تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه بررسی مکانیسم تحمل گیاهان به شوری

تعداد صفحات:55
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه و آشنایی با اصطلاحات علمی
خاک های هالومورف یا تحت تاثیر املاح
خاک های شور
خاک های قلیا
خاک های شور و قلیا
خاک های غیرشور و غیرقلیا
نظریه‌های مختلف درمورد مکانیسم جذب نمک ها توسط گیاهان
نفوذپذیری بافت‌ها
اثر پروتوپلاسم
درجه اشباع بافت‌ها
اثرات شوری بر گیاهان
اثرات شوری روی مراحل رشد
تاثیر روی جوانه‌زدن
تاثیر روی ساختمان گیاه
تاثیر روی رشد گیاه
تاثیر بر روی مراحل زایشی گیاه
تاثیر شوری بر گیاهان
عوامل موثر بر مقاومت گیاه نسبت به شوری
مقاومت و عکس‌العمل گیاهان به شوری
اجتناب (Avoidance)
تحمل
هدایت ویژه‌ عصاره‌ اشباع خاک بر اساس درصد استاندارد کاهش محصول
تعادل اسمزی
سرعت جذب و انتقال Na+
نسبت Na:K در گیاهان
روشهای سخت‌ تر شدن (Hardening) یا مقاوم‌شدن
مکانیسم مقاومت به شوری
مکانیسم جذب
مکانیسم تحمل
اثرات شوری بر مورفولوژی و آناتومی گیاه
کاهش رشد
کاهش سطح برگ ها
افزایش گوشتی بودن برگ ها یا افزایش درجه‌ Sacculence
ضخیم‌شدن کونیکول
تغییر در تعداد اندازه روزنه‌ها
ایجاد Tylose
زود چوبی شدن ریشه‌ها
جلوگیری از تمایز یافتن آوندهای چوبی و آبکش
اثرات فیزیولوژیکی شوری بر گیاهان
اثر شوری روی جذب املاح
اثر شوری روی فتوسنتز
اثر شوری روی تعرق
اثر شوری بر تغییر ساختمان کلروپلاست‌ها
تاثیر شوری بر تغییر مسیر تولید مواد آلی (Pathvay)
اثر شوری در تغییر شدت تنفس
اثر شوری بر روی سنتز پروتئین‌ها
اثر شوری بر روی فیتوهورمون‌ها
ویژگی گیاهان مقاوم به شوری و طبقه‌ بندی آن ها
حساسیت و مقاومت محصولات صحرایی در برابر املاح
مقاومت نباتات مرتعی
تحمل درختان میوه نسبت به شوری
مقاومت نسبی گیاهان زینتی در مقابل املاح
فهرست منابع

فهرست جداول:
تشخیص مقاومت گیاهان
مقاومت درختان میوه نسبت به میزان شوری و کلرورسدیم برگ
مقاومت گیاهان زینتی به املاح
انواع تفاوت های ممکن در مقاومت به شوری

مقدمه و آشنایی با اصطلاحات علمی:
طبق تعریف Levitt، تنش از دیدگاه بیولوژیکی شامل هر گونه تغییرات در شرایط محیطی است که رشد و نمو گیاه را کند کرده و یا الگوی رشد و نمو آن را تغییر میدهد. تنش شوری ناشی از نمک های محلول (به خصوص NaCl) در محیط ریشه بوده که غلظت آن ها از حد مشخصی گذشته و سبب کاهش و یا توقف در رشد گیاهان زراعی میشود. در هر صورت قصد ما بر آن نیست که به علل شور شدن خاک ها بپردازیم؛ بلکه هدف، آشنایی با عکس‌العمل و نحوه مقاومت گیاهان در برابر شوری میباشد. برآورد دقیقی از میزان زمین‌های دارای مشکل شوری وجود ندارد. کریستینس در سال 1982، برآورد کرده است که از 14 بیلون هکتار زمین‌های زیرکشت در دنیا، حدود 4/1 بیلیون هکتار دارای مشکل شوری و 6 بیلیون هکتار در مناطق خشک و نیمه‌ خشک قرار دارند.
توزیع جهانی زمین‌های شور در سطح جهان یکنواخت نیست، از بررسی 5/343 میلیون هکتار از خاک های شور در دنیا، آسیا بیشترین مساحت اراضی شور در دنیا را به خود اختصاص داده است.
12% از کل مساحت کشور به صورت دیم و آبی زیر کشت محصولات متنوع است. گفته میشود که 50% از این مساحت به درجات مختلف تحت اثر شوری، قلیایی بودن و غرقاب هستند که این میزان تا 75% از کل اراضی فاریاب را شامل میشود که در سراسر کشور پراکنده شده است.
در ابتدا توضیح چند اصطلاح ضروری به نظر میرسد. معنای تحت‌الفظی هالوفیت، گیاه نمک (Salt Plant) بوده و به گیاهانی گفته میشود که میتوانند با وجود غلظت بالای نمک Na رشد کنند. گیاهانی که نمیتوانند با وجود غلظت بالای نمک Na رشد کنند، گلیکوفیت یا گیاهان شیرین نامیده میشوند. به دلیل محدوده‌ وسیعی که بین هالوفیت‌ها وجود دارد، به زیردسته‌هایی از Euhalophyttes (هالوفیت‌های واقعی) تا به Oligo halophytes (آن هایی که شوری ملایم را تحمل میکنند) تقسیم میشوند. بسیاری از هالوفیت‌ها میتوانند، بطور کاملاً نرمالی در محیط کم یا فاقد نمک رشد کنند که به آن ها هالوفیت اختیاری گویند، ولی اگر قادر به چنین وضعیتی نباشد به آن ها هالوفیت اجباری گویند. مثال هالوفیت زراعی اختیاری چندرقند است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آبكش, آناتومی, آوند, استاندارد, اسمزی, املاح, بافت , بيولوژيک, تعرق, جوانه زدن, خاک های هالومورف, دانلود, رشد و نمو, رشد گياه, ساختمان گياه, شوری, عصاره , فتوسنتز, فيتوهورمون , فيزيولوژيكی, قليا, كلرورسديم, كلروپلاست , كونيكول, مراحل رشد, مقاومت گياه, مكانيسم, مواد آلی, مورفولوژی, ميوه, نباتات, نمک, هكتار, پروتئين , پروتوپلاسم, پروژه, کشاورزی, گياهان, گياهان زينتی,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 13:49 موضوع | تعداد بازديد : 343 | لينک ثابت


دانلود گزارش كارآموزي آشنايي با صنعت فرآورده هاي گوشتي

تعداد صفحات:121
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه
تاريخچه صنعت گوشت
اهميت مصرف گوشت در رژيم غذايي
اطلاعات كلي مربوط به كارخانه
معرفي كارخانه
تاريخچه
مراحل توليد
پوشش و بسته‌بندي ها
بسته‌بندي وكيوم
ماشين آلات و تجهيزات
دستگاه برش گوشت منجمد (گيوتين)
چرخ گوشت
چرخ گوشت معمولي يا استاندارد
چرخ گوشت، مخلوط كن
دستگاه جدا كننده
دستگاه كاتر
ميكسر
پركن يا فيلر
دستگاه كليپ زن
دستگاه يخ‌ساز
دستگاه پخت
دستگاه توليد دود
تاسيسات
سيستم حرارتي
سيستم برودتي
سيستم فاضلاب
فصل دوم
ويژگي هاي شيميايي و فيزيك و شيميايي مواد اوليه و محصولات
اطلاعات علمي و خصوصيات فيزيكي يا شيميايي مواد اوليه
گوشت
چربي (روغن)
آب و يخ
عمل‌ آورنده‌ها
اتصال دهنده‌ها
پركننده‌ها
اطلاعات علمي و خصوصيات فيزيكي و شيميايي محصول نهايي
انواع سوسيس
كالباس خام
كالباس حرارت ديده
آزمايشگاه هاي كنترل كيفي مواد اوليه و محصول نهايي
آزمايشات كنترل شيميايي
آزمايشات حسي و ظاهري
نحوه انبارداري
انبار مواد اوليه
انبار محصولات
انبار قرنطينه
استانداردهاي كيفي و بهداشتي
نحوه فروش و بازاريابي
فصل سوم
موقعيت شغلي كاردان و كارشناس صنايع غذايي
امور جاري و اهداف
فصل چهارم
نتيجه‌گيري
پيشنهادات

مقدمه:
گوشت و فرآورده‌هاي آن يكي از منابع پر ارزش پروتئيني در ارتباط با تغذيه بشر محسوب مي گردد. در كشور ما صنايع گوشت به ويژه در ده سال اخير يكي از مهم ترين و مسئله سازترين شاخه هاي صنايع غذايي به شمار آيد. فرآورده‌هاي متنوع و گوناگوني كه امروزه از گوشت هاي مختلف تهيه ميگردند، بدون دانش فني و اطلاعات كافي در زمينه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنين تكنولوژي تهيه‌ فرآورده‌هاي گوشتي مسلماَ از كيفيت خوراكي و بهداشتي مناسبي برخوردار نخواهند بود. و استفاده بي رويه و نابهنجار از مواد افزودني مختلف كه بسياري از آن ها خطرات جبران ناپذيري را براي مصرف كنندگان فراهم مي ‌آورند نيز بيشتر ناشي از عدم آگاهي از تكنولوژي اين صنعت مي باشد. فرآورده هاي گوشتي فرآورده هايي را مي نامند كه لاآقل نيمي ا‌ز آن ها را گوشت تشكيل داده باشد. معمولاَ‌ زماني كه در كتب و مقالات علمي در رابطه با علوم و صنايع گوشت صرفاَ از گوشت نام برده مي شود‏ منظور گوشت قرمز بوده و فرآورده هايي كه از گوشت قرمز تهيه مي گردند تحت عنوان فرآورده‌هاي گوشتي ناميده مي شوند. فرآورده‌هاي گوشتي از جمله انواع كباب ها‏‏، استيك ها، سوسيس ها و كالباس هاي ادويه‌ دار، انواع ماهي، ميگو و صدها غذاي تهيه شده از انواع گوشت، منابع غذايي لذيذ هستند كه ميتوانند هر انساني را از گرسنگي نجات داده و رشد جسمي و مغزي براي وي به ارمغان آورند. با ايجاد صنايع بزرگ از فرآورده هاي گوشتي نه تنها اقتصاد يك كشور شكوفا ميشود بلكه شادابي و سلامتي نيز در افراد يك كشور و نسل هاي آينده پديدار مي گردد. جامعه سالم و ملتي كه به سوي توسعه گام برميدارد نبايد از جهت تامين پروتئين به مثابه ركن اصلي تغذيه عقب بماند. امروزه اهميت پروتئين حيواني بعنوان يكي از نيازمندي هاي انسان بر كسي پوشيده نيست و در اين ميان گوشت از جايگاه ويژه اي برخوردار است. استفاده از فرآورده‌هاي گوشتي بعنوان تامين كننده قسمتي از پروتئين مصرفي و جايگزين آن به جاي درصدي از گوشت مصرفي سرانه ميتواند پاسخگوي مقداري از مشكلات اقتصادي – تغذيه‌اي جامعه باشد. به دلايل ذيل اين گونه فرآورده‌ها ميتواند مشكل را تا حدي حل و جايگزين شايسته براي گوشت باشند.
1) هزينه نهايي محصول توليد شده اين فرآورده‌ها نسبت به گوشت پايين بوده و توانايي دسترسي طبقات كم درآمد به اين محصولات بيشتر است.
2) با صرفه‌جويي متناسب در ميزان گوشت كمبود تا حدي تعديل مي شود.
3) فرآورده‌هاي گوشتي علاوه بر اين كه داراي پروتئين حيواني بخاطر وجود گوشت و احيانا‌َ تخم‌مرغ و كازئين مي باشد داراي مقداري پروتئين گياهي (سويا- آرد- سوخاري- گلوتني) نيز مي باشد.
4) گوشت خالص از نظر اين كه كربوهيدارت ها فقير بوده و از اين نظر تامين كننده احتياجات بدن نيست در صورتي كه در فرآورده‌هاي گوشتي اين نقص تاحدي برطرف شده است.
5) استفاده از مواد پر كننده و توسعه دهنده و افزودني ها در فرآورده‌هاي گوشتي موجب بروز كيفيت مناسب تر نسبت به گوشت خالص در برخي از صفات فيزيكي و ارگانوتيپتيكي ميشوند.
از طرف ديگر فرهنگ شهري و عادات غذايي خاص حاصله از آن با اجبار موجب در رستوران ها و سلف سرويس ها ميشود و با طبع تهيه و طبخ غذا در خانه نيز كاهش مي بابد و توجه مردم به غذاهاي آماده بيشتر معطوف مي شود و بديهي است فرآورده‌هاي گوشتي به ويژه محصولات حاصل از گوشت چرخ شده مانند همبرگر داراي اهميت خاصي است. در حال حاضر شكل هاي مختلفي از گوشت چرخ شده تهيه مي گردد و ماده اوليه آن به فرم هاي گوناگون و با ضخامت هاي مختلف توسط توليد كنندگان توليد و بصورت منجمد توزيع مي شود. در كشورهاي خارجي اين محصولات را Patties مينامند كه با توجه به نوع دامي كه گوشت آن ها در تهيه آن بكار برده مي شود نامگذراي شده‌اند. علاوه بر آن نام برگر نيز در اين فرآوردها بسيار استعمال شده كه معروف ترين آن برگر تهيه شده از گوشت گاو مي باشد كه اصطلاحاَ آن را همبرگر مينامند. بطور كلي در كشورهاي مختلف از جمله ايران طي تكنولوژي خاصي گوشت هاي چرخ شده را تهيه و پس از فرمولاسيون فرم بندي و بسته بندي نموده و در تونل هاي مخصوص منجمد كرده و در سردخانه 18 درجه سانتيگراد به صورت يخ زده نگهداري ميكنند.

لينك دانلود

 


برچسب ها : آرد, استيك, اطلاعات كافي, انبار, انبار محصولات, بازاريابي, بسته بندي, تاسيسات, تخم مرغ, تغذيه, تكنولوژي, دانش فني, دانلود, دستگاه برش, دستگاه كليپ زن, دستگاه يخ ساز, دستگاه پخت, روغن, رژيم غذايي, سردخانه, سوخاري, سوسيس, سويا, سيستم برودتي, سيستم حرارتي, سيستم فاضلاب, شيميايي, صنايع غذايي, فرآورده هاي گوشتي, فيلر, كارخانه, كالباس, كباب, كربوهيدارت, كنترل شيميايي, محصول نهايي, مواد اوليه, ميكسر, ميگو, نحوه فروش, هزينه نهايي, وكيوم, پروتئين, پروتئين گياهي, چربي, چرخ گوشت, گزارش كارآموزي, گوشت منجمد, گيوتين,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 6 خرداد 1396 ساعت 12:58 موضوع | تعداد بازديد : 232 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد