تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه بررسی علل افسردگی در زنان 65-25 سال

تعداد صفحات:32
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
ضرورت تحقیق
تعریف مساله
انواع افسردگی
بررسی علل افسردگی
درمان افسردگی
تاثیرات افسردگی
تبعیض ها
زنان و فعالیت بدنی
افسردگی و تغذیه
پیشینه تحقیق
روشهای جمع آوری اطلاعات
جامعه و نمونه آماری و روش نمونه گیری
نتیجه گیری
پیشنهادات
فهرست منابع

چکیده:
افسردگى هر چند که از شایع ترین اختلالات روانى انسان است، با این حال شاید بیش از هر اختلال روانى دیگر ناشناخته مانده یا در تشخیص آن اشتباه میشود. یکى از علل پنهان ماندن و عدم تشخیص افسردگى، در آمیختن آن با غمگینى معمولى است. در زندگى هر کس موقعیت هایی پیش می آید که خواه ناخواه او را غمگین میسازد، اما این حالت با آشفتگى واقعى روانی و تقلیل بینش معنوى شخص همراه نیست. برعکس، افسردگى حالتی است که بر کیفیت خلق شخص تاثیر عمیق گذاشته و نحوه ادراک او را از خویش و از محیطش دگرگون میسازد.
این بیمارى اختصاص به یک طبقه معین اجتماع یا کشور به خصوصى ندارد. علائم زجر دهنده آن را در میان مردم از ثروتمند و فقیر گرفته تا دانشمند و بی سواد و شاه و گدا، زن و مرد و در هر گوشه‏اى از عالم می توان یافت.

مقدمه:
افسردگی چیست و به چه صورت در زنان و دختران نمود پیدا میکند؟
افسردگی یک اختلال عاطفی است که در بعد عواطف فرد اختلال ایجاد میکند. افسردگی میتواند هم دلایل بیرونی و محیطی و هم علل ژنی و درونی داشته باشد. به لحاظ ژنی هورمون ها تغییراتی در بدن ایجاد میکند.
ما در زبان روزمره، از کلمه افسردگی جهت توصیف ترکیبی از احساسات غمگینی، ناکامی، نا امیدی، و شاید رخوت و بی حالی استفاده کنیم اما زمانی که در می یابیم پزشکان، روانپزشکان و روانشناسان بالینی این کلمه را به شیوه ای متفاوت به کار میبرند، سردرگم میشویم. ازدید آنان، افسردگی یا بیماری افسردگی، حالتی است که به درمان ویژه نیاز دارد. به علت این درهم شدن واژه ها افراد عادی و درمانگرانی که بیماری افسردگی مبتلا نشده اند، احتمالا همدردی و مساعدتی کمتر از آن چه جدی بودن موضوع افسردگی میطلبند، از خود ظاهر میسازند. آنان ممکن است چنین تصور کنند که افراد افسرده تن پرور، خودخواه، یا اهل تمارضند و آنان را با چنین عباراتی نصیحت میکنند : ( سعی کن خودت را جمع و جور کنی ) یا ( خودت را از این حالت خارج کن، به آن بدی هم که فکر میکنی نیست )
افراد مبتلا به خوبی این مسئله را احساس میکنند که دوستان، همکاران و خانواده های آن ها نمیتوانند مشکل آن ها را درک کنند و با آنان همدلی نشان دهند و با نگرانی از این که دیگران آن ها را بعنوان فردی متمارض تلقی کنند، ناراحتی شان را دو چندان میسازد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, افسردگی, روانشناسی, زنان, درمان, تغذیه, نمونه آماری, نمونه گیری, اختلالات, روان, آشفتگی, تقلیل, اجتماع, اختلال عاطفی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در جمعه 15 آبان 1394 ساعت 16:25 موضوع | تعداد بازديد : 252 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه مقایسه خود پنداره نوجوان بزهکار با نوجوانان غیر بزهکار

تعداد صفحات:104
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول – طرح تحقیق
مقدمه
انگیزه تحقیق
فایده و اهمیت تحقیق
اهداف تحقیق
بیان مسئله
موضوع تحقیق
فرضیه تحقیق
تعریف عملیاتی تحقیق
فصل دوم – ادبیات (پیشینه تحقیق)
تاریخچه ای از روانشناسی نوجوانی
تعاریف نوجوانی
دنیای تازه افکار نوجوانی
بزهکاری
تعریف بزهکاری
طبقه بندی بزه
دیدگاه کلاسیک
نظریه یادگیری اجتماعی
نظریه ناکامی یا فرصت های نابرابر
تفاوت بزهکاری و مجرم
عوامل خانوادگی
عوامل موجود در مدرسه
عدالت برای نوجوانان
نظریه آنزیک در مورد تأثیر شخصیت در بزهکاری
جمع بندی و نتیجه گیری
پیشینه تحقیق
پژوهش های معاصر
راههای پیشگیری
نظریه فلاسفه یونان
عزت نفس
ابعاد عزت نفس
مفهوم خود
ابعاد خویشتن
عوامل موثر بر سطح خود پنداری
فصل سوم – روش اجرای تحقیق
تعریف جامعه آماری
نمونه آماری و شیوه نمونه گیری
نوع و روش تحقیق
ابزارهای اندازه گیری متغیرهای تحقیق
شیوه نمره گذاری گزینه ها
روش آماری تحقیق
فصل چهارم – بیان و تحلیل داده ها
تجزیه و تحلیل آماری
توصیف داده ها
نمودار شماره 1
جدول شماره 3
نمودار شماره 2
تحلیل داده ها
فصل پنجم – خلاصه بحث و نتیجه گیری
محدودیتهای تحقیق
پیشنهادات تحقیق
منابع
ضمائم
آزمون خود پنداره بک
شیوه نمره گذاری گزینه های تست بک

مقدمه:
از زمانی که انسان پا به عرصه وجود گذاشت، تنوع در رفتار، افکار، احساسات و نگرش های او چیزی بود که همواره جلب توجه کرده است. تنوع در ویژگیهای شخصیتی موجب گردیده است که هر یک از افراد بشر شخصیت منحصر به فردی داشته باشند حتی در بین دوقلوهای همزاد که ظاهرا شبیه به هم هستند، این تفاوت و افتراق در ویژگی های شخصیتی آن ها کاملاً آشکار است از آن جایی که دوران نوجوانی یکی از مهم ترین مراحل زندگی بشری است با این وجود، مرحله ای پر کشمکش و گاه دشواری در زندگی است چرا چنین است؟ اولین و آشکار ترین پاسخ این است که نوجوانی و به خصوص سال های اول نوجوانی قبل از هر چیز، دوران تغییرات جسمانی، روانی و شناختی و نیز تغییر در الزامات اجتماعی است این ناعادلانه است که درست زمانی که نوجوان با سرعت بی سابقه ای بلوغ جسمانی را میگذراند، اجتماع از او میخواهد در مستقل باشد، روابطش را با همسالان و بزرگسالان تغییر دهد و سازگاری جنسی و آمادگی شغلی داشته باشد. نوجوان علاوه بر کنار آمدن با همه این تغییرات رشدی باید بکوشند تا هویتی برای خود کسب کنند. پاسخی برای این سوال بیابند که من کیستم؟
مردم غالباً در دوران های تغییرات اجتماعی، شناختی دچار اختلالات روانی و فیزیولوژیکی میشوند که موقتاً تعادل آنان را بر هم میزند. دوران اولیه نوجوانی زمانی برای تغییر سریع و نیز اختلالات روانی و روانی – فیزیولوژیکی است که این تغییرات و اختلالات در تعدادی از نوجوانان به درجات مختلفی بروز میکند. این اختلالات ممکن است برای گروهی از نوجوانان نسبتاً کم یا گذرا باشد، در مورد بعضی دیگر ممکن است شدید و درمان آن مشکل باشد و از جمله اضطراب و افسردگی و … و یا داشتن شخصیت ضد اجتماعی و بزهکاری و اعمالی مانند دزدی، حمله شدید، تجاوز، آدمکشی یا استفاده از مواد مخدر و یا نقض مقررات رفت و آمد در اماکن یا اوقات خاص، فرار از مدرسه، تکرار جرم، را پیش از سن مشخصه و یا صفات منقوش در شخصیت وی میباشد.
از رفتارهای سطحی شخصی و عادات مصلحتی او گرفته تا عمیق ترین و درونی ترین ارزش هایی که جهت او در زندگی را مشخص میکند.
پس باید دانست چه عواملی باعث میشوند که نوجوانان در آن مرحله بحرانی اعمالی را به طور عمد یا غیر عمد مرتکب شوند. از جمله بزهکاری که پاشیده شدن نظام خانواده، فقر مالی، عدم نظارت صحیح بر رفتارهای نوجوانان، نداشتن وسایل تفریح سالم، پرخاشجویی یکی از والدین و عدم تحمل رفتار آن ها به وسیله نوجوانان عواملی هستند که دختران و پسران را به فرار از خانواده، شرکت در باند نوجوانان بزهکار، پناه بردن به اعتیاد، دزدی و یا فحشا وا میدارند.

انگیزه تحقیق :
از آن جایی که مطالعات اجتماعی نشان میدهد که بیش ترین بزهکاران آسیب دیدگان بهنجار یک جامعه نابهنجارند یعنی افرادی که از نظر روانی، طبیعی و بهنجارند ولی به علت شرایط جامعه نابهنجار دست به بزهکاری میزنند و نیز جمعیت کثیری از افراد کشورمان را نوجوان تشکیل میدهند که آینده سازان جامعه محسوب میگردند.
بنابراین رسیدگی به امور و مسائل آن باید از اولویت خاصی برخوردار باشد. با توجه به این که عده کثیری از نوجوانان جامعه که در آینده نه چندان دور باید از نیروی آن ها جهت سازندگی کشور استفاده شود تحت عنوان افراد مجرم و بزهکار در کانون های اصلاح و تربیت بسر میبرند. بنابراین مطالب فوق محقق را بر آن داشت تا بررسی و مقایسه بین ویژگیهای شخصیتی نوجوانان بزهکار پسر با نوجوانان عادی انجام دهد تا با شناسایی بهتر ویژگیهای شخصیتی این گروه بتوان خدمات راهنمایی مشاوره ای بیشتر و مطلوب تری به آنان ارائه داد و این قشر آسیب پذیر را با ذکر علل و عوامل بزهکاری یاری نمود.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود پایان نامه, خود پنداره, نوجوان بزهکار, روانشناسی, دیدگاه کلاسیک, اجتماع, نظریه ناکامی, مجرم, بزهکاری, عزت نفس, فلاسفه یونان, خود پنداری, افکار, رفتار, احساسات, نگرش, فیزیولوژیکی, اختلالات روانی, نظام خانواده, فقر مالی, اعتیاد, دزدی, مشاوره,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 14:52 موضوع | تعداد بازديد : 243 | لينک ثابت


دانلود پروژه عوامل بروز جرایم جنسی به عنف و راههای پیشگیری از آن

تعداد صفحات:32
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
عوامل بروز جرایم جنسی به عنف و راه های پیشگیری از آن
بخش اول : عوامل بروز جرایم جنسی به عنف
گفتار اول : عوامل شخصی (مستقیم)
اختلالات روانی و شخصیتی
اختلالات جنسی
اختلال عملکرد جنسی
اختلالات رفتاری جنسی (پارافیلیا)
گفتار دوم : عوامل اجتماعی و فرهنگی (غیر مستقیم)
ناهنجاری های اخلاقی و ضعف تقلیدات دینی در جامعه
الکل
نقش رسانه‌ها
مشکلات اقتصادی و فقر
خانواده
بخش دوم : راه های پیشگیری از بزهکاری و بزه‌دیدگی جرایم جنسی
گفتار اول : پیشگیری اصلاحی
رفع نابسامانی های اقتصادی و اجتماعی
نقش تربیتی خانواده و ازدواج
گسترش ارزش های اخلاقی و دینی و مبارزه با ناهنجاری های فرهنگی
گفتار دوم : پیشگیری وضعی
محافظت از آماج های جرم
آموزش و آگاهی بزده دیدگان در جهت اجتناب از وضعیت های جرم زا
پرهیز از تحریک بزهکار توسط بزه دیده
فهرست منابع

چکیده:
در سیاست جنایی ایران، بزه‌ دیده جایگاه واقعی خود را نداشته و لذا حمایت از بزه‌ دیده نیز چندان مورد توجه دادگاه‌ها نیست. اما در جرایم جنسی به عنف، با توجه به اثرات نامطلوب و بلندمدت آن بر عواطف و روان بزه‌ دیده که حتی ممکن است روند زندگی عادی او را برای همیشه مختل کند، این نقص بیشتر جلوه میکند و باید در خصوص آن چاره‌اندیشی شود. در این راستا اصلاح قوانین موجود در گسترش دامنه و ابعاد حمایت‌ها ضروری است. ضمن اینکه قانون گذار باید زمینه رسیدگی سریع و دقیق به این پرونده‌ها را ایجاد و راه‌ کارهایی عینی، ملموس و مفید را جهت کاهش اثرات منفی جرم بر بزه‌ دیده و جبران تاملات و خسارات عاطفی و معنوی او و همچنین اعاده موقعیت بزه‌ دیده ارائه دهد. از طرف دیگر تلاش برای سلب موقعیتهای مناسب بزه کاری و بالا بردن هزینه ارتکاب جرم باید مورد توجه قرار گیرد که این مهم نیازمند اصلاح قوانین مجازات و دادرسی کیفری نیز میباشد.
علاوه بر اصلاح قوانین، اصلاح نوع نگاه و برخورد محاکم با بزه‌دیده و توجه جدی به ضرورت حمایت از بزه‌ دیدگان جرایم جنسی توسط مراجع قضایی و انتظامی که اولین پناهگاه بزه‌ دیده هستند نیز ضروری است. همچنین این مراجع باید تعاملی مثبت و جدی با مراجع غیردولتی حامی بزه دیده نیز داشته باشند.
البته ظرفیتهای قانونی موجود (خصوصا مقررات شکلی) در صورتیکه به نحو صحیح و با یک نگاه حمایتی مورد بهره‌ برداری قرار گیرد میتواند تا حدود زیادی مشکلات موجود را در دستیابی به یک چتر حمایتی گسترده رفع کند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود پروژه, پایان نامه, روانشناسی, جرایم, اختلالات روانی, پارافیلیا, ناهنجاری های اخلاقی, ارزش اخلاقی, مشکلات اقتصادی, فقر, بزهکار, سیاست جنایی, جبران تاملات, خسارات عاطفی, کاهش اثرات منفی جرم, مراجع غیر دولتی, ظرفیت های قانونی, دادگاه, قانون, مراجع قضایی,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 14:56 موضوع | تعداد بازديد : 234 | لينک ثابت


دانلود پروژه مقایسه اضطراب میان دانشجویان دختر و پسر رشته مشاوره

تعداد صفحات:63
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول : بیان موضوع تحقیق
مقدمه
بیان مسئله
فرضیه
اهداف تحقیق
فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق
تعریف اضطراب
تشخیص بالینی اضطراب
توصیف اختلال های اضطرابی
نشانه های وحشت زدگی درد ( DSM-IV)
خلاصه سنجشی اختلال وحشت زدگی
گذر هراسی
خلاصه سنجش گذر هراسی
ملاک های تشخیص هراس اجتماعی براساس ( DSM-IV)
اختلال اضطراب فراگیر
مشکل ترس های مقاوم و اضطراب فراگیر
باز آموزی تنفس
مشکلات مرتبط بارم ناکافی
مهار کردن اضطراب کنترل و پیش بینی پذیری
تفکیک ترس از اضطراب
مولفه های رفتاری اضطراب
اهداف بلند مدت
ملاحظه های درمانی
اختلال اضطرابی ناشی از مواد
اختلال اضطراب – افسردگی مختلط
درمان دارویی
فصل سوم : روش اجرایی پژوهش
تعیین و تعریف جامعه
ابزار اندازگیری در تحقیق
دستور اجرای پرسشنامه
طرح پژوهش
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل نتایج
آمار بدست آمده از آزمون کتل دانشجویان پسر
نمرات خام آزمون های دو گروه پسران
مقایسه اضطراب در بین دختران و پسران
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
نتیجه گیری
محدودیت ها
پیشنهادات
ضمائم
منابع
پاسخگویی

مقدمه:
اضطراب یکی از شایع ترین اختلالات انسان است و به قول Avden قرن 20 قرن اضطراب میباشد.
اگر چه اضطراب و دلهره از زمانهای گذشته بعنوان یکی از اختلالات عمده شناخته شده است. با این وجود تنها چند دهه اخیر بعنوان یک مسئله جدی مورد توجه روانپزشکان و روانشناسان و دیگر دست اندرکاران بیمارهای روانی قرار گرفته است.
اضطراب بهایی است که بشر کنونی برای تمدن میپردازد به نظر میرسد که در این عصر به اصطلاح تمدن مشکلات انسان همواره رو به تزاید بوده است. جنگ ها، زندگی شخصی و خانوادگی بشر را به مخاطره انداخته او را در ادوه و نا آرامی اجتماعی رها ساخته است. جزر و مدهای اقتصادی و تغییرات تکنولوژیایی تاثیرات خود را به صورت بیکاری، از دست دادن موقعیت های شغلی و فقر و تنگدستی برای میلیون ها تن از افراد بشر نمایان ساخته است. انفجار جمعیت، مسائل و تنش های اجتماعی خاصی را به همراه داشته است.
آلودگی هوا و محیط زندگی و اجتماعی به طرز خطرناک کوجبات اضمحلال، فساد و فرسودگی بشر را فراهم ساخته امنیت روانی آنان را به مخاطره انداخته است. جامعه شهری با تحرک زیاد و نامشخص خود، نبود روابط خانوادگی نزدیک و وسیع، فشار روانی فزاینده ای را بر افراد تحمیل نموده است. ازداوج های ناموفق و ناخشنود کننده از هم گستگی خانوادگی، طلاق و داغ های هیجانی که بر والدین و کودکان باقی میگذارند، ناراحتی های بشر کنونی را افزایش داده اند. توجه به معنویات جای خود را به رقابت های افراطی و جلوه های خیره کننده زندگی صنعتی بخشیده و اضطراب بشر کنونی را عمیقتر ساخته است.
اضطراب پدیده روانی و مفهومی نظری روانشناسی است که در آن شناخت و عاطفه دخالت اساسی دارد.
اضطراب وقتی بروز میکند که فرد نتواند فشاری تهدید حاصله را دفع یا با طریقی مناسب با آن کنار بیاید.
تشدید شرایط اضطراب و یا استمرار آن موجب بروز علائم گوناگونی چون خستگی – افسردگی، گناه، سردرد، مشکلات جنسی، احساسات کهتری و بی کفایتی میشود. در چنین شرایطی یا خود شخص تصمیم میگیرد به روانکاو یا به وی توصیه میشود که به روانشناس مراجعه کند.
شاید اغراق نباشد که اگر اضطراب بعنوان یک حالت مستقل همراه با اختلالات روحی دیگر به خصوص افسردگی را شایع ترین بیماری قرن حاضر به حساب می آوریم. احساس نگرانی مخصوصا در مورد آینده، ناراحتی عمده بیمار به حساب می آید در این رابطه شاید بی تناسب نباشد اگر اضطراب ها را التهاب آینده معرفی کنیم. این اصطلاح در لغت نامه معروف عمید آشفتگی، لرزیدن، بی قراری معرفی شده است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود پروژه, پایان نامه, اضطراب, علوم اجتماعی, رشته مشاوره, تشخیص بالینی اضطراب, وحشت زدگی, درمان دارویی, شایع ترین اختلالات, روانپزشکان, روانشناسان, بیماری های روانی, فساد, فرسودگی, آلودگی هوا و محیط, اضطراب, آشفتگی, لرزیدن, بی قراری,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 15:02 موضوع | تعداد بازديد : 271 | لينک ثابت


دانلود پروژه هوش هیجانی

تعداد صفحات:41
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول
مقدمه
سوالات پژوهش
بیان مسئله
اهمیت پژوهش
هدف از پژوهش
فصل دوم
هوش هیجانی
هوش هیجانی ضعیف و بیماری روانی
هوش هیجانی کاربردی
ابراز هیجانی و پیامدهای سلامت
فرونشاندن هیجانی و پیامدهای سلامت
آموختن تنظیم هیجانات خود برای سلامت بهتر
تاثیر مثبت بر حرفه و تجارب
تاثیر منفی بر کار و تجارت
فصل سوم
تجزیه تحلیل
فصل چهارم
نتیجه گیری
پیشنهاد
منبع

چکیده:
نخستین بار دانشمندی به نام سالوی در سال 1990 اصطلاح هوش هیجانی را برای بیان کیفیت، درک احساسات، هم دردی با دیگران و نیز اداره مطلوب خلق و ضوبه کار برد.
هوش هیجانی EQ موضوعی است که در آن به توانایی تشخیص و توصیف هیجانات همچنین مدیریت بر هیجانات می پردازند.
این هوش در زندگی افراد نقش مهمی را ایفا کرده و همچنین بر سلامتی روانی و جسمانی تأثیر می گذارد.
توانایی برخورداری از این هوش میتواند این مسئله را برای ما روشن کند که چرا گاهی افراد با سطح پایین تحصیلات میتوانند موفق تر از افراد با تحصیلات عالی باشند.
بنابراین با کسب این هوش از طریق محیط خانواده میتوان به موفقیت دست یابی پیدا کرد.

مقدمه:
اولین بار در سال 1990 دانشمندی به نام سالوی اصطلاح هوش هیجانی را برای بیان کیفیت و درک احساسات فرد، هم دردی با احساسات دیگران و توانایی اداره مطلوب خلق و خو به کاربرد و این هوش عاملی است که در هنگام شکست در شخص ایجاد انگیزه می نماید. تئوری هوش هیجانی دیدگاه جدیدی درباره پیش بینی عوامل موثر بر موفقیت و همچنین پیش گیری اولیه از اختلالات روانی هم فراهم میکند.
روانشناسی به نام لگمن اظهار دارد که هوش شناختی در بهترین شرایط تنها 20 درصد از موفقیت ها را موجب میشود و 80 درصد از موفقیت ها به عوامل دیگر وابسته است و سرنوشت افراد در بسیاری از موقعیت ها در گروه مهارت های هیجانی است. هوش هیجانی عدم موفقیت با ضریب هوشی بالا و موفقیت غیر منتظره افراد دارای هوش متوسط را تعیین میکند. افراد باهوش عمومی متوسط هوش هیجانی بالا موفق تر از افراد باهوش عمومی بالا و هوش هیجانی پایین هستند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, هوش هیجانی, روانشناسی, بیماری روانی, ضعف, سلامت, هیجانات, تجزیه تحلیل, کیفیت, درک احساسات, هم دردی, سلامت روانی, اختلالات روانی, عدم موفقیت, باهوش, ضریب هوشی بالا,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:37 موضوع | تعداد بازديد : 220 | لينک ثابت


دانلود پايان نامه بررسي و مقايسه ميزان هيجان خواهي در پسران و دختران نابينا و مع

تعداد صفحات:185
نوع فايل:Word
فهرست مطالب:
فصل اول : طرح تحقيق
پيشگفتار
مقدمه
ضرورت تحقيق
هدف هاي كلي و آرماني تحقيق
فرضيه هاي تحقيق
سوالات ويژه تحقيق
تعريف موضوع تحقيق
خلاصه اي از ساير فصل ها
فصل دوم : سابقه موضوع تحقيق
مفهوم هيجان
تعريف هيجان
نظريه هاي هيجان
نظريه جيمزلانگه
انتقاد به نظريه جيمزلانگه
نظريه كنون – بارد
نظريه واتسون درباره هيجان
نظريه روانكاوري
نظريه فعال سازي
نظريه فرآيند متضاد
ديدگاه ماندلر
نظريه بازخورد
روابط ميان هيجان ها
شدت هيجان
شدت فعال سازي هيجان
شدت تحريك هيجاني
سطح بهينه خيزش هيجان
پايايي هيجان
ساير جنبه هاي هيجاني
مغز و هيجان
جنبه هاي فيزيولوژيك احساسات و هيجان ها
هيجان و برانگيختگي دستگاه عصبي خودمختار
آيا انگيزه هاي هيجاني اساسي فيزيولوژي متفاوتي دارند؟
عناصر تجربه هاي هيجاني
ارتباط ميان مراحل فيزيولوژي هيجان
طبقه بندي هيجان ها و ابعاد آن
اختلالات ابزار هيجاني
ارتباط بين انگيزش و هيجان
هيجان و ارتباط غيركلامي
سابقه موضوع تحقيق
معلولي
معلول كيست و معلول چيست؟
معلوليت بينايي
خلاصه تحقيقاتي كه در زمينه نابينايي در جهان صورت گرفته است
تحقيقي در مورد تظاهرات هيجاني يك كودك نابينا
معلولين حركتي
خلاصه تحقيقاتي كه در زمينه معلولين حركتي در جهان صورت گرفته است
فصل سوم : روش تحقيق
روش تحقيق و جامعه آماري
نمونه مورد تحقيق
ابزار تحقيق
متغير مستقل
متغير وابسته
روش آماري
فصل چهارم : جداول آماري
جداول آماري تحقيق
فصل پنجم : نتيجه گيري
نتيجه گيري و تجزيه و تحليل يافته هاي تحقيق
فصل ششم : خلاصه تحقيق و پيشنهادها
خلاصه تحقيق و نتايج آن
پيشنهادات
محدوديت هاي تحقيق
پيشنهاداتي براي تحقيقات آينده
فهرست منابع فارسي
فهرست منابع لاتين
استفاده از پايان نامه
فرمول هاي مورد استفاده در تحقيق
جدول نمرات بدست آمده
تست مورد استفاده

پيشگفتار:
انسان از هنگام تولد در ميان شبكه اي از روابط متقابل اجتماعي به سر ميبرد و جامعه و فرهنگ در جهت دادن به كوشش هاي تربيتي نقش اساسي دارند.
احساس و هيجان يكي از جالب ترين و بحث انگيزترين موضوعاتي هستند كه از گذشته اي بسيار دور تاكنون ذهن انسان را به خود مشغول داشته اند. بشر، از ديرباز تاكنون در كاوش يافتن شيوه هايي بوده است تا با ياري آنها به آرامش و خوشبختي دست يافته و خود را از چنگال ترس، اضطراب، غم و اندوه برهاند.
هيجان ها هميشه مورد توجه كامل انسان بوده اند. زيرا در هر تلاش و هر اقدام مهم بشري حالات هيجاني به طريقي دخالت دارند. تقريباً بزرگ از ارسطو گرفته تا اسپنوزا، ازكانت، تاديوني، ازبرگسون و تاراسل همگي در مورد ماهيت هيجان ها انديشه اند. در مورد ريشه ها، نمودها، اثرات و جايگاه آن ها در نظام طبيعي زندگي انسان تفكر كرده اند و نظريه هايي ارائه داده اند.
حكماي اسمي به اهميت بعضي هيجان هاي خاص مرتبط با تجربه مذهبي افراد پي برده اند و پرورش اين هيجانات را به طور غيرمستقيم و راس برنامه تربيت مذهبي قرارداده اند. نويسندگان، نقاشان و موسيقي دانان همواره سعي كرده اند براي تحريك احساسات افراد و تاثير گذاشتن بر آنان از طريق ارتباط هاي سمبليك به هيجان ها متوسل شوند.
پيشرفت هاي نيم قرن اخير در زمينه روانكاوي، روانشناسي باليني و جلب روان شي نقش هيجان را در سلامت و بيماري افراد بطور دقيق مورد توجه قرار داده اند.

تعريف موضوع تحقيق:
در اين تحقيق سعي بر اين است كه مقايسه اي ميزان هيجان خواهي در نوجوانان معلول حركتي و نابينا در گروه سني 15 تا 18 سال با استفاده از مقياس اندازه گيري زاكرمن (1979) با نام اختصاري sss به عمل آيد.
هيجان خواهي از نظر اتوفنيكل (1946) عبارت است از عواطف، در اصل علايم ديرينه تخليه رواني كه در شرايط خاص تحريك آميز، جايگزين اعمال ارادي ميشوند.
معمول به كسي ميگويند كه در نقاع شوكي دچار ضايعه هستند و چون اعصاب حسي و حركتي اعضاي بدن به نخاع مربوط ميشوند لذا اين ضايعات باعث اختلالات حسي، حركتي و عدم كنترل حركات اعضاء و يا تركيبي از اين ها در ارائه عكس العمل ها و الگوهاي رفتاري عادي اجتماع دچار اشكال است.
نابينا به كسي گفته ميشود كه دچار ناتواني در ديدن بوده و به نوعي داراي اخلال در حس ميباشد. در اين افراد دقت بينايي 200/20 يا كمتر، ميدان ديد كمتر از ْ20 ميباشد لذا نيازمند دريافت كمك هاي ويژه‌اي ميباشند.

خلاصه‌اي از ساير فصل ها:
در فصل دوم هدف از سابقه موضوع تحقيق است حاوي چكيده‌اي از مطالعه‌اي وسيع و عميق از آن چه كه درباره موضوع مورد تحقيق و موضوعاتي مشابه در كتاب ها و مقالات، تحقيقات و پايان نامه‌ها وجود دارد. به عبارت ديگر، اين فصل مشتمل بر اطلاعات مهم و مربوطه به تحقيق است كه خواننده را با مطالعات، تحقيقات و نوشته‌هاي ديگران دراين زمينه آشنا ميسازد.
و در فصل سوم مرحله به مرحله روش انجام تحقيق توصيف شده است و به تفصيل در مورد جامعه آماري، آزموني ها، چگونگي گزينش آن ها، روش جمع آوري اطلاعات، متغيرهاي مستقل و وابسته و روش آماري توضيحاتي آورده شده است.
در فصل چهارم و پنجم كه با يكديگر ادغام شده‌اند، يافته‌ها و تجزيه و تحليل آن ها را بيان ميكند كه مشتمل بر جداول و تجزيه و تحليل اطلاعات ميباشد كه هدف از رسم اين جداول روشن تر كردن روابط با معني يافته‌ها؟ و خود آن ها به شمايي براي خواننده قابل درك و واضح است.
در فصل شش خلاصه، تحقيق و پيشنهادات مربوط به تحقيق آورده شده است.

لينك دانلود

 


برچسب ها : احساس, احساسات, اختلالات, ارسطو, اضطراب, بيماري, تحقيق, ترس, تفكر, جامعه, جيمزلانگه, دانلود پايان نامه, دستگاه عصبي, روانشناسي باليني, سلامت, غم و اندوه, فرهنگ, فيزيولوژيك, ماندلر, معلول, معلوليت بينايي, نابينا, نظريه روانكاوري, نظريه واتسون, هيجان, هيجان خواهي,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در پنجشنبه 10 فروردين 1396 ساعت 13:21 موضوع | تعداد بازديد : 213 | لينک ثابت


دانلود پايان نامه بررسي انواع و ميزان اختلالات رفتاري در بين دانش آموزان دختر و

تعداد صفحات:99
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
چكيده
فصل اول
مقدمه
طرح مساله و چارچوب نظري آن
اهميت و ضرورت تحقيق
اهداف تحقيق
فرضيه هاي تحقيق
فرضيه اصلي
فرضيه هاي فرعي
متغيرها در فرضيه كلي
متغير مستقل
متغير وابسته
تعاريف نظري
هيجان پذيري
وسواس
گوشه گيري
رفتار و انكارپارانويايي
افسردگي
پرخاشگري
بي قراري
گرايش به رفتارهاي ضد اجتماعي
فصل دوم
ادبيات تحقيق
نظريه هاي مختلف در مورد اختلالات رفتاري
نظريه عوامل بيولوژيكي (زيستي يا زيستي شناختي)
نظريه روان كاوي (تحليل رواني)
نظريه رفتاري يا نظريه يادگيري
نظريه بوم شناسي لاكولوژيكال و جامعه شناسي
اختلالات رفتاري
اختلال رفتاري كودكان و نوجوانان
تعريف اختلال رفتاري
اختلال در رفتار
اختلال رفتاري در بين نوجوانان
چگونگي بروز اختلال در رفتار از نظر شناخت گرايان
انواع اختلالات
طبقه بندي اختلالات بر اساس DS MIV
اختلالات افسردگي
افسردگي چيست ؟
علتهاي افسردگي
چند نوع افسردگي وجود دارد؟
اختلال وسواس
اختلال وسواس فكري و عملي
ملاكهاي تشخيصي مربوط به اختلال وسواس فكري و عملي
اختلال شخصيتي پارانوئيد
اختلال ضد اجتماعي
ملاك هاي تشخيصي اختلال شخصيت ضد اجتماعي
اصطلاح شناسي و مفاهيم
اصطلاحات مورد استفاده براي تعريف اين حيطه
پرخاشگري
انواع پرخاشگري
پرخاشگري هدفي
پرخاشگري وسيله اي
نظريه زيستي پرخاشگري
كروموزوم هاي جنسي
انواع پرخاشگري و رفتار ضد اجتماعي
هيجان پذيري
بي قراري
روش درمان
گوشه گيري اجتماعي
تشخيص باليني و ارزيابي گوشه گيري اجتماعي
دلبستگي، بازداري و گوشه گيري اجتماعي
اختلال رفتاري
عوامل و زمينه اختلال رفتاري
زمينه فيزيولوژيكي
زمينه هاي پويايي
زمينه هاي اجتماعي
ساير زمينه ها
زمينه فيزيولوژيكي
تاثيرات ژنتيكي
تاثيرات بيوشيميايي
آسيب ساختاري
تاثيرات بعدي
زمينه هاي پويايي
ساختمان هاي فكري
مراحل جنسي رواني
اضطراب و مكانيزم دفاعي
زمينه هاي اجتماعي
يادگيري رفتار
شرطي شدن كلاسيك
شرطي شدن فعال
يادگيري مشاهده اي
ساير زمينه ها
نگرش شناختي رفتار
نگرش روان تربيتي مطرح ميشود
نگرش هاي نظام خانوادگي
تفاوت هاي مربوط به جنسيت
مساله سن
دسته بندي اختلالات رفتاري
گروه بندي براساس مزاج
دمويي يا خوني
صفراوي
سوداوي
بلغمي
اختلالات رفتاري دوره بلوغ و جواني
گروه بندي بر اساس رفتارهاي اوليه و ثانويه
گروه بندي بر اساس سن
گروه بندي بر اساس سبب شناسي
گروه بندي از ديدگاه روانپزشكان و پزشكان
گروه بندي اختلالات رفتاري كودكان توسط ترويج روان پزشكي
گروه بندي از ديدگاه هاي مختلف آموزش و پرورش
بي نظمي در سلوك
اضطراب و گوشه گيري
رفتارهاي نا مناسب و ناپخته
رفتارهاي ضد اجتماعي
اختلالات رفتاري نوجوانان
شناختي
اختلالات عاطفي
جسماني
اصول كلي رفتار درماني اختلالات رفتاري
برآورد درصد شيوع اختلالات رفتاري
رابطه ميزان شيوع كلي اختلالات رفتاري با عوامل جمعيت شناختي
مطالعات انجام شده اختلالات رفتاري در ايران و خارج
فصل سوم
تعيين روش تحقيق
جامعه مورد مطالعه
حجم نمونه
روش نمونه گيري
ابزار اندازگيري در تحقيق حاضر
روش تحقيق
روش آماري
فصل چهارم
يافته ها و تجزيه و تحليل آن ها
فصل پنجم
بحث و نتيجه گيري
ساير يافته ها
پيشنهادات
محدوديت ها
منابع
ضمايم
پرسش نامه اختلالات رفتاري

چكيده:
هدف از تحقيق حاضر بررسي انواع و ميزان اختلالات رفتاري در بين دانش آموزان دختر و پسر منطقه يك قزوين كه فرضيه هاي عنوان شده به دو دسته فرضيه هاي كلي كه شامل رابطه بين اختلالات رفتاري در بين دختران و پسران داراي تفاوت است و فرضيه هاي جزئي كه شامل بررسي تفاوت بين هيجان پذيري، وسواس، گوشه گيري، پارانويا و افسردگي و پرخاشگري بي قراري و رفتار ضد اجتماعي بين دختران و پسران منطقه يك قزوين پرداخته كه جامعه آماري مورد مطالعه دو تحقيق حاضر عبارتند از دانش آموزان مقطع راهنمايي است كه 60 نفر بعنوان نمونه انتخاب گرديده و آزمون اختلالات رفتاري بر روي آن ها اجرا گرديده و جهت آزمون فرضيه ها از روش t متغيير مستقل استفاده گرديده كه نتايج بدست آمده حاكي از آن است كه بين دختران و پسران از لحاظ اختلالات رفتاري تفاوت معني داري وجود دارد و همين طور بين تمام زير مجموعه هاي اختلالات رفتاري در بين دختران و پسران تفاوت هاي معني داري وجود دارد. سطح معني داري آن برابر05/ 0 < p است. مقدمه: از روش تعليم و تربيت انسان و زيان هايي كه بر اثر فقدان يا نقصان آن دامنگير فرد و جامعه ميشود از سويي احتمال انحراف آن از مسير صحيح در مدت رشد فرد از سوي ديگر ايجاب ميكند كه فعاليت هاي مربوطه مورد توجه خاص و مداوم قرار گيرد و اثرات اين فعاليت ها جز در رفتار فرد قابل مشاهده نيست. در عصري كه ما زندگي ميكنيم بروز مشكلات رواني و اختلالات رفتاري مخصوصاً براي نوجوانان و جوانان امري بديهي است زيرا در اين عصر روابط انساني جاي خود را به ماشين آلات و كامپيوتر داده اند و صميميت گذشته از بين رفته و هر كسي به فكر خودش است و نوجوانان بيشتر از همه دست خويش اختلالات رفتاري ناشي از تنهايي و تربيت غلط و عدم توجه ميگردند با اين وجود شناخت اختلالات و يافتن راه حل مبارزه با آن ها چه از طرف اولياء خانواده ها و چه از طرف مسئولين آموزشي نوجوانان ما و نسل آينده را در مقابل اين مشكلات ايمن خواهد كرد و ما جامعه اي سالم با نوجواناني موفق و سالم خواهيم داشت و در اين پژوهش گوشه كوچكي از اختلالات و مشكلات نوجوانان مورد بررسي قرار ميگيرد اميد است كه چراغي باشد سر راه آيندگان.

لينك دانلود

 


برچسب ها : اختلالات, اختلالات رفتاري, اصطلاح شناسي, اضطراب, افسردگي, بوم شناسي, بي قراري, تحقيق, تعليم و تربيت, جامعه شناسي, دانش آموزان, دانلود پايان نامه, روانشناسي, زيستي شناختي, فيزيولوژيك, مشكلات رواني, هيجان پذيري, وسواس, پارانوئيد, پارانويا, پرخاشگري, ژنتيك, كروموزوم, گوشه گيري,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 6 خرداد 1396 ساعت 12:48 موضوع | تعداد بازديد : 173 | لينک ثابت


دانلود پروژه بررسي تاثير مشكلات خانوادگي بر گرايش به اعتياد فرزندان

تعداد صفحات:98
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
مفاهيم تعريف شده
اهميت و ضرورت تحقيق
اهداف كلي
اهداف جزئي
فرضيه تحقيق
سوالات تحقيق
مقدمه
تعريف مفاهيم
خشونت
خشونت در خانواده
ناكامي و خشونت
خشونت بعنوان يك پاسخ ياد گرفته شده
تعريف اعتياد
اعتياد جوانان و نوجوانان
مهم ترين علل و عوامل موثر بر گرايش به اعتياد جوانان و نوجوانان
نوجوانان
مراحل ابتلا به اعتياد
نقش عوامل خانوادگي موثر در گرايش به اعتياد جوانان
عوارض خانوادگي اعتياد
خصوصيات شخصي نوجوانان و جوانان با گرايش به اعتياد
اختلالات روانپزشكي در جوانان و نوجوانان متمايل به مصرف مواد مخدر
افسردگي
اضطراب
اختلالات خانوادگي در نوجوانان با گرايش به مصرف مواد اعتياد آور
خانواده پر تنش
خانواده تك سرپرست يا بي سرپرست
خانواده بد سرپرست
خانواده هاي داراي مشكل ارتباطي
خانواده هاي داراي مشكلات تربيتي
اختلالات شخصيتي مشترك در جوانان و نوجوانان متمايل به مصرف مواد اعتياد آور
تاثيز ميزان آگاهي خانواده ها و والدين راجع به اعتياد
تاثيرات رواني توقعات والدين بر گرايش به اعتياد فرزندان
خلاصه
نقش خانواده و تاثيرات آن بر گرايش به اعتياد فرزندان
تاثير عامل وراثت بر گرايش به اعتياد فرزندان
نقش عوامل بازدارنده خانواده در گرايش به اعتياد جوانانان
پيشگيري از اعتياد در جوانان و نوجوانان
نقش خانواده در پيشگيري از گرايش به اعتياد فرزندان
اقدامات پيشگيرانه از گرايش به اعتياد فرزندان در خانواده
نتيجه گيري كلي
منابع و مآخذ
پرسشنامه
نتايج از SPSS با روش T

مقدمه:
اين بحث از دير باز در ميان صاحب نظران و دست اندركاران علوم اجتماعي و تربيتي رواج داشته است و آن چه در اين تحقيق اهميت زير بنائي مييابد بررسي پديده خشونت در خرده نظام هاي اجتماعي از جمله خانواده و در مرحله بعد اثري است كه بر كل اجتماع ميگذارد مانند گرايش به اعتياد در فرزندان خانواده كه به صورت پديده اي شوم در كل جامعه و از نسلي به نسل ديگر تداوم مييابد و رفتارهاي غلط خانواده مي تواند يكي از عوامل تشديد كننده آن باشد. رفتار خشونت آميز خانواده ميتواند موجب كاهش اعتماد به نفس در فرزندان از بين رفتن اعتماد به نفس و عزت نفس در آنان، ايجاد احساس حقارت، خود كم بيني، بي ارزشي و …. ميشود كه در نتيجه آن فرزند به نوعي احساس سرخوردگي دچار ميشود. او در محيط خارج از خانه و خانواده به دنبال جايگزين ميگردد و اغلب در محيط هاي ظاهرا دوستانه اسباب اعتياد به مواد مخدر برايش مهيا ميباشد.
دكتر حسن رفيعي اعتياد را يك مشكل بنهان، سريع التحول و ناشي از عوامل زيستي، رواني، اجتماعي و معنوي ميخواند و بيان مي كند كه متاسفانه تنها در زمينه عوامل زيستي شيوع اعتياد در كشورمان تحقيقات بسياري انجام شده است و از انجام پژوهش هاي بعدي در زمينه عوامل رواني و به ويژه عوامل اجتماعي اغفال شده است. طبق آمار و سوابق موجود ده درصد از فرزندان داراي پدر معتاد قطعا معتاد ميشوند و اين در حالي است كه ميزان شيوع اعتياد در بين فرزندان داراي پدر غير معتاد تنها 2 درصد است.
دكتر محمد رضا جهاني دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر بيان كرد: “پيشگيري از اعتياد از سطوح پايين مدارس و با همياري والدين و خانواده ها آغاز مي شود و اين امر همكاري دو جانبه خانواده ها و آموزش و پرورش را طلب ميكند. نكته حائز اهميت اين جاست كه طبق آمار موجود سن اعتياد روز به روز كاهش مييابد.
در آخرين آمار گرفته شده سن اعتياد در جوانان و نو جوانان به 18 تا 19 سال رسيده كه بسيار نگران كننده است. دكتر تهمينه شكيب در گرد همايي مسئولان فني مراكز درمان اعتياد ضمن اشاره به پايين آمدن سن اعتياد و خطرات بس از آن در جامعه اظهار داشت: “اين امر از وارد آمدن آسيب هاي جدي در كوچك ترين خرده نظام ها همچون خانواده نشات ميگيرد.
به گزارش گاردين به نقل از سازمان ملل، ايران بالاترين نسبت معتادان به هروئين و ترياك را در سراسر جهان دارد و يك نفر از هر 17 نفر جمعيت آن معتاد به مواد مخدر و 20 درصد از جمعيت 15 تا 60 ساله كشور در معرض سوء استفاده از مواد مخدر هستند.
با توجه به پايين بودن سن معتادين در كشورمان شايد بيشتر بتوان به نقش خانواده ها، به كار گيري خشونت و اعمال آن و تاثيرات سوء آن بر جوانان و نو جوانان پي برد.
اين نكته را نبايد ناديده بگيريم كه عدم رويارويي با اين مساله به منزله از دست دادن عزيزانمان است افزون بر اين كه زمينه انتقال آن را به نسلهاي آينده نيز فراهم ميكند.

اهميت و ضرورت تحقيق:
همان طوري كه ميدانيم بر اساس هرم هاي سني كشور ما با جمعيتي بسيار جوان روبرو است و درصد بيشتري از جمعيت جامعه ما را جوانان و نوجوانان تشكيل ميدهند. از طرفي اثرات تخريبي برخي نابساماني هاي خانوادگي همچون خشونت والدين ممكن است سبب ساز يك سري انحرافات فردي و اجتماعي از جمله اعتياد باشد. در جريان آموزش و پرورش خانواده و اجتماع عوارض نامطلوبي ميگذارد، از قبيل الف- گرايش به اعتياد در جوانان
ب- مانع شدن از ادامه تحصيل جوان يا نوجوان
ج- تاثيرات تخريبي آن تنها منحصر به فرد نميشود
بلكه جامعه را به صورت يك كل در بر ميگيرد.

لينك دانلود


برچسب ها : احساس حقارت, اختلالات خانوادگي, اضطراب, اعتماد به نفس, اعتياد, اعتياد جوانان, افسردگي, بي ارزشي, تحصيل, تحقيق, جامعه, خانواده, خشونت, خود كم بيني, دانلود پروژه, عزت نفس, علوم اجتماعي, مشكلات تربيتي, مشكلات خانوادگي, ناكامي, گرايش به اعتياد,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در يکشنبه 7 خرداد 1396 ساعت 10:49 موضوع | تعداد بازديد : 220 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد