تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه کتاب پیچ بهترین و سریعترین سایت دانلود کارآموزی و پروژه

دانلود پروژه مکانیسم تثبیت بیولوژیکی ازت

تعداد صفحات:55
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
ارگانیسم ها و روابط همزیستی در تثبیت ازت
آلی پرورهای آزادزی
نور پرورهای آزادزی
دی آزوتروف های همیار گندمیان
لگوم ها
همزیستی های اکتینوریزی
همزیستی های نور پروری
عامل ژنتیکی کنترل کننده
مجموعه آنزیم نیتروژنتز
احیاکننده‌ها
لگ هموگلوبین (در غده‌های بقولات)
ATP
حفاظت از اکسیژن (O2)
عوامل محیطی
نسبت کربن ـ ازت
مواد غذایی معدنی
آفت‌ کش‌ها
عوامل آب و هوایی
کلسیم و PH
گاز کربنیک
اولین مرحله تثبیت ازت به روش همزیستی
آلودگی ریشه‌های لگوم توسط ریزوبیوم
فرآیند بیوشیمیایی تثبیت ازت
منابع

مقدمه:
ازت بعنوان یک عنصر کلیدی در ساختمان بسیاری از ترکیبات موجود در سلول های گیاهی مطرح است. این عنصردر فسفونوکلئوتید و اسیدهای آمینه هم وجود دارد که این ترکیبات نیز به نوبه خود به ترتیب اسیدهای نوکلئیک و پروتئین ها را میسازند. دسترسی به ازت برای گیاهان زراعی از عوامل مهم محدود‌ کننده تولیدات کشاورزی است. این واقعیت که فقط اکسیژن، کربن و هیدروژن بیش از ازت در سلول های گیاهی وجود دارند، مبین اهمیت این عنصراست.
در بیوسفر، ازت به اشکال متفاوتی وجود دارد. 78% حجم هوای اتمسفر را ازت ملکولی (N2) تشکیل میدهد. در بسیاری از موارد این مقدار فراوان ازت مستقیماً در دسترس گیاهان قرار نمیگیرد. استفاده از ازت اتمسفر، مستلزم شکستن پیوند سه‌گانه بین اتم های (N = N) آن است که گیاهان عالی مستقیما و به تنهایی توان انجام این واکنش را ندارند. از سوی دیگر اشکال نیتراته و آمونیاکی ازت به راحتی جذب گیاه میگردند. مصرف گیاهان توسط حیوانات علفخوار موجب حرکت بیشتر ازت در زنجیره‌های غذایی میشود و ازت سرانجام از طریق تجزیه اجساد حیوانات و گیاهان به زمین باز میگردد. این مراحل بخشی از چرخه ازت را تشکیل میدهند.
تبدیل ازت مولکولی به اشکال دیگر آن نظیر نیترات یا آمونیاک را تثبیت ازت میگویند. این فرآیند در غالب فرآیندهای طبیعی و مصنوعی قابل انجام است. درشرایط دمای بالا (حدود C 200 ) و فشار بالا حدود (200 اتمسفر)، ازت مولکولی با هیدروژن ترکیب شده و آمونیاک (NH3) تولید میشود. برای انجام این واکنش شرایط خاصی لازم است تا برای انرژی فعال بالای آن غلبه کند. این واکنش که به نام فرآیندها بر موسوم است نقطه آغازین در تولیدات متنوع صنعتی و کشاورزی به شمار می آید. در جهان سالانه حدود 50 میلیون تن ازت به روش صنعتی تثبیت میگردد.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آفت‌ كش‌, آلودگی, آمونياک, آنزيم, اتمسفر, ارگانيسم, ازت, اسيدهای آمينه, اكسيژن, بيولوژيك, حيوانات, دانلود, زنجيره‌های غذايی, عوامل آب و هوايی, فرآيند بيوشيميايی, كلسيم, لگوم ها, مكانيسم, مواد غذايی معدنی, نور پرور, نيترات, هموگلوبين, هيدروژن, پروتئين, پروژه, کشاورزی, گاز كربنيک, گندم, گياهان, گياهان زراعی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 16 دی 1394 ساعت 17:33 موضوع | تعداد بازديد : 500 | لينک ثابت


دانلود پروژه تهیه مربا

تعداد صفحات:15
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تولید مربا با روش سنتی
تولید مربا به روش صنعتی
مواد اولیه
میوه و سبزی
مواد قندی
پکتین
اسید
دیگر افزودنی های مجاز
مقدار میوه
شکر
پکتین
اسید
آب
آماده‌سازی میوه یا سبزی
تهیه شربت
پخت
پر کردن و درپوش‌گذاری
خنک کردن

مقدمه:
تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز بعنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فرآورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است.
پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت میشود.
از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم پیوستن مولکول‌های اسید گالاکتوزوئیک تشکیل شده که شکل اولیه آن در بافت‌های گیاهی بصورت پروتوپکتین نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همی سلولز، آرابان، گالاکتان و …. وجود دارد.
به هنگام رسیدن میوه تحت تاثیر آنزیم‌های پکتولیتیک و هیدرولیز عوامل مذکور پکتین ایجاد میشود. پکتین در حضور مواد قندی و محیط اسیدی قادر است ژل تشکیل دهد. به این دلیل معمولا میوه رسیده برای تهیه مربا مناسب است.
مربا باید بافت مالش‌ پذیر و کوتاه داشته باشد و قطعات میوه در آن به آسانی قابل تشخیص باشند. جدا شدن میوه و دو فاز شدن محصول، کریستالیزاسیون قند و بافت سخت از عوامل نامطلوب کیفی در مورد مربا محسوب میشوند.

لینک دانلود

 


برچسب ها : آب و قند, آنزيم , اسيد, تهيه شربت, تهیه مربا, تولید, دانلود, روش سنتی, روش صنعتی, سبزی, سلولز, شكر, صنایع غذایی, كريستاليزاسيون, مارمالاد, مربا, مواد اوليه, مواد قندی, ميوه, هيدروليز, پخت, پروتوپكتين, پروژه, پكتين, پلیمری, ژله, گالاكتان,

امتياز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 13:50 موضوع | تعداد بازديد : 263 | لينک ثابت


دانلود پروژه عملکرد تمرینات مختلف در ارتباط با ورزش کوهنوردی و سیستم های انرژی م

تعداد صفحات:22
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیش گفتار
ماهیچه ها چگونه کار میکنند؟
سیستم های انرژی
سیستم های مختلف تولید ATP
سیستم آنزیمی فعالیت های سرعتی
دستگاه درگیر فعایت‌های شدید و سریع
سیستم آنزیمی فعالیت‌های استقامتی
فعالیت های بدنی متفاوت و سوخت مناسب
فعالیت‌های کوتاه ‌مدت
فعالیت درازمدت و نسبتاً سنگین
فعالیت‌های دراز مدت سبک
چند توصیه مهم تغذیه‌ای در مورد کوهنوردی و کسب انرژی
نوع تمرین و ورزش و ساخت عضله
کوهنوردی و اسکلت ماهیچه ای انسان
اکسیداسیون پروتئین ها در دستگاه هوازی
کشش عضلانی و فوائد آن
انواع کشش های عضلانی جهت رشته کوهنوردی
کشش عضلانی ایستا
کشش عضلانی پویا
راهنمای تمرینات کوهنوردی
استقامت عضلانی
منابع

مقدمه:
برای کوهنورد شدن نیازی نیست. سوپرمن باشید. یا شجاعت خاصی داشته باشید! تنها با در نظر گرفتن یکسری اصول تمرینی ساد (پیش از شرکت در برنامه و در حین اجرای آن و پس از اتمام میتوانید سلامت خود را در نظر گرفته و از آن چه میکنید لذت ببرید.
بدنم ما مجموعه‌ای از بافت‌ها و اندام‌های مختلف است. شرکت در یک فعالیت ورزشی همچون کوهنوردی، نیازمند عملکرد درست این مجموعه است. داشتن عضلت و ماهیچه‌های توانمند لذت شرکت در برنامه را دو چندان میکند و از آسیب‌های احتمالی مفاصل و تاندون‌ها میکاهد.
بدن من و شما برای کسب انرژی لازم جهت فعالیت ماهیچه‌ها بعنوان اجرای اصلی شرکت در فعالیت ورزشی نیازمند به انرژی است که این انرژی به راه های مختلف تامین میشود.
برای تقویت سیستم قلبی – عروقی، اسکلت ماهیچه‌ها و کارایی بهتر سیستم و انرژی در جهت بهره‌وری بهتر از آنها در ورزش کوهنوردی به انجام یکسری تمرینات بنیادین در طول هفته و خارج از برنامه نیاز داریم. در این مقاله سعی شده است، پس از توصیف اجمالی سیستم‌های ذکر شده به انواع فاکتورهای تمرینی موثر جهت این منظور اشاره شود.

لینک دانلود

 


برچسب ها : استقامت, استقامت عضلانی, اسكلت, انرژی, تاندون , تربیت بدنی, تغذيه , تمرینات, دانلود پروژه, دستگاه هوازی, ساخت عضله, سيستم آنزيمی, سیستم, فعاليت ورزشی, فعالیت های بدنی, كوهنورد, ماهیچه, مفاصل, مقاله, ورزش, پروتئين, کوهنوردی,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 25 فروردين 1395 ساعت 14:44 موضوع | تعداد بازديد : 327 | لينک ثابت


دانلود پروژه تكنولوژي توليد ماست كم چرب

تعداد صفحات:44
نوع فايل:word
فهرست مطالب:
چكيده
مقدمه
فصل 1 – كلياتي در رابطه با ماست
تاريخچه
فرآيند توليد ماست
اهميت مصرف ماست در رژيم غذايي
فصل 2 – ماست كم چرب و ويژگي هاي آن
مقدمه
ويژگي هاي رئولوژيك ماست كم چرب
اثرات سلامت بخش ماست كم چرب
فصل 3 – تكنولوژي توليد ماست كم چرب
معرفي انواع روش‌ها در توليد ماست كم چرب
استفاده از جايگزين‌هاي چربي
تركيبات نشاسته‌اي (‌ذرت، پيكما و تاپيوكا)
تركيب هيدروكلوئيدي بتاگلوكان
فرآورده‌هاي حاصل از پروتئين آب پنير MWP,WPC
پري بيوتيك ها
فرآيند فشار هيدرواستاتيكي بالا (HHP)
كاربرد مايه‌هاي ميكروبي مولدپلي ساكاريد خارج سلولي
آنزيم ترانس گلوتاميناز
نتيجه‌گيري
پيشنهادات
منابع

چكيده:
در طي سالهاي اخير توجه مردم به مصرف فرآورده‌هاي رژيمي از جمله فرآورده‌هاي لبني كم چرب از قبيل ماست كم چرب، پنير كم چرب، بستني رژيمي و كره كم كالري افزايش يافته است.
چرا كه اثبات شده مصرف بيش از اندازه‌ مواد غذايي پر چرب ميتواند باعث ايجاد بيماري هايي از قبيل مشكلات قلبي – عروقي، ديابت، چاقي مفرط و حتي سرطان شود.
بنابراين در طي دو دهه گذشته مصرف ماست كم چرب بطور چشمگيري افزايش يافته است.
با افزايش مصرف كنندگان ماست كم چرب، تلاش هاي زيادي براي بهبود بافت و ساير ويژگي هاي محصولات رژيمي انجام شده است، چرا كه تغيير ميزان چربي در ماست‌ها،‌ ويژگي هاي رئولوژيك آن ها را تغيير ميدهد.
از جمله روش هاي معمول و متعارفي كه جهت بهبود بافت ماست كم چرب به كار ميرود، افزودن پايدار كننده‌ها به عنوان مثال صمغ‌ها ميباشد. اما علاوه بر اين كه استفاده از اين تركيبات سبب ايجاد بافت دانه دانه و نامطلوب و طعم پودري در فرآورده ميشود،‌ در برخي از كشورها نيز غير مجاز ميباشند.
بنابراين محققان روش هاي ديگري جهت توليد فرآورده‌هاي كم چرب با دارا بودن خصوصيات عملكردي، بافتي و طعم مشابه فرآورده‌هاي پرچرب را بررسي كرده‌اند. اين روش ها عبارتند از :
استفاده از جايگزين‌هاي چربي از قبيل تركيبات هيدروكلوئيدي، نشاسته‌اي و پروتئين‌هاي آب پنير، استفاده از فرآيند فشار هيدرواستاتيكي بالا (HHP)، كاربرد مايه‌هاي ميكروبي مولد پلي ساكاريد خارج سلولي و استفاده از آنزيم ترانس گلوتاميناز.
به كارگيري هر يك از اين روش ها ميتواند سبب توليد ماست كم چرب با ويژگي هاي مطلوب از قبيل طعم و بافت مشابه ماست پرچرب شود.

لينك دانلود

 


برچسب ها : آب پنير, آنزيم, بتاگلوكان, بستني رژيمي, تاپيوكا, تكنولوژي, توليد, جايگزين هاي چربي, دانلود پروژه, ديابت, ذرت, رئولوژيك, رژيم غذايي, ساكاريد, صنايع غذايي, فرآيند توليد ماست, كره كم كالري, ماست, ماست كم چرب, مايه هاي ميكروبي, هيدروكلوئيد, پروتئين, پري بيوتيك, پنير كم چرب, پيكما, چاقي,

امتياز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6

نوشته شده توسط ketabpich در چهارشنبه 9 فروردين 1396 ساعت 14:07 موضوع | تعداد بازديد : 190 | لينک ثابت



صفحه قبل 1 صفحه بعد