیا در ایالات متحده امریکا بود. علت العلل این حادثه که منجر به تعطیل همیشگی یکی از راکتورهای این نیروگاه و تخلیه موقت بیش از 140000 تن سکنه اطراف آن و میلیاردها دلار ضرر و زیان شد، همانا سر درگمی و اشتباه کارکنان اطاق کنترل عنوان شد. علت آن نیز به نوبه خود عدم ملحوظ داشتن ملاحظات اولیه فاکتورهای انسانی در طراحی اطاق کنترل ذکر شد و این امر در تمام گزارشات و تحقیقات بعدی به عنوان مهم ترین نقص فنی این نیروگاه تشخیص داده شد. در هر صورت این واقعه نقطه عطفی در تاریخ علم فاکتورهای انسانی محسوب میشود، زیرا که موجب آشنایی مقامات کشوری و افکار عمومی در آمریکا با اثرات حیاتی توجه به ملاحظات این علم در بهره برداری سالم و صحیح از تکنولوژی گردید.
در حقیقت از این زمان بود که علم مزبور بطور جدی به عنوان علمی موثر برای پیشگیری حوادث صنعتی با آسیبهای جانی و مالی شناخته و مورد استفاده قرار گرفت . دوره سوم یا به عبارت دیگر نسل سوم علم فاکتورهای انسانی در آغاز دهه هشتاد میلادی آغاز شد. در این زمان تدریجا این اندیشه متبلور شد که در رابطه انسان با ماشین، نه تنها باید به بررسی تعامل این دو عامل در سطح بررسی ایستگاه های کاری و توانایی های روانی انسانها پرداخت، بلکه در سطوح دیگر، از جمله آموزش و تحلیل عملکرد انسان ها در حوزه ای فراخ تر و فراتر از محیط کاری درون اتاق کنترل و یا کابین خلبان را باید مورد بررسی قرار داد ( علت تحت توجه قرار گرفتن این مقولات که شاید به ظاهر دور از عرصه های محیط کاری قلمداد شوند، همانا تاثیر مستقیم و نهایی آن ها بر رفتار و عملکرد انسان اپراتور در حال انجام کار میباشد.) بدین ترتیب قلمروی کلان علم فاکتورهای انسانی متولد شد و مقولاتی از قبیل تاثیر تکنولوژی روی سازمان و مدیرت واحدهای صنعتی، نیازهای خاص سازمانی و اداری یک تکنولوژی مخصوص، نقش ساختار سازمانی در عملکرد و ایمنی یک تکنولوژی، تاثیر فرهنگ نهادی و سازمانی بر روی کارآیی، کیفیت تولید و ایمنی و بالاخره اثرات فرهنگ جامه بر روی کاردهی و عملکرد کل سیستم متشکل از مورد مطالعه قرار گرفت.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آموزش, ارگونومی, اطاق كنترل, ايستگاه های كار, ايمنی, ایران خودرو, بهينه سازی, تكنولوژی, حواس شنوايی, خطوط صافكاری, دانلود, روش انجام كار, ساختار سازمانی, سالن بدنه سازی, صنعت, صنعت خودروسازی, ظرفيت, فاكتورهای انسانی, فرهنگ, كارآيی, كنترل آلودگی صوتی, مهندسی صنایع, پروژه, پژوهش,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در دوشنبه 17 اسفند 1394 ساعت 11:21 موضوع | تعداد بازديد : 286 | لينک ثابت


دانلود پروژه بررسی سیستم های رزور اینترنتی بلیط های اتوبوس بیرون شهری

تعداد صفحات:23
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول : جمع آوری اطلاعات
مصاحبه
پرسشنامه
بررسی سیستم های مشابه
فصل دوم : تجزیه و تحلیل اطلاعات
نتایج بدست آمده از مصاحبه و پرسشنامه
نتایج بدست آمده از سیستم های مشابه
نمودار DFD
نمودار E-R
طراحی و بهینه سازی
پیشنهادها

مقدمه:
در این پروژه هدف تجزیه و تحلیل سیستم رزو بلیط های اتوبوس است که از طریق اینترنت صورت میپذیرد. ما در این پروژه به بررسی مشکلات و ایجاد راه حل هایی برای بهتر وسریع تر انجام گرفتن کارها میپردازیم.
برای این منظور سری به سیستم های مشابه زدیم مصاحبه ای انجام دادیم تا از لابه لای مطالب با مسائل مشکلات بیشتر آشنا شویم از مردم عادتی نظر خواهی کردیم تا به دیدگاه مردم با این قضیه بیشتر آشنا شویم.
ما در این جا راه کارهایی ارائه دادیم و سیستم را تحلیل کردیم و نقص ها را بیان کردیم واز مطالب اضافی و تکراری نیز صرف نظر کردیم و فقط مطالب اصلی را بیان کردیم.

لینک دانلود

 


برچسب ها : اتوبوس بيرون شهری, اينترنت, بليط, بهينه سازی, تجزيه و تحليل اطلاعات, دانلود, رزور اينترنتی, سيستم, طراحی, پروژه, کامپیوتر,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 13:49 موضوع | تعداد بازديد : 190 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه سیستم عامل، روح کامپیوتر

تعداد صفحات:76
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول (مفاهیم اولیه)
سیستم عامل چیست؟
دیدگاه برتر
دیدگاه سیستم
اهداف سیستم
ظهور تدریجی و سیر تکاملی سیستم‌های عامل
پردازش سریالی یا پیاپی
پردازش دسته‌ای
تکامل سیستم‌ عامل‌های جدید
خلاصه فصل اول
فصل دوم (تطابق تکنیک های سیستم عامل با نسل‌های کامپیوتر)
سیستم‌های عامل دسته‌ای
سیستم‌های بلادرنگ
سیستم‌های خوشه‌ای
سیستم‌های توزیع شده
سیستم‌های با ارتباط محکم
سیستم‌های با ارتباط سست
سیستم‌های عامل ترکیبی
سیستم‌های خاص – منظور پردازش تراکنش‌ها
خلاصه فصل دوم
فصل سوم (مدیریت حافظه)
نیازهای مدیریت حافظه
جابجایی
حفاظت
اشتراک
سازمان منطقی
سازمان فیزیکی
مولفه مدیریت حافظه اصلی
مولفه مدیریت حافظه‌ جانبی
حافظه‌های میانگیر
حفاظت از حافظه
تخصیص حافظه
اولین جای مناسب
بهترین جای مناسب
بدترین جای مناسب
خلاصه فصل سوم
فصل چهارم (زمان‌بندی)
اهداف زمان‌بندی
عادل باشد
توان عملیاتی را بالا ببرد
تعداد استفاده‌کنندگان زیاد
قابل پیش‌بینی باشد
هزینه‌های سیستم را به حداقل برساند
متعادل نمودن استفاده از منابع
رسیدن به یک حالت متعادل
از به تعویق انداختن به مدت نامحدود اجتناب شود
استفاده از اولویت‌ها
ارجحیت به برنامه‌های کلیدی
سرویس مناسب
تنزل منظم تحت بار سنگین
انواع زمان‌بندها
زمان‌بند بلندمدت
زمان‌بند میان‌مدت
زمان‌بند کوتاه‌مدت
الگوریتم‌های زمان‌بندی
الگوریتم اولویت با اولین ورودی
الگوریتم اولویت با کوتاه ترین کار
الگوریتم اولویت با کمترین زمان باقیمانده
الگوریتم نوبتی
الگوریتم اولویت با بالاترین نسبت پاسخ
زمان‌بندی صف چند سطحی
خلاصه فصل چهارم
خلاصه
نتیجه‌گیری
فهرست منابع

فهرست اشکال:
دیدگاه انتزاعی به بخش‌های مختلف یک سیستم کامپیوتری
خواسته‌های آدرس‌دهی فرآیند
پشتیبانی سخت‌افزاری برای ثبات‌های جابجایی و حد
زمان‌بندها

چکیده:
سیستم عامل بدون شک مهم‌ترین نرم‌افزار در کامپیوتر است. پس از روشن‌کردن کامپیوتر، اولین نرم‌افزاری که مشاهده میگردد، سیستم عامل بوده و آخرین نرم‌افزاری که قبل از خاموش کردن کامپیوتر مشاهده خواهد شد، نیز سیستم عامل است. سیستم عامل نرم‌افزاری است که امکان اجرای تمامی برنامه‌های کامپیوتری را فراهم می‌آورد. سیستم عامل با سازماندهی، مدیریت و کنترل منابع سخت‌افزاری، امکان استفاده بهینه و هدفمند آن ها را فراهم می‌آورد. سیستم عامل فلسفه بودن سخت‌افزار را به درستی تفسیر و در این راستا امکانات متعدد و ضروری جهت حیات سایر برنامه‌های کامپیوتری را فراهم می‌آورد.
تمام کامپیوترها از سیستم عامل استفاده نمی‌نمایند. مثلاً اجاق‌های مایکرویو که در آشپزخانه استفاده شده دارای نوع خاصی از کامپیوتر بوده که از سیستم عامل استفاده نمی‌نمایند. در این نوع سیستم‌ها به دلیل انجام عملیات محدود و ساده، نیازی به وجود سیستم عامل نخواهد بود. اطلاعات ورودی و خروجی با استفاده از دستگاه‌هایی نظیر صفحه کلید و نمایشگرهای LCD، در اختیار سیستم گذاشته میگردند. ماهیت عملیات انجام شده در یک اجاق گاز مایکروویو بسیار محدود و مختصر است، بنابراین همواره یک برنامه در تمام حالات و اوقات اجرا خواهد شد.
برای سیستم‌های کامپیوتری که دارای عملکردی به مراتب پیچیده‌تر از اجاق گاز مایکروویو میباشند، به خدمت گرفتن یک سیستم عامل باعث افزایش کارآیی سیستم و تسهیل در امر پیاده‌سازی برنامه های کامپیوتری می‌گردد. تمام کامپیوترهای شخصی دارای سیستم عامل می‌باشند. ویندوز یکی از متداول ترین سیستم‌های عامل است. یونیکس یکی دیگر از سیستم های عامل مهم در این زمینه است. صدها نوع سیستم عامل تاکنون با توجه به اهداف متفاوت طراحی و عرضه شده است. سیستم‌های عامل مختص کامپیوترهای بزرگ، سیستم‌های روبوتیک، سیستم‌های کنترلی بلادرنگ، نمونه‌هایی در این زمینه میباشند. از این‌رو برای بهره‌وری بهتر از کامپیوتر باید سیستم عاملی انتخاب شود که دارای قابلیت بالایی باشد.

مقدمه:
سیستم عامل یکی از نرم‌افزارهای سیستم است که بعنوان واسطی بین سخت‌افزار و برنامه‌های کاربردی و کاربران عمل مینماید.
ویژگی ها و وظایف سیستم عامل عبارتند از:
الف) کنترل و ایجاد هماهنگی بین برنامه‌های کاربردی مختلف در استفاده از سخت‌افزار.
ب) کنترل عملکرد دستگاه‌های مختلف ورودی و خروجی.
ج) تخصیص منابع به برنامه‌های مختلف.
سیستم عامل برنامه‌ای است که هسته‌ آن همواره بر روی کامپیوتر، در حالت اجرا قرار دارد. دو هدف اصلی سیستم عامل، ایجاد سادگی برای کاربرد و استفاده‌ کارا و موثر از کامپیوتر است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آدرس دهی, اشتراک, الگوريتم , برنامه های کامپيوتری, بهينه, تخصيص منابع, حفاظت, دانلود, زمان بندی, سازمان, سخت افزار, سيستم, سيستم عامل, كامپيوتر, كنترل عملكرد, مايکرويو, مديريت, مديريت حافظه, نرم افزار, هزينه , پایان نامه, پردازش, کنترل منابع,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 13:57 موضوع | تعداد بازديد : 235 | لينک ثابت


دانلود پروژه طراحي تكنيك هاي مديريت مصرف بهينه برق

تعداد صفحات:75
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
مديريت مصرف چيست؟
اهداف مديريت مصرف
راه هاي دستيابي به اهداف مديريت مصرف
برخي از عوامل موثر بر مصرف
عوامل اقتصادي و حقوقي
عوامل فني
عوامل اجتماعي فرهنگي
منافع اجراي مديريت مصرف
منافع ملي
منافع مشتركين
منافع صنعت برق
آشنايي با نظام تعرفه بندي مصارف انرژي الكتريكي
مقررات تعرفه گذاري فعلي
يك درصد صرفه جويي (پيك سايي)
دو درصد صرفه جويي (پيك سايي)
سه درصد صرفه جويي (پيك سايي)
برنامه ريزي اعمال مديريت مصرف
پيك سايي
دره زدايي
جابجايي بار
انعطاف پذير كردن منحني بار
صرفه جويي راهبردي
رشد بار راهبردي
برنامه‏ ريزي راهبردي
برنامه‏ ريزي منابع سمت توليد و مصرف
فرآيند برنامه‏ ريزي راهبردي
فرآيند برنامه‏ ريزي منابع سمت مصرف و توليد
پيش بيني بار
انتخاب گزينه هاي سمت توليد
انتخاب گزينه هاي سمت مصرف
توسعه برنامه‏ ريزي يكپارچه منابع (IRP)
تجزيه و تحليل عدم قطعيت ها و ريسك ها
تجزيه و تحليل تعرفه ها
مديريت مصرف برق در بخش خانگي
راهكارهاي مديريت مصرف در بخش خانگي
روشنايي
سيستم هاي سرمايشي و گرمايشي
ساير لوازم و تجهيزات الكتريكي
ماشين لباسشويي و ماشين ظرفشويي
يخچال و فريزر
لوازم صوتي و تصويري
كولر گازي
الگوي مصرف برق بخش خانگي در مناطق گرمسير و غير گرمسير كشور
تجزيه و تحليل اطلاعات مناطق
تجزيه و تحليل مجموع مصارف مشتركين
مديريت مصرف برق در بخش صنايع
بهينه سازي مصارف سيستم روشنايي
بهينه سازي مصرف موتورهاي الكتريكي
بهينه سازيم صرف سيستم هواي فشرده (كمپرسورها)
بهينه سازي در مشعل ها و كوره ها و سيستم هاي سرمايش و گرمايش
نصب خازن
مديريت مصرف برق در بخش ساختمان هاي اداري
مصارف روشنايي
اقدامات كوتاه مدت
اقدامات ميان مدت
مصارف سرمايشي و گرمايشي
كليات
اقدامات كوتاه مدت
اقدامات ميان مدت
ساير مصارف
اقدامات كوتاه مدت
اقدامات ميان مدت
واحد هاي تجاري
مديريت مصرف برق در بخش تجاري
ساعات اوج مصرف چگونه بوجود مي آيد؟
روشنايي در بخش تجاري
استفاده از لوازم گرمايشي و سرمايشي در بخش تجاري
مديريت مصرف برق در بخش روشنايي معابر
اهداف
پتانسيل
سر فصل هاي عملكرد در زمينه صرفه جويي در روشنايي معابر
شناسايي
فرهنگ سازي
فعاليت هاي اجرايي
هزينه
نمونه اي از اجراي طرح كاهش ديماند در صنايع
جايگاه مديريت مصرف در اهداف چشم انداز 20 ساله كشور
منابع

مقدمه:
مديريت مصرف چيست؟
مديريت مصرف مجموعه اي از روش ها و راهبردهاست كه به منظور بهينه سازي مصرف انرژي به كار گرفته ميشود. بديهي است واژگان مديريت مصرف انرژي در مفهوم عام خود در برگيرنده همه اشكال و انواع انرژي ميباشد. با اين حال به دليل گستره كاربرد انرژي الكتريكي در زندگي بشر كه ناشي از مزاياي متعدد آن ميباشد، قسمت عمده فرآيندهاي مديريت مصرف مرتبط با مديريت مصرف انرژي الكتريكي ميباشد. مديريت مصرف برق شامل مجموعه اي از فعاليت هاي بهم پيوسته بين صنعت برق و مشتركين آن به منظور تعديل بار مصرفي مشترك است تا بتوان با كارآيي بيشتر و هزينه كمتر به مطلوبيت يكساني در زمينه مصرف دست يافت. بدين ترتيب هم عرضه كننده و هم مصرف كننده برق به سود بيشتري در اين زمينه دست خواهند يافت.
مديريت مصرف انرژي الكتريكي با توجه به استراتژي و اهداف تعيين شده براي آن به دو گروه زير تقسيم بندي ميشود:
1) مديريت مصرف انرژي در بخش مصرف (Demand side management)
2) مديريت مصرف انرژي در بخش توليد (Supply side management)
معمولا راهكارهاي اجرايي در بخش مصرف بسيار موثرتر از راهكارهاي بخش توليد هستند. معمولا راهكارهاي مديريت انرژي در سمت مصرف بسته به ميزان هزينه اي كه در پي دارند به سه دسته زير تقسيم ميشوند:
گروه اول) روش هايي هستند كه هزينه اي نداشته باشند مثلا استفاده درست از وسايل و دستگاه ها و مراقبت و نگهداري از آن ها.
گروه دوم) روش هايي هستند كه هزينه دارند اما اين هزينه ها چندان زياد نيست (روش هاي كم هزينه) مانند تعمير و نگهداري وسايل، اندازه گيري ميزان مصرف انرژي در دستگاه هاي مختلف يك كارخانه و نظارت بر تغيير مصرف هر دستگاه، عايق كاري لوله ها و كانال ها، اجراي برنامه هاي آموزشي در خصوص روش هاي كاهش انرژي.
گروه سوم) روش هاي پر هزينه هستند. در اين روش ها بايد تغييرات اساسي جهت بهبود مصرف انرژي در دستگاه ها، تاسيسات و ساختمان ها بوجود آورد مثلا اگر كارخانه اي كهنه و قديمي باشد بايد در صورت نياز و امكان صرفه جويي انرژي، دستگاه هاي آن را با دستگاه هاي نو تعويض كرد يا دستگاه هاي تكميلي در جهت جلوگيري از اتلاف انرژي نصب نمود يا اگر ساختماني كهنه شده باشد بايد تمام تاسيسات گرمايش و سرمايش آن را تعويض كرد.

لينك دانلود

 


برچسب ها : اقتصاد, انرژي الكتريكي, برق, برنامه ريزي, تاسيسات, تعرفه بندي, توليد, تكنيك, دانلود پروژه, روشنايي, سرمايش, صرفه جويي, فرهنگ سازي, فريزر, كولر گازي, ماشين ظرفشويي, ماشين لباسشويي, مديريت, مديريت مصرف, مصرف, مصرف بهينه برق, مناطق گرمسير, نصب خازن, كارخانه, يخچال,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 6 خرداد 1396 ساعت 12:44 موضوع | تعداد بازديد : 235 | لينک ثابت


دانلود پروژه بررسي وضعيت جمع‌آوري و دفع زباله‌هاي شهري زابل و ارائه راهكارهاي مناس

تعداد صفحات:49
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
اهميت و ضرورت موضوع تحقيق
چارچوب نظري تحقيق
توليد مواد زائد جامد
ذخيره و جابجايي مواد زائد در محل توليد
جمع‌آوري مواد زائد جامد
روش جمع‌آوري خانه به خانه
روش انبار موقت
استفاده از روش هاي سنتي
استفاده از استقرار مخازن در معابر و خيابان ها
ضرورت وجود برنامه ذخيره موقت و ايستگاه هاي انتقال
بازيافت مواد زائد جامد
كمپوست مواد زائد جامد
كمپوست خام
كمپوست تازه
كمپوست كامل
كمپوست ويژه
روش سنتي
روش روباز
روش تكنيكي
مزاياي كمپوست‌ سازي
معايب كمپوست سازي
حمل و نقل مواد زائد جامد
دفع مواد زائد جامد
آبرفت هاي فلات قاره
روانه‌هاي بازالت
لس
شيست
مخروط افكنه‌ها و آبرفت هاي دره‌ساز
انتخاب محل دفن زباله
دفع مواد زائد جامد بيمارستاني
سيستم مديريت مواد زائد جامد شهري در ايران
موقعيت جغرافيائي منطقه مورد مطالعه
بيان مسأله، فرضيه‌ها و اهداف تحقيق
فرضيه‌هاي تحقيق
اهداف تحقيق
سابقه تحقيق در ايران
طرح‌هاي پژوهشي انجام شده در سطح شهرستان زابل
تشكيلات اداري و پرسنلي مواد زائد جامد شهر زابل
كلياتي در ارتباط با خصوصيات اكولوژيكي منطقه مورد مطالعه
منابع

فهرست اشكال و جداول:
عناصر موظف و رابطه آن ها در سيستم مديريت مواد زائد جامد شهري
بازيافت مواد معمولي و فوائد آن
بازيافت مواد مصنوعي و فوائد آن
مواد تشكيل دهنده كمپوست
تشكيلات سازماني شهرداري شهر زابل
تشكيلات مربوط به جمع‌آوري مواد زائد جامد شهري زابل

مقدمه:
اجتماعات انساني از ديرباز پس از مورد استفاده قرار دادن منابع مختلف طبيعي موجود بر روي كره زمين، قسمتهاي غيرقابل مصرف و زائد آن را دفع مي نمودند. اين موضوع مشكل حادي را براي آن ها و محيط‌شان ايجاد نميكرد. زيرا تعداد و توزيع انسان هاي موجود بر روي كره زمين به نسبت مساحت اين كره خاكي خيلي كم بود اما امروزه به دليل افزايش تعداد، توزيع جمعيت و به دنبال آن تحولات پديد آمده در ميزان و كيفيت مواد مصرفي، معضل توليد و دفع زايدات به نحوه بارزي گريبانگير حيات جوامع بشري به ويژه شهرها گرديده است. گرچه دفن بهداشتي مواد زائد جامد شهري، سال هاست كه مورد استفاده قرار گرفته است و در بسياري از نقاط دنيا توانسته است، بهداشت عمومي و سلامت جامعه را تامين كند ولي هنوز مورد قبول عامه مردم قرار نگرفته است. عناويني مانند، دفن و دفن بهداشتي و تلنبار زباله بارها به جاي يكديگر مورد استفاده قرار گرفته‌اند و هنوز هم خيلي از مردم فرق بين دفن، دفن بهداشتي و تلنبار كردن زباله را نميدانند. به عبارت ديگر در صورتيكه عمليات دفن مواد به صورت كاملاً استاندارد و براساس ضوابط صحيح و دقيق دفن بهداشتي صورت نگيرد مشكلات بهداشتي و زيست محيطي زيادي به وجود خواهد آمد. فقط يك محل دفن بهداشتي كه در محل مناسبي قرار گرفته و از طراحي خوبي برخوردار باشد و نيز عمليات آن كاملاً صحيح و دقيق انجام پذيرد ميتواند جواب گوي استانداردهاي بهداشت عمومي و سلامت بوده، از شرايط لازم براي جلوگيري از آلودگي آب و خاك و هوا برخوردار باشد كه در اين جا بحث مديريت دفع مواد زائد جامد شهري مطرح ميگردد.
مواد زائد جامد شهري شامل تمام مواد زائد حاصل از فعاليت‌هايي است كه در شهر انجام ميگيرد. اين مواد هم از نظر منبع توليد و هم از نظر خواص فيزيكي و شيميايي تنوع بسيار زيادي دربر دارد. در يك شهر، بخش‌هاي مختلفي در فعاليت هستند و هر بخش نيز در توليد مواد زائد شهري نقش دارد. بخش‌هاي خانگي، تجاري، حمل و نقل، صنعتي، درماني، بهداشتي و خدمات، هركدام مواد زائدي با خصوصيات ويژه‌اي توليد ميكنند. به همين دليل هم، مواد زائد جامد شهري داراي طيف وسيعي است. از نظر حجم نيز از ذرات ريز گرد و غبار گرفته تا وسائل اسقاطي، مثل بدنه اتومبيل، يخچال و ميز و صندلي، در اين زائدات وجود دارند از نظر خطرناك بودن نيز، شامل مواد زائد غيرقابل فسادپذير است و هم مواد زائد كاملاً خطرناك، مثل مواد زائد بيمارستاني را در بر ميگيرد، از نظر فيزيكي و حجم ظاهري نيز طيف كاملاً ناهمگوني از زائدات در يك شهر بروز ميكند. كميت مواد زائد جامد شهري نيز ناهمگوني زيادي را شامل ميشود.
عوامل اقتصادي، بافت شهري، كاربري هاي زمين، عوامل فرهنگي، تراكم در واحد سطح، فصول سال و عادات اجتماعي در كيفيت و كميت مواد زائد جامد شهري موثر هستند. به عبارت ديگر، فاكتورهاي زيادي در امر توليد مواد زائد شهري تاثير دارند. به همين دليل هم طراحي سيستم مديريت مواد زائد جامد شهري از حساسيت و ويژگي هاي خاصي برخوردار است. براي يك طراحي موفق به اطلاعات و داده‌هاي اساسي از كليه فاكتورهاي موثر در سيستم مديريت مواد زائد جامد شهري نياز هست. اين اطلاعات و داده‌ها را يا ميتوان از طريق سازمان ها و ارگان هاي زيربط و درگير با مديريت مواد زائد جامد شهري بدست آورد و يا از طريق انجام پروژه‌هاي مشخص، اين اطلاعات و داده‌ها را توليد كرد.

لينك دانلود


برچسب ها : آبرفت, ارگان, اطلاعات, اكولوژيكي, بدنه اتومبيل, بهداشت, بهينه سازي, تحقيق, حمل و نقل, خيابان, داده , دانلود پروژه, زباله هاي شهري, سازمان, شهرداري, شيست, صندلي, طراحي سيستم مديريت, عادات اجتماعي, فاكتور, فيزيك, كميت, كمپوست, كيفيت, معابر, ميز, يخچال,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 10:33 موضوع | تعداد بازديد : 193 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد