تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پایان نامه حقوق مالی زن از منظر قرآن و روایات

تعداد صفحات:195
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول – کلیات
بخش اول – کلیات تحقیق
مقدمه
بیان مساله
پیشینه تحقیق
ضرورت انجام تحقیق
سوالات تحقیق
سوال اصلی
سوالات فرعی
فرضیه ها
اهداف
مشکلات تحقیق
بخش دوم – تعاریف و اقسام آن
مفهوم شناسی
حق در لغت
حق در اصطلاح
در اصطلاح فقه
در اصطلاح حقوق
تعریف حقوق
اقسام حقوق
حقوق مالی
حقوق غیر مالی
فصل دوم – حقوق زن در گذرگاه تاریخ
مقدمه
زن در تمدنها و شریعت های قبل از اسلام
روم قدیم
یونان
هند
مصر
ایران باستان
عرب جاهلیت
نتیجه
فصل سوم – جایگاه زن در ادیان آسمانی
مقدمه
زن در آیین یهود
زن در آیین مسیح
زن در شریعت اسلام
اصول و مبانی نظام حقوقی اسلام
منابع نظام حقوقی اسلام
دیدگاه اسلام در تساوی یا تشابه
تفاوت زن و مرد از دیدگاه اسلام
دیدگاه های بشری در باره ریشه نابرابری
زیستی – ژنتیکی
کارکرد گرایانه
مناسبت های اقتصادی
مناسبت های فرهنگی
رمز تفاوت های زن و مرد
نتیجه
فصل چهارم – اصول حاکم بر حقوق مالی زن
اصل استقلال مالی و اهلیت تملک زن
حقوق مالی
مهریه
نفقه
ارث
دیه
مالکیت
فصل پنجم – حقوق غیر مالی زن
حقوق غیر مالی زن
ازدواج
جهیزیه
قصاص
طلاق
مصادیق حقوقی غیر مالی
نتیجه گیری
پیشنهاد
فهرست منابع

چکیده:
اسلام بعنوان دینی جامع و کامل، در روابط انسان با همنوعانش مقرراتی را وضع کرده است که از جمله این مقررات، حقوق و تکالیفی است که اعضای یک خانواده به ویژه زن و شوهر بر عهده دارند. از میان اعضای خانواده، زن از جایگاه ویژه ای برخوردار است و لذا برخی از آیات قرآن کریم و بخش وسیعی از روایات اسلامی به حقوق و تکالیف زن بعنوان فرزند، همسر یا مادر اختصاص پیدا کرده است. نظام جمهوری اسلامی ایران به تأسی از قرآن و روایات احیای حقوق مادی و معنوی زن را مورد توجه خود قرار داد. اختصاص اصولی از قانون اساسی به زن و حقوق او مؤید این مطلب است از جمله حقوق زن، حقوق مالی اوست که متأسفانه آن چنان که باید و شاید و در خور شان آنان، مورد توجه قرار نگرفته است در این مقاله برآنیم ضمن بررسی مسأله حقوق زن اعم از مالی و غیر مالی، حقوق مالی او را که شامل ارث، نفقه، مهریه، مالکیت و …است مورد بررسی قرار دهیم تا ضمن تبیین موضوع، دیدگاه قرآن، روایات و فقه اسلامی پیرامون مسأله روشن گردد.

مقدمه:
خداوند تبارک و تعالی در کتاب خویش از میان همه مخلوقات تنها به انسان لقب خلیفه الله داد و فرمود
«و اذ قال ربک للملائکته انی جاعل فی الارض خلیفه …» و بیادآر آنگاه که پروردگار به فرشتگان فرمود: «من در زمین خلیفه ای (از بشر) خواهم گماشت…»(بقره/30)
خداوند انسان را خلیفه خود، مسجود ملائکه و امانت دار الهی میشناسد و قرآن را برای هدایت او فرو فرستاده و به هیچ روی فرقی بین زن و مرد در این جهان قائل نبوده و در تکلیف و انجام عمل صالح و پاداش آن تفاوتی بین زن و مرد نمی شناسد «أَنّی لَآ اُضیعُ عَملَ عامِل مِنّکُم مِن ذکَرٍ أَو أُنثَی»(آل عمران/195).
همین خلیفه خدا یعنی انسان از دو صنف زن و مرد تشکیل شده و هر دو از گوهر واحدی آفریده شده اند در جوهر و ماهیت یکسان و یگانه اند، اما تفاوتی بین آن دو وجود دارد که امری واضح و بدیهی است. این تفاوت از مقتضیات جسمی و سرشت روانی آنان ناشی میشود و تفاوت آن دو هیچ خدشه ای بر خلیفه الله بودن آن ها وارد نمیکند به عبارتی، تفاوت های موجود بین آنها به معنای نقص یکی و کمال دیگری نیست؛ بلکه به معنای رعایت « تناسب» است.
یعنی قانون خلقت، خواسته است با این تفاوت ها، تناسب بیشتری میان زن و مرد که برای زندگی مشترک آفریده شده اند به وجود آورد تا هر کسی در مدار و جایگاه خویش راه کمال را طی کند.
قرآن کریم از زنان بزرگی که در ساختن تاریخ ایفای نقش کرده اند به نیکی یاد کرده است. همسران آدم و ابراهیم و مادران موسی و عیسی نمونه هایی از زنان مورد تکریم و تجلیل در قرآن هستند. چنین نیست که تنها زن برای مرد آفریده شده باشد. قرآن کریم به صراحت می فرماید: همه موجودات برای انسان آفریده شده اند و انسان، اعم از زن و مرد است و هرگز نفرمود که زن برای مرد آفریده شده است. تعبیر قرآن این است: «هُنَّ لِبَاسٌ لَّکُم وَ أَنتُم لِبَاسٌ لَّهُنَّ».(بقره/187)
کوتاه سخن این که، زن و مرد، در انسانیت، شخصیت انسانی و معیارهای فضیلت مساوی اند و از حقوق برابر نیز برخوردار هستند. اما تساوی انسانیت و برابری حقوق به هیچ وجه به معنای تشابه کامل حقوق و وظایف نیست، بلکه مرد، حقوقی متناسب با خویش و زن نیز حقوقی سازگار با خود دارد و تنها از این رهگذر است که وحدت و صمیمیت واقعی میان زن و مرد برقرار میشود و زن و مرد دارای سعادتی مساوی میگردند. اگر زن دارای جسم، جان، خلق و خوی مردانه بود؛ ممکن نبود که بتواند مرد را به خدمت خود درآورد و اگر مرد همان صفات جسمی و روانی زن را داشت محال بود زن او را قهرمان زندگی خود
حساب کند. تردیدی نیست که تفاوت هایی در ساختار طبیعی خلقت زن و مرد وجود دارد و همین تفاوت، خود بالضروره موجب متفاوت بودن وظایف طبیعی و تکالیف و مزایای اجتماعی میگردد در این پژوهش تلاش شده است تا حقوق مالی زن از منظر قرآن و روایات مورد بررسی قرار گیرد، به همین منظور این تحقیق متشکل در 5 فصل که فصل اول شامل کلیات که بخش اوّل آن مربوط به تعاریف و اقسام آن فصل دوم شامل حقوق زن در گذرگاه تاریخ و فصل سوم شامل جایگاه زن در ادیان آسمانی و فصل چهارم شامل اصول حاکم بر حقوق مالی زن و فصل پنجم شامل حقوق غیر مالی زن میباشد. و در خاتمه نتیجه گیری لازم از مباحث انجام شده است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پایان نامه, حقوق, مالی, قرآن, روایات, مفهوم شناسی, فقه, حقوق زن, گذرگاه تاریخ, تمدن, شریعت, قبل از اسلام, روم قدیم, یونان, هند, ایران باستان, مصر, عرب جاهلیت, زیستی, ژنتیکی, تملک زن, ازدواج, جهیزیه, قصاص, طلاق, امانت دار, ساختار طبیعی, خلقت, ادیان آسمانی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:04 موضوع | تعداد بازديد : 276 | لينک ثابت


دانلود پروژه معماری ایران در دوره قبل و بعد ازاسلام

تعداد صفحات:28
نوع فایل:word
رشته معماری
فهرست مطالب:
اصول معماری ایرانی
شیوه های معماری ایرانی
معماری در دوره مادها
معماری در دوره هخامنشی
معماری در دوره سلوکیان
معماری در دوره اشکانیان
معماری در دوره ساسانیان
آتشکده ها
کاخ ها
معماری ایران بعد از اسلام
شیوه های معماری ایران در دوره های بعد از اسلام
بناهای شیوه خراسانی(شبستانی)
بناهای شیوه رازی
بناهای شیوه آذری
بناهای شیوه اصفهانی
معماری در دوره افشاریه
معماری در دوره قاجاریه
نفوذ معماری غرب در ایران
معماری در کشور های اسلامی
منابع و مآخذ

معماری در دوره هخامنشی
عصر هخامنشی با اقدامات سیاسی کوروش بنیان گذار آن سلسله، و ایجاد نخستین کانون امپراطوری خود در پاسارگاد ،از سال 550 ق.م آغاز میشود. هنر هخامنشی معمو لا به دو دوره تقسیم میشود:
اولین دوره در ویرانه های پاسارگاد شناسایی میشود که به فرمان کوروش برپا گردید دوره دوم در آثار شکوهمندی چون کاخ های تخت جمشید دیده میشود که به فرمان داریوش اول و جانشین آن ساخته شد. بنا مهم تخت جمشید یکی از بناهایی است که به شیوه پارسی ساخته شده است.

 

لینک دانلود

 

 


برچسب ها : دانلود, معماری, پروژه, پایان نامه, قبل از اسلام, بعد از اسلام, شیوه معماری, ماد, هخامنش, اشکانیان, ساسانیان, آتشکده, کاخ, خراسانی, آذری, اصفهانی, افشاریه, قاجار, کوروش,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 31 تير 1394 ساعت 17:20 موضوع | تعداد بازديد : 220 | لينک ثابت


دانلود پروژه نگارگری ایران عصر سلجوقی

تعداد صفحات:41
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
تعریفی اجمالی از مینیاتور( نگارگری)
تاریخچه نقاشی در ایران
مکتب های مینیاتور
مکتب بغداد (عباسی)
مکتب سلجوقی
مکتب تبریز (مغول)
جلایریان
مکتب شیراز
مکتب هرات
مکتب بخارا
مکتب تبریز ( صفویه)
مکتب اصفهان
نگارگری قبل از اسلام
نگارگـری پیش از تاریخ در ایران
غارنگـاره های لرستـان میرملاس
غار نگاره های همیان، دوشـه؛ لاخ مـزار
نگـاره های سفالیـن
نقش اندازی بر روی مهـر
نگـارگری دوره هخـامنشیان
ویژگیهای نگارگـری و هنـر بعد از هخامنشیان
جایگـاه نگارگری در هنر اشکـانیان
نگـارگری در دوره سـاسانیان
آثار و بقـایای نقاشی دوره سـاسانیان
نگـارگری و کتاب سازی ساسانیـان
مانی و نگـارگری او
نگارگری ایرانی
پیشینه
مکاتب
مکتب بغداد
پیشینه
فرم شناسی
کتب مکتب بغداد
مکتب سلجوقی
فرم شناسی
کتب مکتب سلجوقی
سفال‌های منقوش مکتب سلجوقی
مکتب تبریز ۱
فرم شناسی
کتب مکتب تبریز ۱
مکتب شیراز(سده ۸)
مکتب جلایری
فرم شناسی
کتب مکتب جلایری
مکتب شیراز(سده ۹)
فرم شناسی
کتب مکتب شیراز(سده ۹)
مکتب هرات
فرم شناسی
کتب مکتب هرات
کمال‌الدین بهزاد (هرات ۲)
فرم شناسی آثار بهزاد
نگارگری مکتب سلجوقی
مکتب سلجوقی
نگارگری
نقاشی اسلامی در دوره سلجوقیان
مکاتب در نگارگری
مکتب بغداد
پیشینه
فرم شناسی
سبک سلجوقی
فرم شناسی
کتب مکتب سلجوقی
مکتب تبریز ۱
فرم شناسی
کتب مکتب تبریز ۱
مکتب شیراز(سده ۸)
مکتب جلایری
فرم شناسی
کتب مکتب جلایری
مکتب شیراز(سده ۹)
فرم شناسی
کتب مکتب شیراز(سده ۹)
مکتب هرات
فرم شناسی
کتب مکتب هرات
کمال‌الدین بهزاد(هرات ۲)
فرم شناسی آثار بهزاد

تعریفی اجمالی از مینیاتور( نگارگری):
واژه مینیاتور که مخفف شده کلمه فرانسوی مینی موم ناتورال و به معنی طبیعت کوچک و ظریف است و در نیمه اوال قرن اخیر و حدودا از دوره قاجاریه وارد زبان فارس شده، اصولا به هر نوع پدیده هنری ظریف ( به هر شیوه که ساخته شده باشد) اطلاق میشود و در ایران برای شناسایی نوعی نقش هایی که دارای سابقه و قدمتی بسیار طولانی است به کار میرود.
این هنر که به اعتقاد اکثر محققان در ایران تولد یافته، بعد به چین راه برده و از دوره مغول ها به صورتی تقریبا تکمیل تر به ایران برگشته و هنرمندان ایرانی تلاش بی شائبه را صرف تکمیل و توسعه آن کرده اند از جمله هنرهایی است که قابلیت به تصویر در آوردن تمامی طبیعت را در قالبی کوچک دارد. اما نباید چنین پنداشت چون مقیاس تصاویر در مینیاتور سازی بسیار کوچک است، بنابراین تنها بخش کوچکی از طبیعت را می توان در این تابلوها تصویر نمود، یا چون الهام بخش مینیاتوریست طبیعت است، وی ناچار می باشد فقط مناظری از طبیعت را ترسیم کند. بلکه کوشش در ایجاد و القای هر چه بیشتر زیبایی و تفهیم آن صفت ویژه ست که مینیاتور سازی را از سایر انواع نگارگری ایران جدا میکند و مینیاتوریست هنرمندی است که آن چه را خود می اندیشد یا می پندارد که بیننده علاقمند به دیدن آن است تجسم می بخشد و به هیچ وجه تابع مقررات و قوانین حاکم بر فضای نقاشی نیست.
مینیاتورهای امروز ایران، همان نقاشی کلاسیک اروپا (سبک امیرسیونیسم و به دنبال آن شیوه های مدرن نقاشی اروپایی) است و هرچند گروهی نوشته اند که به هنگام ظهور اسلام، ایرانیان در هنر نقاشی دارای سنتی کهن بوده اند. اما هیچ سند معتبری که این ادعا را ثابت کند در دست نیست و اصولا این گونه اظهارنظر کردن بیشتر منطبق بر واقعیت است که مکاتب مینیاتورهای ایرانی، از قرون بعد از اسلام آغاز شده و در قرون اولیه بعد از ظهور اسلام، هنر ایران با ابتکاراتی در خطوط عربی تداوم یافته و بهترین نسخه های قرآن کریم را هنرمندان مبتکر ایرانی نوشته اند و به تزئین و تذهیب مصحف شریف پرداخته و طلاکاری حواشی و سرلوحه قرآن و طرح های اسلیمی و ختایی و گردش های ترکیب بندی آن ها را به شیوه مخصوصی که امروزه آن را استیلیزه مینامیم ابداع کردند و در ادامه این ابداع و ابتکار، نقاشی براساس متن کتب و نوشته ها نیز رواج یافت که مینیاتورهای مکتب بغداد سر آغاز آن است. مکتب بغداد، از آن جهت که نوعی نقاشی بدوی است تا حدودی نشان از فقدان مهارت و قدرت هنری سازندگانش دارد و بیشتر در بردارنده قصه ها و روایات مذهبی است. هنرمندان مکتب بغداد، اکثر ایرانی بوده اند و معمولا نیز به سفارش و دستور روسای قبایل عرب کتب خطی را با ذوق خود تزئین میکردند و روش کار آن ها به اکثر نقاط دور و نزدیک ایران راه یافته بود و تا دوران سلجوقیان که نقاشی ایران ترقی محسوسی کرد ادامه یافت.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پروژه, پایان نامه, هنر, نگارگری, ایران, عصر سلجوقی, مینیاتور, مکتب, قبل از اسلام, میرملاس, غارنگاره, اشکانیان, جلایری, کمال الدین بهزاد, ناتورال, طلاکاری,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در جمعه 15 آبان 1394 ساعت 16:27 موضوع | تعداد بازديد : 211 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه بررسی تاثیر نظارت دیوان محاسبات بر افزایش درآمدهای مالیاتی در

تعداد صفحات:105
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول – کلیات تحقیق
مقدمه
بیان مسأله
اهداف تحقیق
اهمیت و ضرورت تحقیق
فرضیه ها
متغیر های پژوهش
تعاریف نظری
قلمرو تحقیق
ساختار کلی تحقیق
فصل دوم – ادبیات تحقیق
مقدمه
بخش اول – دیوان محاسبات
قبل از اسلام
دیوان محاسبات از صدراسلام تا قبل از مشروطه
دیوان محاسبات در دوره مشروطه
دیوان محاسبات بعد از انقلاب
اهداف دیوان محاسبات
وظایف و اختیارات دیوان محاسبات
سازمان و تشکیلات دیوان
معانی دیوان در لغت
دیوان محاسبات آمریکا
دیوان محاسبات انگلستان
دیوان محاسبات ژاپن
دیوان محاسبات چین
دیوان محاسبات ترکیه
بخش سوم – اصطلاحات و ادبیات مالی در بخش دولتی
نظام اقتصادی در ایران
دستگاه اجرایی
وزارتخانه
موسسه دولتی
شرکت دولتی
نهاد عمومی غیر دولتی
بودجه کل کشور
سال مالی
دریافت های دولت
درآمد
درآمد عمومی
سایر منابع تامین اعتبار
مسئولیت وصول درآمدها
بخش چهارم – نظارت بودجه ای
نظارت بودجه در ایران
انواع نظارت بودجه ای در ایران
دستگاه های نظارتی در ایران
مسئولیت پاسخگویی عمومی
استفاده کنندگان حسابداری دولتی
بخش پنجم – سازمان امور مالیاتی و ارکان آن
شورای عالی مالیاتی
هیئت عالی انتظامی مالیاتی
دادستانی انتظامی مالیاتی
ادارات امور مالیاتی
بخش ششم – مالیات و مفاهیم مربوطه
بیان مالیات
نگاهی به ادبیات مالیات
مالیات و سیاست های اقتصادی
مالیات و اقتصاد جهانی
مفهوم کلی مالیات
مالیات در ایران
قانون مالیات
پایه و نرخ مالیات
عوامل تشخیص مالیات
طبقه بندی انواع مالیات
پرهیز مالیاتی و فرار مالیاتی
اشخاص مشمول مالیات
اشخاص معاف از مالیات
طبقه بندی مالیات بر اساس قانون مالیات های مستقیم مصوب 1366 در ایران
اصول حاکم بر حقوق مالیات
اصول مالیات
پیشینه تحقیق
پیشینه تحقیق در داخل کشور
پیشینه تحقیق در خارج کشور
فصل سوم – روش تحقیق
مقدمه
روش تحقیق
تنظیم مسئله تحقیق
قلمرو زمانی و مکانی تحقیق
جامعه آماری
روش نمونه گیری
تدوین فرضیه
فرضیات تحقیق
آزمون های مورد استفاده
نرم افزار کامپیوتری
فصل چهارم – تجزیه و تحلیل اطلاعات
مقدمه
آمار توصیفی
آمار استنباطی
فصل پنجم – نتیجه گیری و پیشنهادها
مقدمه
نتایج تحقیق
محدودیت های تحقیق
موانع تحقیق
پیشنهادها
پیشنهادات حاصل از یافته های تحقیق
پیشنهاد برای تحقیقات آتی
فهرست منابع و مآخذ
چکیده لاتین

فهرست جداول:
آزمون کلموگروف – اسمیرنف جهت نرمالی سنجی داده ها مالیات
شاخص های مرکزی و پراکندگی متغیرهای مالیات تشخیصی قبل و بعد از نظارت
آزمون کلموگروف – اسمیرنف جهت نرمالی سنجی داده ها بدهی
شاخص های مرکزی و پراکندگی متغیرهای بدهی معوق قبل و بعد از نظارت
آزمون کلموگروف – اسمیرنف جهت نرمالی سنجی داده ها شناسایی مالیاتی
شاخص های مرکزی و پراکندگی متغیرهای شناسایی مالیات قبل و بعد از نظارت
توصیف رتبه های آزمون ویلکاکسون برای فرضیه اول تحقیق
آزمون ویلکاکسون برای فرضیه اول تحقیق
توصیف رتبه های آزمون ویلکاکسون برای فرضیه دوم تحقیق
آزمون ویلکاکسون برای فرضیه دوم تحقیق
توصیف رتبه های آزمون ویلکاکسون برای فرضیه سوم تحقیق
آزمون ویلکاکسون برای فرضیه سوم تحقیق

فهرست نمودارها:
فراوانی و نرمال سنجی داده های متغیر مالیلت تشخیصی قبل از نظارت
فراوانی و نرمال سنجی داده های متغیر مالیات تشخیصی بعد از نظارت
مقایسه میانگین مالیات تشخیصی قبل و بعد از نظارت
فروانی و نرمال سنجی داده های متغیر بدهی معوق قبل از نظارت
فروانی و نرمال سنجی داده های متغیر بدهی معوق بعد از نظارت
مقایسه میانگین بدهی معوق قبل و بعد از نظارت
فراوانی و نرمال سنجی داده های متغیر شناسایی مالیات قبل از نظارت
فروانی و نرمال سنجی داده های متغیر شناسایی مالیات بعد از نظارت
مقایسه میانگین شناسایی مالیات قبل و بعد از نظارت

چکیده:
مالیات یکی از قدیمی ترین ابزار تامین مالی دولت ها میباشد. که با گذر زمان جایگاه این منبع تامین مالی ارتقا چشم‌گیری داشته است ضمن آن که شفافیت مالیاتی از حیث امکان ردیابی مالیات پرداختی شهروندان، نمادی از دموکراسی جامعه تلقی میگردد. علیرغم محاسن بهره مندی از نظام مالیاتی، کاربرد این نظام در کشورهای کمتر توسعه یافته در حد مطلوبی نمی باشد. از جمله ایران که به واسطه وجود ذخایر عظیم ثروت از جمله نفت و گاز بهره‌مندی از منابع مالیاتی محور توجه منابع تامین مالی دولت نبوده است. در سال های اخیر با توجه به تغییرات گسترده در عرصه جهانی، لزوم بهره مندی از منابع مالیاتی مورد توجه ویژه قرار گرفته است. به گونه ای که بند 51 سند چشم‌انداز بیست ساله و ماده 2 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور قطع اتکا به درآمدهای نفتی را جهت تامین مخارج جاری کشور تجویز نموده است. در ایران مطابق با ماده 219 قانون مالیات های مستقیم شناسایی و وصول مالیات، ماموریت سازمان امور مالیاتی کشور میباشد. در این راستا مجلس شورای اسلامی برای ارزیابی تحقق اهداف مذکور، عملکرد سازمان امور مالیاتی را از طریق بازوی نظارتی خود،دیوان محاسبات کشور، مورد ارزیابی قرار میدهد. در این پژوهش آثار نظارت دیوان محاسبات بر درآمدهای مالیاتی استان تهران مورد بررسی قرار میگیرد. بداین صورت که میزان درآمدهای مالیاتی قبل و بعد از نظارت و اقدامات دیوان محاسبات ارزیابی شده است. نتایج حاکی است که بین میزان درآمد مالیاتی قبل و بعد از نظارت دیوان محاسبات اختلاف معنی دار وجود دارد. بدین صورت که نظارت به عمل آمده باعث افزایش در درآمدهای مالیاتی و همچنین افزایش وصول آن شده است. ضمن آن که اقدامات دیوان مذکور از طریق شناسایی درآمدهای مربوط به فعالیت های مشمول مالیات کتمان شده برای سازمان امور مالیاتی، سبب کاهش در فرار مالیاتی شده است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پایان نامه, نظارت, دیوان محاسابت, افزایش درآمد, دوره مشروطه, صدراسلام, قبل از اسلام, بعد از انقلاب, بخش دولتی, دستگاه اجرایی, وزارت خانه, بودجه, سال مالی, تامین اعتبار, مالیات, اقتصاد جهانی, نرخ مالیات, ارزیابی, عملکرد سازمان,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:24 موضوع | تعداد بازديد : 217 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه بررسی اهمیت نماز در قرآن

تعداد صفحات:80
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول : کلیات تحقیق
مقدمه
بیان مسئله
چرا بدون نماز هیچ عملی پذیرفته نیست؟
اهمیت و ضرورت
اهداف تحقیق
اهداف جزئی
پرسش های مطالعاتی
تعریف اصطلاحی نماز
تعریف لغوی نماز
لغت نامه دهخدا
لغت نامه معین
تعاریف مفهمومی
نماز از دیدگاه لغت نامه دهخدا
روش تحقیق
روش کتابخانه ای
روش تاریخی
فصل دوم
بخش اول – ادبیات نظری
مقدمه
تاریخچه نماز
نماز در ادیان غیر الهی
نماز در ادیان الهی
نماز در اسلام
نماز در ادیان الهی قبل از اسلام
نماز در شریعت حضرت موسی (ع)
نماز در شریعت شعیب (ع)
نماز در زمان اعراب جاهلیت
نماز یهودیان، مسیحیان و زرتشتیان
اهمیت نماز
دیدگاه اندیشمندان درباره نماز
نظر اندیشمندان اسلامی
نماز از دیدگاه امام خمینی
نماز از دیدگاه میرزا جواد آقا ملکی تبریزی
نماز از دیدگاه فیض کاشانی
نظر اندیشمندان غیر اسلامی در رابطه با نماز
فلسفه احکام نماز
فلسفه وجوب نماز
چرا در پنج وقت پنج نماز واجب شد؟
نماز از دیدگاه روایات
نماز از دیدگاه قرآن
فضایل نماز
برای نماز گزار سه موهبت بزرگ الهی است
شرایط خاص نمازگزار
رابطه نماز با حضور قلب
معنای حضور قلب
خشوع در نماز
خشوع نهایی در نماز
تفهم در نماز
بخش دوم – پیشینه عملی
پیشینه تحقیق در خارج
جمع بندی
فصل سوم
روش تحقیق
روش های جمع آوری اطلاعات ( ابزار جمع آوری اطلاعات)
فصل چهارم
خلاصه یافته ها
بحث و نتیجه گیری
پاسخ به پرسش های مطالعاتی
چه رابطه ای بین نماز و برطرف شدن گناهان وجود دارد؟
اهمیت نماز در قرآن چیست؟
آداب نماز کدامند؟
رعایت شرایط ظاهری نماز
لباس زیبا پوشیدن
مسواک زدن
عطر زدن
رعایت اول وقت
نماز خواندن در مساجد
پناه بردن به خدا
بلند گفتن بسم الله
خشوع
طمانینه
محافظت نماز از تصرف و سرقت شیطان
نشاط و بهجت
حضور قلب
اخلاقی در عبادات
اهمیت نماز جماعت و آثار آن را بیان کنید؟
آثار نماز جماعت
آثار معنوی
آثار اجتماعی
آثار سیاسی
آثار اخلاقی، تربیتی
محدودیت ها و مشکلات
پیشنهادها
منابع و ماخذ

چکیده:
این پایان نامه که درباره بررسی اهمیت نماز در قرآن است در چهار فصل تدوین شده که ابتدا به معرفی نماز از لحاظ لغتی و اصطلاحی پرداخته و سپس اهداف تحقیق ذکر شده که شامل ۴ هدف است:
۱) چه رابطه ای بین نماز و برطرف شدن گناهان وجود دارد؟
۲) اهمیت نماز در قرآن چیست؟
۳) آداب نماز در قرآن کدامند؟
۴) اهمیت و آثار نماز جماعت
سپس به تک تک سوالات به طور مختصر پاسخ داده و آداب نماز تحت عناوینی چون آداب ظاهری و باطنی توضیح داده شده است. همچنین چند نمونه از شرایط خاص نمازگزار با استناد به آیات قرآن و روایات و سخنانی از بزرگان یادآور شده است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آثار اجتماعی, آثار سیاسی, آثار معنوی, احکام نماز, ادیان الهی, ادیان الهی قبل از اسلام, ادیان غیر الهی, اسلام, اعراب جاهلیت, امام خمينی, اهمیت نماز, اهمیت نماز در قرآن, حضرت موسی, حضور قلب, خشوع, دانلود, رعایت اول وقت, روایات, روش تاریخی, زرتشتیان, طمانینه, عطر زدن, فلسفه, لغت نامه دهخدا, لغت نامه معین, مسواک زدن, مسیحیان, معارف, نماز, نماز جماعت, نمازگزار, وجوب نماز, پایان نامه, گناهان, یهودیان,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 15:13 موضوع | تعداد بازديد : 311 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد