تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه گنبد در معماری ایران

آپلود عکس , آپلود دائمی عکس

تعداد صفحات:61

نوع فایل:word

فهرست مطالب:

پیشگفتار

گنبد در معماری ایران

تعریف هندسی گنبد

چپیره

ترمبه، سرمبه، سلمبه

فیلپوش

ترمبه پتگونه یا پتکانه

طاق بندی یا طاق بست

کاربندی یا کاربست

طرز چیدن مصالح گنبد

نتیجه گیری

منابع و ماخذ

تصاویر

پیشگفتار :

تاریخ چند هزار ساله معماری ایران آن گونه که شایسته است مورد مطالعه قرار نگرفته است . هرچند افراد زیادی زندگی خود را وقف شناخت این معماری نموده اند اما متاسفانه نتایج تحقیقات شان بصورت مدون در اختیار دیگران قرار نگرفته از این رو در پی مکتوب کردن اطلاعاتی درباره گنبدهای مساجد و شیوه های گنبد زنی به مشکلات عدیده ای بر می خوریم، از جمله عدم وجود منابع معتبر و سایت های علمی و مقاله های پژوهشی در این زمینه و عدم وجود امکانات کتابخانه ای.

افراد آگاه و قابل اعتماد که در این زمینه اطلاعات کاملی داشته باشند در دسترس نیستند .

بنا بر این مشکلات و امکانات کم اینجانب مطلبی را فراهم نموده ام که امیدوارم در باب معماری گنبد قابل ملاحظه باشد .

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, گنبد, معماری, ایران, ترمبه, سرمبه, سلمبه, پتکانه, طاق بندی, مصالح, کتابخانه, ,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 31 تير 1394 ساعت 15:10 موضوع | تعداد بازديد : 211 | لينک ثابت


دانلود پروژه طراحی گنبد کامپوزیتی برای مساجد با توجه به معماری ایرانی – اسلامی

تعداد صفحات:94
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فرآیند برنامه‌ریزی و سیاست های طرح
تعیین استراتژی و اهداف کلان پروژه
روش های پژوهش و تفسیر مشکل
بررسی نیازهای قشراستفاده گر
تعیین هویت و موقعیت استفاده گر
تعیین قدرت اقتصادی
بررسی نیازها در تولید و محصول
تاریخچه محصول
روش ساخت و امکانات تکنولوژی
پیشینه ساخت
تعریف هندسی گنبد
گوشه سازی = گوشه بندی
ترمبه = سرمبه = سلمبه
فیلپوش
ترمیم پتگین = پتکین Patking
ترمبه پتکانه
شکنج = چین و چروک
طاق بندی یا طاق بست
کاربندی یا کاربست
دو پوسته کاملاً به هم پیوسته
گنبدهای دو پوسته میان تهی
گنبدهای دو پوسته کاملاً از هم گسسته یا گسیخته
آهیانه
انواع پوسته های آهیانه
پوسته خاکی
پوشش چیله- چیلو – سیلو
پوشش بستو (بستو – کوزه)
پوشش سبوئی
طرز چیدن مصالح گنبد
گرد چین Gerd-chin
رگچین Rag-chin
ترکین Tarkin
طرز ساختن گنبد
طرز ساختن گنبدهای ترکین
روش های ساخت
تعریف کامپوزیت و مختصری در مورد آن
تعریف کامپوزیت
تقسیم بندی مواد کامپوزیت
نقاط قوت کامپوزیت ها
مهمترین موارد کاربرد کامپوزیت
مصرف سرانه مواد کامپوزیتی در کشور
روش های تولید کامپوزیت
روش لایه گذاری دستی
روش قالب گیری فشاری
روش دستگاه خلاء (وکیوم)
مواد مصرفی
آشنایی با برخی از مهمترین الیاف و کامپوزیت ها
الیاف کربن
الیاف آرامید
کامپوزیت FRP
تعمیر و نگهداری
تعمیر و تقویت خارجی سازه ها
ساخت سازه های تمام کامپوزیت
تعمیر و تقویت داخلی سازه ها
بررسی عوامل و نیازهای محیط زیست
بررسی شرایط اقلیمی محیط
بررسی شرایط فرهنگی
فضا
شکل
نور
رنگ
بررسی عوامل و نیازهای حاکم بر بازار
تعیین نیازهای ارگونومیکی
نیازهای ارگونومیکی نمازگزاران
نیازهای ارگونومیکی کارگران و نصابان گنبد
فهرست منابع و مأخذ

مقدمه:
در طول تاریخ – تمدن های سنتی به چادر، مقبره و محراب به عنوان سمبومی از عالم کائنات مینگریستند ایده «خانه کیهانی» از ارتباط دادن ساختمان ها با آسمان ها توسعه یافت. از آن جا که شکل کرومی معنایی ژرف برای انسان سنتی داشت. طبیعی بود که این معنا را ازشکل مشابه دیگری منتقل کند. اصطلاحات «چادر کیهانی» «چتر الهی» «بیضعه کیهانی» و «جام آسمانی» نشانگر عقاید سنتی و معانی باطنی درباره گنبد هستند.
در فرهنگ اسلامی گنبد دارای تجلی زنده‌ای از جهان شناسی اسلامی است. به وسیله معانی سمبرلیکی مفاهیم مرکز، دایره و کره نهفته در گنبد به تمامیت به واقعیت میپیوندند. یک ارتباط اساسی در این مورد که تأکید زیادی روی آن است. ایده روح میباشد که همزمان همه موجودات را فرا میگیرد، همان گونه که گنبد فضای محدود به خود را در بردارد و طاق آسمان که همه آفرینش را احاطه میکند. عبور این «روح» از نوک گنبد سمبول و حرکت است. این عبور را میتوان به طرف پایین و دارای انبساط به سمت کثرت یا به طرف بالا و دارای انقباض به سمت وحدت دانست.
گنبد یک شکل از صورت زنده است. ایده‌ای است که در امکانات مادی تجلی میکند. در پیشینه صحرانشینی، گنبد شبیه به ساختمان های گنبدی است که از اسکلت ها گرد چوبی ساخته میشدند و روی آن ها با پارچه یا پوست پوشیده میشد. پس از گسترش گنبدهای چربی به توسط انسان های شهرنشین – معماری آجر و سنگ به عنوان ادامه آن آغاز شد و شکل های قابل احترامی با مواد و مصالح دائمی و سنگین ساخته شد. مهارت و استادی معماران باعث سبک تر شدن وزن گنبد شد. زیرا معیار بارز زیبایی در گنبد همان سبکی آشکار آن ها بود، چه از نظر مواد سازنده آن و چه از نظر دیدگاه چشم. زیرا تقلید «سنگین» تنها هنگامی کامل میشود که با سبکی ازلی «چادر کیهانی» که از آن منشأ میگیرد، همساز شود.
الگوها و رنگ ها، هم داخلی و هم خارجی میتواند در این سبکی نقشی داشته باشند. چرخ های کیهانی یا مندل ها، مانند شکوفه‌های ایجاد شده به توسط هندسه دایره روی سطوح گنبدی نمایان میشود. رنگ ها، ملایم و آرام – تصور عقل را ایجاد کرده و به شور و هیجان نفس اشارت دارند. این رنگ های سفید، سبز، آبی – فیروزه‌ای. طلایی یا حاصل آجر کاری و گچبری یا ترکیبی از آن ها هستند. گنبد در همه تجلیاتش محل «عرش الهی» پذیرای عقل و آزاد از زمان در شکل است.
پیامبر اکرم (ص) در معراج خود، گنبد بسیار بزرگی از مروارید مفید را تشریع میکنند که روی چهار ستون کناری قرار داشت و روی آن ها چهار قسمت «بسم الله الرحمن الرحیم » نوشته شده بود و از آن چهار چشمه آب، شیر، عسل و شراب جاری بود. این تمثیل مدل روحانی هر بنای گنبدی را توضیح میدهد. مروارید سفید سمبل «الروح» است که گنبد آن همه خلقت را احاطه میکند. روح کلی که قبل از دیگر مخلوقات خلق شده است. عرش الهی نیز که همه چیز در برمیگیرد (العرش المحیط) سمبول عرش، فضای نامرئی فراسوی آسمان پرستاره است. از دیدگاه جسمانی، که برای انسان طبیعی است ستارگان در کره‌های متحدالمرکز حول زمین حرکت میکنند و به وسیله فضای بی انتها احاطه شده‌اند و خود این فضا به توسط روح کلی که به عنوان «محل» متافیزیکی ادراک و معرفت در نظر گرفته میشود، در بر گرفته میشود.
مقطع یک گنبد شبیه به تیر (نیزه) و کمان «محمد» (ص) (کلمه) تیر «حقیقت محمدی» (روح) و نشانه و هدف آن «روح کلی» (الروح) است. پرواز این تیر روحانی پرواز و خروج از تاریکی به سوی «نور مطلق» میباشد. گنبد نشانه خدا شدن «کلمه» انسان است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, معماری, گنبد, طراحی, مسجد, گوشه سازی, ترمبه, سرمبه, سلمبه, پتکین, طاق, کاربندی, آهیانه, پوسته خاکی, گرد چین, مصالح,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 18 مرداد 1394 ساعت 16:23 موضوع | تعداد بازديد : 223 | لينک ثابت


دانلود پروژه کاخ آشور اشکانیان

تعداد صفحات:70
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
اشکانیان
ارشک شاه و سلسله اشکانیان
سقوط اشکانیان
حدود و متصرفات ایران در زمتن اشکانیان
مذهب اشکانی
خط و زبان در دوره اشکانی
پادشاهانی بدون دین واحد و رسمی
هنر در جامعه اشکانی
دوران آشور قدیم
معماری
مهرهای استوانه ای
دوران آشور میانی
هنر هوری ـ میتانی و ارتباط آن با هنر آشور میانه
معماری
هنرها
سبک شاخص آشوری: بیداری آشوری ها
معماری
مهرهای استوانه ای
دوران آشور جدید: عصر امپراطوری
قرن نهم ق.م: از آشور ناصرپال دوم تا شلمانزر سوم
امپراطوری آشور
تیگلات پیله‌سر سوم
شلمانزر پنجم
هنر آشوری
هنر آشور قدیم
هنور هوری ـ میتای و آشور میانه
اوج شکوفایی هنر آشور میانه در قرن 13 ق.م
هنر دوره آشور بانیال
منابع

اشکانیان:
در شما خاوری ایران که اینک کشورهای آسیای میانه قرار دارند، قومی دیگری به نام پارتیان معماری کاملاً متفاوتی را تکوین بخشید. پارتیان با حرکت به سوی باختر، مقدار زیادی از قلمرو سلوکیان را تسخیر کردند، ولی برای مدتی هر دو شاهنشاهی وجود داشت. معماری پارتیان، با ترکیب عناصر یونانی و ایرانی شیوه جدید و بی نظیری را در معماری به وجود آورد و با تجدید حیات مجدد به ویژگیهای نمادی طرح ایرانی پرداخت.
دو ارکان مهم پارتیان در زمینه معماری، یکی دستیابی به گنبد روی گوشواره و دیگری، تکوین ایوان طاقدار است که هر دو رشد معماری ایرانی در دوره‌های واپسین، نقش حیاتی داشت. متاسفانه از این آثار، چندان چیزی سالم باقی نمانده و اغلب بناهای قابل مطالعه، در بیرون از خاک اصلی ایران واقع است، یعنی در بین‌النهرین و قسمت شمال شرقی. این امر، سرعت گسترش نیروی پارتیان را در سراسر فلات ایران نشان میدهد. با این که، هنر پارتی در حدود سال 250 ق.م شناخته شده است، با این همه در واقع از زمان پادشاهی مهرداد دوم از سلسله اشکانی در سال 123 ق.م معلومات ما درباره معماری گسترده پارتی شکل میگیرد. از ویرانه‌های کاخ بزرگ مربوط به سده دوم میلادی در الحضر (عرق کنونی)، اگر هم نخستین نوآوریهای پارتی را نتوان دید، ولی آن قدر رد پا و نشانه هست که بتوانیم استعدادهای پارتی را بازشناسیم.
کاخ آشور، که یکی از بناهای اشکانی مربوط به قرن اول میلادی است، با اضافاتی از قرن سوم، بازهم نقشه جالب‌ تری را دست کم از لحاظ پیشرفت‌های بعدی ایرانیان، ارائه میدهد. در آن نخستین نمونه چهار ایوان را میبینیم که به یک حیاط چهارگوش مرکزی مشرف است. این طرح با تغییرات اندکی، همان نقشه چهار ایوان است که شالوده مسجدها، مدرسه‌ها و کاروانسراهای ایرانی را در قرون بعد تشکیل میدهد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, معماری, کاخ آشور, اشکانیان, سلسله, مذهب, خط, زبان, آشور میانه, عصر امپراطوری, قرن, بانیال, پارتیان, گوشواره, طاق, بین النهرین, فلات ایران, ایوان, شالوده, مسجد, مدرسه, کاروان,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در جمعه 15 آبان 1394 ساعت 16:20 موضوع | تعداد بازديد : 209 | لينک ثابت


دانلود پروژه آشنایی با پنجره های ارسی

تعداد صفحات:16
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف گره چینی
چوب های مرغوب مورد استفاده در ارسی
وسایل و ابزار گره چینی
پنجره های ارسی در معماری ایران
ارسی رقص نور با ساز چوب و شیشه
ویژگی های پنجره های گره چینی شده و ارسی
پیشینه هنر گره چینی در آثار معماری ایران
گره چینی در کاشی
اجرای کار

مقدمه:
بی شک بسیاری از بینندگان، حتی کسانی که در زمینه معماری سنتی فعالیت دارند. هنگامی که در برابر عظمت و شکو گنبدها، طاق ها، کاربندی ها و نگاره ها که در نهایت دقت و ظرافت بناها را آذین بسته اند، قرار میگیرند از خود می پرسند : آیا هنرمند معمار بر اساس ذوق و تجربه به چنین طاق ها و گنبدهایی را بر پا داشته اند، یا کسانی به یاری آن ها برخاسته اند؟
در گذشه آموختن هنر و پیشه، سینه به سینه، از ستاد به شاگرد، یا از پدر به پسر بوده است. استادان هر فن برای حفظ راز و رمز پیشه و هنر خود آموزش را در محدوده خانواده یا صنف خود که در نهایتا پیوند های خویشاوندی همراه میشد. مجاز میدانسته و به ندرت دانسته های خود را مکتوب کرده اند، این احتمال نیز هست که توان چنین کاری را نداشته و یا لزوما نوشتن را احساس نمی کرده اند. البته گاهی نیز اعضای خانواده علاقه ای به ادامه شغل پدر نداشته، به همین سبب رمز و راز برخی از فنون هنری و اصطلاحات به تریج از میان رفته است همچو ارسی.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آموزش, استاد, بنا, دانلود, شاگرد, شیشه, طاق, معمار, معماری, معماری سنتی, نگاره, هنر, هنرمند, پروژه, پنجره های ارسی, چوب, چوب مرغوب, کاشی, گره چینی, گنبد,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 18:13 موضوع | تعداد بازديد : 223 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه جاذبه های توریستی و تاثیر گردشگری بر کرمانشاه

تعداد صفحات:114
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
پیشگفتار
فصل 1 – طرح پژوهش
بیان مسئله
بیان عنوان پایان نامه
نیازها و ارزش های پژوهش
پرسش های پژوهش
فرضیه های پژوهش
روش های پژوهش
تنگناهای پژوهش
محدوده مورد بررسی پژوهش
فصل 2 – چهارچوب نظری پژوهش
بیان واژه های و مفاهیم جهانگردی و گردشگری
سیمای جهانگردی
پیشینه تاریخی توریسم (جهانگردی)
سده های نخستین
سده های میانه
سده های نو
ارزش جهانگردی
آینده جهانگردی
کانون ها و جاذبه های جهانگردی
اجزای ترکیبی جهانگردی
ویژگی جاذبه های جهانگردی
جاذبه های دست ساخت انسان
جاذبه های طبیعی
فرم های گوناگون جهانگردی
آب و هواشناسی و جهانگردی
پیامد اقتصادی جهانگردی
امکانات اقامتی و رفاهی جهانگردی
انواع امکانات اقامتی در اروپا
تبلیغات و بازاریابی در جهانگردی
ویژگی های بازاریابی در جهانگردی
شیوه های بازاریابی
پیامدهای درآمدی و پیشه زای جهانگردی و ایران گردی
آمار در جهانگردی
هدف از آمارگیری در جهانگردی
گوناگونی آمار در جهانگردی
روشهای بزرگ آمارگیری
تنگناها و سختی های آمارگیری
آمار جهانگردی بومی
آمار جهانگردی بین المللی
فصل 3 – گردشگری در ایران
پیشگفتار
پیشینه گردشگری در ایران
وضعیت جهانگردی در ایران
جاذبه های جهانگردی ایران
رویارویی صنعت توریسم و صنایع دستی و پیامدهای آن در ایران
سهم ایران در بازار جهانگردی
ناهمواریها و تنگناهای جهانگردی در ایران
پیشنهادهایی برای بالا بردن صنعت جهانگردی و ایرانگردی
فصل 4 – توان های گردشگری شهر کرمانشاه
پیشینه تاریخی استان کرمانشاه
جغرافیای تاریخی و فرهنگی کرمانشاه
چگونگی پیدایش نام کرمانشاه
زبان و گویش اهالی کرمانشاه
نژاد و ویژگی های کلی کرمانشاه
آثار تاریخی و فرهنگی کرمانشاه
طاق بستان
تکیه معاون الملک
مجموعه بازار
حمام ها
مسجدها و آرامگاه ها
تکیه بیگلربیگی
کلیساها
خانه های تاریخی
موزه ها
پارک ها
سراب نیلوفر
دیگر یادگارها و جاهای دیدنی
فصل 5 – تجزیه و تحلیل
پیش گفتار
بررسی میزان ورود گردشگران خارجی و پیامد آن در اشتغال زایی
بررسی درآمد ارزی تخمینی حاصل از گردشگری و زیرساخت های وابسته به آن
فصل 6 – نتیجه گیری و پیشنهاد
پیشگفتار
نتیجه گیری
پیشنهادها
منابع

فهرست نقشه ها:
طبقه بندی کشورها براساس مناطق و گروه بندی سازمان ملل
نقشه کشور به تفکیک 30 استان
نقشه تقسیمات کشوری به تفکیک استان ها
تقسیمات کشوری استان کرمانشاه
تقسیمات کشوری شهرستان کرمانشاه
نقشه راه های استان کرمانشاه

فهرست جدول ها:
اشتغال در صنعت جهانگردی کشورهای برگزیده شده سال 1988
افراد پیشه ور در بخش جهانگردی در سال 1970
آمار ورود جهانگردان به ایران ( 1372- 1350) مرکز آمار سازمان اطلاعات و مدیریت
شاخص های جمعیتی و ورودی جهانگردی کشور در سالهای 55 ، 65، 75، 85
شاخص های جمعیتی و ورودی جهانگردی استان و شهر کرمانشاه در سال های 55، 65، 75، 85
آمار بازدید کنندگان داخلی در سال 85 از کرمانشاه
آمار بازدیدکنندگان خارجی در سال 85 از کرمانشاه
آمار ورود جهانگردان به ایران از سال 1378 تا 1383
آمار ورود گردشگران خارجی به استان کرمانشاه از 78 تا 83
تخمین درآمد ارزی حاصل از ورود جهانگردان به ایران سال (1378 – 1348)
لیست مکانهای اقامتی (هتل ها و مهمانسراها) شهرستان کرمانشاه 1384

چکیده:
جهانگردی یکی از بزرگ ترین فعالیت های انسان امروزی است که میتواند تغییراتی بزرگ در سیمای زمین، فرهنگ، سیاست، اقتصاد و روش زندگی انسان ها پدید آورد. اهمیت گردش و جهانگردی در فرهنگ ها و تفاهیم بین المللی سبب شده است که مجمع عمومی سازمان متحتد، روز 29 سپتامبر (5 مهرماه) هر سال را روز جهانی جهانگردی اعلام کند.
صنعت گردشگری در ایران آن چنان که باید، جایگاه واقعی خود را نیافته است. کشوری که در آمار سازمان جهانی جهانگردی از نظر توان های توریستی در رده دهم دنیا میباشد، اما از نظر تعداد ورودی گردشگران و درآمد بدست آمده از این صنعت در رده هفتاد و پنجم و به گفته ای هشتادو پنجم دنیا قرار دارد. اگر در سطح ملی نیز بخواهیم سنجشی داشته باشیم استان کرمانشاه پس از استان فارس از نظر توان های گردشگری در جایگاه دوم کشور قرار دارد، اما در جذب گردشگر و جهانگرد آماری که نشان دهنده شمار گردشگران وارد شده به این استان است درجایگاهی بسیار پایین تر از این قراردارد. در این پژوهش تلاش بر این بوده است، که با شناسایی توان ها و ضعف های موجود، راهکارهایی برای برطرف نمودن این ضعف ها و توانمند نمودن این صنعت با ارزش ارائه شود.
در پژوهش حاضر، فصل دوم، درباره تاریخچه صنعت جهانگردی (توریسم) و ارزش و جایگاه آن و در جهان و روندی که این صنعت در آینده پیش میگیرد بحث شده است. از تاثیرات این صنعت در رونق اقتصادی و اشتغال زایی در سطح جامعه و همچنین از اجزای ترکیبی و وابسته به این صنعت و تاثیرات منفی این صنعت سخن به میان آمده است. انواع جاذبه های جهانگردی و شیوه های بازاریابی، چگونگی آمارگیری از جهان گردان و برآورد ارزیابی بدست آمده از این صنعت از موضوعات مورد بحث این فصل می باشد، فصل سوم، پیشینه و جایگاه جهانگردی و همچنین انواع جاذبه های گردشگری، مشکلات و تنگناهای این صنعت در ایران را مورد بررسی قرار داده است.
فصل چهارم، که موضوع اصلی پژوهش می باشد، درباره توان های گردشگری کرمانشاه می باشد. در این فصل تاریخچه این سرزمین و جاذبه های تاریخی و فرهنگی، باستانی و طبیعی آن بررسی شده است. فصل پنجم، تجزیه و تحلیلی از فصل های گذشته میباشد، با توجه به آمارهای بدست آمده چگونگی نقش جهانگردی در اشتغال زایی از این صنعت گران بها و شمار گردشگران در سال های گذشته و حال بررسی شده است. نقاط توان و ضعف کشور و کرمانشاه نیز شناسایی و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
فصل ششم، نتیجه گیری از پژوهش و در پایان پیشنهادهایی برای رونق این صنعت بسیار با ارزش و کم دردسر در سطح استان و شهر کرمانشاه ارائه شده است. امید است که در آینده با بهبود این صنعت رو برو شویم.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آب و هوا, آرامگاه, آمار, آمارگیری, بازار, تاریخ, توریسم, تکیه بیگلربیگی, جاذبه های توریستی, جاذبه های طبیعی, جغرافیا, حمام, خانه های تاریخی, دانلود, درآمد ارزی, روز جهانی جهانگردی, زبان, سازمان ملل, سراب نیلوفر, صنایع دستی, صنعت جهانگردی, طاق بستان, مرکز آمار سازمان اطلاعات و مدیریت, مسجد, مشکلات, مهمانسرا, موزه, هتل, پارک, پایان نامه, کرمانشاه, کلیسا, گردشگران خارجی, گردشگری, گردشگری در ایران, گویش,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 18:17 موضوع | تعداد بازديد : 252 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد