تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه رویکردهای قومی و امنیت جمهوری اسلامی

تعداد صفحات:47
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
سوال اصلی
سوال فرعی
فرضیات
روش تحقیق
مفاهیم و تعاریف
قومیت
مدیریت
مدیریت سیاسی
هویت
بحران سیاسی و اجتماعی
نارضایتی
نخبگان قومی
امنیت
جدایی طلبی
علل انتخاب موضوع
فصل دوم : چهارچوب تئوریک
تعریف قوم و ملت
تفاوت ملت و قوم
قومیت و دولت ها
شکاف های اجتماعی و قومیت
عوامل تشدید کننده شکاف های قومی
زبان
مذهب
ناسیونالیسم منفی و کاذب قومی
نارضایتی اقتصادی و سیاسی
ناسیونالیسم قومی
نظریات مربوط به بسیج قومی
نظریه رقابت بر سر منابع
نظریه استعمار داخلی
نظریه انتخاب حسابگرانه
نظریه رقابت نخبگان
نظام بین‌المللی و خود مختاری اقوام
نظریات مربوط به همگرایی و وحدت سیاسی
اندیشمندان کلاسیک
نظریه های اندیشمندان معاصر
فصل سوم : قومیت ها در ایران
تقسیم بندی استان های کشور بر مبنای ترکیب قومی آن ها
قوم ترک یا آذری
حرکت های جدایی طلبانه آذربایجان
قوم کرد
گرایشات جدایی طلبانه در کردستان
قوم بلوچ
گرایشات جدایی طلبانه در بلوچستان
قوم عرب
حرکت های جدایی طلبانه خوزستان
قوم ترکمن
قوم لر
قومیت ها و تهدید امنیت داخلی
تشدید گرایش های فرهنگی و گرایانه در مناطق قومی
تشدید معضل جاسوسی
فصل چهارم : قومیت ها و تهدید امنیت ایران
فرآیند شکل گیری تهدید
امنیت و امنیت ملی
قومیت ها و تهدید امنیت ملی ایران
افزایش هزینه ها در مناطق قومی نشین
شیوه های حل و فصل منازعات قومی
فصل پنجم : راهکارهای پیشنهادی مدیریت قومی
نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع و ماخذ

چکیده:
قوم یا قومیت در انگلیسی از واژه Ethnie مشتق شده و در زبان یونانی Ethnos به مردمانی اطلاق میشود که بیش از پیدایش دولت های تک شهری به صورت عشیره ای یا قبیله ای زندگی میکردند. ویژگی های قوم و ملت تقریباً یکسان هستند که پیوندهای خویشی در اقوام قویتر از ملت است و علاوه بر این ملت به دنبال حاکمیت سیاسی است تفاوت اساسی بین ملت و قومیت به وجود آمدن دولت ملی میباشد. یکی از عوامل تشدید کننده شکاف های قومی زبان میباشد که این تمیز قومی و به تعبیر جان اقوام است. مذهب یکی دیگر از عوامل تشدید کننده گرایشات قومی است نخبگان سیاسی تاثیر زیادی در ناسیونالیسم منفی و کاذب قومی دارند. بی اعتیادی به نارضایتی اقتصادی و سیاسی زمینه اعتراض و شورش را به همراه خواهد داشت و نظریات مختلف نیز در این زمینه قابل توجه است.
رابطه جودری میان امنیت و تهویه مورد توجه قرار گرفته است و نیز به این امر که چه شیوه هایی برای حل و فصل نازمات قومی بکار گرفته میشد. و چندین را پیشنهادی برای مدیریت قومی در نظر گرفته شده است که مفصل در مورد آن اشاره میگردد.

مقدمه:
امروزه امنیت به عنوان اصلی ترین شاخص و عنصر رشد تعالی یک جامعه تلقی میگردد امنیت نیز بدون وجود انسجام و وحدت سیاسی تامین نمیگردد، به علاوه چگونگی دست یابی به انجام و وحدت سیاسی نیز وابستگی شدیدی به مدیریت سیاسی جامعه دارد، قومیت در دنیای امروز به عنوان متغیری تقریباً مفار با انجام و وحدت و بدین دلیل تهدید کننده امنیت مطرح میگردد. جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری که در جرگه کشورهای کثیر القوم قرار گرفته است شاید حادترین شرایط و معضلات امنیتی نهفته قومی را در میان این کشورها دارا باشد. آن چه ایران را از سایر کشورهای کثیر القوم متمایز مینماید استقرار اقوام در حاشیه و نوار مرزی کشور و نیز همسایگی هر یک از آن ها با اکثریت قومی آن سوی مرز است.
در چنین شرایطی بستر سازی لازم برای ایجاد و انسجام یکپارچگی و وحدت بین اقوام مستلزم تلاش پیگیر و برنامه ریزی ویژه ای میباشد که مدیریت سیاسی کشور میبایستی برای دستیابی به آن اهتمام جدی ورزد تبیین چگونگی تهدید امنیت ملی از ناحیه قومیت ها، معرفی اقوام ایرانی و در نهایت راه کارهای حل منازعات قومی عمده‌‌ترین مسائلی هستند که در این نوشتار بدان ها پرداخته خواهد شد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, امینت, جمهوری اسلامی ایران, مدیریت, قومیت, مدیریت سیاسی, هویت, بحران سیاسی, بحران اجتماعی, نخبگان قومی, جدایی طلبی, امنیت, قوم و ملت, دولت, ناسیونالیسم, مذهب, استعمار داخلی, بسیج قومی, اندیشمندان معاصر, وحدت,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:06 موضوع | تعداد بازديد : 266 | لينک ثابت


دانلود پروژه ارزیابی نظریه معرفت شناختی پوزیتیویسم

تعداد صفحات:36
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
رویکرد واژه شناختی
رویکرد تاریخی (ماهیت نظریه)
پوزیتیویسم، نسل نخست (لاک، هیوم، کنت)
پوزیتیویسم، نسل دوم (حلقه وین)
پوزیتویسم: نسل سوم (کارل همپل)
تاثیر محیط اجتماعی – سیاسی بر شکل گیری نظریه پوزیتیویسم
اثر بخشی پوزیتیویسم بر مسائل سیاسی و اجتماعی
نقد و نتیجه گیری
فهرست منابع و یادداشت ها

مقدمه:
پوزیتیویسم چیست؟ پوزیتیویسم به مثابه یک رهیافت علمی در علوم اجتماعی معتقد است که امور میبایستی به مثابه واقعیات محض مطالعه شوند و رابطه بین واقعیات مزبور میتواند به وضع قوانین علمی منجر شود.
برای پوزیتیویست‌ها، چنین قوانینی شانی مشحون از حقیقت دارند و واقعیات اجتماعی به همان شیوه واقعیات طبیعی میبایستی مورد مطالعه واقع شوند
هر چند ارائه چنین تعریفی از سوی اسمیت در کتاب علم اجتماعی در تردید، ضامن پرهیز از آشفتگی واژه شناختی در برخورد با نظریه‌ای به گستردگی پوزیتیویسم است؛ اما پرتاب شدگی قابل ملاحظه ایی که در اثر مطالعه تعاریفی از این دست به محقق دست میدهد، وی را بلافاصله به جستجوی ریشه‌های معرفتی نظریه مزبور سوق میدهد تا از احساس غریب پرتاب شدگی فاصله بگیرد.
معمولا کشف ریشه‌های معرفتی یک نظریه – نه تنها به هنگام بررسی پوزیتیویسم بلکه به هنگام تلاش برای حصول شناخت نسبت به هر نظریه‌ایی جستار را در روند سیر تاریخی طی شده از سوی نظریه و فلاسفه و اندیشه پردازان آن حوزه نظری قرار میدهد.
در این راستا، برخی اپیکور (270-341 ق.م) فیلسوف شهیر یونانی را نخستین چهره اثبات گرا تلقی میکنند.
وی در دوران باستان و در عصری که علم عمدتا معنای knowledge را به ذهن متبادر میکرد بر ماهیت تبعی و عرضی امور نظری تاکید کرده و تصریح نمود:
هدف از آن ها باید این باشد که افزار تحقیق و پژوهش غایت زندگی قرار گیرد. خطا در ادراکات حسی واقع نمیشود بلکه غلط و خطا در احکام رخ میدهد. درباره عالم، ما فرضیاتی میسازیم، وکیلن باید در ساختن این فرضیات به تجربه حسی متوسل شویم و به وسیله آن فرض های خود را بیازماییم؛ همین تطبیق دادن فرضیات با تجربه حسی در واقع آزمایش حقیقت است.
اما در عصر نوین، سه نسل متفاوت از فلاسفه پوزیتیویست را میتوان از یکدیگر باز شناخت. هر سه نسل به تبعیت از دوره‌ای که عموما به عنوان عصر روشنگری شناخته میشود، مطرح گشتند؛ عصری که جواز تامل در خصوص زندگی اجتماعی، فراتر از تبیین‌های مذهبی را صادر نمود و انسان ها را به مثابه پیشگامان عمده در عرصه توسعه و تزاید دانش به معنای science تعیین کرد.
نخستین نسل،‌از میان فلاسفه متعدد قرون 18 و 19 چهره‌هایی همچون جان لاک، دیوید هیوم و اگوست کنت را در درون خود دارد. نسل بعدی در اوایل قرن بیستم همگی در حلقه وین گرد آمدند و پوزیتیویسم منطقی را صورت بندی کردند. آخرین نسل، در عصر پس از جنگ جهانی دوم و با آراء کارل همپل شکل و صورتی عمده به خود گرفت.
در جستار حاضر ابتدا تلاش میشود که پس از رویکردی واژه شناختی سیر تاریخی و ماهیت نظری، مکتب پوزیتیویسم از نظر شاخص‌ ترین اندیشمندان هر یک از سه دوره مورد مطالعه واقع شود، سپس ضمن تحلیل و بررسی تاثیر شرایط اجتماعی – سیاسی بر اندیشه پوزیتیویستی تلاش میشود تا ارزیابی این فرضیه مورد توجه قرار گیرد که: پوزیتیویسم متضمن الیتیسم در عرصه سیاسی بوده است.
و در نهایت به نقد اندیشه‌های مکتب پوزیتیویسم پرداخته خواهد شد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پوزیتیویسم, واژه شناختی, ماهیت نظریه, حلقه وین, کارل همپل, علوم اجتماعی, واقعیات اجتماعی, فلاسفه, اندیشه پردازان, زندگی اجتماعی, سیر تاریخی, اندیشمندان, اندیشه,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:06 موضوع | تعداد بازديد : 217 | لينک ثابت


دانلود پروژه راههای پرورش تفکر خلاق در دانش آموزان

تعداد صفحات:21
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
خلاقیت چیست؟
سنجش خلاقیت
رابطه بین هوش و خلاقیت
خصوصیات افراد خلاق
خلاقیت و آموزش و پرورش
نتیجه گیری
منابع و ماخذ

مقدمه:
یکی از مسائلی که از دیرباز ذهن اندیشمندان، روانشناسان و دانشمندان علوم انسانی را به خود مشغول نموده است چگونگی رشد و پرورش خلاقیت و ابتکار عمل در دانش آموزان، نوجوانان و جوانان میباشد.
اصولا یکی از شاخصه های رشد و ارتقای علمی در هر کشوری شکوفایی و تجلی خلاقیت و ابتکار عمل بعنوان زیر ساخت آن جامعه میباشد. جوامعی که بتوانند خلاقیت نسل جوان را احیاء و شکوفا سازند، از میزان قابل توجه توسعه – رشد و شکوفایی علمی برخوردار خواهند بود و بالعکس. به هر میزان که خلاقیت، پرورش و تعالی نباید رکود علمی، صنعتی و فرهنگی را باید برای آن جامعه انتظار داشت.
خلاقیت مقوله ای است که علیرغم اهمیت فوق العاده در مباحث آموزشی سالها زیر غبار فراموشی پنهان مانده است. اما اکنون گویا برخی بخش ها در آموزش و پرورش نقش حیاتی آن را باز شناخته اند و درصددند به مسئله خلاقیت بپردازند.
این اثر حاصل مطالعه چند کتاب در این زمینه به علاوه تجارب شخصی ده سال مدیریت است که امید است مورد توجه و استفاده علاقه مندان قرار گیرد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آموزش, آموزش و پرورش, ابتکار عمل, ارتقای علمی, افراد خلاق, اندیشمندان, تفکر خلاق, جوانان, خلاقیت, دانش آموزان, دانلود پروژه, روانشناسی, علوم انسانی, نوجوانان, هوش, پرورش تفکر خلاق,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:42 موضوع | تعداد بازديد : 245 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد