تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه اثرات روانی طلاق بر کودکان

تعداد صفحات:31
نوع فایل:word
رشته روانشناسی
فهرست مطالب:
مقدمه
پیشینه نظری
نظریه وابستگی
عوامل افزاینده‌ تاثیرات منفی طلاق
کودکان شیرخوار و نوپا
سنین 3 تا 9 سال
سنین 9 به بالا
وضعیت اقتصادی – اجتماعی
رابطه با هر والد قبل از طلاق
دعواهای ادامه دار بین همسران
درک فقدان والد غیر سرپرست
استفاده از کودک بعنوان یک سلاح بر علیه والد دیگر
کیفیت رابطه
برخورد کودکان با طلاق
والد در زندگی روزانه
تاسف – احساس ناراحتی از دست دادن خانواده
اثرات کوتاه مدت طلاق بر بچه ها
سازگاری های بعد از طلاق
اثرات دراز مدت طلاق
تاثیر تعارض های وفاداری روی کودک
چرا والدین بچه ها را وادار به انتخاب میکنند؟
خشم داشتن نسبت به همسر سابق
موجه جلوه دادن طلاق
اعمال کنترل کردن
احساس شکست
ائتلاف و اتحاد خانوادگی
رسم موافقتنامه همکاری خانوادگی
اعمال موثر در کاهش تاثیرات منفی طلاق
منابع

مقدمه:
وقتی تصمیم برای انجام طلاق گرفته میشود، چه تاثیری بر والدین و فرزندان به وجود می آورد؟ به یاد داشته باشید گرچه طلاق جوانب حقوقی دارد بیشتر جوانب عاطفی طلاق بیرون از دادگاه رخ میدهد. والدین باید یاد بگیرند که چگونه با تاثیرات طلاق هم برای خود و هم برای فرزندانشان کنار بیایند.
نکته مهمی که باید خاطر نشان کنیم این است که این موضوع مورد اختلاف و بحث است که آیا اثرات منفی طلاق نتیجه خود طلاق است یا نتیجه مشاجرات داخل خانه که منجر به طلاق میشود. به عبارت دیگر آیا صدماتی که به کودک وارد می آید، برخاسته از تغییر در ساختار خانواده است که در نتیجه طلاق انجام میشود یا نتیجه کشمکش والدین، فشار اقتصادی، یا نداشتن والدین خوب؟ اگر اثرات به کشمکش با خانواده مربوط میشود و تنها به جدایی والدین ربط نداشته باشد این اثرات ممکن است خیلی گسترده باشند. اگر چنین باشد بچه هایی که در خانواده بدون طلاق زندگی میکنند نیز احتمال دارد با مشکلات مشابهی برخورد کنند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود پروژه, اثرات روانی, طلاق, کودک, روانشناسی, نظریه وابستگی, کودکان شیر خوار, نوپا, وضعیت اقتصادی, اجتماعی, همسر, کیفیت, اثرات دراز مدت طلاق, احساس شکست, والدین, فرزندان, جوانب حقوقی, اثرات منفی طلاق, دادگاه خانواده, ساختار خانواده, فشار اقتصادی, ,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 14:54 موضوع | تعداد بازديد : 250 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه تاثیر بد رفتاری والدین بر رشد اجتماعی فرزندان

تعداد صفحات:43
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول
بیان مسئله
ضرورت و اهمیت بررسی
سوابق پژوهش
چارچوب نظری پژوهش
نظریه‏ های روان‏شناسی و روان‏شناسی اجتماعی
اهمیت و نقش خانواده در رشد اجتماعی
محیط خانوادگی و رشد اجتماعی فرزندان
مقام و موقعیت کودک در خانواده
درگیری و اصطکاک بین والدین
خواهران، برادران و اجتماعی شدن
آثار طلاق بر رشد اجتماعی فرزندان
مرزهای خانواده و رشد اجتماعی فرزندان
فرضیه‏ ها یا سوالات اساسی تحقیق
سنجش متغیرها
متغیرهای مستقل
روش تحقیق و جمعیت مورد بررسی
حجم نمونه و شیوه‏ نمونه گیری
یافته‏ های تحقیق
نتایج توصیفی متغیرها
رشد اجتماعی دانش آموزان (متغیر وابسته)
متغیرهای مستقل
آزمون فرضیه‏ ها و تحلیل نتایج
تحلیل رگرسیون چند متغیره
وزن خالص و ناخالص متغیرهای مستقل
مدل تحلیل مسیر
نتیجه گیری
منابع و مآخذ

چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی تأثیر خانواده بر رشد اجتماعی دانش‏ آموزان دوره‏ متوسطه‏ استان کرمانشاه انجام شده است. که در آن متغیرهایی از قبیل ساختار قدرت خانواده، مرزهای خانواده، تضاد والدین با یکدیگر، بدرفتاری والدین با فرزندان، سبک‏ های تربیتی و پایگاه اقتصادی ـ اجتماعی والدین بررسی شده است. این تحقیق به صورت پیمایشی و با استفاده از ابزار پرسشنامه اجرا شده است که 625 نفر از دانش‏ آموزان دختر و پسر دبیرستانی با استفاده از روش نمونه‏ گیری سیستماتیک برای تکمیل پرسشنامه انتخاب شدند. نتایج به دست‏ آمده از تحقیق نشان داد که متغیرهای مرزهای خانواده (گسسته، مشخص و به هم تنیده)، ساختار قدرت خانواده و سبک تربیتی دموکراتیک با رشد اجتماعی دانش‏ آموزان همبستگی مستقیم و معناداری داشته‏ اند. همچنین متغییرهای سبک‏ های تربیتی اقتدار طلبی، بی‏ مسئولیتی، بدرفتاری والدین با فرزندان و تضاد والدین با هم با رشد اجتماعی دانش‏ آموزان همبستگی معکوس و معناداری داشته‏ اند. متغیرهای پایگاه اقتصادی ـ اجتماعی والدین و سبک تربیتی سهل‏ گیرانه با رشد اجتماعی دانش‏ آموزان رابطه‏ ای نداشته‏ اند. نتایج تحلیل رگرسیونی نیز نشان داد که متغیرهای مرزهای خانواده، ساختار قدرت خانواده و بدرفتاری والدین با فرزندان با هم تأثیر مستقیم و معناداری بر رشد اجتماعی دانش ‏آموزان داشته‏ اند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : دانلود, پایان نامه, روانشناسی, پروژه, دانلود پایان نامه, بد رفتاری, رشد اجتماعی فرزندان, اجتماع, کودک, خانواده, متغیر وابسته, گسسته, اقتدار طلبی, سبک تربیتی, رگرسیون, سیستماتیک, دموکراتیک, رشد اجتماعی,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در شنبه 28 آذر 1394 ساعت 16:37 موضوع | تعداد بازديد : 338 | لينک ثابت


دانلود پروژه پیامدهای قشر بندی اجتماعی

تعداد صفحات:29
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول
فرصت های زندگی
طبقه بالا
طبقه متوسط بالا
طبقه متوسط پایین
طبقه کارگر
طبقه پایین
شاخص ها و طبقات اجتماعی
طبقه اجتماعی و میزان های نابرابر زاد و ولد
طبقه اجتماعی و میزان های نابرابر مرگ و میر
طبقه اجتماعی و خودکشی
طبقه اجتماعی و طلاق
فصل دوم
سبک زندگی
ویژگی های طبقه کارگر پایین
طبقه اجتماعی و علایق دینی
طبقه و خانواده
طبقه و تعلیم و تربیت فرزندان
طبقه و شخصیت
طبقه و نحوه گذراندن اوقات فراغت
منابع

فهرست جداول:
قشربندی اجتماعی در ایالات متحد امریکا برحسب مشاغل
نوع و میزان تحصیلات بر حسب طبقه اجتماعی در ایالات متحد آمریکا
میانگین تعداد فرزندان بر حسب وضعیت مادران در 15 استان کشور در سال 1370
میانگین تعداد فررندان مادران 35 تا 39 ساله بر حسب وضعیت تحصیلی مادران
تمایل طلاق برحسب سنخ های شغلی – اجتماعی در آمریکا

مقدمه:
تقریبا در همه اجتماعات انسانی پدیده هایی چون طبقه، نابرابری اجتماعی، تفکیک اجتماعی و سلسله مراتب گروه ها و تجمعات انسانی به چشم می خورد. جامعه شناسان این موضوعات را در قالب مفهوم قشربندی اجتماعی مورد مطالعه قرار داده و به تحلیل وتبیین آن پرداخته اند.
بی تردید دو مفهوم نابرابری و قشربندی اجتماعی مفاهیمی انفکاک ناپذیرند. قشربندی اجتماعی نظامی است که افراد را بر حسب میزان برخورداری شان از کیفیت های مطلوب رتبه بندی کرده و آن ها را در طبقات اجتماعی متناسب با وضعیت شان جای میدهد. این کیفیت های خوشایند را فرهنگ هر جامعه ای مشخص می کند.
در حقیقت قشر بندی اجتماعی رده بندی گروه ها و افراد بر حسب سهم آنان از دستاوردهای مطلوب و حائز ارزش اجتماعی است. اگر بخواهیم در یک جمع بندی تعریفی از قشربندی اجتماعی ارائه دهیم باید بگوییم قشربندی اجتماعی مجموعه ای است سازمان یافته که در آن افراد و گروه های انسانی تحت تاثیر نابرابری های اجتماعی در سطحی از سلسله مراتب دستیابی به منابع با ارزش زندگی قرار می گیرند. تا اینجا تلاش کردیم تعریفی از نابرابری و قشربندی اجتماعی ارائه دهیم. برای آنکه درک روشن تری از بحث داشته باشیم بهتر است در مقام مقایسه این دو مفهوم به این نکته اشاره کنیم که نابرابری اجتماعی مجموعه ای از تفاوت های میان افراد و گروه ها از نظر میزان دسترسی به منافع مادی و نمادین است حال آن که قشربندی اجتماعی نظامی منسجم و رتبه بندی شده مبتنی برهمین نابرابری های اجنماعی است. همچنین مناسبات بین نابرابری اجتماعی و قشربندی اجتماعی مناسباتی دو سویه و دیالکتیکی است . همان طور که نابرابری ها عامل شکل گیری قشربندی اجتماعی هستند، نظام قشربندی اجتماعی هم به نوبه خود نابرابری های اجتماعی را باز تولید می کنند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : اوقات فراغت, تربیت فرزندان, جامعه شناسان, خودکشی, دانلود پروژه, زاد و ولد, سبک زندگی, طبقات اجتماعی, طبقه اجتماعی, طبقه و تعلیم, طبقه و خانواده, طبقه و شخصیت, طبقه کارگر, طلاق, علوم اجتماعی, فرصت های زندگی, قشر بندی, مرگ و میر, میزان تحصیلات, کیفیت,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:00 موضوع | تعداد بازديد : 248 | لينک ثابت


دانلود پروژه شروط ضمن عقد

تعداد صفحات:33
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
کلید واژگان
مقدمه
بیان مسئله
سوالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
اهداف پژوهش
هدف اصلی
اهداف فرعی
چارچوب پژوهش
گفتار اول: شروط ضمن عقد مندرج در قباله نکاح
شروطی که در قباله‌های ازدواج مندرج است
گفتار دوم: شروط غیر مشروط (شروط تکمیلی)
شرط تحصیل
شرط اشتغال
شرط وکالت زوجه در صدور جواز خروج از کشور
شرط تقسیم اموال موجود میان شوهر و زن پس از جدایی
حضانت فرزندان پس از طلاق
شرط وکالت مطلق زوجه در طلاق
گفتار سوم: نمونه‌هایی از شرط ضمن عقد
گفتار چهارم: شروط مبطل عقد ازدواج
شروط باطل که مبطل ازدواج نیست
شرط خودداری از ازدواج مجدد شوهر
شرط خودداری از روابط جنسی
گفتار پنجم: شروط ضمن عقد را جدی بگیرد
به وکیل مراجعه کنید
دفترخانه‌ها، ضمانت اجرایی شدن شروط
فرهنگ‌سازی مهم ترین راه هضم شرایط ضمن عقد
بحث و نتیجه گیری
منابع

چکیده:
بر اساس فقه اسلامی و قانون مدنی ایران، ازدواج قراردادی است که در آن حقوق و تکالیف متفاوتی به زن و مرد داده میشود. با امضای سند ازدواج، زن برخی از حقوق مدنی و معنوی خود همچون حق سفر، داشتن شغل، انتخاب محل زندگی و مسکن، ولایت بر فرزندان و جدایی از همسر (طلاق) را از دست میدهد و حقوق مادی همچون مهریه و نفقه را به دست می‌آورد. معمولاً از شروط ضمن عقد برای تغییر این آثار حقوقی ازدواج استفاده میشود. برای مثال شوهر متعهد میشود که جلوی سفر یا شغل زن را نگیرد یا به او برای طلاق وکالت میدهد. این‌گونه شروط در صورتی که مغایر با قوانین تفسیری مخالف باشند بر قانون برتری دارند و در صورت بروز اختلاف باید به شرط ضمن عقد عمل شود نه قانون، اما اگر خلاف قوانین امری باشند اعتباری ندارند. در این پروژه به بررسی شروط ضمن عقد می پردازیم و بیان میداریم که شروط ضمن عقد ازدواج تعهداتی است که در حین ازدواج با توافق زن و شوهر وارد مفاد قرارداد ازدواج آنها میشود. این شروط را میتوان در سند رسمی ازدواج ذکر کرده و با امضای دو طرف رسمیت داد. این شروط در قانون ذکر نشده‌اند و به انتخاب طرفین چه در هنگام ازدواج و چه پس از آن انتخاب میشوند.

مقدمه:
ازدواج تنها یک پیوند عاطفی و اخلاقی میان دو انسان نیست. زن و شوهر پس از ثبت رسمی ازدواج، وارد توافقی دو جانبه میشوند که معمولا نظام قانونی هر کشور برای آن چارچوب مشخصی تعریف کرده‌است. این چارچوب حقوقی در کشورهای مختلف متفاوت است اما در همه کشورها برآمده از سنت‌، عرف، تجربه بشری، مذهب و اصول پایه‌ای علم حقوق یا معاهدات بین‌المللی است. البته در هر کشور سهم هر یک از این منابع در تدوین چارچوب حقوقی حاکم بر ازدواج متفاوت است. برخی کشورها عرف و دانش بشری را در اولویت قرار داده‌اند و برخی کشورها نظیر ایران، صرفا بر تعالیم مذهبی و آموزه‌های فقهی در تدوین قوانین خانواده تاکید داشته‌اند.
به همین دلیل قضاوت درباره چارچوب حقوقی حاکم بر خانواده کار ساده ای نیست زیرا افراد متفاوت بر اساس عقاید، دانش و تجربیات متفاوت خود قضاوت های متفاوتی دارند. اما همه این آدم‌ها در یک چیز مشترکند: آن ها تلاش میکنند دست کم در چارچوب نظام حقوقی موجود شرایط عادلانه ‌و آرامش‌بخشی برای خود ایجاد کنند. زن و مرد هنگامی که می‌پذیرند با هم ازدواج کرده و همسر یکدیگر شوند و این توافق را در دفاتر رسمی ثبت میکنند پذیرفته‌اند که قانون بر مناسبات زناشوئی آن ها حاکم شود. کتاب هفتم قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران با عنوان در نکاح و طلاق مهمترین متن حقوقی در خصوص قوانین حاکم بر ازدواج در ایران است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : ازدواج, اشتغال, حضانت فرزندان, حقوق, دانلود پروژه, دفترخانه , روابط جنسی, سند ازدواج, شرط تحصیل, شروط ضمن عقد, طلاق, فرهنگ سازی, فقه اسلامی, قانون مدنی, قباله های ازدواج, مهریه, نظام حقوقی, نفقه, نكاح, وکالت, پیوند عاطفی,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:01 موضوع | تعداد بازديد : 246 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه بررسی تاثیر هوش عاطفی بر بهره وری فردی و سازمانی کارکنان

تعداد صفحات:126
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول – کلیات پژوهش
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت پژوهش
هدف پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعریف نظری و عملیاتی متغیرها
تعریف نظری
تعریف عملیاتی
فصل دوم – پیشینه نظری پژوهش
مقدمه
بخش اول – هوش هیجانی
تاریخچه هوش هیجانی
تعریف هوش هیجانی
عوامل موثر بر هوش هیجانی
بلوغ هیجانی
ویژگی های هوش هیجانی
نظریه های مرتبط به هوش هیجانی
اهمیت و ضرورت هوش هیجانی
هوش هیجانی و هوش عقلانی
ویژگی افرادی دارای هوش هیجانی بالا
طبقه بندی افراد بر مبنای هوشبهر و هوش هیجانی
آزمون ها و مقیاس های هوش هیجانی
دلالت ارتقاء تحصیلی خود به خود
هوش هیجانی و زندگی خانوادگی
تاثیر مثبت بر حرفه و تجارب
اثرات مفید در سطح زمانی
بخش دوم – فرزند اول
فرزند اول از نظر آدلر
روش های تربیتی فرزندان
زیر منظومه همسران و قابلیت های ارتباطی
برادران و خواهران
نقش پدر
نقش مادر در اجتماعی شدن کودک
ماردان و پدران در مقابله با کودکان
شیوه مقتدرانه
شیوه سهل انگار
شیوه استبدادی
اجتماعی شدن از طریق والدین
پذیرش
کنترل
محیط اجتماعی و جوان
جوان و دوستان
مرحله جوانی
هویت شغلی
ایجاد هدف های شغلی
جوانان و انتخاب شغل
اصول صحیح تربیتی والدین
مسائلی که در تربیت فرزندان اهمیت دارند
بخش سوم – مروری بر پژوهش های انجام شده در مورد هوش هیجانی
پژوهش های انجام شده در ایران
پژوهش های انجام شده در خارج از کشور
فصل سوم – روش اجرای پژوهش
روش پژوهش
جامعه آماری
حجم نمونه و روش نمونه گیری
ابزار اندازه گیری
پرسشنامه هوش هیجانی بار – ان
روش اجرای پژوهش
روش تحلیل داده ها
فصل چهارم – تجزیه و تحلیل داده ها
تجزیه و تحلیل داده ها
بررسی فرضیه ها
فصل پنجم – بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری
محدودیت ها
پیشنهادات
منابع
منابع فارسی
منابع لاتین
پیوست ها
پرسشنامه
پاسخنامه

چکیده:
پژوهش حاضر به صورت همبستگی با هدف بررسی مقایسه هوش هیجانی در فرزندان اول و فرزندان آخر خانواده انجام شده است. جهت دستیابی به هدف 60 نفر از فرزندان اول و آخر از شهرستان کاشان را با روش دستیابی تصادفی انتخاب و از طریق تست هوش هیجانی بار – ان از روش پس رویدادی و آزمون t مستقل مورد بررسی قرار گرفت و از مقایسه نتایج به دست آمده از اجرای پژوهش معلوم گردید که بین هوش هیجانی فرزندان اول و فرزندان آخر تفاوت معناداری وجود دارد با این معنا که میزان هوش هیجانی در بین فرزندان اول بیشتر از فرزندان آخر خانواده می باشد.

مقدمه:
سال هاست تصور میشد که هوش افراد (IQ)، موقعیت آنان را در زندگی تعیین میکند. مدارس برای ثبت نام دانش آموزان در برنامه های مختلف و همچنین شرکت ها و کارفرمایان برای انتخاب افراد، از آزمون (IQ) استفاده میکردند.
ولی در ده سال اخیر محققان دریافته اند که (IQ) تنها شاخص موفقیت افراد نیست اکنون توجه به قسمت هوش هیجانی (EQ)است که بعنوان شاخص دیگر موفقیت افراد محسوب میشود.
هوش هیجانی از فاکتورهای مهم در زندگی افراد بوده کار بر روی هر دو دسته از وقایع زندگی (ازدواج، مرگ افراد خانواده) تاثیر بسیاری دارد
دهه اخیر ظهور بی سابقه تحقیقات علمی راجع به هیجانات مختلف (عشق، ترس، نفرت و غیره) بوده است. مهیج ترین دستاورد مربوط به تصویر برداری از مغز در حین فعالیت است که به مدد روش های نوآورانه همچون تکنولوژی های جدید مغزنگاری حاصل شده است.
این تکنولوژی ها برای نخستن بار در طول تاریخ بشر ما را قادر به دیدن چیزهایی کرده اند که همیشه بعنوان گنجینه ای از رازهای دست نیافتنی تلقی می شده است: اینکه توده در هم پیچیده سلول های مغز در هنگام تفکر، بروز احساسات، خیال بافی و رویا چگونه عمل میکنند.
این اطلاعات عصب زیستی شناختی برای ما این امکان را فراهم می آورد تا به گونه ای دقیق تر بفهمیم که بخش های مربوط به هیجانات عاطفی در مغز چگونه ما را وادار به خشم یا گریه میکند و چگونه بخش های قدیمی تر مغز که ما را به جنگ با دیگران یا عشق ورزی به آن ها بر می انگیزند در جهت عملکرد بهتر یا بدتر هدایت میشوند.
هوش هیجانی نوع دیگر با هوش بودن است و شامل درک احساسات خود برای تصمیم گیری مناسب در زندگی است. EQ توانایی کنترل حالت های اضطراب آور و کنترل واکنش هاست.
این به معنی پر انگیزه و امیدوار بودن به کار و رسیدن به اهداف است . بطور کلی، هوش هیجانی یک مهارت اجتماعی است و شامل همکاری با سایر مردم، کاربرد احساسات در روابط و توانایی رهبری سایر افراد میباشد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : احساسات, ازدواج, اضطراب آور, انتخاب شغل, بلوغ هیجانی, بهره وری, تربیت فرزندان, ترس, تفکر, تکنولوژی, جامعه آماری, حرفه و تجارب, خیال بافی, دانلود پایان نامه, روش پژوهش, سازمان, سلول های مغز, عشق, مدیریت, مغزنگاری, نفرت, هوش افراد, هوش عاطفی, هوش هیجانی, هویت شغلی, پژوهش, کارکنان,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:03 موضوع | تعداد بازديد : 235 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه نقش رضایت جنسی بر میزان رضایت زناشویی دانشجویان متاهل

تعداد صفحات:111
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
کلیات تحقیق
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف پژوهش
هدف کلی
اهداف جزئی
فرضیه های پژوهش
فرضیه اصلی
فرضیه های فرعی
تعاریف نظری و عملیاتی متغیرها
فصل دوم
ادبیات تحقیق
بخش اول – رضایت جنسی
مقدمه
رضایت جنسی مطلوب
تکنیک
رضایت روابط زناشویی در ازدواج
تعریف تعرض جنسی
تعریف عام رضایت
تعریف خاص رضایت (تماس جنسی)
جلب رضایت جنسی همسر
بقای رابطه
رابطه رضایت زناشویی و رضایت جنسی
دلبستگی آری، وابستگی هرگز
ازدواج نکرده‌ها بخوانند
اطلاعات لازم در مورد رضایت جنسی و ارگاسم خانم ها
ده عامل موثر در کاهش رضایت جنسی زنان و مردان
رضایت جنسی در مردان و زنان چگونه است؟
شاخص‌های رضایت جنسی در مردان و زنان
چه کسانی بیشتر به رضایت جنسی میرسند؟
جلب رضایت جنسی همسر
جلب رضایت جنسی در بقای رابطه
راهکار‌هایی برای رضایت جنسی
شکستن عادت‌های روتین
با شریک جنسی خود صحبت کنید
ورزش و تغییر وضعیت ظاهری
رضایت جنسی و ناتوانی جنسی در زنان
علائم و نشانه ها
علل
چه زمان باید به پزشک مراجعه کرد؟
غربالگری و تشخیص
درمان
درمان های غیر دارویی برای ناتوانی جنسی در زنان
درمان های دارویی برای ناتوانی جنسی در زنان
درمان های در حال پدیدار شدن
مهارت های کنار آمدنی
بخش دوم – رضایت زناشویی
رضایت زناشویی
خوشبختی در زندگی زناشویی و رضایت زناشویی
خوشبختی در زندگی زناشویی و رضایت زناشویی
خانواده – رضایت زناشویی
خشنودی در خانواده و عوامل موثر در آن
ناخشنودی و طلاق در خانواده و علل آن
بهداشت روانی یا رضایت زناشویی
تعریف سازمان جهانی
اهمیت رضایت زناشویی
رضایت زناشویی در پرتو پای بندی به آموزه های دینی
دین باوری و رضایت زناشویی
امنیت روانی و رضایت زناشویی، در پرتو یاد خدا
آثار شکرگزاری بر رضایت زناشویی
توکل و رضایت زناشویی
رضایت زناشویی در نظام خانواده
تعریف رضایت
پیدایش رضایت
ابعاد رضایت
عوامل موثر در رضایت زناشویی
رضایت از زندگی زناشویی
عوامل موثر در رضایت مندی زناشویی
پیشینه پژوهش
پژوهش های خارجی
پژوهش های داخلی
فصل سوم
روش تحقیق
روش پژوهش
جامعه آماری
حجم نمونه و نمونه گیری
ابزار اندازه گیری پژوهش
اعتبار و روایی اندازه گیری
تعیین اعتبار (روایی) پرسشنامه
تعیین پایایی ( قابلیت اعتماد) پرسشنامه
روش جمع آوری اطلاعات
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش
مقدمه
توصیف داده ها
تحلیل داده ها
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
هدف
فرضیات پژوهش
بیان یافته ها و نتیجه
نتایج استنباطی (نقد و بررسی فرضیات)
منابع
منابع فارسی
منابع خارجی
پیوست ها : پرسشنامه
خروجی نرم افزار SPSS

چکیده:
هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر نقش رضایت جنسی بر میزان رضایت زناشویی دانشجویان متاهل دانشگاه پیام نور کاشان میباشد. این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش تحقیق از نوع توصیفی – پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه دانشجویان متاهل دانشگاه پیام نور شهرستان کاشان میباشد.
برای بدست آوردن حجم نمونه در تحقیق حاضر از فرمول کوکران استفاده شده است و حجم نمونه 100 نفر تعیین شد و سپس با استفاده از روش نمونه گیری اتفاقی (تصادفی ساده) جمع آوری اطلاعات به صورت فیزیکی صورت گرفت.
در تحقیق حاضر از دو پرسشنامه استفاده شده است: پرسشنامه رضایت جنسی هادسون و پرسشنامه رضایت زناشویی ENRICH. اعتبار محتوای این پرسشنامه توسط استاد راهنما و تعدادی از مدیران و کارکنان شرکت های مختلف مورد تأیید قرار گرفته است و از اعتبار لازم برخوردار میباشد. بنابراین بمنظور اندازه گیری قابلیت اعتماد که از روش آلفای کرونباخ استفاده شد. ضریب آلفای بدست آمده در این مطالعه برای متغیر رضایت جنسی 849/0 بوده است. همچنین برای متغیر رضایت زناشویی 942/0 میباشد. در پژوهش حاضر جهت بررسی داد ه های آماری از نر م افزار SPSS استفاده شده است. دو نوع آمار توصیفی و استنباطی برای تحلیل داده ها استفاده شده است.
نتایج تحقیق حاضر نشان میدهد مولفه رضایت جنسی بر مولفه های تحریف آرمانی زندگی زناشویی، رضایت زناشویی (خرده مقیاس)، مسائل شخصیتی زندگی، میزان ارتباط، میزان حل تعارض زندگی، میزان مدیریت مالی زندگی، فعالیت های اوقات فراغت زندگی،‌ روابط جنسی زندگی،‌ رابطه با فامیل و دوستان زندگی، نقش های مساوات طلبانه زندگی و جهت گیری مذهبی زندگی تاثیر معنا داری دارد. تنها مولفه رضایت جنسی بر فرزندان و فرزندپروری زندگی زناشویی رابطه معکوس دارد.

مقدمه:
رضایت از زندگی زناشویی به عوامل متعددی وابسته است که یکی از مهم ترین این عوامل، میتواند داشتن روابط جنسی سالم و خوشایند باشد. با این حال اطلاعات پایه در این زمینه در جامعه ایران بسیار اندک است. پژوهش حاضر با هدف تعیین ارتباط رضایت جنسی و رضایت از زندگی زناشویی انجام گرفته است. فعالیت های جنسی در انسان علاوه بر غریزی بودن برای وی بسیار حیاتی بوده و با گذشت زمان مفاهیم مذهبی، عرفانی، تاریخی را نیز با خود همراه نموده است.
یانگ در این زمینه بیان میدارد که میزان خرسندی از روابط جنسی و توانایی فرد در ایجاد لذت دو طرفه را رضایت جنسی مینامند. استحکام روابط زناشویی بدون داشتن روابط جنسی رضایت بخش به خطر می افتد؛ لذت جنسی از مهم ترین لذت هایی است که یک فرد در طول عمر خود از آن بهره مند می شود و این لذت است که سختی های زندگی و مشکلات بین زوجین را قابل تحمل مینماید. رضایت جنسی، یعنی فرد درباره ماهیت و مسائل جنسی خود فکر کند، از تاثیری که روی دیگران می گذارد، آگاه باشد و ابعاد جنسی زندگی خود را به صورت جراتمندانه ابراز نماید.
رضایت زناشویی برآوردی از میزان شادکامی و خشنودی موجود در رابطه، میزان تلاش در جهت موفقیت‌ آمیز بودن آن و نیز فراوانی تعارضات تجربه‌ شده در رابطه میباشد.
رضایتمندی زناشویی یکی از مفاهیمی است که وجود و یا عدم وجود مشکلات زناشویی به کمک آن معرفی میشود. نارضایتی زناشویی مفهومی است که با ناسازگای و تعارض زناشویی رابطه دارد. بدین معنی که با افزایش تعارض در روابط همسران، ناسازگاری افزایش یافته و به دنبال آن نارضایتی بیشتری حاصل میشود.
در خصوص عوامل مختلفی که میتوانند بر رضایت زناشویی تاثیر گذار باشند تحقیقات گسترده ای صورت گرفته است و پژوهشگران به علل مختلفی اشاره کرده اند. یکی از عواملی که طبق تحقیقات میتواند بر روی رضایت زناشویی تاثیر بگذارد رضایت جنسی زوجین میباشد.
سینها و ماکرجی معتقدند که، رضایت زناشویی زمانی محقق میگردد که وضعیت موجود در رابطه زناشویی با وضعیت مورد انتظار فرد منطبق باشد. سیزر رضایت زناشویی از یک رابطه را، ارزیابی ذهنی فرد از آن رابطه میداند. اسچوماچر مهم ترین عامل در رضایت زناشویی را انطباق بین همسران معرفی میکند. او معتقد است که، رضایت زناشویی را انطباق بین وضعیت کنونی و موجود زندگی زناشویی با وضعیت مورد انتظار همسران از زندگی زناشویی تعریف میکند. کرستوفر و اسپیجر در تحقیق خود گفته اند که، رضایت جنسی با میزان بالایی از رضایت زناشویی مرتبط است.
گاتمن، کارنی و برادبوری، واتسون و همکاران، عبداله‌زاده، دونلان و همکاران در زمینه تحقیق حاضر، تحقیق های زیادی انجام داده اند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : ازدواج, امنيت روانی, اوقات فراغت, بهداشت روانی, جامعه آماری, حجم نمونه, خانواده, خوشبختی, دانلود, درمان, رضايت جنسی, رضايت زناشويی, روانشناسی, سازمان, شریک جنسی, شکرگزاری, فرزندان, فرزندپروری, مدیریت مالی, ناتوانی جنسی, نمونه گیری, همسر, ورزش, پایان نامه, پزشک, پژوهش,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:04 موضوع | تعداد بازديد : 217 | لينک ثابت


دانلود پروژه مبارزه با مواد مخدر

تعداد صفحات:61
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
اعتیاد
اعتیادچیست؟
آنچه در مورد اعتیاد باید بدانیم
مراحل اعتیاد
مرحله آشنایی
مرحله شک و تردید
مرحله عتیاد واقعی
مواد مخدر
مواد سستی زا
طبیعی
مصنوعی
مواد توهم زا
طبیعی
مصنوعی
مواد توان افزا
طبیعی
مصنوعی
اعتیاد و خانواده
توصیه پیشگیرانه به والدین
توصیه پیشگیرانه به جوانان و نوجوانان
عوامل گرایش به مواد مخدر
عوامل فردی
عوامل خانوادگی
ارتباطات کمرنگ عاطفی
عدم مهارت والدین در تربیت فرزندان
خانواده های بد سرپرست، بی سرپرست و تک سرپرست
عوامل اجتماعی
علائم استعمال مواد مخدر
آثار و عوارض اعتیاد
عوارض جسمی
عوارض روانی
عوارض خانوادگی
عوارض اجتماعی
عوارض اقتصادی
قانون مبارزه با مواد مخدر
منابع

اعتیاد:
اعتیادچیست؟
اعتیاد یک بیماری اجتماعی است که عوارض جسمی و روانی دارد و تا زمانی که به علل گرایش بیمار توجه نشود درمان جسمی و روانی فقط برای مدتی نتیجه بخش خواهد بود و فرد معتاد دوباره گرفتار مواد اعتیادآور می گردد.
اعتیاد به مواد مخدر یکی از مهم ترین مشکلات اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی است که عوارض ناشی را آن تهدیدی جدی برای جامعه بشری محسوب شده و موجب رکود اجتماعی در زمینه های مختلف میگردد همچنین ویرانگری های حاصل از آن زمینه ساز سقوط بسیاری از ارزش های و هنجارهای فرهنگی اختلای شده و بدین ترتیب سلامت جامعه را به طور جدی به مخاطظره می اندزد.
پدیده دوم قاچاق مواد مخدر بیش از آن که فعالیتی سوداگرانه، تجاری و اقتصادی در عرصه مافیای اقتصاد بین المللی باشد، بازاری کارآمد، موثر و راهبردی در گسترش نظام سلطه صاحبان قدرت جهان بر کشورهای توسعه نیافته است.
تحلیلگران مسائل سیاسی و اجتماعی بر این باورند که در تهاجم و نفوذ فرهنگی، پدیده مواد مخدر مهم ترین عامل به تباهی کشیدن و انحطاط اخلاقی جوامع به شمار میرود. متاسفانه گسترش دامنه مصرف مواد مخدر در جامعه امروزی به حدی است که حتی قشر متفکر و تحصیل کرده را نیز به سمت خود کشانده است. مبارزه با اعتیاد نیز قطعاً بیش از آن که ماموریتی در راستای وظایف مصرحه نیروی انتظامی باشد، اقدامی است استراتژیک در مقابله با ابزار نظام سلطه جهانی در انحطاط اخلاقی جوامع با اهداف خاص سیاسی.
اعتیاد به عنوان یک آسیب اجتماعی، هیچ گاه به طور کامل ریشه کن نخواهد شد، اما با تدبیر، اندیشه و تلاشی مخلصانه حداقل میتوان آن را به کنترل درآورد. در راستای تلاش براین است تا با ارتقاء سطح آگاهی اقشار مختلف جامعه پیشگیری از اعتیاد را بر درمان معتادین و مقدم بداریم. به امید روزی که جامعه ای داشته باشیم که اگر هم درآن فرد معتادی وجود دارد، درصد نجات خویشتن باشد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آسیب اجتماعی, ارتباطات, استراتژیک, اعتیاد, اعتیاد و خانواده, اقتصاد, تربیت فرزندان, جامعه بشری, حقوق, دانلود پروژه, درمان, عوامل اجتماعی, قانون, مبارزه با مواد مخدر, مشکلات اجتماعی, معتاد, مواد توان افزا, مواد توهم زا, مواد سستی زا, مواد مخدر, نیروی انتظامی, هنجارهای فرهنگی,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:10 موضوع | تعداد بازديد : 224 | لينک ثابت


دانلود پایان نامه بررسی چگونگی گذران اوقات فراغت معلمان زن

تعداد صفحات:115
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول – کلیات (طرح تحقیق)
طرح مسئله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف تحقیق
پیشینه تحقیق
فصل دوم – مرور رویکردهای نظری
نگاهی اجمالی بر روند تاریخی اوقات فراغت
صور مختلف گذران اوقات فراغت در ایران
اوقات فراغت از دیدگاه اسلام
ادبیات موضوع تحقیق
اوقات فراغت از دیدگاه جامعه شناسان و اندیشمندان
چارچوب نظری
فرضیه های تحقیق
انواع وقت
ابعاد فراغت
متغیرها
فصل سوم – روش شناسی تحقیق
روش تحقیق
تعریف مفاهیم
تعریف عملیاتی مفاهیم
فصل چهارم – تجزیه و تحلیل اطلاعات
تجزیه و تحلیل داده ها
آزمون فرضیه ها
فصل پنجم – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه تحقیق
مشکلات تحقیق
پیشنهادات
منابع

چکیده:
این تحقیق جهت بررسی چگونگی گذران اوقات فراغت معلمان زن شهرری میباشد. روش انجام این تحقیق کتابخانه ای و میدانی میباشد که تعداد 40 پرسشنامه بین معلمان تعدادی از مدارس دخترانه راهنمایی و دبیرستان شهرری توزیع شد که تمامی این پرسشنامه ها برگردانده شدند.
این تحقیق 6 فرضیه دارد که عبارتند از:
1- سنجش اینکه آیا بین میزان در آمد و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد یا خیر؟
2- سنجش این موضوع که آیا بین سن و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد یا خیر؟
3- سنجش اینکه آیا بین وضعیت تاهل و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معنا داری وجود دارد یا خیر؟
4- سنجش این موضوع که آیا بین سابقه و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد یا خیر؟
5- سنجش این موضوع که آیا بین تعداد فرزندان و نحوه گذراندن اوقات فراغت رابطه معناداری وجود دارد یا خیر؟ 6- سنجش این موضوع که آیا بین رشته تدریسی و نحوه گذران اوقات فراغت رابطه معنا داری وجود دارد یا خیر؟
از فرضیه های بالا فرضیه های 1 و 3 رد شدند بقیه فرضیه ها معنا دار بودند. همچنین در این تحقیق جداول توصیفی و تحلیلی نیز ترسیم شده اند.

مقدمه:
اوقات فراغت دلپذیرترین اوقات آدمی است، بخشی از عمر او که از آن خود اوست، ساعاتی فارغ از کار روزانه و رنج ایام که صرف آن چیزی میکند که خود میخواهد، خود بر میگزیند و اگر عاملی بیرونی دخالت نکند، به رضا و رغبت دل میگذراند. این اوقات برای مومنان لحظه های خلوت و نیایش معبود، برای عالمان و اندیشمندان دقایق تعمق و تحقیق و تفکر، برای هنرمندان زمان پدید آوردن و ساختن و برای افراد بی ذکر و فکر و بی هنر، ملال آورترین اوقات است، خلاء هایی که نمیدانند چگونه و با چه وسیله ای پر کنند. و از این روست که این اوقات برای دسته ای بارورترین و شاید گاه مفسده انگیز ترین اوقات است. همین تفاوت بارز، به ویژه اگر مجموع اوقات سالم و پربار و ناسالم و بی بار را در یک جامعه یا همه جوامع بشری در نظر بگیریم، نشان میدهد که این بخش از عمل آدمی چه اهمیتی میتواند داشته باشد. زمان عظیمی که یک سوی آن بارور کردن عمر زندگی و سوی دیگر آن ضایع شدن و هدر رفتن لحظه های شیرین و زود گذر است.
تا روزگاران دراز ساعات زندگی مردم، به گونه ای که ما امروز معمولا به بخش های مختلف تقسیم و از یکدیگر متمایز میکنیم مرز مشخصی وجود نداشت. هنوز هم جامعه هایی که این گونه مرز بندی ها در آن نیست و کار فراغت و تفریح در آن ها به گونه ای باهم عجین است. البته در جامعه ها و در طبقات و قشرهای مختلف عمر به یکسان نمیگذشت، اما بطور کلی چیزی بعنوان و نام برنامه عمومی و منظم زندگی که گذران روز و شب آدمی را تحت قاعده هایی نسبتا معینی درآورد و بخشی از آن را نیز به خود واگذارد وجود نداشت و چنین پدیده ای در واقع متعلق به عصر جدید است. عصری که پس از انقلاب صنعتی در تمدن بشری آغاز گردید، عصری که گروه های وسیع مردم را به کارهای منظم در محیط های معین واداشت، آن ها را وادار کرد قسمتی از ساعات شبانه روز خود را فقط به کار، آن هم با شرایط و ضوابطی که جامعه تعیین میکرد اختصاص میدهد، قسمتی را صرف بر طرف کردن احتیاجات روزانه و اگر وقت دیگری باقی میماند به اختیار خود بگذرانند.
تا سالیان سال پس از وقوع انقلاب صنعتی و ایجاد جامعه ماشینی کار همراه با استثمار شدید برای قشرها و طبقاتی از جامعه مجالی برای فراغت باقی نمیگذاشت. کشمکش ها و مبارزه ها در گرفت تا سرانجام ساعات کار محدود و محدود تر شد، از شدت استثمار قدری کاسته شد و بقای جامعه های صنعتی در این دیده شده که دولت ها با ایجاد نظارت بر وضع کار و معیشت و گذران زندگی مردم، توازنی را در زندگی اتباع خود برقرار سازند که حفظ و مراعات آن در نهایت چیزی جز بقاء و نیز غنای بیشتر جامعه نیست. در این دوره جدید بود که مفهوم فراغت با ابعاد و ملالی تازه ای که امروزه هم تا حد زیادی رایج است، به تدریج در جامعه شکل گرفت و به ویژه در کشور هایی که پیشرفت صنعتی و اقتصادی چشمگیر داشتند، از جایگاه خاصی برخور دار شد.
پیشرفت های دیگر اقتصادی که با خود رفاه و آسایش بیشتر به همراه آورد، به گروه های عظیمتری از مردم این امکان را بخشید که وقت بیشتری از اوقات خود را صرف امور معنوی، ذوقی و بطور کلی فرهنگی کنند. نتایج سودمند این تجربه نشان داد که داشتن برنامه های هدایت شده برای صرف درست تر و بارورتر اوقات فراغت میتواند در دور کردن جامعه از خطر انواع فسادها، جنایت ها و هرز روی ها تا چه حد موثر باشد.
نکته دیگر آن که چیزی که اختصاصا امروز با نام اوقات فراغت از آن یاد میکنیم در روزگاران گذشته با این نام شناخته نبود.
اوقات فراغت با وقت آزاد فرق دارد، با بیکاری، اوقات مرده و نظایر آن نیز فرق دارد. وقت آزاد اعم و اوقات فراغت اخص میباشد. در اوقات فراغت کارهای متعددی چون خوردن، خوابیدن، شست و شو، دید و بازدید و مانند آن ها انجام میشود که فراغت بخشی از آن و گاه بخش بسیار کوچکی از آن را تشکیل میدهد. زیرا لحظه هایی که بتوان فارغ از وظایف اجتماعی، خانوادگی و دیگر، مالک آن ها شد براستی کم است. به ویژه در جامعه هایی که بنیاد زندگی بر هدف های مادی و بدور از ملاحظات انسانی بنا شده است، این لحظه ها اندکتراست.
در هر حال هرچه هست اوقات فراغت نزدیک ترین پیوند را با زندگی معنوی و فرهنگ دارد. اوقاتی که به میل و اختیار در راه آموختن، آفریدن، ساختن، پژوهش، تربیت، مشارکت های داوطلبانه اجتماعی، خدمات رایگان انسانی، گسترش افق های فکری و در بسیاری از عرصه های دیگر صرف میشود، طبعا ارتباط آن با محیط معنوی و فرهنگی جامعه تنگاتنگ است.
همین پیوند بسیار نزدیک و تاثیر بسیار عمیق داشتن اوقات فراغت است که جوامع آگاه را بر آن داشته است تا با اجرای سیاست های سنجیده تر و حساب شده تر اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی، ایجاد تسهیلات و خدمات، فراهم آوردن فضاها و محیط های مناسب فرهنگی، در پیش گرفتن روش های تشویق آمیز و تدابیر دیگر، اوقات فراغت از هرز روی و بطالت دور و به باروری و زایایی نزدیک بگردانند و از این راه موثر بر فضای علمی و فرهنگی بطور کلی بر ارزش های معنوی جامعه بیفزایند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آفريدن, آموختن, اقتصاد, انديشمندان, انقلاب صنعتی, اوقات فراغت, اوقات مرده, بيكاری, تجزيه و تحليل اطلاعات, تحقيق, تربيت, جامعه شناسان, جامعه ماشينی, جنايت, خدمات رايگان انسانی, خوابيدن, خوردن, دانلود پایان نامه, ديد و بازديد, ديدگاه اسلام, روش تحقيق, شست و شو, عالمان, علوم اجتماعی, فرزندان, فرهنگ, فساد, فضای علمی, كار روزانه, محيط معنوی, مراعات, مشاركت, مشاركت های داوطلبانه, معلمان زن, مومنان, وقت آزاد, پژوهش,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:11 موضوع | تعداد بازديد : 255 | لينک ثابت


دانلود پروژه اجتماعی بودن انسان

تعداد صفحات:37
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
وابستگی ما به دیگران
جنبه فطری بودن آن
جنبه تامین نیاز
حاصل حیات اجتماعی
لزوم ضابطه و اخلاق
ضرورت وجود ضوابط
اخلاق و فوائد وجودی آن
تعاریف اخلاق
فرق بین آداب و اخلاق
فرق اخلاق و وظیفه
اهمیت اخلاق در اسلام
خلقیات در اسلام
دسته بندی مسائل اخلاقی
فوائد و آثار اخلاق
اخلاق و ایمان
اخلاق و عزت
اخلاق و سعادت
اخلاق و رشد
توصیه ها به اخلاق
اصول و ضوابط اخلاقی اسلامی
نقاط اشتراک در حیات
اصول حیات مشترک
اصول و ضوابط اخلاقی
اصل وحدت در تبار
اصل احترام به ا نسانیت
اصل دوست داشتن مردم
اصل اصلاح فیمابین
اصل حسن خلق
اصل نرمی و مدارا
اصل وفای به عهد
اصل صداقت و پاکی
اصل مسئولیت پذیری
اصل عدالت و انصاف
اصل خیرخواهی
اصل حرکت به نفع دیگران
اصل تعاون
اصل مساوات و مواسات
اصل تواضع
اصل اهتمام به امور مردم
اصل نظارت اجتماعی
اصل حرمت جمع
اصول دیگر
اصل یاد خدا
ویژگی های اخلاقی یک مسلمان
طبیعت و خوی او
در کلیات اخلاق
سجایای او
از نظر زبان
در رابطه با انسان ها
در برابر اسرار مردم
در اختلافات
خود داری در مشی خصوصی
معاشرت در خانواده
معاشرت زوجین
اساس روابط در خانواده
احترام
معاشرت مرد با زن
دید اسلام به زن
درخواست برای زن
در برابر لغزش ها
معاشرت زن با شوهر
معاشرت والدین با فرزندان
ضرورت تربیت کودک
نیکی به کودک
معاشرت فرزندان با والدین
اطاعت از والدین
نیکی به والدین
معاشرت با خویشان و نزدیکان
حقوق معاشرتی
فوائد صله رحم
در رابطه با دیگران
منابع و مأخذ

مقدمه:
حیات هر انسان لااقل از سه جنبه قابل ملاحظه و بررسی است:
1) از لحاظ جنبه های زیستی که در آن سعی داریم مباحثی چون وراثت و صفات ارثی، جنبه های مربوط به وزن و شکل و قد و حجم و وظایف الاعضاء سلامت و بیماری، زشتی و زیبایی، طول عمر، استخوان بندی، وضع غدد، غرائز و … را مورد بررسی قرار دهیم.
2) از لحاظ جنبه های اجتماعی که در آن بحث از مباحثی چون شخصیت، رفتار اجتماعی، طرز برخوردها و معاشرت ها، حدود و حقوق، طرز فکرها و موضعگیری ها، آموخته ها و مکتسبات از محیط و فرهنگ، کیفیت عمل، نحوه مواجهه با مشکل و … است.
3) از لحاظ جنبه های معنوی و روانی و عاطفی که ارزش حیات و مباحث مربوط به تشکیل شخصیت و رتبت و موقعیت اجتماعی انسان مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
با این که برخی از این ابعاد ظاهراً به فردیت فرد مربوط می شدند اگر نیکو بررسی شود دور از تاثیر پذیری از جمع و حیات جمعی و نفوذ افراد و اشخاص دیگر نیستند. در امری چون هوش و استعداد، در بیماری مادرزادی، در سلامت یا بیماری اعصاب و روان، آدمی ساخته و پرداخته نفوذ دیگران و لااقل والدین است.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آداب, احترام, اخلاق, اخلاقی اسلامی, استخوان بندی, اسلام, انسان, انصاف, ايمان, تربيت كودک, تعاون, جنبه های اجتماعی, حسن خلق, حقوق معاشرتی, خانواده, خيرخواهی, دانلود پروژه, زوجين, سعادت, صداقت, ضوابط اخلاقی, طبيعت, طول عمر, عدالت, عزت, علوم اجتماعی, فرزندان, مدارا, مسئوليت پذيری, مسائل اخلاقی, مساوات, معاشرت, نظارت اجتماعی, والدين, وفای به عهد, ياد خدا,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:16 موضوع | تعداد بازديد : 252 | لينک ثابت


دانلود پايان نامه بررسي رابطه بين عوامل مختلف (شغلي، نوع ازدواج، تعداد فرزندان)

تعداد صفحات:72
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
چكيده
فصل اول : كليات
مقدمه
بيان مسئله
اهداف تحقيق
اهداف اختصاصي
ضرورت و اهميت تحقيق
فرضيه هاي پژوهش
تعريف نظري واژه ها
سازگاري زناشويي
تعريف عملياتي واژه ها
سازگاري زناشويي
فصل دوم : پيشينه تحقيق
مقدمه
قرارداد اجتماعي
مداومت و پايايي
تخالف جنسي
ارتباط جسماني
نظريه مثلثي عشق
انواع عشق
فقدان عشق
عشق دوستانه
عشق شهواني
عشق پوچ
عشق خيال انگيز
عشق مشفقانه
عشق ابلهانه
عشق كامل
دلايل درست ازدواج
مصاحبت و همراهي
عشق و صميميت
شريك حمايت كننده
شريك جنسي
والد شدن
روش هاي مطالعه براي انتخاب همسر
روش هاي غير مستقيم
روش هاي مستقيم
عوامل مربوط به شرايط زندگي
درآمد و اشتغال
فرزندان
بيماري
حسادت
معيارهاي ازدواج موفق
تعريف سازگاري
خصوصيات سازگاري
راه هاي سازش يا سازگاري
مراحل بحران
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
روش هاي مداخله در بحران
مشاوره تلفني
مشاوره در بخش اورژانس
ملاقات در خانه
درمان بحران در خانواده
تشكيل گروه هاي بحران
خصوصيات انسان سازگار
تعارضات در زندگي زناشويي
عواملي كه سازگاري زناشويي را دشوار مي سازند
عوامل موثر در سازگاري زناشويي
تشابه
جذابيت جسماني
تحصيلات
عوامل اقتصادي و درآمد
عامل سن
هم جواري جغرافيايي و عوامل فرهنگي
اعتقادات و باورها
اشتغال
ويژگي هاي فرزندان
راه هاي مقابله با اختلالات زناشويي
مهارت اول : مسئوليت پذيري فعالانه
مهارت دوم : ايجاد تعادل بين اعمال مثبت و منفي
مهارت سوم : دست زدن به اقدامات مثبت
مهارت چهارم : خوش بين بودن در قضاوت نسبت به ديگران (ارفاق كردن)
مهارت پنجم : بيان صريح احساسات خود
رابطه ملاك هاي گزينش همسر با موفقيت در زندگي زناشويي
لازمه حفظ روابط زناشويي
تعهد در زندگي زناشويي
عواملي كه موفقيت را در زندگي زناشويي ممكن ميسازند
خوشبختي ازدواج والدين
خوشبختي در كودكي
سن ازدواج
دليل ازدواج
تاييد والدين
طول آشنايي
چالش هاي زندگي مشترك
ايجاد اعتماد
تعادل بين نياز به وابستگي و نياز به استقلال
مرحله بسط
مرحله قبض
مرحله عزم
خانواده نابسامان
علل خانواده نابسامان
علل فردي
علل خانوادگي
علل اجتماعي
علل فرهنگي
علل اقتصادي
عوارض خانواده نابسامان
عوارض فردي
عوارض خانوادگي
عوارض اجتماعي ـ فرهنگي
عوارض اقتصادي ـ سياسي
عوارض رواني
تحقيقات انجام شده درباره موضوع
فصل سوم : روش اجراي تحقيق
مقدمه
روش تحقيق
جامعه آماري
نمونه و روش نمونه گيري
ابزار جمع آوري اطلاعات
آزمون سازگاري زناشويي لاك ـ والاس
روش اجرا و نمره گذاري
روش هاي گردآوري اطلاعات
روش هاي آماري
آمار توصيفي
آمار استنباطي
فصل چهارم : تجزيه و تحليل اطلاعات
شاخص هاي مركزي و پراكندگي نمرات سازگاري زناشويي
توزيع فراواني نمرات سازگاري زناشويي
توزيع فراواني نمرات سازگاري زناشويي
مقايسه ميانگين نمرات سازگاري زناشويي زنان و مردان
فرضيه 1
آزمون t براي بررسي تفاوت بين سازگاري زناشويي مردان و زنان
مقايسه ميانگين نمرات سازگاري زناشويي افرادي كه ازدواج فاميلي داشته اند و آن ها كه ازدواج غير فاميلي داشته اند.
فرضيه 2
آزمون t به منظور بررسي تفاوت نمره سازگاري افراد داراي ازدواج فاميلي و افراد داراي ازدواج غير فاميلي
مقايسه ميانگين نمرات سازگاري زناشويي افرادي كه داراي فرزند هستند و افرادي كه داراي فرزند نمي باشند.
فرضيه 3
آزمون t به منظور بررسي تفاوت نمرات سازگاري زناشويي افراد داراي فرزند و افراد بي فرزند
جدول آزمون نسبت F به منظور بررسي رابطه بين وضعيت شغلي افراد و سازگاري زناشويي آنان
فرضيه 4
فصل پنجم : نتيجه گيري و بحث
مقدمه
بحث و نتيجه گيري
محدوديت هاي تحقيق
پيشنهادات
منابع و ماخذ
پيوست ها
پرسشنامه سازگاري زنا شويي لاكوالاس

چكيده:
اين تحقيق به بررسي عوامل موثر در سازگاري زناشويي بعنوان يك ويژگي شخصيتي ميپردازد شايد بتوان با اندكي احتياط رابطه بين پژوهش هاي رواني – اجتماعي را با بعضي از مشكلاتي كه جامعه خاص و معاصر ما در برگرفته اند روشن ساخت. شايد بتوان گفت كه يكي از بهترين موقعيت هايي كه ميتوان از سازگاري سخن گفت زماني باشد كه از سلامت رواني و بهداشت رواني گفتگو ميشود سلامت رواني رابطه تنگاتنگ و نزديكي بسيار با سازگاري دارد.
هدف كلي اين تحقيق بررسي رابطه بين عوامل مختلف با سازگاري زناشويي دانشجويان متاهل دانشگاه آزاد قوچان ميباشد.
نمونه هايي از فرضيه پژوهش عبارتند از :
1) بين مردان و زنان از نظر سازگاري زناشويي تفاوت معني داري وجود دارد.
2) بين افرادي كه ازدواج فاميلي دارند و افرادي كه ازدواج غير فاميلي دارند از نظر سازگاري زناشويي تفاوت معني داري وجود دارد.
جامعه آماري و روش نمونه گيري:
جامعه آماري در اين پژوهش دانشجويان متاهل دانشگاه آزاد واحد قوچان ميباشد.
در اين پژوهش، نمونه گيري از كل جامع مورد نظر صورت گرفت كه 100 نفر را با استفاده از نمونه برداري تصادفي ساده انتخاب كرديم. قابل ذكر است كه از اين 100 نفر، 70 نفر زن و 30 نفر مرد انتخاب شدند.
در اين نوع نمونه گيري، نشانه ها يا واحد هاي مورد مطالعه براي گروه نمونه به گونه اي انتخاب ميشود كه همه آن ها فرصت برابري در انتخاب شدن دارد و هر انتخاب نيز از انتخاب ديگر مستقل ميباشد.
نتيجه گيري:
بطور كلي با بررسي رابطه بين عوامل مختلف شغلي، نوع ازدواج و تعداد فرزندان با سازگاري زناشويي دانشجويان متاهل دانشگاه آزاد قوچان، اين عوامل در سازگاري زناشويي تاثير گذار نمي باشند.

لينك دانلود

 


برچسب ها : ارتباط جسماني, ازدواج, اشتغال, اعتقادات, انتخاب همسر, اورژانس, بيماري, تحصيلات, تحقيق, تعداد فرزندان, حسادت, خانواده, خوشبختي, دانشجويان متاهل, دانلود پايان نامه, درآمد, روانشناسي, زناشويي, سلامت رواني, شغلي, عشق, عوامل اقتصادي, عوامل فرهنگي, فرزندان, قرارداد اجتماعي, مشاوره تلفني, پژوهش,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در پنجشنبه 10 فروردين 1396 ساعت 13:23 موضوع | تعداد بازديد : 241 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد